hafıfledı bel agrılarım yanı en azından bır taraftam dıger tarafa donebılıyorum.. ama basagrılarım var kullandıgım ılaclardan dolayı.. sende zorlama o kadar en azından 36 haftada falan cık 1 ay kala
Bende kactım kızlar mucks..
ii geceler melekimm damlacım hoşgeldin kuzujm
Hoşgeldincanım. Korkuttun bizi. Dedim muhtar ya bayrağı ilk o sallayacak herhalde:teytey:Kızlar ben geldim.
Gittim hastaneye, nts ye bağladılar yarım saat kadar... Çıkışta doktorumu ayak üstü görebildim. Korkulacak bişi yok dedi. Neden olduğunu, bunların ne ağrısı olduğunu söylemedi. Sadece gece falan daha da artarsa, hiç bekleme hemen gel dedi... Ne demekse artık...
Hadi inşallah sende Nazan gibi kucaklaşırsın annenle. Allah sağ-salim kavuştursun canım.kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa
merhabalar ... yorgunluktan ölüyorum ama deydi doğrusu... bebişimin oyun parkı artık tamamm. anneye pijama takımı iç çamaşrı ve atlet tamam. biberon emzik., gögüs pedi, kapşonlu hırka, tekrar uzun kollu zıbınn. nerdeyse bittiii. bebek çantası ve araba koltuğu alınca tamam gibi birşeyy..
oh beee içim öyle rahatkadı ki valla.. aklımın büyük kısmı boşaldıı..
oh oh iyi iyi ya güzel canım.güle güle kullanın. inşallah en kısa zamanda onları da halledersinde kafan tamamen rahat eder.merhabalar ... yorgunluktan ölüyorum ama deydi doğrusu... bebişimin oyun parkı artık tamamm. anneye pijama takımı iç çamaşrı ve atlet tamam. biberon emzik., gögüs pedi, kapşonlu hırka, tekrar uzun kollu zıbınn. nerdeyse bittiii. bebek çantası ve araba koltuğu alınca tamam gibi birşeyy..
canım sordum doğumdan sonra doğum yardımı var dedi ne kadar olduğunu bilmiyormuş ama.Niloş matematik öğretmeniyim lisede görev yapıyorum.
fenci ne oldu doğum parasını sorabildiniz mi?
fencim aynen katılıyorum sana bu arada hosgeldın aynı dılı konusma kendını karsındakı ınsana ıyı anlata bılmek cok guzel bı duygguu oyuzden cok sevıyorum sizi :)
Hoşgeldincanım. Korkuttun bizi. Dedim muhtar ya bayrağı ilk o sallayacak herhalde:teytey:
Şaka bir yana niye doğrudürüst bilgilendirmedi öyle yaw.
Acaba diyorum yanlış hatırlamıyorsam ishal gibiyim demiştin belkide ondandır.. Benim 10 gün önce öyle olmuştu.
Hadi inşallah sende Nazan gibi kucaklaşırsın annenle. Allah sağ-salim kavuştursun canım.
Hayırlı olsun aldıkların canım. Keşke fotolarınıda görebilseydik merak ettim cicilerinizi.merhabalar ... yorgunluktan ölüyorum ama deydi doğrusu... bebişimin oyun parkı artık tamamm. anneye pijama takımı iç çamaşrı ve atlet tamam. biberon emzik., gögüs pedi, kapşonlu hırka, tekrar uzun kollu zıbınn. nerdeyse bittiii. bebek çantası ve araba koltuğu alınca tamam gibi birşeyy..
Sağol canikom iyiyim şükür. Geziniyorum sitede.
dilekcim(alyasulincim ) adını doğru söledim inşallah. resimlerime yaptığın yorum için teşekkür ederim. şımarttın bizi teyzesi oğluşumlaDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?