buketim saol cnm
hekat canım cok sevindim bebiş iyiymiş masallah bu arda tşk ederim begendıgınızıe sevindim
tebbessüm22 canım saolasın güzel dileklerin için yarın odası gelçek kızımın yerleştirir yerleştirmez hemen fotosunu koyup yorummlarınızı alcam:))
dogacım bencede kaan güzel isim yaşılısıda okunusuda güzel ismiyle yaşasın inşallah amin.
kızlar bu arada ben temizlik yapıyorum sabahdan beri ama bitmedi işim yaa daha ütü ve lavoba duruyor off yemekte yapcam ama bende enerji kalmadı valalkansız oldugum içinde sürekli başım donuyor kızlar yaa...
buketim saol cnm
hekat canım cok sevindim bebiş iyiymiş masallah bu arda tşk ederim begendıgınızıe sevindim
tebbessüm22 canım saolasın güzel dileklerin için yarın odası gelçek kızımın yerleştirir yerleştirmez hemen fotosunu koyup yorummlarınızı alcam:))
dogacım bencede kaan güzel isim yaşılısıda okunusuda güzel ismiyle yaşasın inşallah amin.
kızlar bu arada ben temizlik yapıyorum sabahdan beri ama bitmedi işim yaa daha ütü ve lavoba duruyor off yemekte yapcam ama bende enerji kalmadı valalkansız oldugum içinde sürekli başım donuyor kızlar yaa...
jnmcım kendini fazla zorlama.....bebişi düşün klava: kuru üzüm yeeee şöle büyük büyükkkk..kuru incirrrrrr :sm_cool: cokacimcoook
kolay gelsin canim..
yavas yavas yap isleri.. hepsi birden agir gelir..
kizinin odasinida merakla bekliyorum..
bak iki canlisin agir agir yap isleri hee:1hug:
az soluklan :içelim:
saol cnm valal bende mola verdim şimdi ama daha kalkamıyorum yerımden ya pilim bitmiş kaydirigubbakcemile3 bende valla merakla beklıyorum bı an once gelsınde soyle bırazz vakıt gecırım orda :)) bu arada cnm arabanı ve ana kucagını gule gule kullan cnm hayırlı olsunben biraz daha oturum en iyisi..
Hazır isim konuşluyoken, Bizim bebişlerin cinsiyetleri net olmamakla beraber 2 erkek 1 kız gibi. Erkeklere Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya ismini düşünüyoruz.Sizce nasıl kızlar
otur otur..
benim evimi b.k götürüyorda sende temizlemzsen daha iyi hissetcem kendimi
selam kizlar.dün doktora gitmistik.hersey normalmis.1500 kilo 39 cm dedi doktor tam gününe göre gidiyo dedi ama sizce nasil az mi cok mu normal mi?ayrica bebek ters duruyo dönmezse sezeryan olursun dedi.benim tecrübelerime göre dönecegini sanmiyorum dedi.
Senin o doktorun doktorluğuna ben.....tesekkür ederim canlarim.doktor dediki dönmesi icin bazi yöntemler var ama bana sorarsaniz ugrasmayalim eger bebek böyle duruyosa vardir bir bildigi dedi .hem sezeryani tavsiye ederim cünkü bebek icin en güvenlisi dedi.aslinda ben de sezeryan istiyodum ama bakalim ne olacak.
valla cnm bilmem nette buldum bu resmi cok begendim bende hemn avatarma koydum
:1shok: :1shok:Amaniiiiin. Muhtarım ilk sıraya kendinmi geçcen yoksa kıııızzz.. Hadi canım hayırlısı.Merkata bırakma bizi.Kızlar ben hastaneye gidiyom, bu kasılmalar düzenli hale gelmeye başladı!!!!! Gittikçede sertleşiyor ve sıklaşıyor.
Oooooh hadi iyisin. Tuttuğunu kopartırsın sen. Güle güle kullan canım.bende gittim geldim kizlar..
arabayida teslim aldim anakucaginida..
sagolsun temsilcim ayarlamis..
cok sevindim..icim icime sigmadi bi anda.. :sm_cool:
İnşallah canım. Tabiki ben takmıyorum kiloları elbet veririmde rahat hareket edemiycem diye daha baya vakit var doğuma,iyice şişerim.canım benim bebeğin sağlığı iyi olsunda sen kiloyu verirsin ters dönmüş demek minik kuş inşallah böyle kalırda normal yapabilirsin.
Dikkat et canım hepsini bi güne sığdırma.. Bak ADACYOda ütü yapcam diye paraladı kendini. Sancılandı. Aman gözünü seveyim kendini yormadan yaap.kızlar bu arada ben temizlik yapıyorum sabahdan beri ama bitmedi işim yaa daha ütü ve lavoba duruyor off yemekte yapcam ama bende enerji kalmadı valalkansız oldugum içinde sürekli başım donuyor kızlar yaa...
:roflol: :roflol: allah iyliğini versin senin çerez ya valla bende temizlemicektim ama yarın mobılya gelcek evı pis gormesinler dedim sırnaşık şey
Hazır isim konuşluyoken, Bizim bebişlerin cinsiyetleri net olmamakla beraber 2 erkek 1 kız gibi. Erkeklere Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya ismini düşünüyoruz.Sizce nasıl kızlar
Oooooh hadi iyisin. Tuttuğunu kopartırsın sen. Güle güle kullan canım.
kiz getirenlerle ikinci bi kez dahami karsilascam..
bosveeeeeeeeeeeeeeeeeer
Bence güzel uyumlu olmuş.Hazır isim konuşluyoken, Bizim bebişlerin cinsiyetleri net olmamakla beraber 2 erkek 1 kız gibi. Erkeklere Doğuhan ve Batıhan, kıza Asya ismini düşünüyoruz.Sizce nasıl kızlar
Bende yapıyorum o yastık işini.. Sanki daha rahat uyuyorum.İnşallah faydası olur doğumada.bide ne bacak aranıza küçük yastık koyun yatarken kızlar hem doğumu kolaylaştırıyomuş hem anne adayını yatarken rahat hissetmesini sağlıyomuş... gerçekten rahatlatıyo denedim :) ..
öylede ne bilim ya ben ev piskenn birinin eve gelmesinden nefret ediyorum ozaman kendimi acaip kotu hissediyorum yaa laelaelaelaelae
buketim emin ol cok agırdan alarak yaptım işleri ama daha yapamıcam sanırım cunku koltukdan kalkamıyorum yerimseniben
Alır tabi.. Sende beleşçiiiisin.:roflol: :roflol:sen böyle diyosun..sagol..:1hug:
tebessüm geldimi kafaya alcak yine beni..
sikayet edeyim sana
Dinlen canım noolur.öylede ne bilim ya ben ev piskenn birinin eve gelmesinden nefret ediyorum ozaman kendimi acaip kotu hissediyorum yaa laelaelaelaelae
buketim emin ol cok agırdan alarak yaptım işleri ama daha yapamıcam sanırım cunku koltukdan kalkamıyorum yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?