herkeze günaydın kızlarrr ay ne güzel ya çok güzel bi hava var dısarda bol güneşli bence bu fırsatı kacırmamak lazım alısverıs ıcın ıyı bı gun..
kızlar bu arada odanın resımlerını ekledım profildeki albumume yorumlarınızı beklıyorum ama daha cok eksıgım var :))
Gunaydın Sule... Evet bence de kacırmayın bu guzel havayı..
Benımde ablam geldı bugun. Kızkardesımden ve yegenımden fırsat bulup..
Bebısın esyalarını yıkıyor.Bıraz etrafı toparlayacak.. Ve vakıt kalırsa utuleyecek kalmazsa haftaya...
Bızde bu hafta cantamızı hazırlıcaz artık..
günaydın kızlar nasılsınız bir bakayım dedim..
ben bide o moral bozukluğunun üstüne dün çok ena hastalandım..mide bulantısı,ishal...içim bişey almıyor ama yavrum küçük kaldı onun için zorlaya zorlaya yedim etleri sütleri..kusmamak için zor tuttum kendimi..bid eateşim çıktı..bütün gün yattım,bütün gün...k.çım yapıştı yatağa artık heryerim tutulmuş..eşim masaj falan yaptı..adam ne yapacağını aşşaırdı..portakal yediriyor,ıhlamur içiriyor..bize bişey olacak diye aklı çıkıyor canım benim yaa..bana baktıkça gözleri doldu dün..
bugün biraz daha iyiyim yani yeni uyandım öyle hissediyorum en azından ateşim düşmüş...
bugün eşimin temizlik günü..yandı valla bir sürü iş var:roflol:
bu arada göbeklerinizi gördüm nazan ve deniz...nazan senin dediğin gibi bayağı boşluk var inmiş..hayırlısı kız.36 yı doldursunda ondan sonra gelmek istiyorlarsa gelsinler...
ben kahvaltı hazırlayayım yavaştan kağnı misali...elim kolum kalkmıyor eşimde uyuyor uyandırmak istemiyorum
Beyazlilyum'cum çoook çook geçmiş olsun, ateşin düştüyse kendini zamanla toparlarsın, ama iyi hissettim diye hemen ayaklanma sakın, akşama yine çıkmasın ateşin...
Hayatist canım 2 gecelik yeter mi diye sormuşsun, bana hastaneden doğuma giderken gerekli olan şeylerin listesini vermişlerdi, orada bir pijama ve iki gecelik yazıyordu, pijamayı bizim hastane veriyormuş. Ama senin soruna gelince; gecelik sayısı 2 idi canım... Onun dışında soracağın birşey varsa verdikleri listeden bakabilirim canım...
Benım kızkardesım normal dogum yaptı en az 2 pıjama 1 gecelık gotur dedı.. Ve oyle sakın aman aman kalıtelı bısıler alma mahvoluyor dedı...
Sule annen bahsettı ablanın erken dogumundan.. Gokmen beyde dogum yapan ablanmı? Bır sıkıntı cektınız mı? Ne kadar oldu dogum yapalı? Nıye erken gelmıs yegenın... derdı neymıs ıcerde?
Osgecıgım ya bebegın kılosu degılde boyu takıldı aklıma.. Cok uzun degıl mı? Baska doktorada gıttınmı? Gecmıs olsun bu arada.. Bende 1 hafta once 39 derece ateslenme yanmıstım bılırım o durumu..Moral bozuklugu da ınsanı hasta edıyor Moralını yuksek tut canım
Benım kızkardesım normal dogum yaptı en az 2 pıjama 1 gecelık gotur dedı.. Ve oyle sakın aman aman kalıtelı bısıler alma mahvoluyor dedı...
Sule annen bahsettı ablanın erken dogumundan.. Gokmen beyde dogum yapan ablanmı? Bır sıkıntı cektınız mı? Ne kadar oldu dogum yapalı? Nıye erken gelmıs yegenın... derdı neymıs ıcerde?
Osgecıgım ya bebegın kılosu degılde boyu takıldı aklıma.. Cok uzun degıl mı? Baska doktorada gıttınmı? Gecmıs olsun bu arada.. Bende 1 hafta once 39 derece ateslenme yanmıstım bılırım o durumu..Moral bozuklugu da ınsanı hasta edıyor Moralını yuksek tut canım
Gökmen Bey ablamın 3. doğumunu yaptırdı.İlk yeğenmidi erken gelen.Özel hastanenin hatası.Herşey normal yok bebek 3500 falan olmuş dediler meğerse bebek 7. aydan sonra gelişmemiş.Ablam bende bir tuhaflık bir ağrı var deyip doktoruna gidincede kadın ağrı kesici iğne yapmış doğum sancısı başlayan insana düşün yani.Sonra bebek 24 saat hiç hareket etmeyince ablamı apar topar Yenimahalledeki Kadın Hastalıkları hastanesine götürdük onlar bize bebeğin gelişmediğini hatta annenin ve bebeğin zehirlenmeye başladığını hemen alınması gerektiğini söylediler.Acil sezeryan oldu 32. haftada 1450 gr doğdu canım benim.
kızlar bişey sorucam size, benim doğum mart sonu nisan başı gibi görünüyor, 2 gün önce kontroldeydik doktor bebeğin baş aşağı olduğunu söyledi, erken gelmez değil mi gerçi doktorum daha değişebilir de dedi ama gene de içim hiç rahat değil, sağolsun annemde endişelendirdi beni, aman bundan sonra dikkat et her an gelebilir filan dedi... offf offff daha çok minik, tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz veya bebeği baş aşağı olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?