2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese iyi hafta sonları kendinize ve meleklerinize iyi bakın
kız hacer bak sözümü tuttum geldim ben ama sen gelmedin haberin olsun cicim
hepinizi öpüyoruz oğlumla

Kızlar herkese günaydın!!!!

Esmacım maşallah oğluşuna... Seninki de tombikler arasında. Allah nazarlardan saklasın. Hacer'e bakma yaaa, kandırır o adamı, gelmez... :icecream::icecream::icecream:Kesin bir köşede dondurma yiyodur şimdi... kaydirigubbakcemile3

Aslıcım burdayım canım, doğurmadım valla. Ama dün gece o kadar sancılandım, kasığımdan öyle ağrılar girdi ki, tamam dedim doğuruyorum. Çığlık atmadan durabilmem için, hızlı hızlı hefes verme tekniği uygulamam gerekti... Doğuracak olursam birinize mesaj atmaya çalışır, durumu bildiririm. Ben Gülşah'ı merak ediyorum. Dün saat 4 te doktora gidecekti. Akşam da bana mesaj atacaktı... Haber gelmeyince gece mesaj attım ama cevap yok. Arasam mı acaba? İnşallah kötü bişi yoktur...

benim sat 20 haziran doğum 27 mart ama sezeryan olcam drun biri 10 mart sezeryan diyo diğeri 17 mart diyo.

Damlacıgım hosgeldın.. bısde senı osledık :1hug:
hoşbulduk meleğim nasılsın? ağrın sızın var mı minnoşum?
bak özledik seni ne is gördün bakaliom hamarat seni

canım benim evi makineledim, vitrinleri sildim, yerleri sildim, balkonları sildim, banyonun fayanslarını ve dolaplarını sildim. 2 makine çamaşır yıkadım. böyle işte. ama baya iş yapmışım arada hee.a.s.

fencim hoşgeldinnn sanada muckss ne getirdin gelirken :)))

damlacım masallah sana ne kadar cok iş yapmışsın yaaa a.s. aman yinede dikkat et yorulma canım

Son düzenleme:
kızlar bu aralarda benim ellerim çok uyuşuyor. özellikle sol elim o tarafa çok yatıyoz ondan ellehem(bizim oralarda herhalde anlamına geliyor hihihihihi)

aferim sana hamarat seni bende hala popomu kaldiramadm yapsammi diyorm sonra vaz cayiyrm

KOMŞU, KOMŞU

-Komşu, komşu !
-Hu, hu!
-Oğlun geldi mi?
-Geldi
-Ne getirdi?
-İnci, boncuk.
-Kime, kime?
-Sana, bana.
-Başka kime?
-Kara kediye
-Kara kedi nerede?
-Ağaca çıktı
-Ağaç nerede?
-Balta kesti
-Balta nerede?
-Suya düştü.
-Su nerede?
-İnek içti.
-İnek nerede?
-Dağa kaçtı.
-Dağ nerede?
-Yandı, bitti kül oldu.
ahanda tekerlemenin tamamı çaktırmayın tamamını hatırlayamadım çatladım araştırdım buldum hheheheheheheh

merhaba kızlarcim,
damlacım melekcim aslicim denizcimm herkese selam
ay keske yakın olsaydık kızlar, kahvaltiya birimize, aksam oturmaya baska birimizde toplansaydik...
esimle annesi pazara gittiler bize bol bol mevya almaya :)
ay bu geceleri ates basmasi durumu bende de oluyor deniiizziz
yazlik tisortlerimi plajda giydigim penye elbiselerimi giyip yatıyorum valla

USG ile SATı tutmayan bi arkadas varmis, bizimki de oyle USG de 2 hafta onden gidiyor
ama doktorlar SATi baz aliyorlar, USG degisken diyorlar bilginize

gülsahı bende merak ettim yaa

optum hepinizi minnoslarim Şeniz

aferim sana hamarat seni bende hala popomu kaldiramadm yapsammi diyorm sonra vaz cayiyrm
tek yapma şehnazcım boşver kocacığınla yap benimki bugün okulda benim kursum da yarın çakışsak birgün yaparızda beraber o yok maalesef bugün.
aslında bizim heriflerin dediği gibi mi yapsak boşver ya nasılsa gene kirlenecek. diyorum ki okula giderken ya şu yatağı düzeltsene diyo ki boşver nasılsa akşama gelince yatcaz. ay ne hoş bi mantık:roflol::roflol:

KÜSTÜMMMMMMMMMMMMM

beni unutmusun banane banane senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…