inşallah en kısa zamanda işleri hallouer da kavuşursunuz canım
ne kadar kalıcak gelince vizeye bağlı galiba
Evet şehnaz cim arda da çok güzel bakalim kaan imi arda yimi kullanancaksiniz ,aslindan ben 2 isimde ikisininde kullanilmasindan yanayim bide kağan ın yazilişi,anlaşilmasi zor bizim milletimizde zor anlar isimleri zaten çocuk uğraşmasin kaan en iyisi,adacyo geçmişolsun bebişin zamaninda gelir inş.bide yorulunca sancilar artiyor arkadaşlar ben evde devamli yapcak iş buluyorum kendime biyat ayklarini uzat dimi yok,Bugün annem geldi bebişin yikanmişlarini ütüledi sağolsun ama bende oturmadim ayakta düzene soktum cicileri annem otur diyor ama ben ayakta.
kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa
canım benim senin adına cok sevindim valla ana gibi yar olmaz...
ben bi hafta görmesem özlüyorum valla allah sana sabır versin cnm tabiki gözün aydın :))
canolar ben kactim kocisime yemecikler hazirliyim yemekten sonrada oglusumn odasini boyariz büyük ihtimal belki gece olurum burada öptüm hepinizi kendinize ve yigenlerime cici bakain anacimm
Bizimkiside mehmet kaan %90 yada mehmet oğuz mehmeti ben istiyorum peygamber efendimizin ismi diye,kaan veya oguzuda eşim istiyor peki bu ismi hep birliktemi kullanmaliyiz yoksa ayrimi doga??
:1hug:
canım kolay gelsinn inan senin adına cok sevındım allah kavıstursun anne senii
bu arada ben de dun aksam bende boyadım kızımın odasını yarında mobılyası gelcek ınsllh :) optm seni sende arda kaanımıza ve kendıne ıyı bak yorma kendını :)) mucks
ayy cnm dayanamadm yine girdim arada mutfaga gider gelirim napin
aaa boyadinizmi ne güzel odasida gelince resimlerini istersen koyarsin bizde o güzel odayi görürüz benim oglusumn odasi bi bitsin resimlerini koyucam hemn
Che nabersin varmı bi gelişme çözdün olayı eşinle ??
eh işte çözdük sayılır yada benimki beni kandırdı yine yuttuk zokayı galiba
insana burası bagımlıklık yapıyor yaa kaydirigubbakcemile3 koyarım canım odanın resımlerını paylasmak fıkırlerınızı almak ısterım tabı suan benım en yakın arkadaslarım oldunuz valla Şeniz profılıme koydum odanın boyanmıs halını burdada var ama gecmıs sayfalardaa saolsun kızkardesımle sozlusu boyadılar odayı duvar kagıdını falan cok guzel yaptılarr bu aksam cok sessiz buralar yaa nerseninz millleettt fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?