2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bebişimmmmm(burhan gibi söledim)
kendine haksızlık etme elifimm. hepimiz elimizden geldiğince yapıyoz işte.

damlacim, belki de ben cko tezcanli, herseyi hızlıca halletmeyi seven biriydim, o yuzden simdi ayaga kalkmamak, yemegimin cayimin ayagima gelmesi beni cok kasiyor.

rahat biri olsam ohhh ne rahat der yatarim ama, simdi bi su istiycem, insanlari kaldiriyorum diye uzuluyorum.

neyse neysee allahım baska sıkıntı vermesin :Saruboceq:

şehnazcımmm unutmadımmm
ŞenizŞeniz

aşkolsun isim isim saymadan herkese selam dedim, baktim sayarak olmayacak. yerimseniben

banane banane saymisin 3 4 kisiyi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ama aglarim bak senağlama
sayacaktim online olanlari, sonra unuttugum olacak diye toptan herkese selam yazdimmm

dur bak şimdi çerezim yok ben gireyim devreye. hadi hadi elifcim unutmuşsun işte saymamışsın 3-4 kişiyi saymışsın şehnazı saymamışsın.:roflol::icecream::icecream:
ayy pardon kahve içecektik değil mi?

dediğin gibi allah başka sıkıntı vermesin. az kaldı sende benim gibisin tezcanlı olduğumdan anlıyorum seni. valla rahat olmak lazım yoksa tez yaşlancaz bende çok fazla beyaz saç çıkmış he.

napiyim sehnazcım iste
elimde laptop kumanda yatiyorum
yalniz kaldim simdi pazara gittiler ana ogul

ohh iyi bende sabahtan beri laptopun basindayim tv de zapink yapiyorm
birazdn hazirlanmaya baslamm
lazim bugun nikah yil dönümümüzde yemege gitcez gezicez bide bakalim kocis ne süprizler yapacak bana

kızlar bizim doğalgaz 334 tl gelmiş offf içime oturdu. ama eşim dediki siz iyi olun hasta olmayında gerisini boşver çalışıyoz allaha şükür öderiz dedi. valla şımardım:asigim:.
fox tvde türk filmi var tatlı dillim çok severim ben türk filmini her karesini ezbere biliyorum ama olsun gened eizlerim hehehehheheheh:roflol:

dediğin gibi allah başka sıkıntı vermesin. az kaldı sende benim gibisin tezcanlı olduğumdan anlıyorum seni. valla rahat olmak lazım yoksa tez yaşlancaz bende çok fazla beyaz saç çıkmış he.

amin canımmm allahım saglik versin, gerisi onemlidegil...
bu yasa kadar olamadik bundan sonra da rahat olamayiz gibi geliyor bana :1no2:

lazim bugun nikah yil dönümümüzde yemege gitcez gezicez bide bakalim kocis ne süprizler yapacak bana

ooo iyisin hadi bakalim..

canlar ben kactım uzanayim biraz, kocis gelirde oturur halde gorurse çemkirir simdi sengözlerimebaksanab

optum jerkesi

aa ne güzel canım sizlere bebişinizle birlikte nice mutlu seneler diliyorum. mutluluğunuz daim olsunn.:Saruboceq:

Ikı dakıka turkcell bedava gununden faydalanalım dedık sayfaları doldurmussunuz yıne

Damlacıgım ıyıyım saol bı tanem..

Elıfım hosgeldın.. Bende oyle kendı ısını kendı yapmayı seven bırıyım. Yattıgım yerden zor dayanıyorum.. Icımden ay şu perdelerı bı yıkasam ay şu halıyı çektirsem ay şuraları bi silsem diye cok gecırıyorum ama sonra dayan bıras daha dıyorum. Battı balık yan gıder ıyıce pıslensın bakalım :)

Sehnaz evlılık yıldonumunuz kutlu olsun. Daha nıce mutlu gunlere...

bizde seni öptük canomm

cok saol melekcigim

Bızımde aysonuna dogru gelıyor fatura korkuyorum valla cok gelecek dıye.. Butun gun yanıyor evdeyım dıye..

Bende actım foxu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…