2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvalidem çay demlemiş şimdi ayıp olmasın gideyim bari, yaw daha yeni gelmiştim doğru dürüst hasret gideremedim. tamam onun evine de yeni geldik ama ben sizi daha çok özledimmmm, neyse gelirim birazdan.

Denizcim eline sağlık canım ohh misler gibi oldu evin tadını çıkar artık annenle....
Buketcim ne güzel gezmiş gelmişsin ufunetin dağılmıştır...

hadi gözünaydın denizcim yarın annen geliyormuş temizliği de yapmışsın ne güzell

Sağol canım... İşte bilmiyormuş ayağına yatıp, annemin sürpriz yapmasını bekliyorum. Yemekler anlamında fazla hazırlanmayayım da anlamasın dedim. Ama korkmasın diye evi biraz yoluna koymaya çalıştık bugün... Darısı başına...

:roflol:Valla komik olmuş, aynı işler hemen heen. Benim kociş de balkonları halletti, camları şimdilik sadece dışardan sildi.. Doğuma doğru bir daha silecekmiş öyle diyor... kaydirigubbakcemile3Ben de kocişin asistanı gibi çalışmakla beraber, dolap içlerini tek tek indirip silmek, sandalyeleri silmek, banyonun kalan yerlerini ovalamak ve evi viledalamak gibi görevler de üstlendim. baya çalıştım yani... Bir de Buketcim olsa da saçlarımı tarayarak kurutsa ne süper olur.:teytey: Valla ne ayakta duracak, ne de elimi kolumu kaldıracak halim kaldı... Kafam da üşüyor... :1no2:

Hoşgeldin Melekcimmm!!! Valla güzel oldu ev Melekcim, inşallah senin evin için de bi hal çare bulunur... Kim yaparsa yapsın, kendin yapmışın gibi içine sinmeyecek ama, doğumdan sonra inşallah diyeyim. Ablandan da Allah razı olsun... İnşallah ütüleri bitirmeye de gelir. Yoksa bana ver ben yapayım dicem ama 2. çocuğuna anca yetişir herhalde... :roflol:

Anaaaaa, Buket de gelmiş... hihoyyytHoşgeldin canım!!!
Kız Buket bak ne kadar içten istemişim.... Bi el atıversen şu saçlarıma... :)

Ohh Buketim boşver iyi etmişsiniz..

Denizim güldürdün bei akşam akşam :) Neyse beklesin en iyisi 1 hafta daha ütülerim

oda bol rengli bi oda oldu :) ama emzirme koldugum derken o benım oturma koltugumun teklisi yani yeniden almadım. Halıya gelince evet mor bi halı iyi olur sanırım bakalım artık kızlar oda daha yerleşmedi ben öylesine koydum resimini çektim sizle paylaşmak için...

canım herşeyinin yerinde omasına çok sevindim masallah bebişine ve sana...

damlacım güzel dileklerin için tşk ederim ama dedigim gibi koltugu yeni almadım evde vardı onu emzırme koltugu yaptım. Şimdilik bi halısı kaldı bide yerleşmesi :))

sevindin begendigine yok halıyı oyle dusunmuyorum zaten tek reng bi halı alcam kısmet bakalım..

buketim hoş geldin ne güzel gezmiş dolaşmıssınız eşinle süper valla ben yanlızdım bu hafta eşim yoktu yanımda..

Bu arada kızlar bende bugun alısverıse gıttım ama tektım kocam yoktu yanımda kendımı cok yanlız hıssettım valla senağlama herkez kocasıyla cıkmıstı alısverıse magzadaki kız bile siz yanlızmı cıktınız alışverişe diyince çok kotu oldum yaa bende kıyafetlerını tamamladım kızımın artık ıvırı zıvırı kaldı onlarıdaa hlletcem yavas yavas bende bebısın kıyafetlerını yıkadım anam ne cok sey almısım ya bıraz abarttım sanırım (
kızlar bu arada ben bugun gogus koruyucu aldım işe yarıyordur umarım..

Alyasulincim hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullanın inşallah..
Göğüs koruyucu dediğin nasıl bişi canım...

a.s.
Alyasulincim hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullanın inşallah..
Göğüs koruyucu dediğin nasıl bişi canım...

tşk ederim cnm sağolasın.. ilk günlerde bebeği emzirirken gögüs uçu yara oluyor ya emzirmeden önce onu takıyosun gögüsüne ondan emiyor cocuk boylece yara olmuyormus chicco daki kız bana öyle dedi :))

Hee biliyom canım onu da ama suni bişey ya pek önermiyolar ama benim göğüs ucum çok küçük ben de düşünüyorum almayı kaça aldın canım

kızlarcım selammm
denizcim bi fincanda bana koyun cayy canım istedi :1rolleyes:

buketcim kusadasimi ne guzel gezmissin canım istedi, keske bende cikabilseydim disari yasakkelime

melekcim hakkaten insanin kendi yapmasi gibi olmuyor ama cok sukur canm ne yapalim, saglik versin allah, yapilir utuler saallaaaa mirmirmirmir

benimde esim annesini birakmaya gitti atasehire, ayy kadın bir haftalik yemegimizi yapip dolaba koydu, bir de buzluga kofte borek filan koymus. bugun hic oturmadi
nasil icim ezildi anlatamam, keyfimden degil ama birinin boyle bizim islerimizi yapmasina uzuluyorum, neyse yine de allahım baska sey vermesin sagligimiz yerinde olsun ne yapalim.

yarin is var yaaa öff

canım ben chiccodan aldım ama benimi naturel yani ikilisini 13 tl aldım evet ucu olmayanlar içinde onu oneriyorlar bencede alcanım beım yengemin gogus ucları cok yara olmustu cok cektı kız hep kanamıstı benden korktum oyuzden aldım dedım dursun kosede ne olur ne olmaz dedim :))

Hee biliyom canım onu da ama suni bişey ya pek önermiyolar ama benim göğüs ucum çok küçük ben de düşünüyorum almayı kaça aldın canım

kızlar neyden bahsediyorsunuz konunun basini kacirdim ama,
pazartesi dogum yapan arkadasim dedi dun telefonda, aklima gelmisken yazayim
GÖGÜS KALKANI hayat kurtarıyor cok ise yariyor mutlaka al dedi.
haberiniz olaaa
:1rolleyes:

ohh ne güzel ne kayınvalideler var yaaaa..maşallah diyelim

dilek inşallah kullanmak zorunda kalmayız o gogus koruyucuları ama bır cok kısı emzırme konusunda gogusler konusunda sorun yasıyor...lansınohu kullanmaya baslayın az az kızlar..

MTS benımde gogus uclarım cok kucuk hatta yenı yenı cıkmaya basladı bakalım ınsallah sorun yasamayız...

Kızlar sız camasırları yıkarken aldıgınız battanıyelerı falanda yıkadınız dımı?

ohh ne güzel kızlar,herkes yaz gezmiş ya temizlik yapmış..benimkide sildi süpürdü toz aldı..camlar leş gibi ama..elini sürmez..deniz gibi evin inini dibini annem gelmeden önce yapacağız inşallah..şubatın 15 inde gelebilecek benimkisi...

kızlar size bişey danışacağım nolur fikir verin...:çok üzgünüm:

şimdi benim kayınvalidem doğumdan önce geleceğim diye tutturdu.heves ediyor belliki..ama kendisi köyde ve hiç çıkmamış dışarı kendi başına halledemez birşeyi..o yüzden üniversitede okuyan kaynımla gelecek..eşim istemedi..ne gereği var zaten annen olacak diyor benimkine ne gerek var diyor..sen lohusasın sinirlerin bozuk olur diyor..annem eski adetlerden uygulamaya çalışır papaz olursunuz diye korkuyorum diyor..bide annemin kalbini kırmasından falanda korkuyor..bazen patavatsızlık yapabiliyor..eşim gerek yok dedikçe yok ben gelecğim dedi durdu..bende eşime dedim artık sesini çıkarma ayıp dedim..kadın gelmek istiyorsa gelsin..fakat ben sanıyorumki kaynım getirecek en fazla 3 gün durup gidecek..daha dün öğrendimki oda kalacakmış kayınvalidem dönene kadar:1shok:

ben bunu öğrenince çok şaşırdım tabi moralim bozuldu..neden diyeceksiniz..bizim oturma odası çok küçük,oturma grubunun 3lüsü yani yataklı olanı sığmadı..salonda çok büyük diye oraya koyduk..yani hem salonun hem oturma odasının yataklıları salonda duruyor..tek yatılacak yer salon...düşünsenize annem,kayınvalidem,kaynım ve biz...doğal olarak annemle ben yatak odasında yatacağız..eşim onlarla salonda yatacak..hadi bunuda geçtik ben hamileliğimin son anlarında sürekli oturamam ki..yatmam uzanmam da gerekir..koca çocuğun yanında nasıl uzanacağım ben..hep yatak odasına mı tıkılıacağım..ayrıca lohusayken evde ne işi var erkeğin...bence yabancı bir erkek sonuçta kardeşim değil bişey değil koskoca çocuk 22 yaşında..ben yatmam gerekir uzanmam gerekir ne bileyim kanamam olur sünnetli gibi yürürüm asla rahat edemem.:1no2:.çok moralim bozuldu..bunları eşime çekinerekte olsa söyledim..yanlış anlama onları istemediğimi düşünme dedim.ama beni düşün nasıl rahat olabilrim dedim.haklısın ben zaten ondan da istemedim hem annemede güvenmiyorum prüz çıkacak gibi geliyor dedi..senin annen gitsin sonra gelsin gelecekse dedi...benneyaptımki
babamla konuşurum ben onları salma izin verme,lohusa kadının yanında ne işi var derim dedi..illa gelecekse annem tek gelsin derim zaten kendi başına gelemez dedi...

kızlar haksızmıyım,yoksa ayıpmı etmişim...eşimin kırılmasını hiç istemiyorum:1no2:kayınvalidemde kırılsın istemiyorum sonuçta ilk torun heyecan yapıyor heves ediyordur oda..ama düşünmesi gerekmezmi benide.:çok üzgünüm:kendiside doğum yaptı sonuçta

nolur cevap yazın banaaaaaaa

kızlarcım selammm
denizcim bi fincanda bana koyun cayy canım istedi :1rolleyes:

Elifcciiiiiiimmm, açık mıı , demli miiii? Kızzzz, demlik elimde bekletiyon beni, söylesene duymuyon muuu? Kıssana şu tv nin sesini... kaydirigubbakcemile
Kayınvalidenden Allah razı olsun, ne iyi kadınmış...

haberiniz olaaa:1rolleyes:

Göğüs kalkanı ne ola ki? :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

Buketcim ne güzel gezmiş gelmişsin ufunetin dağılmıştır...
Evet canım. Çok iyi geldi.. Zaten gezmeyi çok seviyorum.

Anaaaaa, Buket de gelmiş...
Kız Buket bak ne kadar içten istemişim.... Bi el atıversen şu saçlarıma... :)

Hoşbulduk yawyuuuum..Duyupta gelmişim gibi olmuş ne güzel. Hemen tararım canım benim.

Ohh Buketim boşver iyi etmişsiniz..
Sağol canım yaa.

bu arada bende son eksiklerimi tamamladım...bebişin kıyafetleri,benim gecelik terlik,taç,çamaşır falan filan..hepsini yıkamıştım dün..bugünde ütüledim hazırladım çantamızı...artık bagaja koyacağız..orda dursun...
bebeğe 2 takım hastane çıkışlarından(küçük takımdan)
patik
yelek
çorap
2 çıtçıtlı badi
ağız bezleri
bebek bezleri
alkolsüz ıslak mendili
peluş battaniye
penye battaniye
bana gecelik
saten pijama
penye pijama
terlik
iç çamaşır
lizöz
taç
ped
nevresim takımı
toka
tarak,göz kalemi,allık
patik
çorap
şarj aleti,kamera
unuttuğum bişey varmı sizce:uhm:

ohh ne güzel ne kayınvalideler var yaaaa..maşallah diyelim

Kızlar sız camasırları yıkarken aldıgınız battanıyelerı falanda yıkadınız dımı?

melekcim ben battaniyeleri de yikiycam canım

kızlarcım allah razı olsun valla cok iyidir benim kayınvalidem, hani hep diyorum ya dogumda annem alinmasa, annem yerine onun gelmesini tercih ederdim.
allah herkese oyle kayınvalide versin

haberiniz olaaa
:1rolleyes:

evet cnm bizde gögüs kalkanından bahsediyoruz bende yengemın cok cektıgını gorunce aldım inşallah işe yarar sorunsuz emer bebısım :))

inşallah melekcim ama her kadında oluyormu ya herkez cekıyor bıraz bebek emzirirken

ay özgecim valla yanlış anlama ama hiç senin yerinde olmak istemezdim cnm ya bence kayınvalıdenın bıraz dusuncelı olması gerekir gerçi eşin yeterince söylemiş ama daha fazlasını söylemekte olmaz ama kesinlikle kaynının gelemsıne ızın verme cunku hiç rahat edemezsin zaten hamillik sonra ilk günler zor oluyor bide kalabalık evde rahat olama hiç çekilmez bence şimdiden önlemini al sonra çok zorluk çekersin sonuçta herkezin anlıyabilceği bi dil vardı canım sıkma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…