selam kızlar maşallah bu haftasonu site boş kalmamış hiç benimde sürekli bi yerde duramama gibi bi rahatsızlığım başladı dolanıp duruyorum tv bilgisayar falan 10 dk dan fazla dikkatimi veremiyorum kızlar bi sorum olacak bazen kızım titrer gibi hareket yapıyor sizin bebişlerde yapıyor mu
sen varya sen az degilsin naslda saf ayagina yatiyo uyanik seni
aferim bu arada salonu bitirmisin
hee denizim bu arada ben hala su yazimi renkli yazamiyrm
Ohoooo, salon bitti, oturma odası bitti, perdelerin yarısıyla camlar bitti. Salon, bir oda ve banyonun dolap içleri de bitti. :lepi:Evin genel temizliği de bitti, ohhhhhhhh!!!! sositosositosositosositosositososito
Renkli yazıya gelince... Mesaj yazarken gelişmiş düzeni seç, yukardan altında çizgi olan A harfine tıkla, ordan istediğin renge tıkla, sonra yazmaya başla... Böylelikle yazıların seçtiğin renkte çıkacak....
Oyyy, çok yoruldum, işler bitti ama ben de bittim. Banyomu yaptım oturuyorum. Daha saçımı kurutamadım valla bacaklarımda derman kalmadı. Kociş çay demledi, çay içecez birazdan. Ohh valla iyi gelecek, öyle bir yoruldum ki.... :1no2:
ben geldiiimdelikafadulden hihoyyyt
torbalıya geldik bugün, çarşamba izmirde kontrol var ya onun için, annemlerde olunca giremedim ama yine çok ösledim sizi yaaaaakaydirigubbakcemile5
yeni bi sayfa açayım bi yandan da geçmişi okuyayım ama 100 sayfa neredeyse, olumsuz bişey yok di mi en azından onu söyleyin bana.
Eylemcim hoşgeldin canım. Özledim seni. Nasılsın iyi misin? Geçmişte neler oldu çok hatırlamıyorum ama Cuma günü ben sancılandım biraz, nst ye girdim. Doktor korkulacak birşey yok, artarsa bekleme hemen gel diyerek gönderdi beni eve... Ara ara yine oluyor ama idare ediyorum, hatta temizlik bile yapıyorum. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?