kızlar ben çıktım yemek yicem çok acıktım görüşürüzcokacimcoook
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız baklım ben ve oğlum çok iyiyiz 33+2de randevumuz vardı oğlum 2200 gr olmuş teyzeleri nstye girdik doktor teyzemizhiç sancımız olmadını ayrıca oğlumun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi başlarda oğlum 1-2 hafta erken doğacak diyordum ama vazgeçtim zaten doktorda öle dedi esma boşa erken bekleme miyadını doldurup öle gelecek oğlun dedi ayrıca dua etde geç kalmaasın dedi tek duam vaktinde gelmesi bebeğimin işde böle canlarım
canım benim inan o kadar çok isterdim ki senağlama ama çok uzak bacım ben senin eve varıncaya dek açlıktan bayılırım en iyisi sen de beni bekleme tosunumu besle güzel haberlerle dönmene sewindim canımkaydirigubbakcemile2
ben bütün gece deniz i gördüm rüyamda doğuruyodu sabah sabah ondan açtım hemen KK yı denizden haber alayım diyekaydirigubbakcemile3
benim sat 20 haziran doğum 27 mart ama sezeryan olcam drun biri 10 mart sezeryan diyo diğeri 17 mart diyo.
ben geldimmm çok bekletmedim inşallah. ben de sizleri özledim kızlar. muckkkkkkkkkkkkk
hoşbulduk meleğim nasılsın? ağrın sızın var mı minnoşum?Damlacıgım hosgeldın.. bısde senı osledık :1hug:
bak özledik seni ne is gördün bakaliom hamarat seni
fencim hoşgeldinnn sanada muckss ne getirdin gelirken :)))
hoşbulduk meleğim nasılsın? ağrın sızın var mı minnoşum?
canım benim evi makineledim, vitrinleri sildim, yerleri sildim, balkonları sildim, banyonun fayanslarını ve dolaplarını sildim. 2 makine çamaşır yıkadım. böyle işte. ama baya iş yapmışım arada hee.a.s.
tek yapma şehnazcım boşver kocacığınla yap benimki bugün okulda benim kursum da yarın çakışsak birgün yaparızda beraber o yok maalesef bugün.aferim sana hamarat seni bende hala popomu kaldiramadm yapsammi diyorm sonra vaz cayiyrm
merhaba kızlarcim,
damlacım melekcim aslicim denizcimm herkese selam
ay keske yakın olsaydık kızlar, kahvaltiya birimize, aksam oturmaya baska birimizde toplansaydik...
esimle annesi pazara gittiler bize bol bol mevya almaya :)
ay bu geceleri ates basmasi durumu bende de oluyor deniiizziz
yazlik tisortlerimi plajda giydigim penye elbiselerimi giyip yatıyorum valla
USG ile SATı tutmayan bi arkadas varmis, bizimki de oyle USG de 2 hafta onden gidiyor
ama doktorlar SATi baz aliyorlar, USG degisken diyorlar bilginize
gülsahı bende merak ettim yaa
optum hepinizi minnoslarim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?