2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar.. İyi Pazarlar herkese

Dilekciğim baktım odaya... çok güzel ama bişi dicem. Halıda böleee daha cıvıl cıvıl bısı olsa daha ıyı gosterırdı oda kendını sankı..

saol cnm evet halıyı sımdılık oylesıne serdım en kısa zamanda oraya bı halı bulcam ama sızde yardımcı olun oraya nasıl bı halı alabılırım ??

saol cnm benım begendıgınıze cok sevındım

çok gecmıs olsun cnm aman dıkkat et kendıne temızlık ıcınde cok yıpratma kendını vala sonrası bıraz kotu oluyor :)) kolay gelsın sana ..

kızlar ben simdi alışverıse gidiyorum eksiklerimi tamamlıcam hepinizi opuyorum bu hava cok guzel valal hıc kacırmak ıstemıyorum ıyı pazarlar... Şeniz

Ben de kahvaltımı ettim geldim, eşim şimdi mutfağı toparlıyor. Demlikteki çayımız bitince, temizliğe girişicez. Hava bugün çok güzel sahiden, üstelik komşumuzun arabası da bizde... Ve ben bu havada evde temizlik yapmak zorundayım... ((( Neyse ben de yarını, annemin sürprizini düşünüp kendimi avutuyorum.
Dilekcim, odaya düz renk ve pembe olmayan bir halı almanı tavsiye ediyorum canım, yoksa odayı boğacaksın. Duvarlar pembe, bordürler renkli, mobilya renkli, perdeler desenli, koltuk da kırmızı olunca baya bi renkli olmuş. Açık renk düz bir halı odayı biraz daha sakin gösterecek diye düşünüyorum. Koyu ve düz bir mor da olabilir mesela... Hani çocuk ilerde kolay kirletir dersen....

galatea dogum kanalına gırmedıgı surece donmesı sorun degıl.. o daha cok doner...

Sule gercekten cok kucuk dogmus.. Zor gunler gecırmıssınızdır.. Ceken bılır derler ya.. Neyse sımdı ıyıdır umarım..Ben 34.haftaya geldıgıme sukredıyorum valla. Tehlıkeyı atlattım gıbı.. Subat basını gorsem ıyıce rahatlayacagım..

Denızım temızlık ıyıdır ama cok yormayın kendınızı...

Off ya hava cok guzel ama ben yatıyorummmmmmm.Neyse bebegım saglıklı dogsunda baharda bol bol cıkarız gezmeye.. Hazıranda 3 aylarını tamamlamıs olacaklar ınsallah..

Yaa Nazan falan 35.haftalara gırdıler ınanamıyorum artık.. Dogumlar ıyıce yaklastı kızlar.. Kacınılmaz sona dogru gıdıyoruz kaydirigubbakcemile2

Evet çok zordu ilaç vermek için çay kaşığı kullanmaya çalıştığımızı hatırlıyorum da olmuyordu şırıngayla damlatıryorduk canıma.Çok şükür şimdi doktor rejim vermek üzere ama :)))
Bu arada dışarı çıkacak arkadaşlar havanın güzel göründüğüne bakmayın buz gibi sıkı giyinin....

KIZLAR bişey sorcam benim göbiş nazanınkiyle aynı yani aşagıda.ve kasıklarım ve vajinam harekt ettikçe acayip ağrıyor.aşagıya inince erkendoğum mu demek korkuyorum yaaaa

Merhabalar kızlarr kalktık eşimle kahvaltı ettik fenerbahçe maçında görevliymiş onu gönderdim soluğu burda aldım daha yatak yorgan bulaşıklar duruyor...
Kızlar yaa ne güzel eşlernizle yapıyorsunuz bütün işleri ben her işimi kendim yapıyom valla sanki hamilelikten önceki halim gibi herkes kızıyor az dikkat et diye..Eşimin yardım etmediğinden değil kendim yapabilecekken ona yaptırmak istemiyorum illa kendim yapacağım ki içim rahat etsin...Aslında kendime zarar ama napacaksın huy işte...
Bu arada Gülşah gün almışsın canım hadi hayırlısı önemli olan senin için rahat etsin içine sinsin gerisini boşver...
Nazanımında doğumu baya yaklaşmış görünüyor ayy heyecan basıyo benii benim sat tarihine göre en sonlarda doğuracağım galiba hepinizin doğumlarını görür öyle giderim inşallah hastaneye...
Ben de bu hafta içi bebişin kıyafetlerini yıkayayım ütüleyeyim diyorum ee hastane çantasınıda hazırlayayaım nolur nolmaz...

herkese iyi pazarlar
dün kontrolüm vardı her şey yplunda dedi doktorum ,açılma yok suyum normal
2200gr olmuş kızım boyuda 46 cm
31 ocakta tekrar gidicez
bi geçmişi okuymaya çalışıcam umarım herkes iyidir

denizcim tül ayarın yoksa makinende narin çamaşırlar programına atabilirsin..
sabunu çıkarmana gerek yok..tül zaten çok ince olduğu için durulanması da o kadar çabuk oluyor.
ben sana dedim doktora bi git diye..gene de içinde kalmasın.Allahımın izniyle erken gelmez inşallah..

enel canım stresini anlıyorum..Allah kolaylık versin.elbette ilgilenmeleri gerek.umarım herşey yolunda gider.
Bende de gogsun altından bogazlarıma dogru cok kotu yanma vardı aksamdan berı sıddetlendı.. cok kotu bu yanma yaaaaaa. offff..
geçmiş olsun melekcim.bende aynı durum oluyor arada bir.hamilelikten mi ki acaba?
koydum kizlar bir bakin isterseniz
nazanım bayıldım göbeğe..anam senin doğum gelmiş gibi..sen hazırla çantanı bencede.

pırtlama deme bana güzelim..o benim işim.vallaha her yerde salıyorum ben artıkkaydirigubbakcemile

canım o çok döner meleğin dediği gibi..benimkinin 12.haftadan beri pozisyonu baş aşağı..korkma..

aynen canım bende inanamıyorum bazen..şükürler olsunki herşey yolunda herkes için şu anda..:Saruboceq:

maşallah bebişine canım..

ayyy ne kadar hoşuma gitti bir bilsen. emzirme koltuğunda krem falan olsaydı bir de uygun halı herşey tamaaaam. hele kıyafetler hele o uyku tulumu vardıya pembiş pembiş bayıldım ona. allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.
aynen bizde de herkesler bişi alıyo. dün babamız ehliyet sınavında görevliydi sınavdan aldığı parayla oğlumuza niveanın atta çantasını aldık. 2 de bez aldık. bi de ben 3 çorap almıştım. başka da bişecik almadık. beşik araba falan annemler aldılar.
geçmiş olsun canım benim. kocalarımıza da yazık bee napcaklarını şaşırdılar. ama hoşuma gidiyo bizim için teleşlanmaları falan. :jeyyar:
x41 oh ne güzel herşey yolunda.kaydirigubbakcemile5

bu arada hepinize teşekkürler kızlar..planlı bir doğum olacağı için gece yatarken hep hayallerle yatıyorum..uykuya dalmaadan önce o günü hayal ediyorum(Allahımdan inşallah bir aksilik çıkmaz.bunun içinde sürekli dua ediyorum):Saruboceq:
oda süslemesini biz yapıcaz kısmetse..yerlere isminin yazılı olduğu balonları koymayı düşündük.yatak başlarınada tüller asıcaz.kapıyıda süslücez.
tabi ne kadar hayal kurarsak kuralım Allahımın dediği olur.inşallah bir aksilik çıkmaz.çok korkuyorum çok..

selamlaaaar biz geldik... bugün 8. ayıma girdim heyo heyo heyo büyüdük baya yaaaa. nazan , deniz o göbişlere var ya bayıldım kızlar. ne tatlılardı öyle maşallaaaaaaah.

ay ne güzel düşünceler bunlar yaaa.:asigim: ben her gece rüyamda doğuruyom doğuruyom ama hala duruyor hehehee. inşallah tam vaktinde gelir benim oğluşum. erken gelmez inşallah. büyüsün azcık öyle gelsin ben iriyim baba iri çocuk kucuşumuzda kaybolur vallaa.:roflol:

canım benim 36.haftadan sonra ne zaman gelirse olur..
inmşallah o günleri de görürüz..:Saruboceq:
durmaz durmaz annesi..çok yakışır eminim kucağınıza.:içelim:

biz kocacımla gezip gelcez hava güneşli ama soğuk olsun gene de kaçırmamak lazım bu güneşi. öpüyorum sizi. kendinize iyi bakın byee

Merhaba anne adayları :) Aranıza yeni katıldım.
Ben de 2009 mart annesi olacağım kısmetse.
30. haftadayım ve çok heyecanlıyım.
Hepinize sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…