valal isimlerin uyuşması çok güzel annesi adıyla yaşasınlar inşallah :Saruboceq:
benim kocada alya ismine taktı ya ben onu koycam diyorum oda alya ne biçim isim okulda kızla dalga gecerler diyor annemler biz bu ismi soylerken zorlanırız dıyorlar ama ben kararlıyım alya olçak kızım adı sengözlerimebaksanab
kizlar beyazlilyumun selami var..
gecenlerde kasilmalari olmus..doktorve a gitmis..basasagi dönmüs bebe..SIksIK gidecekmis artik nstye..
kilosu ve boyuna bi denegsizlik varmis.. ama bana sanki cihazda bi sorun varmis gibi geldi..
hepinize cok cok selami var.. girmeyecekmis bi süre..dinlenecekmis..
Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Şu nts grafiklerinden anlayan varsa bir adım öne çıksın lütfen, soracaklarım var.
Alyasulin, valla biz de o kadar çok isim değiştirdik ki daha yeni kesinleştirdik.Artık ben ümidi kesmiştim.Doğduktan sonraya kalıcak bu gidişle diyordum.Ama çok şükür bu isimleri bulduk.Ben çok beğeniyorum, eşim de beğeniyo. hatta benim herşeyi çok zor beğenen annem bile beğendi.İnsan başkaları da beğensin istiyo.
Senin Alya da çok güzel bence, ama anlamı ne bilmiyorum. ben isim ararken tek ilgilendiğim anlamlarıydı.Anlamları güçlü olsun istedim. tabi bizimkiler sürpriz yapıp yine cinsiyet değiştirmezlerse:)
Alyasulin, valla biz de o kadar çok isim değiştirdik ki daha yeni kesinleştirdik.Artık ben ümidi kesmiştim.Doğduktan sonraya kalıcak bu gidişle diyordum.Ama çok şükür bu isimleri bulduk.Ben çok beğeniyorum, eşim de beğeniyo. hatta benim herşeyi çok zor beğenen annem bile beğendi.İnsan başkaları da beğensin istiyo.
Senin Alya da çok güzel bence, ama anlamı ne bilmiyorum. ben isim ararken tek ilgilendiğim anlamlarıydı.Anlamları güçlü olsun istedim. tabi bizimkiler sürpriz yapıp yine cinsiyet değiştirmezlerse:)
Adacyocum sevindim canım önemli bişi olmadığına tekrardan çok geçmiş olsun..
Kızlar benimde 1378gram çıktı 29+3te bana zayıf gibi geldi..
Bu miniklere kilo aldırmak için neler yapmamız lazım...
isimleriyle büyüsünler insallah..
ama sen yinede ne olur ne olmaz bi kac isim tut yedekde :):icecream:
doğru söylüyosun.Ama bak sizler 1 bebişe kararsz kalıyosunuz, biz daha da zorlanıyoruz.
sehnazcım bizimkide mehmet kaan olacak inşallaaaahhhh hayırlısı bakalım
evet kizlar.. bana müsade..
yarin olmam büyük bi ihtimal.. pazartesi görüsürüz..
iyi bakin kendinize.. pazartesi geldimmi hepiniz burda bulayim yine..
öptük
Bizimkiside mehmet kaan %90 yada mehmet oğuz mehmeti ben istiyorum peygamber efendimizin ismi diye,kaan veya oguzuda eşim istiyor peki bu ismi hep birliktemi kullanmaliyiz yoksa ayrimi doga??
kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?