hadi gözünaydın denizcim yarın annen geliyormuş temizliği de yapmışsın ne güzell
adacyo valla bugün seninle aynı yollardan geçmişiz. bende son olarak banyomu yaptım saçlarımı kurutmadan çay içmeyi bekliyorum. ama kocişş benden daha yorgun çünki balkonları yıkadı, camların dışlarını sildi. tülleri çıkardı astı.. ben sadece ayak işleri yaptımm. suyu kapat, aç, makineyi çalıştır, viledayı hazırla, ortalığı toparla filan, bununla bile yorulmuşum ya..
ama içim rahatladı artık doğumdan sonraya kadar cam tül perde derdi yok...
Selam arkıdısler.. nasılsınız bakem? Ohh Denızım mıs gıbı olmustur heryer.. Temızlık sonrası cay kahve ıcmek gıbısı yok.. Afıyet bal seker olsun..
Benımde ablam geldı bebısın camasırlarını yıkadı ama kurumadıgı ıcın utu haftaya kaldı.. Haftaya gelmeye calısacak..Anca camasır yıkadı yemek yaptı şöle bir toparladı Fener macına kactı..
Yanı bende sızın gıbı bı dıp kose temızlık yapabılsem keske ıcım rahatlıcak...
Ben de kahvaltımı ettim geldim, eşim şimdi mutfağı toparlıyor. Demlikteki çayımız bitince, temizliğe girişicez. Hava bugün çok güzel sahiden, üstelik komşumuzun arabası da bizde... Ve ben bu havada evde temizlik yapmak zorundayım...((( Neyse ben de yarını, annemin sürprizini düşünüp kendimi avutuyorum.
Dilekcim, odaya düz renk ve pembe olmayan bir halı almanı tavsiye ediyorum canım, yoksa odayı boğacaksın. Duvarlar pembe, bordürler renkli, mobilya renkli, perdeler desenli, koltuk da kırmızı olunca baya bi renkli olmuş. Açık renk düz bir halı odayı biraz daha sakin gösterecek diye düşünüyorum. Koyu ve düz bir mor da olabilir mesela... Hani çocuk ilerde kolay kirletir dersen....
herkese iyi pazarlar
dün kontrolüm vardı her şey yplunda dedi doktorum ,açılma yok suyum normal
2200gr olmuş kızım boyuda 46 cm
31 ocakta tekrar gidicez
bi geçmişi okuymaya çalışıcam umarım herkes iyidir
ayyy ne kadar hoşuma gitti bir bilsen. emzirme koltuğunda krem falan olsaydı bir de uygun halı herşey tamaaaam. hele kıyafetler hele o uyku tulumu vardıya pembiş pembiş bayıldım ona. allahım güle güle kullanmayı nasip etsin.
aynen bizde de herkesler bişi alıyo. dün babamız ehliyet sınavında görevliydi sınavdan aldığı parayla oğlumuza niveanın atta çantasını aldık. 2 de bez aldık. bi de ben 3 çorap almıştım. başka da bişecik almadık. beşik araba falan annemler aldılar.
geçmiş olsun canım benim. kocalarımıza da yazık bee napcaklarını şaşırdılar. ama hoşuma gidiyo bizim için teleşlanmaları falan. :jeyyar:
x41 oh ne güzel herşey yolunda.kaydirigubbakcemile5
aylasulincim kizinn odasini cok begendim galiba cilekten almisiniz iyi bi secim bu arada denizze katiliyorm haliyi sakin pembeli cicekli bövekli bisi alma cok bogarsin sade ve odaya uyacak bisi alirsan eccük daha iyi olur sanki ama yinede sen bilirsin tabe
Selam arkadaşlar. Çok yorgunum. Kendim ettim ama..!!! Kocişime beni gezmeye götür dedim. Kuşadasına gittik,dolaştık. Kipayı,Toyikiyi,Değirmeni gezdik. Havada çok güzeldi.12'de çıkmıştık evden. 1 saat önce geldik. Karnımızı doyurdum. Attım kendimi kanepeye.
Umarım iyisinizdir sizlerde.
Şimdi geriye dönük 17 sayfa okumam gerekiyor.
Alyasulincim hayırlı olsun canım aldıkların güle güle kullanın inşallah..
Göğüs koruyucu dediğin nasıl bişi canım...
Hee biliyom canım onu da ama suni bişey ya pek önermiyolar ama benim göğüs ucum çok küçük ben de düşünüyorum almayı kaça aldın canım
kızlarcım selammm
denizcim bi fincanda bana koyun cayy canım istedi :1rolleyes:
kızlar neyden bahsediyorsunuz konunun basini kacirdim ama,
pazartesi dogum yapan arkadasim dedi dun telefonda, aklima gelmisken yazayim
GÖGÜS KALKANI hayat kurtarıyor cok ise yariyor mutlaka al dedi.
haberiniz olaaa:1rolleyes:
Evet canım. Çok iyi geldi.. Zaten gezmeyi çok seviyorum.Buketcim ne güzel gezmiş gelmişsin ufunetin dağılmıştır...
Anaaaaa, Buket de gelmiş...
Kız Buket bak ne kadar içten istemişim.... Bi el atıversen şu saçlarıma... :)
Sağol canım yaa.Ohh Buketim boşver iyi etmişsiniz..
buketim hoş geldin ne güzel gezmiş dolaşmıssınız eşinle süper valla ben yanlızdım bu hafta eşim yoktu yanımda..
Evet canım bugünki yürüyüşüm baya bi uzun oldu. Ama iyi geldi bana. Şimdi dinleniyorum.
Elifcciiiiiiimmm, açık mıı , demli miiii? Kızzzz, demlik elimde bekletiyon beni, söylesene duymuyon muuu? Kıssana şu tv nin sesini... kaydirigubbakcemile
ayy açık açıııkk geldim ayolll kaydirigubbakcemile3
Kayınvalidenden Allah razı olsun, ne iyi kadınmış...
Göğüs kalkanı ne ola ki? :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
ohh ne güzel ne kayınvalideler var yaaaa..maşallah diyelim
Kızlar sız camasırları yıkarken aldıgınız battanıyelerı falanda yıkadınız dımı?
kızlar neyden bahsediyorsunuz konunun basini kacirdim ama,
pazartesi dogum yapan arkadasim dedi dun telefonda, aklima gelmisken yazayim
GÖGÜS KALKANI hayat kurtarıyor cok ise yariyor mutlaka al dedi.
haberiniz olaaa:1rolleyes:
ohh ne güzel ne kayınvalideler var yaaaa..maşallah diyelim
dilek inşallah kullanmak zorunda kalmayız o gogus koruyucuları ama bır cok kısı emzırme konusunda gogusler konusunda sorun yasıyor...lansınohu kullanmaya baslayın az az kızlar..
MTS benımde gogus uclarım cok kucuk hatta yenı yenı cıkmaya basladı bakalım ınsallah sorun yasamayız...
Kızlar sız camasırları yıkarken aldıgınız battanıyelerı falanda yıkadınız dımı?
ohh ne güzel kızlar,herkes yaz gezmiş ya temizlik yapmış..benimkide sildi süpürdü toz aldı..camlar leş gibi ama..elini sürmez..deniz gibi evin inini dibini annem gelmeden önce yapacağız inşallah..şubatın 15 inde gelebilecek benimkisi...
kızlar size bişey danışacağım nolur fikir verin...:çok üzgünüm:
şimdi benim kayınvalidem doğumdan önce geleceğim diye tutturdu.heves ediyor belliki..ama kendisi köyde ve hiç çıkmamış dışarı kendi başına halledemez birşeyi..o yüzden üniversitede okuyan kaynımla gelecek..eşim istemedi..ne gereği var zaten annen olacak diyor benimkine ne gerek var diyor..sen lohusasın sinirlerin bozuk olur diyor..annem eski adetlerden uygulamaya çalışır papaz olursunuz diye korkuyorum diyor..bide annemin kalbini kırmasından falanda korkuyor..bazen patavatsızlık yapabiliyor..eşim gerek yok dedikçe yok ben gelecğim dedi durdu..bende eşime dedim artık sesini çıkarma ayıp dedim..kadın gelmek istiyorsa gelsin..fakat ben sanıyorumki kaynım getirecek en fazla 3 gün durup gidecek..daha dün öğrendimki oda kalacakmış kayınvalidem dönene kadar:1shok:
ben bunu öğrenince çok şaşırdım tabi moralim bozuldu..neden diyeceksiniz..bizim oturma odası çok küçük,oturma grubunun 3lüsü yani yataklı olanı sığmadı..salonda çok büyük diye oraya koyduk..yani hem salonun hem oturma odasının yataklıları salonda duruyor..tek yatılacak yer salon...düşünsenize annem,kayınvalidem,kaynım ve biz...doğal olarak annemle ben yatak odasında yatacağız..eşim onlarla salonda yatacak..hadi bunuda geçtik ben hamileliğimin son anlarında sürekli oturamam ki..yatmam uzanmam da gerekir..koca çocuğun yanında nasıl uzanacağım ben..hep yatak odasına mı tıkılıacağım..ayrıca lohusayken evde ne işi var erkeğin...bence yabancı bir erkek sonuçta kardeşim değil bişey değil koskoca çocuk 22 yaşında..ben yatmam gerekir uzanmam gerekir ne bileyim kanamam olur sünnetli gibi yürürüm asla rahat edemem.:1no2:.çok moralim bozuldu..bunları eşime çekinerekte olsa söyledim..yanlış anlama onları istemediğimi düşünme dedim.ama beni düşün nasıl rahat olabilrim dedim.haklısın ben zaten ondan da istemedim hem annemede güvenmiyorum prüz çıkacak gibi geliyor dedi..senin annen gitsin sonra gelsin gelecekse dedi...benneyaptımki
babamla konuşurum ben onları salma izin verme,lohusa kadının yanında ne işi var derim dedi..illa gelecekse annem tek gelsin derim zaten kendi başına gelemez dedi...
kızlar haksızmıyım,yoksa ayıpmı etmişim...eşimin kırılmasını hiç istemiyorum:1no2:kayınvalidemde kırılsın istemiyorum sonuçta ilk torun heyecan yapıyor heves ediyordur oda..ama düşünmesi gerekmezmi benide.:çok üzgünüm:kendiside doğum yaptı sonuçta
nolur cevap yazın banaaaaaaa
Göğüs kalkanı ne ola ki? :sm_confused::sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?