2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Adacyocum sevindim canım önemli bişi olmadığına tekrardan çok geçmiş olsun..
Kızlar benimde 1378gram çıktı 29+3te bana zayıf gibi geldi..
Bu miniklere kilo aldırmak için neler yapmamız lazım...

Alyasulin, valla biz de o kadar çok isim değiştirdik ki daha yeni kesinleştirdik.Artık ben ümidi kesmiştim.Doğduktan sonraya kalıcak bu gidişle diyordum.Ama çok şükür bu isimleri bulduk.Ben çok beğeniyorum, eşim de beğeniyo. hatta benim herşeyi çok zor beğenen annem bile beğendi.İnsan başkaları da beğensin istiyo.
Senin Alya da çok güzel bence, ama anlamı ne bilmiyorum. ben isim ararken tek ilgilendiğim anlamlarıydı.Anlamları güçlü olsun istedim. tabi bizimkiler sürpriz yapıp yine cinsiyet değiştirmezlerse:)

Getirende gönderende saolsun cnm sende cok selam soylee umarım kısa zamanda düzelir inşallah :Saruboceq:

Geçiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın inşaallh saglık sıhatli hayırlı zamanda gelir bebişin :teselli:

Adacyo geçmiş olsun canım. Neden Dr una sormadın ki bu nedir diye? Doğum olabilir mi diye sorsaydın keşke.Kafan rahat olurdu.

isimleriyle büyüsünler insallah..
ama sen yinede ne olur ne olmaz bi kac isim tut yedekde :)
:icecream:

Melihacım çok tşk ederim canım ALYA'nın anlamı gökyüzü,sema demekmiş canım :CüvCüv:

Adacyocum sevindim canım önemli bişi olmadığına tekrardan çok geçmiş olsun..
Kızlar benimde 1378gram çıktı 29+3te bana zayıf gibi geldi..
Bu miniklere kilo aldırmak için neler yapmamız lazım...

Maşallah canım bebeişine. Benim kız tombik biliyorsun... Etkisi var mı bilmiyorum ama düzenli yaptığım tek şey muz yemek ve elevit içmek. Eğer yapmıyorsan bunları düzenli yapmanı tavsiye edebilirim.

evet kizlar.. bana müsade..
yarin olmam büyük bi ihtimal.. pazartesi görüsürüz..
iyi bakin kendinize.. pazartesi geldimmi hepiniz burda bulayim yine..
öptük

sehnazcım bizimkide mehmet kaan olacak inşallaaaahhhh hayırlısı bakalım

Bizimkiside mehmet kaan %90 yada mehmet oğuz mehmeti ben istiyorum peygamber efendimizin ismi diye,kaan veya oguzuda eşim istiyor peki bu ismi hep birliktemi kullanmaliyiz yoksa ayrimi doga??

denizcim cok gecmis olsun canım yaaa, sayfalari apar topar okudum bende
ama neymis niye olmus anlatsaydi ya fisfisfis

cerezim gule gule kullanın yavrum

Kağan / Kaan konusunda, ben Tr karakter olmasiin derim.şakkıdı

evet kizlar.. bana müsade..
yarin olmam büyük bi ihtimal.. pazartesi görüsürüz..
iyi bakin kendinize.. pazartesi geldimmi hepiniz burda bulayim yine..
öptük

emret komutanım sırnaşık şey

hade gule gule bebisimmm insallah pazartesi saglikla kavusuruz gene :sm_cool:

Bizimkiside mehmet kaan %90 yada mehmet oğuz mehmeti ben istiyorum peygamber efendimizin ismi diye,kaan veya oguzuda eşim istiyor peki bu ismi hep birliktemi kullanmaliyiz yoksa ayrimi doga??

cxnm demekki sennkiylede adas olucak bizimki benim oglusumunda ARDA KAAN olucak ins

kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa

inşallah en kısa zamanda işleri hallouer da kavuşursunuz canım
ne kadar kalıcak gelince vizeye bağlı galiba

Evet şehnaz cim arda da çok güzel bakalim kaan imi arda yimi kullanancaksiniz ,aslindan ben 2 isimde ikisininde kullanilmasindan yanayim bide kağan ın yazilişi,anlaşilmasi zor bizim milletimizde zor anlar isimleri zaten çocuk uğraşmasin kaan en iyisi,adacyo geçmişolsun bebişin zamaninda gelir inş.bide yorulunca sancilar artiyor arkadaşlar ben evde devamli yapcak iş buluyorum kendime biyat ayklarini uzat dimi yok,Bugün annem geldi bebişin yikanmişlarini ütüledi sağolsun ama bende oturmadim ayakta düzene soktum cicileri annem otur diyor ama ben ayakta.

selam gençlik
denizimiz iyiymiş çok şükür lilyumun bebişinin kilosu mu az geliş acebaaaa???umarım bir sorun çıkmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…