canım benim inan o kadar çok isterdim ki senağlama ama çok uzak bacım ben senin eve varıncaya dek açlıktan bayılırım en iyisi sen de beni bekleme tosunumu besle güzel haberlerle dönmene sewindim canımkaydirigubbakcemile2
ben bütün gece deniz i gördüm rüyamda doğuruyodu sabah sabah ondan açtım hemen KK yı denizden haber alayım diyekaydirigubbakcemile3
GÜNAYDINLAR sekerlerr nasilsiniz bakem
valla ben agridan uyuyamdm malesef
boddim masallh bebisine senn adina cok sevndm herseyin yolunda gitmesine bacim
teşekkür ederiz şehnaz inş herkes son aylarını iyi geçirir kendinize dikkat edin ben ilk kim doğuracak çok merak ediyorummmm yaaaa
evet cnm ya bende cok merak ediyrm ama benm icimdn hep ilk lerin arasinda oluckmisim gibi geliyo bakalim ben hastanede yatarken dr hep subatta dedi ama benim salk dr hala isrrli martta bakalm ne olucak saglikli olsun da ama erknde gelsin bekleyemm ya 40 hafta
geçmiş olsun canım ya laptopun başında yatmakta yoruyo adamı bee. bende laptopun başındayım ama yanlarım ağrıyo yan yatmaktan. inşallah dinlenince geçer bel ağrıların.iyi geceler kizlar,
ben bel agrisindan ölüyorum ya..yattigim yerden biraz bakinayim dedim, gecmisi okudum, simdik azcik dogruldum size yazayim diye..Allahtan laptop var artik, yattigim yeden de islerimi görebiliyorum...
walla ne yapcam ben bu bel agrilarini ya..insallah daha da agirlasmam ilerdedikce...fisfisfis sanirim beni melek gibi bel agrilari ceken anlar ancak :çok üzgünüm: neyse bakalim insallah iyiyi dillendirelim insallah...umarim daha iyi oluruz...:Saruboceq:
maşallah oğluşuna vaktinde gelir inşallah annesi. ne güzel haberler getirmişsin bize çok sevindim.merhaba kızlar ben geldim nasılsınız baklım ben ve oğlum çok iyiyiz 33+2de randevumuz vardı oğlum 2200 gr olmuş teyzeleri nstye girdik doktor teyzemizhiç sancımız olmadını ayrıca oğlumun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi başlarda oğlum 1-2 hafta erken doğacak diyordum ama vazgeçtim zaten doktorda öle dedi esma boşa erken bekleme miyadını doldurup öle gelecek oğlun dedi ayrıca dua etde geç kalmaasın dedi tek duam vaktinde gelmesi bebeğimin işde böle canlarım
herkese günaydınlaaaaaaaaarr,şehnezcım bende geceyi rahatsız geçirenlerdenim.GÜNAYDINLAR sekerlerr nasilsiniz bakem
valla ben agridan uyuyamdm malesef
boddim masallh bebisine senn adina cok sevndm herseyin yolunda gitmesine bacim
geçmiş olsun canım ya laptopun başında yatmakta yoruyo adamı bee. bende laptopun başındayım ama yanlarım ağrıyo yan yatmaktan. inşallah dinlenince geçer bel ağrıların.
maşallah oğluşuna vaktinde gelir inşallah annesi. ne güzel haberler getirmişsin bize çok sevindim.
herkese günaydınlaaaaaaaaarr,şehnezcım bende geceyi rahatsız geçirenlerdenim.
ben pek iyi değilim yaa offf. gündüz iyi oluyom gece gene hastalığım artıyo burnum acayip ya sanki saatli çalışıyo saat 23:00da kapanıp 7:00 da tekrar açılıyo aaaaaaa deli olcam he. fış fış fış uyuyamadım ya sabaha kadar. boğazım da kurumuş kurudukça ağrımış.
neyse evi topladık, kahvaltımızı ettik oğluşumla şöyle bir temizlik yapcaz. ev çok kirlenmiş hava güzel ama bende yürüyecek derman kalır mı bugün bilmem. annecimde diyor ki gelip ben yapim temizliğini kıyamam kııııız dedim yok ben hallederim. öpüyorum hepinizi azcık daha burdayım sonra temizliğe başlıycam.
kolay gelsin cnm sana dikkat et kendine agir kaldirma ve cok yorma kendini olurmu cnm
teşekkür ederiz canım sende kendini fazla yorma yavaş yavaş yap temizliğini tamammıgeçmiş olsun canım ya laptopun başında yatmakta yoruyo adamı bee. bende laptopun başındayım ama yanlarım ağrıyo yan yatmaktan. inşallah dinlenince geçer bel ağrıların.
maşallah oğluşuna vaktinde gelir inşallah annesi. ne güzel haberler getirmişsin bize çok sevindim.
herkese günaydınlaaaaaaaaarr,şehnezcım bende geceyi rahatsız geçirenlerdenim.
ben pek iyi değilim yaa offf. gündüz iyi oluyom gece gene hastalığım artıyo burnum acayip ya sanki saatli çalışıyo saat 23:00da kapanıp 7:00 da tekrar açılıyo aaaaaaa deli olcam he. fış fış fış uyuyamadım ya sabaha kadar. boğazım da kurumuş kurudukça ağrımış.
neyse evi topladık, kahvaltımızı ettik oğluşumla şöyle bir temizlik yapcaz. ev çok kirlenmiş hava güzel ama bende yürüyecek derman kalır mı bugün bilmem. annecimde diyor ki gelip ben yapim temizliğini kıyamam kııııız dedim yok ben hallederim. öpüyorum hepinizi azcık daha burdayım sonra temizliğe başlıycam.
cnm hacer gelmez bugun pazartesi gelirim dmeisti biliysn o hafta sonlari pek girmiyo
sağol canım ağır kaldırmamaya gayret ediyorum çok yormıycam şöyle üstten üstten yapcam zaten hastayım 15 tatilde yaparız kocişle beraber.
teşekkür ederiz canım sende kendini fazla yorma yavaş yavaş yap temizliğini tamammı
bana yarın görüşürüz dedi gelmezse küserimsenağlama
sağolun kızlar ben çıkıyorum çok yormıycam kendimi. başlıyım çabuk bitsinde dinleneyim sonra hadi byeeeeeeee beni özleyin tamam mııııııı?
günaydın herkese...güzel bir haftasonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?