aramıza hoşgeldin. umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini kız mı erkek mi bebiş?Merhaba anne adayları :) Aranıza yeni katıldım.
Ben de 2009 mart annesi olacağım kısmetse.
30. haftadayım ve çok heyecanlıyım.
Hepinize sevgiler...
yatsın azcık daha canım ya daha erken orası rahat ekmekde hortumdan su da hortumdan. heheheiyi pazarlar cancagizlarim, bu hafta ebeye gittigimde sorayim bakalim doguma ne kadar var tahmini diye, 2 hafta daha dayansin kuzum ya cok kucuk daha erken gelmesin, sicacik yatsin icimde iste demi, hecccccccc:))
Kızlar yaa şu doğum sırasında nefes alıp verme teknikleri varya ben onları hiç bilmiyorum çalışmaya başlamak gerekmiyor mu....
ya benim ağzım boş kalmayacak yani sürekli bişiler atıştırmak istiyorum sizde de var mı kızlar bu duygu yaa...
ya benim ağzım boş kalmayacak yani sürekli bişiler atıştırmak istiyorum sizde de var mı kızlar bu duygu yaa...
çok tatlısın sen yaaaaaaa yirim ben seni yirima.s.selam kızçelerim
biz yorulduk yine bugün kızımla amaşırlarını topladık teyzzesi gelip ütüleyecek onları dolabımızı istedik ütü masası aldık halı aldık ehuehuehuehue benim ütü masan yoktu nefret ederim ütü yapmaktan 5. yılda kızım vesile oldu:))))) vitaminsizin arkadaşları geldi mutfakta yemek yapıyolar yemekteyiz gibi bana tattırıp puan verdrecekler ay bi güldüm şimdi 3 kişiler mutfkata bi baktım harıl harıl çaçlışyolar ben de dedim demek 3 kocam olsa böyle olcak mis gibi diye koptular tabeee 3 kadın alan yobazlara inat 3 koca ehueheuheueheue şaka biayana mutfağı dağıtmayın dedim yarın abla gelcek temizliğe ama sölermiyim temizlesinlerrrrr ben de birazdan onları yemek ve içkileriyle bırakıp tiyatroya gidecem çalıkuşu gelmiş buraya
selam kızçelerim
biz yorulduk yine bugün kızımla amaşırlarını topladık teyzzesi gelip ütüleyecek onları dolabımızı istedik ütü masası aldık halı aldık ehuehuehuehue benim ütü masan yoktu nefret ederim ütü yapmaktan 5. yılda kızım vesile oldu:))))) vitaminsizin arkadaşları geldi mutfakta yemek yapıyolar yemekteyiz gibi bana tattırıp puan verdrecekler ay bi güldüm şimdi 3 kişiler mutfkata bi baktım harıl harıl çaçlışyolar ben de dedim demek 3 kocam olsa böyle olcak mis gibi diye koptular tabeee 3 kadın alan yobazlara inat 3 koca ehueheuheueheue şaka biayana mutfağı dağıtmayın dedim yarın abla gelcek temizliğe ama sölermiyim temizlesinlerrrrr ben de birazdan onları yemek ve içkileriyle bırakıp tiyatroya gidecem çalıkuşu gelmiş buraya
ay tüp bitiyomuş hahahahhahaha panik oldular yemeği yetiştiremeycez die 6,30 a randevü vermişler arkadaşları gelecekmiş bize ayy tüpçü de kapalı tükkkana gidiyi vitaminsiz tüp alcekmiş ordannn koptummmmmm
Selam kizlar nihayet bi firsatini buldumda girdim annem su an ucuyor acayip heyecanliyim aksam 9 gibi burda olcak insallah bizde kocisle evi topladik gerci annem biseye dokunma ben yapacam dedi ama neyle karsilasacagini bilmedigi icin bence oyle dedi :))) bu hafta pek giremiyebilirim hepinizi kocaman opuyorum iyi bakin kendinize.
LAZANYA koparttin beni aksam aksam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?