2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim baya iyi dayandın helal olsun sana. az kaldı onu da bu sabrınla atlatacaksın ben sana çok güveniyorum.
hadi güle güle tatlım. gitde filmini izle. mucccccckkkkkkkssssss

Hoşgeldincanım. Korkuttun bizi. Dedim muhtar ya bayrağı ilk o sallayacak herhalde:teytey:
Şaka bir yana niye doğrudürüst bilgilendirmedi öyle yaw.
Acaba diyorum yanlış hatırlamıyorsam ishal gibiyim demiştin belkide ondandır.. Benim 10 gün önce öyle olmuştu.

Hadi inşallah sende Nazan gibi kucaklaşırsın annenle. Allah sağ-salim kavuştursun canım.

merhabalar ... yorgunluktan ölüyorum ama deydi doğrusu... bebişimin oyun parkı artık tamamm. anneye pijama takımı iç çamaşrı ve atlet tamam. biberon emzik., gögüs pedi, kapşonlu hırka, tekrar uzun kollu zıbınn. nerdeyse bittiii. bebek çantası ve araba koltuğu alınca tamam gibi birşeyy..
oh beee içim öyle rahatkadı ki valla.. aklımın büyük kısmı boşaldıı..

Niloş matematik öğretmeniyim lisede görev yapıyorum.
fenci ne oldu doğum parasını sorabildiniz mi?

hadi hayırlı olsun canım ne güzel sağlıla giyinin bebişnle

damlacım iyiyim canım nasıl olsun iş gü.ç koşturmaca

enelim nerelerde acep?
buketim sen nasılsın bitanem???

fencim aynen katılıyorum sana bu arada hosgeldın aynı dılı konusma kendını karsındakı ınsana ıyı anlata bılmek cok guzel bı duygguu oyuzden cok sevıyorum sizi :)

oh oh iyi iyi ya güzel canım.güle güle kullanın. inşallah en kısa zamanda onları da halledersinde kafan tamamen rahat eder.
Niloş matematik öğretmeniyim lisede görev yapıyorum.
fenci ne oldu doğum parasını sorabildiniz mi?
canım sordum doğumdan sonra doğum yardımı var dedi ne kadar olduğunu bilmiyormuş ama.

dilekcim(alyasulincim ) adını doğru söledim inşallah. resimlerime yaptığın yorum için teşekkür ederim. şımarttın bizi teyzesi oğluşumlaDDD

cok saol cnm iyi dileklerin icin

Kızlar haftasonu (17-18 Ocak) Carrefour'da Prima Jumbo çeşitleri: 18,90 TL
Birde elyaf yorgan tek ve çift kişilik aynı fiyattan satılacakmış:12,90 TL

Sabah erkenden bakıcam. Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun aldıkların canım. Keşke fotolarınıda görebilseydik merak ettim cicilerinizi.

Sağol canikom iyiyim şükür. Geziniyorum sitede.

dilekcim(alyasulincim ) adını doğru söledim inşallah. resimlerime yaptığın yorum için teşekkür ederim. şımarttın bizi teyzesi oğluşumlaDDD

a.s. dogru söyledin cnm. eee şımarın şımara bildiginz kadar dogumdan sonra böyle bi şansımız olmucak şimdi keyfini sürelim dimi ama
bu arda gercekten cok ghos olmustu elbisen cnm :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…