2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana kocam dahil herkes erfken doğuracaksın diyor bu akşam kocam karnın neden bu kadar büyük dedi hamile miyim y-tatlicadiarzu-oksa dedim hahahahahahhaha

bana kocam dahil herkes erfken doğuracaksın diyor bu akşam kocam karnın neden bu kadar büyük dedi hamile miyim y-tatlicadiarzu-oksa dedim hahahahahahhaha

sırnaşık şey manyaksın ayoll!!!!! bana da herkes öyle diyo.... Bugün de başıma bunlar gelince hepten korkmaya başladım.... :1shok::1shok::1shok:

duruş pozisyonumdan heryerim ağrıdı bi de ellerim şişti yawffff tansiyonum düşüyo die tuzlu yiyodum fazla kaçırdım galiba ((

duruş pozisyonumdan heryerim ağrıdı bi de ellerim şişti yawffff tansiyonum düşüyo die tuzlu yiyodum fazla kaçırdım galiba ((

Sadece tuz değil, sıcak ortamda oturmak veya uyumak da aynısını yapıyo... Biraz serinlet kendini geçer....

ben yattım denizim iyi geceler sen de dikkatli ol sancıları kontrol et ben uyucam dinleneyim accuk öpüyorum koccaman:1hug:

iyi geceler kizlar,

ben bel agrisindan ölüyorum ya..yattigim yerden biraz bakinayim dedim, gecmisi okudum, simdik azcik dogruldum size yazayim diye..Allahtan laptop var artik, yattigim yeden de islerimi görebiliyorum...

walla ne yapcam ben bu bel agrilarini ya..insallah daha da agirlasmam ilerdedikce...fisfisfis sanirim beni melek gibi bel agrilari ceken anlar ancak :çok üzgünüm: neyse bakalim insallah iyiyi dillendirelim insallah...umarim daha iyi oluruz...:Saruboceq:

denizcim, bu arada iyi haberlerle dönmene sevindim canim..dikkat et kendine ve sakin ev islerine falan dalma yanil..seni son zamanlarda o da yordu...

asli, orasi o kadar sicak mi ya? Allah icine ferahlik versin bacim...

Sağol canım... Aslında daha da bi iş yapmış değildim ama oldu bi kere...
sana da geçmiş olsun. Bel ağrısı zordur gerçekten.. Fazla oturmamaya çalış. Bu günler de geçecek inşallah!!!
Benim de bakınacağım birkaç topic falan var, bakınayım sonra da yatarım artık. İyi geceler. Öpüyorumm!

ya bu arada size birsey soracagim arkidisler,
3 tekerlekli cocuk arabalari hakkinda bir bilginiz var mi? acaba kullanisli ve güvenli mi?

ben aldım canım.büyük kızımda 4 tekerlekli kullandım oda rahattı ama zamanla ön tekerlerin birinde sorun oldumu tüm sürüşü aksattı.o yüzden bu sefer 3 tekerlekli olanlardan aldım.kullananlar tavsiye ettiler.inşallah deneyip göreceğiz:)))

Kızlar günaydın geçmişe bakıp geliyorum.....mutlu hafta sonlarıııı...

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız baklım ben ve oğlum çok iyiyiz 33+2de randevumuz vardı oğlum 2200 gr olmuş teyzeleri nstye girdik doktor teyzemizhiç sancımız olmadını ayrıca oğlumun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi başlarda oğlum 1-2 hafta erken doğacak diyordum ama vazgeçtim zaten doktorda öle dedi esma boşa erken bekleme miyadını doldurup öle gelecek oğlun dedi ayrıca dua etde geç kalmaasın dedi tek duam vaktinde gelmesi bebeğimin işde böle canlarım

Günaydın herkese..
Boddim gözünaydın.Bizimkilerde hayırlısıyla zamanında gelseler inşallah...

Günaydın herkese..
Boddim gözünaydın.Bizimkilerde hayırlısıyla zamanında gelseler inşallah...

inşallah canım hepsi zamanında sağlıkla gelirler inşallah artık sabırsızlanmaya başladık biz hele babamız esma bi doğuramadan gitti diyooookaydirigubbakcemile3

aslıcığım gel kahvaltın benden ne istersen hayatımmm

canım benim inan o kadar çok isterdim ki senağlama ama çok uzak bacım ben senin eve varıncaya dek açlıktan bayılırım en iyisi sen de beni bekleme tosunumu besle güzel haberlerle dönmene sewindim canımkaydirigubbakcemile2
ben bütün gece deniz i gördüm rüyamda doğuruyodu sabah sabah ondan açtım hemen KK yı denizden haber alayım diyekaydirigubbakcemile3

Buyur bize ben de hazır hem atıştırıyorum hem yazıyorum :CüvCüv:

hayatcım tabi size ulaşmak esmaya ulaşmaktan daha kolay neticede direkt uçak var ancak şuan üçlü koltukta k.çını büyüten vitaminsiz insanı kızı için bir iyilik yapıp bizi beslesin diye çığlık attım az evvel korktu tabe hıyarcıkkaydirigubbakcemile3 hazırlasın bi işe yarasın sizlere afiyet olsunn bebişlere et olsunnnn:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…