bana kocam dahil herkes erfken doğuracaksın diyor bu akşam kocam karnın neden bu kadar büyük dedi hamile miyim y-tatlicadiarzu-oksa dedim hahahahahahhaha
duruş pozisyonumdan heryerim ağrıdı bi de ellerim şişti yawffff tansiyonum düşüyo die tuzlu yiyodum fazla kaçırdım galiba((
ben yattım denizim iyi geceler sen de dikkatli ol sancıları kontrol et ben uyucam dinleneyim accuk öpüyorum koccaman:1hug:
iyi geceler kizlar,
ben bel agrisindan ölüyorum ya..yattigim yerden biraz bakinayim dedim, gecmisi okudum, simdik azcik dogruldum size yazayim diye..Allahtan laptop var artik, yattigim yeden de islerimi görebiliyorum...
walla ne yapcam ben bu bel agrilarini ya..insallah daha da agirlasmam ilerdedikce...fisfisfis sanirim beni melek gibi bel agrilari ceken anlar ancak :çok üzgünüm: neyse bakalim insallah iyiyi dillendirelim insallah...umarim daha iyi oluruz...:Saruboceq:
denizcim, bu arada iyi haberlerle dönmene sevindim canim..dikkat et kendine ve sakin ev islerine falan dalma yanil..seni son zamanlarda o da yordu...
asli, orasi o kadar sicak mi ya? Allah icine ferahlik versin bacim...
ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?
Günaydın herkese..
Boddim gözünaydın.Bizimkilerde hayırlısıyla zamanında gelseler inşallah...
günaydınlarrrr
açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyom(((
günaydınlarrrr
açım ama kahvaltı hazırlamaya üşeniyom(((
aslıcığım gel kahvaltın benden ne istersen hayatımmm
Buyur bize ben de hazır hem atıştırıyorum hem yazıyorum:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?