2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim okula giden kızımın notlarını öğrenmek için e okula giriyorum fakat olmuyor bilgisi olanvarmı sayfayı açamadım açılan sayfada tıklanmıyor yoğunluktan olabilirmi acaba

nbr lazanyacim naslsin?

saol canım benimmm iyiym sizde iyi olunca daha da iyi oluyomkaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız bende iyiyim bebişler nasıl kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum

niloşcum saol iyiyiz sen de iyi bak bebişe kaydirigubbakcemile2

benim okula giden kızımın notlarını öğrenmek için e okula giriyorum fakat olmuyor bilgisi olanvarmı sayfayı açamadım açılan sayfada tıklanmıyor yoğunluktan olabilirmi acaba

meb den e okula girmeye çalışıyorsanız meb in sayfasını yenileyip öyle deneyin aynı sayfadan genelde açmıyor.

nerelerdesin hayat????

Bugün notlarımı götürüp teslim ettim raporluydum bu hafta kalmasın dedim.Büyük bir ihtimalle haftayada rapor alacağım.Bakalım son haftam zaten 15 tatilden sonra izinliyim inşallah.
Sizler nasılsınız?
:teytey::CüvCüv:

Gülşah bugun doktora gıdecektı ne oldu acaba?

Hayatıst nasılsın? duzeldın dımı? Dunku kendı annenmı kayınvalıden mı? bı de senın bebıs de erkekdı dımı? dogar dogmaz sunnet ettırecekmısın?

Çokşükür daha iyiyim.Ama bu seferde kocişim çok hasta.Dün bütün gece ateşini düşürmeye çalıştı.Kendi annem canım.Gerçi herkes kayınvalidem sanıyor çünkü eşimde sarışın annem gibi :)))
Bebişim erkek.Sünnet ettireceğim inşallah.
Sen ne yapmayı düşünüyorsun?Sonra çok zor oluyor.Yeğenim 7 yaşında oldu.3iğne yaptılar uyuşmadı.Sonra genel anesteziye aldılar.Bu seferde narkozdan çok zor ayıldı.Korkttum yani.Bir de bebekken daha kolay oluyor diyor doktorlar.

melekim hakkatten merak ettim şimdi sen öyle deyince rutin kontrolmüydü gülşahınki???
öyleyse dışarda pizza mizza takılıyodur Allahbilir:)))))

Bende doğar doğmaz düşünüyorum yaptırmayı.. daha doğrusu doğar doğmaz mı yoksa 2.ile 3.ay arası mı yaptırayım dıyorum.. Gokmen beyde onerdı yenıdogan sunnetını.. Sız dogum seklını konustunuzmu erken dıye konusmamısdır gercı..

melekim hakkatten merak ettim şimdi sen öyle deyince rutin kontrolmüydü gülşahınki???
öyleyse dışarda pizza mizza takılıyodur Allahbilir:)))))

canım oyle acıl bır sorunu yoktu.. dogum seklını falan da konusaacaktı normal ıstemıyormus artık.. Sen nasılsın bu arada.. sende cok yoruyorsun kendını... Ne zaman cıkacaksın ızne?

canım oyle acıl bır sorunu yoktu.. dogum seklını falan da konusaacaktı normal ıstemıyormus artık.. Sen nasılsın bu arada.. sende cok yoruyorsun kendını... Ne zaman cıkacaksın ızne?

yok ayol ne izni benim tam çalışacağım zaman ihaleler başlıyorr :))) ben izne çıkmayacam aksi birşey olmadığı sürece tabi:) fazla kilo almadım ağır değilim de idare ediyossss yaneee zaten çalışma alanım hastaneler olunca daha güvenli olyor doktorun kim die sorduklarında nerdeki denk gelirse diorum :kaydirigubbakcemile2
oğluşun sabırsızlanıyor mmu sen nasılsın bel ağrıların ne almede??

Bana herşey normal doğum gibi gözüküyor dedi.Tabii zaman yaklaştıkça daha net belli olacak.Ben de normal istiyorum zaten hayırlısı bakalım....

canım korkutttun bizi geçmiş olsun. dikkat et bak çok yorma kendini.
umarım herşey yoluna girer çok merak etmiştim lilyumu. bizden selamlar liilyumumuza.boyu biraz uzundu lilyumun bebişinin belkide kilosu az gelmiştir doktora.hayırlısı bakalım umarım düzelir yaa.

hayırlısıyla kavuşun inşallah. allah mutluluğunu daim etsin.
valla öyle bugün dedi ki eşim bağımlılık yaptı sende girmeden duramıyosun dedi. insanın kendini anlayan arkadaşları olması çok güzel.
selam kızlar nasılsınız bende iyiyim bebişler nasıl kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
bizde seni öptük canımmm.sende bebişe iyi bak.
e okul veli bilgilendirme sistemi son haftalara girildiğinde sözlü notlarının ve karnenein öğrenciye sürpriz olması sebebiyle açılmıyor. ayrıca zaten çok yoğun biz bile zor giriyoruz. muckkk. notlar sürprizzzzz

kızlar uyumuş kalmışım bi uyandım gene boğazım fena. dün akşam eleviti unutmuşum kalçam falan baya bir garip bugün

hafıfledı bel agrılarım yanı en azından bır taraftam dıger tarafa donebılıyorum.. ama basagrılarım var kullandıgım ılaclardan dolayı.. sende zorlama o kadar en azından 36 haftada falan cık 1 ay kala

Bende kactım kızlar mucks..

merhabalar herkese.bu gün ikinci şeker yüklememi yaptırdım.pazartesi sonuç alacağım.inşallah sonuç düşük olur.umarım herkes iyidir.şimdi geçmiş sayfalara bi göz atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…