2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alyacım sen de dikkat et yorma fazla kendini kansızlığın için ilaç kullanıyorsundur
pekmez de kansızlığa iyi gelir diyorlar denedin mi

canım saol ilaçları kullanıyorum ama heerkez soyledıde ben ıcemıyorum pekmezı yaa ıcım bı tuaf oluyor onu ıcınce kafamçokkarıştı

birazinida dinlendikden sonra yap..birazini yarin..
birazida esinin ellerinden öpsün
:jeyyar:

yaptımmı tam yaparım hepsini bi kalemdee sırnaşık şey eşiminmi elinden öpsün bırakya istemem yeterki evi pisletesin valla hem ben kımsenın yaptı ısı begenmıyorum ılla ben yapacam ıcıme sınmıyor :bbo:

kızlar adacyo iyimiş
doktor korkulacak bişey yok demiş
dahada kötüleşirse gel demiş

bebe olunca napcan baslarda.. nasil yetiscen..bi fikrin varmi :ecrin_bebek:

oh cok sükür
allah senden razi olsun canim..
hadin gecmis olsun topluca
:dance:

mersi janım ni dimek ne dimek neyse bugüünde buluşmamız bukadarmış hepinizi bebişllerinizi öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

denizin iyi olmasına sevindim artık gelince ayrıntıları öğreniriz kendisinden
kızlar ben de kaçıyorum pilav yapıcam hepinizi öptüm

Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Şu nts grafiklerinden anlayan varsa bir adım öne çıksın lütfen, soracaklarım var.

Beni merak etmişsiniz, sağolun arkadaşlar. Ancak gelebildim eve, bağlantım nedeniyle de ancak yazabildim. Hepinizi öpüyorum. İnşallah kötü bişi olmaz.

hosgeldin adacim..gecmis olsun.. insallah olmaz agrin sancin falan :Saruboceq:
malesef anlamam grafikden.. insallah bi anlayan cikar

kizlar beyazlilyumun selami var..
gecenlerde kasilmalari olmus..doktora gitmis..basasagi dönmüs bebe..SIksIK gidecekmis artik nstye..
kilosu ve boyuna bi denegsizlik varmis.. ama bana sanki cihazda bi sorun varmis gibi geldi..
hepinize cok cok selami var.. girmeyecekmis bi süre..dinlenecekmis..

canim gecmis olsun.umarim agrilarin olmaz tekrar.

Biz de diyorduk neden girmiyor diye... Demek bundanmış. bebişin boyu ve kilosu mu dengesizmiş, nasıl yani, boy ve kilo birbirine göre mi, haftasına göre mi? :sm_confused: Ben demin yeni girmiştim o zaman online gördüm ama bağlantım yavaş ya, ben yazana kadar o çıktı. İnşallah daha da iyi olur, öpüyorum Lilyum'u. Sen de görürsen selam söyle.

canim gecmis olsun.umarim agrilarin olmaz tekrar.

Çok teşekkür ederim sana ve nezdinde tüm kızlara.. İnşallah olmaz. Melekle konuştum az evvel; sancın var ama doğum sancısı değil diyor tecrübelerine dayanarak. Grafiğimi okuyup anlamak konusunda yardımcı oldu da... :)))

kilosu 1900 grmmis.. boyuda flye göre 53 cm..
haftasi benimle ayni..33+5

kilosu az gelmis biraz doktora..simdi dikkat edicekmis lilyum..
basüstüne canim, denk gelirsem söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…