2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jnmcım kendini fazla zorlama..... bebişi düşün klava: kuru üzüm yeeee şöle büyük büyükkkk..kuru incirrrrrr :sm_cool: cokacimcoook

kolay gelsin canim..
yavas yavas yap isleri.. hepsi birden agir gelir..
kizinin odasinida merakla bekliyorum..
bak iki canlisin agir agir yap isleri hee
:1hug:
az soluklan :içelim:

Hazır isim konuşluyoken, Bizim bebişlerin cinsiyetleri net olmamakla beraber 2 erkek 1 kız gibi. Erkeklere Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya ismini düşünüyoruz.Sizce nasıl kızlar

jnmcım kendini fazla zorlama..... bebişi düşün klava: kuru üzüm yeeee şöle büyük büyükkkk..kuru incirrrrrr :sm_cool: cokacimcoook

canım saol ınan yavas yavas yapıyorum dun kızın odasını boyadık bıde yarın mobılyaları gelcek mecbur temızlemek zorundayım kafamçokkarıştı bu arada kuru üzüm tüketiyorum ve kayısı aldım daha onu acmadım sevemesemde zorluyorum kendimi bu arada bende hamılelıgım basından berı burun tıkanıklı var gecmedı gıttı yaa verdiğin bilgiler içinde saol benimde işime yaradı -tatlicadiarzu-

kolay gelsin canim..
yavas yavas yap isleri.. hepsi birden agir gelir..
kizinin odasinida merakla bekliyorum..
bak iki canlisin agir agir yap isleri hee
:1hug:
az soluklan :içelim:

saol cnm valal bende mola verdim şimdi ama daha kalkamıyorum yerımden ya pilim bitmiş kaydirigubbakcemile3 bende valla merakla beklıyorum bı an once gelsınde soyle bırazz vakıt gecırım orda :)) bu arada cnm arabanı ve ana kucagını gule gule kullan cnm hayırlı olsun ben biraz daha oturum en iyisi..

Buarada deniz bende seni çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır cnm

Son düzenleme:

otur otur..
benim evimi b.k götürüyorda sende temizlemzsen daha iyi hissetcem kendimi

deniz belkim simdi yoldadir insallah..
ama o gelene kadar biz burda 9 dogurcaz.. ondan korkarim..
hayirlisiyla bi geleydi

Hazır isim konuşluyoken, Bizim bebişlerin cinsiyetleri net olmamakla beraber 2 erkek 1 kız gibi. Erkeklere Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya ismini düşünüyoruz.Sizce nasıl kızlar

valal isimlerin uyuşması çok güzel annesi adıyla yaşasınlar inşallah :Saruboceq:

benim kocada alya ismine taktı ya ben onu koycam diyorum oda alya ne biçim isim okulda kızla dalga gecerler diyor annemler biz bu ismi soylerken zorlanırız dıyorlar ama ben kararlıyım alya olçak kızım adı sengözlerimebaksanab

otur otur..
benim evimi b.k götürüyorda sende temizlemzsen daha iyi hissetcem kendimi

:roflol: :roflol: allah iyliğini versin senin çerez ya valla bende temizlemicektim ama yarın mobılya gelcek evı pis gormesinler dedim sırnaşık şey

Senin o doktorun doktorluğuna ben.....klava: Ne alakası var ya benim 32.haftada daha dönmemişti. Bugün sağlıkocağına gittim dönmüş. Ama daha dönebilirde diyo.Yani iki hafta kalana kadar daha dönebilirmiş.
Doktorun sezeryana yönendiriyo açıkça.
Allah gönlüne göre versin canım.

valla cnm bilmem nette buldum bu resmi cok begendim bende hemn avatarma koydum

İnşallah kendi bebişinin resmini de koyarsın onuda severiz canımcım

Kızlar ben hastaneye gidiyom, bu kasılmalar düzenli hale gelmeye başladı!!!!! Gittikçede sertleşiyor ve sıklaşıyor.
:1shok: :1shok:Amaniiiiin. Muhtarım ilk sıraya kendinmi geçcen yoksa kıııızzz.. Hadi canım hayırlısı.Merkata bırakma bizi.

bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda..
:sm_cool:
Oooooh hadi iyisin. Tuttuğunu kopartırsın sen. Güle güle kullan canım.

canım benim bebeğin sağlığı iyi olsunda sen kiloyu verirsin ters dönmüş demek minik kuş inşallah böyle kalırda normal yapabilirsin.
İnşallah canım. Tabiki ben takmıyorum kiloları elbet veririmde rahat hareket edemiycem diye daha baya vakit var doğuma,iyice şişerim.

kızlar bu arada ben temizlik yapıyorum sabahdan beri ama bitmedi işim yaa daha ütü ve lavoba duruyor off yemekte yapcam ama bende enerji kalmadı valal kansız oldugum içinde sürekli başım donuyor kızlar yaa...
Dikkat et canım hepsini bi güne sığdırma.. Bak ADACYOda ütü yapcam diye paraladı kendini. Sancılandı. Aman gözünü seveyim kendini yormadan yaap.

ben çıktım kızlar inş denizin bişiyi yoktur çalışmam lazım..ara ara girer bakarım merak ettim....

melekte iiii mi ? kızlar acaba onunda erken doğum riski vardı ama yatarak düzeliyo inş vaktinde olur.istirhat edin dinlenin zamanımız daralıyo şimdi son zamanlarda şişmelerde başlıyacak ayaklarımız yuzumuz bıraz daha şişecek ama kısa bi süre
ayaklarınızı yatarken yastıkla destekleyerek yukarıda tutun yada duvara dayayın ...koltuğun tepesine de olur :) bide ne bacak aranıza küçük yastık koyun yatarken kızlar hem doğumu kolaylaştırıyomuş hem anne adayını yatarken rahat hissetmesini sağlıyomuş... gerçekten rahatlatıyo denedim :) hepinize iyi akşamlar grz tekrar...

mehlikacım isimler güzel de söylemesi biraz zor gibi doğukan ve batıkan söylemesi daha kolay gibi, kız için asya çok güzel

kiz getirenlerle ikinci bi kez dahami karsilascam..
bosveeeeeeeeeeeeeeeeeer

öylede ne bilim ya ben ev piskenn birinin eve gelmesinden nefret ediyorum ozaman kendimi acaip kotu hissediyorum yaa laelaelaelaelae
buketim emin ol cok agırdan alarak yaptım işleri ama daha yapamıcam sanırım cunku koltukdan kalkamıyorum yerimseniben

alyacım sen de dikkat et yorma fazla kendini kansızlığın için ilaç kullanıyorsundur
pekmez de kansızlığa iyi gelir diyorlar denedin mi

Bence güzel uyumlu olmuş.

bide ne bacak aranıza küçük yastık koyun yatarken kızlar hem doğumu kolaylaştırıyomuş hem anne adayını yatarken rahat hissetmesini sağlıyomuş... gerçekten rahatlatıyo denedim :) ..
Bende yapıyorum o yastık işini.. Sanki daha rahat uyuyorum.İnşallah faydası olur doğumada.

birazinida dinlendikden sonra yap..birazini yarin..
birazida esinin ellerinden öpsün
:jeyyar:

sen böyle diyosun..sagol..:1hug:
tebessüm geldimi kafaya alcak yine beni..
sikayet edeyim sana
Alır tabi.. Sende beleşçiiiisin.:roflol: :roflol:
(kimi kime şikayet ediyon) :roflol:

Dinlen canım noolur.

selam sekerler benim kocis hala hasta bugun ise gidemedi evin heryeri vickes kokuyor biraz duzelmeye basladi cok sukur:)
ADACYO yu cok merak ettim gecmisi okudum ama saatlere bakmadim nekadar oldu hastaneye gideli kizlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…