2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar nasılsınız..umarım herkes iyidir...bir sorun yoktur
ben birkaçgündür giremedim...son mesajlarımda sancılarım var diyordum..daha da arttı...kasılmalarım falan çok oldu...dr gittik tabi...bebek tam doğum pozisyonunda..kafası kanala girse doğum olacak o şekil yani...sancılarımın nedeni miyom olabilirmiş..çok korktuk tabi..dinlenmem gerekiyor..ondan giremiyorum..artık sık sık nst ye gireceğim..bu arada bebek 1900 dr az dedi..boyu hakkında konuşmadı ama fl 7.6........7.6x7=53.2 oluyor bende oha diyorum...şekerden dolayı diyete başlamıştım ya bu ay fazla abarttım galiba..haplar karşılar diye düşünmüş olabilirim..her hafta dr a kntrole gideceğim artık..preeklampsi olabilir dedi dr..o yüzden 2 günde 1 tansiyon ve şekerime de bakılacak..kaç gündür moralimiz bozuktu..eşimde çok üzüldü..erken doğurcam diyede ödü koptu..zamanında sağ salim sağlıklı gelsin 2 kurban kesicem dedi adak olarak..pek fazla uğrayamam artık herhalde..zaten keyfim hiç yok...ama sizi de özlüyorum...ara ara gelmeye çalışırım...bebişlere çok iii bakın beslenmenize de dikkat edin..ben bu ay beslenme kampına alınıyorum resmen..etti süttü falan...inşallah düzelir..
kendinize ii bakın öptüm hepinizi..

ahh cnm dikkat et kendine cnm ya yorma kendini dinlen olurmu bu arada profilinde diger yaziyo nerede yasiyosun cnm

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee ve bebişine öpüyorum seni özgecim iyi geceler sanada :))

şehnazcım sanada iyi geceler canım senide öpüyorum kendine ve bebişiine iyi bak allah a emanet olun Şeniz

şehnaz cım saol canım dikkat etmeye çalışacağım..daha çok yememe dikkat edicem..diyet yapcam diye çok aç bıraktım galiba...balıkesir canım yaşadığım yer..çevremde girenler varda ondan yazmıyorum balıkesir diye:))))))

biraz geçmişe bakayım dedim ara ara sayfalara..çok birikmiş çünkü...gülşahın gaz çıkarma muhabbetini okudum gül gül karnım ağrıdı..kız ne kolay söylüyorsun öle ben hayatta yapamam eşimin yanında falan oda yapmaz...hiç duymamışızdır daha..hatta anneme söylediğimde ne terbiyeli ... leriniz varmış dedi:roflol:
ay hala gülüyorum...

bende seni kocamn öpürm cnm sende ii bak kendine bu arada o dedigin converseyi cok merak ettm nette bakim biraz belki bulabiklirim

Kızlar merhaba, ben geldim. Tüm geçmiş olsun dilekleri için buradan topluca teşekkür ediyorum. Desteğiniz benim için çok kıymetli... Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. Sancılar yoklamaya devam ediyor. Allah zonumuzu hayr etsin.

Eee, mesela benim doğum 7 Şubattan itibaren bekleniyor... Biz mart sonuna kadar yazışmadan senin topic açmanı mı beklicez??? Unut yavru sen o işi, unut... Başka topic açarsın artık... :teselli:

Teşekkürler Buketcim. Valla bayrağı ilk sallayan olmam umarım... Biraz daha beklemem lazım. Ben kasılmaları ishal olduğumuz zamankine bahsetmiştim, ishal gibi bir sorunum olmadı çok şükür... Bağırsaklarda hareket oluyo yaaa, aynı onun gibi içimde bişiler dönüyo...

Canım uyguladığın diyet yüzünden herhalde... İnşallah beslenmene dikkat edip, dinlenince (dinlenince diyorum, koltuk sil demiyorum) herşeyin normale döneceğini umuyorum. Lütfen kendine dikkat, bizi de haberdar et. Seni seviyorum.

haha bak o olayi bende send duydum okumamistim hehe

dikkat et tabi cnm sende demi bendeki gibi seker var off ya insan ne yiceni sasiriyo laf aramizda ben hastanedn ciktimdn beri saldim cayira mevlam kayira herseyi yiyesm geliyo arada kacamk yapiyrm yine cikiyo sekerm kocis beni öldürcek valla

canım cok dikkat et kendne ya, bozma moralini en onemli sey moralll..bizi de habersiz birakma

ben geldim uffff çok sıkıcı değil mi???
noldu nedir sıkıcı olan dunurum?

canım geçmiş olsun. inşallah beslenmene dikkat edince düzelir herşey. kilo alcam etcem diye dert etme bebişin sağlıklı olsun ve zamanında gelsin bir ara erken gelsin istiyordun diye hatırlıyorum. ben mi yanlış hatırlıyorum bilmem ama. dua edelimde tam zamanında sağlıkla gelsinler. herşey düzelecek inanıyorum kızımız tombişleşcek inşallah.:Saruboceq:a.s.

elifim şöyle ki ev cehennem gibin ben askılı gecelüğümln bi o yana bi bu yana dönüyom vitaminsiz zap yapıp duruyo uykum yok ööleee iştee:1closedeyes:

Benüm askılı gecelüğüm yok, zaten kilolardan ve sancıdan, kendümü ordan oaraya da atamıyommm... Zap yapacak biri de yk, herüf uyudu... Vee benüm de uykum yokkk!!! Hadi bakalım buyur burdan yak!!!!

Benüm askılı gecelüğüm yok, zaten kilolardan ve sancıdan, kendümü ordan oaraya da atamıyommm... Zap yapacak biri de yk, herüf uyudu... Vee benüm de uykum yokkk!!! Hadi bakalım buyur burdan yak!!!!

kuzum biz varız sancı gelirse atarız seni hastaneye dadtlummkaydirigubbakcemile3

kuzum biz varız sancı gelirse atarız seni hastaneye dadtlummkaydirigubbakcemile3

Ne istiyom şu an biliyon mu? Medyumun biri denk gelsin ve bana ne zaman doğum yapacağımı ve diğer durumların ne zaman düzeleceğini söylesin!!! sositosositosositosositoNet tarih versin yani... Falcıya gidesim geldi yani..

amma zor birşey istedin denizcim ama şöyle düdşün hepsi olacak şeyler olmama ihtimalleri yokdelikafadulden
sancılarınla ilgili birşey söylememesi kötü olmuş doktorununşakkıdı

amma zor birşey istedin denizcim ama şöyle düdşün hepsi olacak şeyler olmama ihtimalleri yokdelikafadulden
sancılarınla ilgili birşey söylememesi kötü olmuş doktorununşakkıdı

Salı günü kendi doktorumda kontrolüm var... O zaman ona da sorucam belki o bişeyler söyler... Ama şu an bi falcı olsa süper eğlenirdik... Hepimize doğum tarihi verse mesela.... Ayy çok heyecanlandımm!!!! delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…