2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım sonra da kalkıp börek yapayım. oğluşumla öptük sizleri ve bebişlerinizi.

h.b. ne istersen fıstık. öyle bir tekerleme vardı demi ne getirdin incik boncuk kime kime sana bana daha kime karakediye. falan falan uzayan bişey iştee:roflol: kız dilek bak ne getirdin aklımaDD

:roflol: :roflol: inek nerde daga kactı dag nerde yandı bitti kül oldu sonuda böyleydi :roflol: :roflol: bende sonunu getirdim :1hug:

oh ne guzel bitirmişsin işini bide gezmeye gidecen süperrr
bende kızımın mobılyaları gelcek onu beklıyom hala gelmedıı üffffff....

Son düzenleme:
hadi canlar ben de kactim hazirlanim kociste gelir öptüm hepinizi cici bakn kendinze özleyin beni anacim

Kızlar ben de kaçıyom yavaştan, ne yavaşı yahu, gayet hızlı kaçacam aslına bakarsanız. Bugün annemle konuşuyordum, o sokaktaydı, sonra işim var dedi kapattı telefonu. Ben de ardından babamı arayayım dedim... (malum bugün Turkcell de bedava günüm) Babam da dedi ki, kız annenin kokusunu aldın da mı aradın? Az önce burdaydı annen, alacakları varmış, elindeki poşetleri benim işyerime bıraktı. Pazartesi sana gelecekmiş ya dedi!!!!!!!!!!!! delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Ben de; neeeeeeeeeee, Pazartesi bana mı geliyo deyince, eyvah dedi, süprizi bozdum ağzımdan kaçırdım, nolur annene söyleme, sen bilmiyo ol yine, zaten hafta içi gelmek mi istiyomuş ne, falan diye kıvırmaya çalıştı..... Amaaa ben anladım ki annem bana süpriz yapacak kızlar. Hemen kalkıp şu pis evimi temizlemem gerek. Gece girer yazarım yine... Ayy nasıl heyecanlıyım yaaa!!! ANNEM GELİYOOO, ANNEM GELİYOOO!!! hihoyyythihoyyythihoyyyt

:roflol: :roflol: inek nerde daga kactı dag nerde yandı bitti kül oldu sonuda böyleydi :roflol: :roflol: bende sonunu getirdim :1hug:

hayır bir de sonunu hatırlayamadım araştırdım buldum çatlama sen nerden getirdin aklıma. takıldı çatladım hatırlayamayınca:roflol::roflol::roflol::roflol:

yavaş denizcim yavaşşş yorma kendini yaaa gelen yabancı değil annen sancın tutmasın gene. otur kız azcık valla geliyor bak oklava.
annen için gözün aydın babanda benim babam gibiymiş ağzında tutamamış hehehhehe.

muhtarcım gözün aydın canım...
fenciii git artııkkk....
ben de çıkıyorum kızlar kocacımla dışarı çıkıcaz byesss..

melekcim nasil öyle kirmizi yaza biliysn

sehnazım cevap yazarken hızlı cevap dan mı yazıyorsun.. cevap yazarken ekranda ust kosede A harfı var ya oraya tıklarsan ıstedıgın rengı secebılırsın.

Hadi gözün aydın... Zaten sana böyle bi bahane gerekti..kaydirigubbakcemile2

kovalayın beniiiiiiiii gideyim artıkkkk.

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

kız deniz akıllanmadınmı yavaş yahuu...gelen yabancı değil kızların dediği gibi....bırak gelince toparlasın evini....sen kendi sağlığına bak ...

bende bugün dr. gittim...kızım iyiymiş maşallah....haftasında ilerliyor....kilomuz 2400 olmuş...iki haftada nerdeyse 600 gr almış....artık aldığım kilolar kızıma gidiyor...vaktinde gelir inşallah....

Maşallah canım bebeişine. Benim kız tombik biliyorsun... Etkisi var mı bilmiyorum ama düzenli yaptığım tek şey muz yemek ve elevit içmek. Eğer yapmıyorsan bunları düzenli yapmanı tavsiye edebilirim.

Sağol canımm valla bende muz yiyorum sürekli ama doktorum eleviti kesmemei söylemişti bıraktım şimdi başka bir doktor içmemi söyleyince yine bnaşladım ama her iki doktorda elevitin bebeğin kilosuna bir faydası olmadığını anne adaylarının ilerde sağlık problemleri yaşamamaları için verdiklerini söyledi kafam karıştı ama başladım tekrardan...

Ben de iyiyim sağol.Kocişimi bekliyorum gelsin canım sıkıldı evde tek başıma:)))Belki yürürüz biraz ihtiyacım var hava almaya.

Yaaa ben sizin yerinizde olsam günde 1 saat yürürüm valla. Bu konuda Buketi takdir ediyorum. Her gün yürüyüşünü yapıyor...

Hergün dışarda bir satten fazla işim oluyor koşturuyorum zaten
ama bugün haftasonu birde evde çamaşır falan vardı çıkamadım sabahtan beri

kızlar bu aralarda benim ellerim çok uyuşuyor. özellikle sol elim o tarafa çok yatıyoz ondan ellehem(bizim oralarda herhalde anlamına geliyor hihihihihi)

Canım nerelisin sen çünkü aynı kelimeyi bizde kullanıyoruz ben ıspartallyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…