off kızlar size birşey danışacağım ben evime halı alacağım salona bir de hole yolluk shaggy ler çıkmış böyle tüylü sewimli fiyatları da uygun ve de yıkanabiliyor öneriri misiniz ya da bilginiz var mı?
canımsın onların pek kullanışlı olmadığını duydum galiba yıkanınca bozuluyormuş
yinede seni yanıltmak istemem iyice arastır öyle al pişman oloma sonra öptüm
yya kızlar benim midem çok kötü ya allahım hem yanıyor hemde sanki bulantı gibi beni mahvediyor oy ya bu ne sizdede oluyormuydu
bidde şeyi soracam bebğim böyle bazen okadar sert oluyorlki karnım taş gibi oluyor onun sebebiş nedir acaba
mercü canım görüntüleri çok sewimli ya ben doğru düzgün halı almamıştım evdekiler perişan doğumda gelen giden oalcak bir de tekzende bayağı bir indirimli simli olanları renkleri de mobilyalarıma uyuyo galiba alacağım 2 salon halısı bir yolluğu 240tl ye falan geliyor yıkanabilen cinsindenmişCADIARZU
Selam annişleeeer. Oyyy yoruldum vallah. Yenice oturdum popomun üstüne. Belim ağrıdı.
Sabah kalkar kalkmaz carrefoura gittik. Primayla yorgana bakmaya (bahsetmiştim ya indirimden). Prima vardı ama büyük boy...!!! Yorganda gelmemiş pazartesi gelecekmiş. Bişey almadan döndük.
Kahvaltıda yengemler vardı. Onlar gittikten snra kocişle temizliğe giriştik yine. O evlere ben mutfağa... Sonra çekmeceleri düzenledim... Hazır temizlik yapmışken evdeki bazı örtüleri değiştirdik,dizayn değişikliği oldu....
Sonra karnımızı doyurduk. Kocişi işe gönderdim veeee meyve tabağımı alıp yerleştim kanepeye.. Yorulmasaydım banyoyu,lavaboyu temizliycektim ama bakalım bir dinleneyimde....
Canım shaggy halılar benimde çok hoşuma gidiyor etrafımda da birçok tanıdığım kullanıyor onlardan..sana tavsiyem alırken iplik kalitesine bak bazıları naylonumsu oluyor ve biraz kullandıkça üzerinde gidip geldikçe yapışıyo birbirine keçeleşiyor iğrenç bir görüntü oluyor bazılarıysa bildiğimiz halı yumuşaklığında onlarda pek bi bozulma olmuyor yıkarken zaten çok pratik yumuşak bir lif yardımıyla kolayca yıkayabilirsin...
gelelim süpürme olayına sanırım duyduğum kadarıyla süpürme işlemi pek pratik değilmiş silkelemek daha pratik oluyormuş ve içine bazı maddeler girdiyse kırıntı falan anca silkeleyince çıkıyormuş sana tavsiyem alırken kalitesine dikkat et canım...
Geçmiş olsun canım. Kontrollerini aksatma. İnşallah herşey yolunda gider.selam arkadaşlar nasılsınız..umarım herkes iyidir...bir sorun yoktur
ben birkaçgündür giremedim...son mesajlarımda sancılarım var diyordum..daha da arttı...kasılmalarım falan çok oldu...dr gittik tabi...bebek tam doğum pozisyonunda..kafası kanala girse doğum olacak o şekil yani...sancılarımın nedeni miyom olabilirmiş..çok korktuk tabi..dinlenmem gerekiyor..ondan giremiyorum..artık sık sık nst ye gireceğim..bu arada bebek 1900 dr az dedi..boyu hakkında konuşmadı ama fl 7.6........7.6x7=53.2 oluyor bende oha diyorum...şekerden dolayı diyete başlamıştım ya bu ay fazla abarttım galiba..haplar karşılar diye düşünmüş olabilirim..her hafta dr a kntrole gideceğim artık..preeklampsi olabilir dedi dr..o yüzden 2 günde 1 tansiyon ve şekerime de bakılacak..kaç gündür moralimiz bozuktu..eşimde çok üzüldü..erken doğurcam diyede ödü koptu..zamanında sağ salim sağlıklı gelsin 2 kurban kesicem dedi adak olarak..pek fazla uğrayamam artık herhalde..zaten keyfim hiç yok...ama sizi de özlüyorum...ara ara gelmeye çalışırım...bebişlere çok iii bakın beslenmenize de dikkat edin..ben bu ay beslenme kampına alınıyorum resmen..etti süttü falan...inşallah düzelir..
kendinize ii bakın öptüm hepinizi..
Ohh maaşallah oğluşuna. Sağlıkla gelsin,zamanında gelsin inşallah.merhaba kızlar ben geldim nasılsınız baklım ben ve oğlum çok iyiyiz 33+2de randevumuz vardı oğlum 2200 gr olmuş teyzeleri nstye girdik doktor teyzemizhiç sancımız olmadını ayrıca oğlumun kalp atışlarının iyi olduğunu söyledi başlarda oğlum 1-2 hafta erken doğacak diyordum ama vazgeçtim zaten doktorda öle dedi esma boşa erken bekleme miyadını doldurup öle gelecek oğlun dedi ayrıca dua etde geç kalmaasın dedi tek duam vaktinde gelmesi bebeğimin işde böle canlarım
Yıldönümünüz kutlu olsun canım. İyi eğlenceler.birazdn hazirlanmaya baslamm
lazim bugun nikah yil dönümümüzde yemege gitcez gezicez bide bakalim kocis ne süprizler yapacak bana
Bak yaa annesini duydu ağrıyı sancıyı unuttu... Kız yavaş yavaş yap daha var pazartesiye.Kızlar ben de kaçıyom yavaştan, ne yavaşı yahu, gayet hızlı kaçacam aslına bakarsanız.Bugün annemle konuşuyordum, o sokaktaydı, sonra işim var dedi kapattı telefonu. Ben de ardından babamı arayayım dedim... (malum bugün Turkcell de bedava günüm) Babam da dedi ki, kız annenin kokusunu aldın da mı aradın? Az önce burdaydı annen, alacakları varmış, elindeki poşetleri benim işyerime bıraktı. Pazartesi sana gelecekmiş ya dedi!!!!!!!!!!!! Ben de; neeeeeeeeeee, Pazartesi bana mı geliyo deyince, eyvah dedi, süprizi bozdum ağzımdan kaçırdım, nolur annene söyleme, sen bilmiyo ol yine, zaten hafta içi gelmek mi istiyomuş ne, falan diye kıvırmaya çalıştı..... Amaaa ben anladım ki annem bana süpriz yapacak kızlar. Hemen kalkıp şu pis evimi temizlemem gerek. Gece girer yazarım yine... Ayy nasıl heyecanlıyım yaaa!!! ANNEM GELİYOOO, ANNEM GELİYOOO!!!
Maaşallah canım kızına. Allah sağlıkla kavuştursun.bende bugün dr. gittim...kızım iyiymiş maşallah....haftasında ilerliyor....kilomuz 2400 olmuş...iki haftada nerdeyse 600 gr almış....artık aldığım kilolar kızıma gidiyor...vaktinde gelir inşallah....
Bugün utandırıyorum seni çünkü temizlik yordu,yürüyüşü salladım bugün canım.:çok üzgünüm:Yaaa ben sizin yerinizde olsam günde 1 saat yürürüm valla. Bu konuda Buketi takdir ediyorum. Her gün yürüyüşünü yapıyor...
Kuzum ben biliyormuyum ki jumbo ney mega ney. Acemisiyiz bezlerin öğrencez işte :asigim:Canım zaten indirimi haber verdiğin mesajında yazmoştın jumbo n-boy diye bilmiyormuydun büyük boy olduğunu...
zaten sewmem böyle alışveriş yapmayı ama alacağım galiba fazla uğraşamam doğuma da az kaldı çok çok 240 tl boşa gitmiş olur ne yapayımmmkaydirigubbakcemile3
mercü canım görüntüleri çok sewimli ya ben doğru düzgün halı almamıştım evdekiler perişan doğumda gelen giden oalcak bir de tekzende bayağı bir indirimli simli olanları renkleri de mobilyalarıma uyuyo galiba alacağım 2 salon halısı bir yolluğu 240tl ye falan geliyor yıkanabilen cinsindenmişCADIARZU
emret komutanım sırnaşık şey
hade gule gule bebisimmm insallah pazartesi saglikla kavusuruz gene :sm_cool:
kizlar hani annm gelicek diyodumya buradan yolladigimiz kagitlar elone gecmis alman konsoloslugu subatin ikisine randevuyu vermis buyuk ihtimal 1 haftaya kadarda cikarmis vizesi heralde subatin ilk hafta sonu yada hafta ici burada olacak anacim cok mutluyum yaa
selam arkadaşlar nasılsınız..umarım herkes iyidir...bir sorun yoktur
ben birkaçgündür giremedim...son mesajlarımda sancılarım var diyordum..daha da arttı...kasılmalarım falan çok oldu...dr gittik tabi...bebek tam doğum pozisyonunda..kafası kanala girse doğum olacak o şekil yani...sancılarımın nedeni miyom olabilirmiş..çok korktuk tabi..dinlenmem gerekiyor..ondan giremiyorum..artık sık sık nst ye gireceğim..bu arada bebek 1900 dr az dedi..boyu hakkında konuşmadı ama fl 7.6........7.6x7=53.2 oluyor bende oha diyorum...şekerden dolayı diyete başlamıştım ya bu ay fazla abarttım galiba..haplar karşılar diye düşünmüş olabilirim..her hafta dr a kntrole gideceğim artık..preeklampsi olabilir dedi dr..o yüzden 2 günde 1 tansiyon ve şekerime de bakılacak..kaç gündür moralimiz bozuktu..eşimde çok üzüldü..erken doğurcam diyede ödü koptu..zamanında sağ salim sağlıklı gelsin 2 kurban kesicem dedi adak olarak..pek fazla uğrayamam artık herhalde..zaten keyfim hiç yok...ama sizi de özlüyorum...ara ara gelmeye çalışırım...bebişlere çok iii bakın beslenmenize de dikkat edin..ben bu ay beslenme kampına alınıyorum resmen..etti süttü falan...inşallah düzelir..
kendinize ii bakın öptüm hepinizi..
kız hacer nerelerdesin bak ben geldim gidecek oldum uykucu hala uyuyorsun beeee çok ayıp
cnm hacer gelmez bugun pazartesi gelirim dmeisti biliysn o hafta sonlari pek girmiyo
dur bak şimdi çerezim yok ben gireyim devreye. hadi hadi elifcim unutmuşsun işte saymamışsın 3-4 kişiyi saymışsın şehnazı saymamışsın.:roflol::icecream::icecream:
ayy pardon kahve içecektik değil mi?
bende bugün dr. gittim...kızım iyiymiş maşallah....haftasında ilerliyor....kilomuz 2400 olmuş...iki haftada nerdeyse 600 gr almış....artık aldığım kilolar kızıma gidiyor...vaktinde gelir inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?