2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğluşumda yapıyo öyle :) ama ne yapıyo tam bilmiyorum acaba hıçkırıyomu dersin?sırnaşık şey

valla bilmiyorum tatlım yaa resmen titreşim moduna almıştı ama en azından sağlıklı olduğundan haberdar ediyorlar

Canım gözün aydın 8e geçmişsin 31+1 den sonra geçiliyormuş benimde az kaldı....

ben geldiiimdelikafadulden hihoyyyt
torbalıya geldik bugün, çarşamba izmirde kontrol var ya onun için, annemlerde olunca giremedim ama yine çok ösledim sizi yaaaaa kaydirigubbakcemile5
yeni bi sayfa açayım bi yandan da geçmişi okuyayım ama 100 sayfa neredeyse, olumsuz bişey yok di mi en azından onu söyleyin bana.

evet orası kesinde bi de kavuşma özlemi çok var arada çıkartıp sevesim geliyor :) işte sorun orda nasıl çıkartacağım kaydirigubbakcemile3

Evet canım bi çıkarsak sevmesi kolay daa.....Senin gün ne zaman doluyo canım...

benim 1 hafta sonra 8. aya girmiş olacak bakalım salı doktora gideceğim onun heyecanı var kızımı gördüğümde 2-3 gün o gözümün önünden gitmiyor sonra yine özlüyorum

sen varya sen az degilsin naslda saf ayagina yatiyo uyanik seni
aferim bu arada salonu bitirmisin

hee denizim bu arada ben hala su yazimi renkli yazamiyrm

Ohoooo, salon bitti, oturma odası bitti, perdelerin yarısıyla camlar bitti. Salon, bir oda ve banyonun dolap içleri de bitti. :lepi:Evin genel temizliği de bitti, ohhhhhhhh!!!! sositosositosositosositosositososito
Renkli yazıya gelince... Mesaj yazarken gelişmiş düzeni seç, yukardan altında çizgi olan A harfine tıkla, ordan istediğin renge tıkla, sonra yazmaya başla... Böylelikle yazıların seçtiğin renkte çıkacak....

Oyyy, çok yoruldum, işler bitti ama ben de bittim. Banyomu yaptım oturuyorum. Daha saçımı kurutamadım valla bacaklarımda derman kalmadı. Kociş çay demledi, çay içecez birazdan. Ohh valla iyi gelecek, öyle bir yoruldum ki.... :1no2:

adacyo valla bugün seninle aynı yollardan geçmişiz. bende son olarak banyomu yaptım saçlarımı kurutmadan çay içmeyi bekliyorum. ama kocişş benden daha yorgun çünki balkonları yıkadı, camların dışlarını sildi. tülleri çıkardı astı.. ben sadece ayak işleri yaptımm. suyu kapat, aç, makineyi çalıştır, viledayı hazırla, ortalığı toparla filan, bununla bile yorulmuşum ya..
ama içim rahatladı artık doğumdan sonraya kadar cam tül perde derdi yok...

Selam arkıdısler.. nasılsınız bakem? Ohh Denızım mıs gıbı olmustur heryer.. Temızlık sonrası cay kahve ıcmek gıbısı yok.. Afıyet bal seker olsun..

Benımde ablam geldı bebısın camasırlarını yıkadı ama kurumadıgı ıcın utu haftaya kaldı.. Haftaya gelmeye calısacak..Anca camasır yıkadı yemek yaptı şöle bir toparladı Fener macına kactı..
Yanı bende sızın gıbı bı dıp kose temızlık yapabılsem keske ıcım rahatlıcak...

Eylemcim hoşgeldin canım. Özledim seni. Nasılsın iyi misin? Geçmişte neler oldu çok hatırlamıyorum ama Cuma günü ben sancılandım biraz, nst ye girdim. Doktor korkulacak birşey yok, artarsa bekleme hemen gel diyerek gönderdi beni eve... Ara ara yine oluyor ama idare ediyorum, hatta temizlik bile yapıyorum. kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar. Çok yorgunum. Kendim ettim ama..!!! Kocişime beni gezmeye götür dedim. Kuşadasına gittik,dolaştık. Kipayı,Toyikiyi,Değirmeni gezdik. Havada çok güzeldi.12'de çıkmıştık evden. 1 saat önce geldik. Karnımızı doyurdum. Attım kendimi kanepeye.
Umarım iyisinizdir sizlerde.
Şimdi geriye dönük 17 sayfa okumam gerekiyor.

hoşbulduk canım, amman denizim dikkat et kendine geçmiş olsun canımın içi,temizlik yapacağım diye de yorma kendini fazlaklava: ben de özledim sizi çok eşim diyor şimdi arkadaşlarını özlemişsindir 2 gün yüzünü göremeyiz senin bilgisayardan diyor, tabii özledim yaw, hele ki gelmişiz son zamanlara burdan uzak kalınacak zaman mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…