Alır tabi.. Sende beleşçiiiisin.:roflol: :roflol:
(kimi kime şikayet ediyon) :roflol:
alyacım sen de dikkat et yorma fazla kendini kansızlığın için ilaç kullanıyorsundur
pekmez de kansızlığa iyi gelir diyorlar denedin mi
birazinida dinlendikden sonra yap..birazini yarin..
birazida esinin ellerinden öpsün :jeyyar:
yaptımmı tam yaparım hepsini bi kalemdee sırnaşık şey eşiminmi elinden öpsün bırakya istemem yeterki evi pisletesin valla hem ben kımsenın yaptı ısı begenmıyorum ılla ben yapacam ıcıme sınmıyor :bbo:
kızlar adacyo iyimiş
doktor korkulacak bişey yok demiş
dahada kötüleşirse gel demiş
kızlar adacyo iyimiş
doktor korkulacak bişey yok demiş
dahada kötüleşirse gel demiş
bebe olunca napcan baslarda.. nasil yetiscen..bi fikrin varmi :ecrin_bebek:
oh cok sükür
allah senden razi olsun canim..
hadin gecmis olsun topluca:dance:
valla sende haklısın soz bebek dogunca sna bu sorunun cevabını vercem bu arada her halde yaptım o sana sordugum şeyi :roflol:
cerezim hayirli olsun anakucagi.resmini de görseydik.
Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Şu nts grafiklerinden anlayan varsa bir adım öne çıksın lütfen, soracaklarım var.
Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Şu nts grafiklerinden anlayan varsa bir adım öne çıksın lütfen, soracaklarım var.
kizlar beyazlilyumun selami var..
gecenlerde kasilmalari olmus..doktora gitmis..basasagi dönmüs bebe..SIksIK gidecekmis artik nstye..
kilosu ve boyuna bi denegsizlik varmis.. ama bana sanki cihazda bi sorun varmis gibi geldi..
hepinize cok cok selami var.. girmeyecekmis bi süre..dinlenecekmis..
canim gecmis olsun.umarim agrilarin olmaz tekrar.
Biz de diyorduk neden girmiyor diye... Demek bundanmış. bebişin boyu ve kilosu mu dengesizmiş, nasıl yani, boy ve kilo birbirine göre mi, haftasına göre mi? :sm_confused: Ben demin yeni girmiştim o zaman online gördüm ama bağlantım yavaş ya, ben yazana kadar o çıktı. İnşallah daha da iyi olur, öpüyorum Lilyum'u. Sen de görürsen selam söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?