o zamn belki gelir cnmmm üzme sen kendini
buket 26 + fencidmlrms ve lazanya yazıların için teşekkür ederim. gerçekten insanın kafası rahatlıyor. darısı eksik tmamlamaya çlışanların başına artık
valla son anları o uykucu uyuyo kesin ben 12de paydos yapacağım bugün bakalım gelirse görüşürüz
bende seni kocamn öpürm cnm sende ii bak kendine bu arada o dedigin converseyi cok merak ettm nette bakim biraz belki bulabiklirim
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız baklım ben ve oğlum çok iyiyiz 33+2de randevumuz vardı oğlum 2200 gr olmuş teyzeleri nstye girdik doktor teyzemizhiç sancımız olmadını ayrıca oğlumun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi başlarda oğlum 1-2 hafta erken doğacak diyordum ama vazgeçtim zaten doktorda öle dedi esma boşa erken bekleme miyadını doldurup öle gelecek oğlun dedi ayrıca dua etde geç kalmaasın dedi tek duam vaktinde gelmesi bebeğimin işde böle canlarım
sağolun kızlar ben çıkıyorum çok yormıycam kendimi. başlıyım çabuk bitsinde dinleneyim sonra hadi byeeeeeeee beni özleyin tamam mııııııı?
:)) buldunmu canım sıyah deri bi convers üstünde altınrenginden şekilli yazıları var kaydirigubbakcemile3
canım ne güzel oglusunu gormussun durumunda iyimiş çok şükür canım sevindim senin adına ben cok ozledım kızımı ama daha var gormemeinşallah hayırlı zamanda vaktini doldurup sağlıklı sıhatli gelir oğluşun :Saruboceq:
aman canım dıkkat et kendıne bak ben şimdiden özledim fencimi
hani cnm resimleri nereye koydn aldiklarinmin bende merak ettm simcik valla
slm kızlar herkese iyi hafta sonları...bol tepikli günler herkese.......kızlar bişey sorucam benim s.a.t tarihim 15 haziran ve dolayısıyla doğum 22 martta görünüyordu..ve şu an 31 hafta olmam gerekiyor...ama ultrasonda bebek 33 hafta çıkıyor yani 2 hafta önde...bu durumda ben ne zaman doğuracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba?önceki doktorumun dediğine göre 4 martta doğum diyor..şimdiki doktorumda 22 mart doğum eğer sezeryansada 10-11 mart dedi....sizce hangisi benimle aynı durumda olan varmı acaba?:uhm:
slm kızlar herkese iyi hafta sonları...bol tepikli günler herkese.......kızlar bişey sorucam benim s.a.t tarihim 15 haziran ve dolayısıyla doğum 22 martta görünüyordu..ve şu an 31 hafta olmam gerekiyor...ama ultrasonda bebek 33 hafta çıkıyor yani 2 hafta önde...bu durumda ben ne zaman doğuracağım benimle aynı durumda olan varmı acaba?önceki doktorumun dediğine göre 4 martta doğum diyor..şimdiki doktorumda 22 mart doğum eğer sezeryansada 10-11 mart dedi....sizce hangisi benimle aynı durumda olan varmı acaba?:uhm:
alyasulincim valla bakiyrm da ondn haric diger butun modeller var bulamadm
catlicm
almnyadada hic yok görmedm yaa zaten görmüs olsam emin ol ki hemncek aliverrdim :roflol:
cnm bende senin gibiyim ben normalde 32 haftaligim fakat oglusum iki hafta önde gittigi icin 34 haftalgm 4 tane dr göre subatta dogumm ama benim dr hala mart 15 de israrli benim kafamda cok karisik bu yüzden bi anlam veremdm henüz senin gibi
benimde kafam çok karışık ama ben bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum 22 mart çokkk uzak:)))bebeğin kafası ve bacağını ölçtüğü zaman 33-34 hafta çıkıyor s.a.t görede 31 hafta....üstüne görmüş olabilirmiyim dedim hayır dedi...bebek biraz tombiş o yüzden önde gidiyor dedi ama ilk doktorumda ısrarla doğumun erken olacağını söylüyordu offfff belirsiz olması çok kötü..ne yapalım bizde bekleriz Allah ne zaman kısmet ederse inşallah..
valla bende benden baska kimsede görmedim :roflol: :roflol:
merhaba canım benimde oğlum 2 hafta felan önde gidiyordu şimdi 34. haftadayız tam zamanını yakalı sadece 3-5 gün önde gidiyor siz satınıza göre olan tarihinizi bekleyin derim bende erken doğacak 1-2 hafta diye seviniyordum ama malesefki doktorumuz miyadını doldurur dedi
ya bi türlü resim yükleyemiyorum sürekli başarısız oldu hata oluştu diyor yardım edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?