Günaydınlar.. İyi Pazarlar herkese
Dilekciğim baktım odaya... çok güzel ama bişi dicem. Halıda böleee daha cıvıl cıvıl bısı olsa daha ıyı gosterırdı oda kendını sankı..
En önemli kısımlarını halletmişsin.Gerisi kolay olur.Allah iyi günlerde kullanmayı nasşp etsin hepsi çok şeker...
Biz bebişimize pek mobilya falan almadık.Herkes birşeylerini alıyor masraf yaptırmıyor oğluşum bize.Ben sadece giyecek birkaç şey aldım etraftakilerin itirazlarına rağmen.Herşeyi onlar alacakmış.:teytey::CüvCüv:
günaydın kızlar nasılsınız bir bakayım dedim..
ben bide o moral bozukluğunun üstüne dün çok ena hastalandım..mide bulantısı,ishal...içim bişey almıyor ama yavrum küçük kaldı onun için zorlaya zorlaya yedim etleri sütleri..kusmamak için zor tuttum kendimi..bid eateşim çıktı..bütün gün yattım,bütün gün...k.çım yapıştı yatağa artık heryerim tutulmuş..eşim masaj falan yaptı..adam ne yapacağını aşşaırdı..portakal yediriyor,ıhlamur içiriyor..bize bişey olacak diye aklı çıkıyor canım benim yaa..bana baktıkça gözleri doldu dün..
bugün biraz daha iyiyim yani yeni uyandım öyle hissediyorum en azından ateşim düşmüş...
bugün eşimin temizlik günü..yandı valla bir sürü iş var:roflol:
bu arada göbeklerinizi gördüm nazan ve deniz...nazan senin dediğin gibi bayağı boşluk var inmiş..hayırlısı kız.36 yı doldursunda ondan sonra gelmek istiyorlarsa gelsinler...
ben kahvaltı hazırlayayım yavaştan kağnı misali...elim kolum kalkmıyor eşimde uyuyor uyandırmak istemiyorum
Evet çok zordu ilaç vermek için çay kaşığı kullanmaya çalıştığımızı hatırlıyorum da olmuyordu şırıngayla damlatıryorduk canıma.Çok şükür şimdi doktor rejim vermek üzere ama :)))
Bu arada dışarı çıkacak arkadaşlar havanın güzel göründüğüne bakmayın buz gibi sıkı giyinin....
peki kardeşinin 1450gr doğan bebeği yaşıyor mu?
sana mesaj yazmıştım okudun mu bilmiyorum okumadıysan benim profilim de de var...sevgiler...:1hug:a.s.
herkese iyi pazarlar
dün kontrolüm vardı her şey yplunda dedi doktorum ,açılma yok suyum normal
2200gr olmuş kızım boyuda 46 cm
31 ocakta tekrar gidicez
bi geçmişi okuymaya çalışıcam umarım herkes iyidir
denizcim tül ayarın yoksa makinende narin çamaşırlar programına atabilirsin..Maşallah Ayşincim kızına...Tombişlere bir tane daha eklendi..
Temizlik olayında yavaş ve kontrollü gitmeye karar verdik biz de... yarın kociş yardım edecek! Onun kontolründeyim merak etmeyin!!!
Gülşahcım hoşgeldin! İyi olmana sevindim. Senin kızına da kocaman bir maşallah!Doğum şekli olayını netleştirip, tarihi de belirlemişsin, haydi gözün aydın! Darısı bizlerin başına artık...
Dün seninle msn de konuştuktan sonra benim sancılar arttı, hastaneye koştum. Nst ye bağladılar, biraz sancım var ama korkulacak bişi yok diye geri gönderdi doktor. O saatten beri de arttı aslında gitmiyom hastaneye... Hala düzenli değiller çünkü....
Bir de sana ne sorcam... Hani perdeleri yıkarken içine çorap içinde sabun koycam ya, sabunu aldım dün. Peki ne kadar uzunlukta bir program olmalı bu? Çünkü sabun hep içerde olduğu için, durulama suyuyla bile sabun çözülmeye devam etcek? Ne zaman durulancak perdelerim? Önce yıkama yaptırıp, sabunu çıkarmam ve sonrasında mı durulmaya geçmem gerekiyor?
enel canım stresini anlıyorum..Allah kolaylık versin.elbette ilgilenmeleri gerek.umarım herşey yolunda gider.herkese selam kızlar.umarım iyisiznizdir.ara ara girip biraz okuyorum ama hepsini değil.
perşembe günü doktora gittim.ama içime hiç sinmedi doktorum hiçbirşeyi kontrol etmedi sadece üstünden bi kilosunu söyledi kızımın o kadar.yoğunluktan yada kafası karışıktı bilemiyorum soracaklarımı bile sorduğumda iyi cevaplar alamadım.sancılarım arttı,akıntımın rengide kahverengiye dönüştü.başka hastane ve doktor bakıyorum bu saatten sonra.çünkü doğum parası 1.100 ytl imiş sigorta ödedikte sonra benim ödeyeceğim tutar ve ilgi alakada sıfır olmuş.çok yoğunlar diye doğumun gündüz başlarsa akşama kadar suni sanci veriyorlarmış akşam mesai bitiminde hastaları bitince seni doğuma epidural vurup alıyorlarmış.şansın yoksa akşama kadar sancı çekeceksin.moralim çok bozuk.bu hafta yeni 2 hastane ile görüşeceğim.olmazsa konak doğum hastanesine gidicem artık.ne şansız biriyim ben ya.
geçmiş olsun melekcim.bende aynı durum oluyor arada bir.hamilelikten mi ki acaba?Bende de gogsun altından bogazlarıma dogru cok kotu yanma vardı aksamdan berı sıddetlendı.. cok kotu bu yanma yaaaaaa. offff..
nazanım bayıldım göbeğe..anam senin doğum gelmiş gibi..sen hazırla çantanı bencede.koydum kizlar bir bakin isterseniz
lazanya yavrusu afiyet seker olsun, aklında duracagina midende dursunn amaaann bisey olmaz merak etme
bu arada bu pirtlama işine kendinizi kaptirmayin cok elinizden geldigince tutmaya calisin, aliskanlik yapiyor
dun kayinpeder kayinvalide ve annem ayakta dikilip birsey konusuyoruz, kayinpeder bisey dedi, ufak bir gulucuk atmamla pirtlamam bir oldu
nasil da hicbirsey olmamis gibi davrandim anlatamammsositososito
canım o çok döner meleğin dediği gibi..benimkinin 12.haftadan beri pozisyonu baş aşağı..korkma..kızlar bişey sorucam size, benim doğum mart sonu nisan başı gibi görünüyor, 2 gün önce kontroldeydik doktor bebeğin baş aşağı olduğunu söyledi, erken gelmez değil mi gerçi doktorum daha değişebilir de dedi ama gene de içim hiç rahat değil, sağolsun annemde endişelendirdi beni, aman bundan sonra dikkat et her an gelebilir filan dedi... offf offff daha çok minik, tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz veya bebeği baş aşağı olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız
aynen canım bende inanamıyorum bazen..şükürler olsunki herşey yolunda herkes için şu anda..:Saruboceq:galatea dogum kanalına gırmedıgı surece donmesı sorun degıl.. o daha cok doner...
Sule gercekten cok kucuk dogmus.. Zor gunler gecırmıssınızdır.. Ceken bılır derler ya.. Neyse sımdı ıyıdır umarım..Ben 34.haftaya geldıgıme sukredıyorum valla. Tehlıkeyı atlattım gıbı.. Subat basını gorsem ıyıce rahatlayacagım..
Denızım temızlık ıyıdır ama cok yormayın kendınızı...
Off ya hava cok guzel ama ben yatıyorummmmmmm.Neyse bebegım saglıklı dogsunda baharda bol bol cıkarız gezmeye.. Hazıranda 3 aylarını tamamlamıs olacaklar ınsallah..
Yaa Nazan falan 35.haftalara gırdıler ınanamıyorum artık.. Dogumlar ıyıce yaklastı kızlar.. Kacınılmaz sona dogru gıdıyoruz kaydirigubbakcemile2
herkese iyi pazarlar
31 ocakta tekrar gidicez
ayyy ne kadar hoşuma gitti bir bilsen. emzirme koltuğunda krem falan olsaydı bir de uygun halı herşey tamaaaam. hele kıyafetler hele o uyku tulumu vardıya pembiş pembiş bayıldım ona. allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.herkeze günaydın kızlarrr ay ne güzel ya çok güzel bi hava var dısarda bol güneşli bence bu fırsatı kacırmamak lazım alısverıs ıcın ıyı bı gun..
kızlar bu arada odanın resımlerını ekledım profildeki albumume yorumlarınızı beklıyorum ama daha cok eksıgım var :))
aynen bizde de herkesler bişi alıyo. dün babamız ehliyet sınavında görevliydi sınavdan aldığı parayla oğlumuza niveanın atta çantasını aldık. 2 de bez aldık. bi de ben 3 çorap almıştım. başka da bişecik almadık. beşik araba falan annemler aldılar.En önemli kısımlarını halletmişsin.Gerisi kolay olur.Allah iyi günlerde kullanmayı nasşp etsin hepsi çok şeker...
Biz bebişimize pek mobilya falan almadık.Herkes birşeylerini alıyor masraf yaptırmıyor oğluşum bize.Ben sadece giyecek birkaç şey aldım etraftakilerin itirazlarına rağmen.Herşeyi onlar alacakmış.:teytey::CüvCüv:
geçmiş olsun canım benim. kocalarımıza da yazık bee napcaklarını şaşırdılar. ama hoşuma gidiyo bizim için teleşlanmaları falan. :jeyyar:günaydın kızlar nasılsınız bir bakayım dedim..
ben bide o moral bozukluğunun üstüne dün çok ena hastalandım..mide bulantısı,ishal...içim bişey almıyor ama yavrum küçük kaldı onun için zorlaya zorlaya yedim etleri sütleri..kusmamak için zor tuttum kendimi..bid eateşim çıktı..bütün gün yattım,bütün gün...k.çım yapıştı yatağa artık heryerim tutulmuş..eşim masaj falan yaptı..adam ne yapacağını aşşaırdı..portakal yediriyor,ıhlamur içiriyor..bize bişey olacak diye aklı çıkıyor canım benim yaa..bana baktıkça gözleri doldu dün..
bugün biraz daha iyiyim yani yeni uyandım öyle hissediyorum en azından ateşim düşmüş...
bugün eşimin temizlik günü..yandı valla bir sürü iş var:roflol:
bu arada göbeklerinizi gördüm nazan ve deniz...nazan senin dediğin gibi bayağı boşluk var inmiş..hayırlısı kız.36 yı doldursunda ondan sonra gelmek istiyorlarsa gelsinler...
ben kahvaltı hazırlayayım yavaştan kağnı misali...elim kolum kalkmıyor eşimde uyuyor uyandırmak istemiyorum
herkese iyi pazarlar
31 ocakta tekrar gidicez
bu arada hepinize teşekkürler kızlar..planlı bir doğum olacağı için gece yatarken hep hayallerle yatıyorum..uykuya dalmaadan önce o günü hayal ediyorum(Allahımdan inşallah bir aksilik çıkmaz.bunun içinde sürekli dua ediyorum):Saruboceq:
oda süslemesini biz yapıcaz kısmetse..yerlere isminin yazılı olduğu balonları koymayı düşündük.yatak başlarınada tüller asıcaz.kapıyıda süslücez.
tabi ne kadar hayal kurarsak kuralım Allahımın dediği olur.inşallah bir aksilik çıkmaz.çok korkuyorum çok..
ay ne güzel düşünceler bunlar yaaa.:asigim: ben her gece rüyamda doğuruyom doğuruyom ama hala duruyor hehehee. inşallah tam vaktinde gelir benim oğluşum. erken gelmez inşallah. büyüsün azcık öyle gelsin ben iriyim baba iri çocuk kucuşumuzda kaybolur vallaa.:roflol:
canım benim 36.haftadan sonra ne zaman gelirse olur..
inmşallah o günleri de görürüz..:Saruboceq:
durmaz durmaz annesi..çok yakışır eminim kucağınıza.:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?