selam kızlar nasılsınız bende iyiyim bebişler nasıl kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
nbr lazanyacim naslsin?
İyi geceler herkese :))))
benim okula giden kızımın notlarını öğrenmek için e okula giriyorum fakat olmuyor bilgisi olanvarmı sayfayı açamadım açılan sayfada tıklanmıyor yoğunluktan olabilirmi acaba
nerelerdesin hayat????
melekim hakkatten merak ettim şimdi sen öyle deyince rutin kontrolmüydü gülşahınki???
öyleyse dışarda pizza mizza takılıyodur Allahbilir:)))))
canım oyle acıl bır sorunu yoktu.. dogum seklını falan da konusaacaktı normal ıstemıyormus artık.. Sen nasılsın bu arada.. sende cok yoruyorsun kendını... Ne zaman cıkacaksın ızne?
Bende doğar doğmaz düşünüyorum yaptırmayı.. daha doğrusu doğar doğmaz mı yoksa 2.ile 3.ay arası mı yaptırayım dıyorum.. Gokmen beyde onerdı yenıdogan sunnetını.. Sız dogum seklını konustunuzmu erken dıye konusmamısdır gercı..
canım korkutttun bizi geçmiş olsun. dikkat et bak çok yorma kendini.Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Şu nts grafiklerinden anlayan varsa bir adım öne çıksın lütfen, soracaklarım var.
umarım herşey yoluna girer çok merak etmiştim lilyumu. bizden selamlar liilyumumuza.boyu biraz uzundu lilyumun bebişinin belkide kilosu az gelmiştir doktora.hayırlısı bakalım umarım düzelir yaa.kizlar beyazlilyumun selami var..
gecenlerde kasilmalari olmus..doktora gitmis..basasagi dönmüs bebe..SIksIK gidecekmis artik nstye..
kilosu ve boyuna bi denegsizlik varmis.. ama bana sanki cihazda bi sorun varmis gibi geldi..
hepinize cok cok selami var.. girmeyecekmis bi süre..dinlenecekmis..
hayırlısıyla kavuşun inşallah. allah mutluluğunu daim etsin.kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa
valla öyle bugün dedi ki eşim bağımlılık yaptı sende girmeden duramıyosun dedi. insanın kendini anlayan arkadaşları olması çok güzel.insana burası bagımlıklık yapıyor yaa kaydirigubbakcemile3 koyarım canım odanın resımlerını paylasmak fıkırlerınızı almak ısterım tabı suan benım en yakın arkadaslarım oldunuz valla Şeniz profılıme koydum odanın boyanmıs halını burdada var ama gecmıs sayfalardaa saolsun kızkardesımle sozlusu boyadılar odayı duvar kagıdını falan cok guzel yaptılarr bu aksam cok sessiz buralar yaa nerseninz millleettt fisfisfis
bizde seni öptük canımmm.sende bebişe iyi bak.selam kızlar nasılsınız bende iyiyim bebişler nasıl kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
e okul veli bilgilendirme sistemi son haftalara girildiğinde sözlü notlarının ve karnenein öğrenciye sürpriz olması sebebiyle açılmıyor. ayrıca zaten çok yoğun biz bile zor giriyoruz. muckkk. notlar sürprizzzzzbenim okula giden kızımın notlarını öğrenmek için e okula giriyorum fakat olmuyor bilgisi olanvarmı sayfayı açamadım açılan sayfada tıklanmıyor yoğunluktan olabilirmi acaba
yok ayol ne izni benim tam çalışacağım zaman ihaleler başlıyorr :))) ben izne çıkmayacam aksi birşey olmadığı sürece tabi:) fazla kilo almadım ağır değilim de idare ediyossss yaneee zaten çalışma alanım hastaneler olunca daha güvenli olyor doktorun kim die sorduklarında nerdeki denk gelirse diorum :kaydirigubbakcemile2
oğluşun sabırsızlanıyor mmu sen nasılsın bel ağrıların ne almede??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?