2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi pazarlar cancagizlarim, bu hafta ebeye gittigimde sorayim bakalim doguma ne kadar var tahmini diye, 2 hafta daha dayansin kuzum ya cok kucuk daha erken gelmesin, sicacik yatsin icimde iste demi, hecccccccc:))

ohhhhh maşallah doktor bu kontrolünde seni alttan muayene etti mi?:asigim::1hug:

iyi pazarlar cancagizlarim, bu hafta ebeye gittigimde sorayim bakalim doguma ne kadar var tahmini diye, 2 hafta daha dayansin kuzum ya cok kucuk daha erken gelmesin, sicacik yatsin icimde iste demi, hecccccccc:))

nazan sen neden erken gelecekmiş gibi konuşuyorsun anlamadım 39lardas olmalı değimi?:1hug:

Maşallah kızına... Ne de güzel gidiyor boyu ve kilosu... Senin de iyi olmana sevindim canım...

selamlaaaar biz geldik... bugün 8. ayıma girdim heyo heyo heyo büyüdük baya yaaaa. nazan , deniz o göbişlere var ya bayıldım kızlar. ne tatlılardı öyle maşallaaaaaaah.

Sağol canımmm, dün gece valla Nazanla birlikte gaza geldim ben de... Önce onu gaza getirdim sonra da ben dayanamayıp koydum göbişimi... kaydirigubbakcemile3
Size de iyi gezmeler.

Merhaba anne adayları :) Aranıza yeni katıldım.
Ben de 2009 mart annesi olacağım kısmetse.
30. haftadayım ve çok heyecanlıyım.
Hepinize sevgiler...

Hoşgeldin aramıza nesv... İnşallah sorunsuzca süreci tamamlar, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
ennn kocamannda merhabalar mutlu huzurlu pazarlarr güzeller

Hoşgeldin Şahnazımm!!! Nasılsın? Gecen güzel geçti mi??? sırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar ben de salonumun tüm dip köşe temizliğini bitirdim, camından dolap içlerine herşey tamam!!! Şimdi de oturma odasını hallediyoz... Camlar falan tamam, perdeleri yıkıyoruz. Ben şimdi mola verdim, kociş de evi süpürüyo... Evde hummalı bir temizlik var. Evi biraz hal yoluna koyunca akşam kalkar biraz da börek çörek, yemek falan yaparım annem için... Annem de hala beni bilmiyor sanıyor... kaydirigubbakcemile3Sabahtan beri arayıp yastığın ölçüsü nedir, yorganı ölçsene, ağız bezini ne kadar büyüklükte istiyon falan diye soruyooo... Ben de saf ayağına yatıp, aaa anne! günler torbaya mı girdi neden hepsini bugün yapıyosun diyorum!!! Ben de az çakal değilim... sırnaşık şey

aylasulincim kizinn odasini cok begendim galiba cilekten almisiniz iyi bi secim bu arada denizze katiliyorm haliyi sakin pembeli cicekli bövekli bisi alma cok bogarsin sade ve odaya uyacak bisi alirsan eccük daha iyi olur sanki ama yinede sen bilirsin tabe

sen varya sen az degilsin naslda saf ayagina yatiyo uyanik seni
aferim bu arada salonu bitirmisin

hee denizim bu arada ben hala su yazimi renkli yazamiyrm

Kızlar yaa şu doğum sırasında nefes alıp verme teknikleri varya ben onları hiç bilmiyorum çalışmaya başlamak gerekmiyor mu....

offfffffffff offfffffffffff kimse yokkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaaaaaa
cnm slkldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nazancim naslsin bakemm
senlede uzun zamndir hecc görüsemiyoz bacimm

ben iyiyim canimcim, annem geldi turkiyeden onnla ugrasiyorum iste, kaynanam gibi basladi herseye karismaya simdiden:roflol: yemek yapiyoruz simdi kavga dovus, sen nasil oldun , sekerin ne alemde

selam kızlar şakkıdı nassınız bakem

gülşahcım nacizane bir uyari, odaya balon koymayın bence, gecen hafta dogum yapan arkadasimin odasinda vardi, biri yanlislikla patlatti balonu, yawrukus cok korktu.
insallah hersey gonlunce olur tatlim

deniz kiz; annen gelicek o yapsin birak isleri, sen niye yapiyorsun?

herkesler iyi sanırım

benim bugun son gunum, kayınvalidem bu gece gidiyor maalesef benneyaptımki
rahatım cok iyiydi kac gundur, neyse iyi olayımda ben...

yarinda bir hafta sonra ise baslayacagim, onunda stresi var biraz :çok üzgünüm:

ben iyiyim canimcim, annem geldi turkiyeden onnla ugrasiyorum iste, kaynanam gibi basladi herseye karismaya simdiden:roflol: yemek yapiyoruz simdi kavga dovus, sen nasil oldun , sekerin ne alemde

ohh ne güzel benimde annmin gelmesine az kaldi sabirsizlikla bekliyrm onu
sekerim iyi gidiyo arada kacamk yapmasm iyi ama dayanamiyrm napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…