Kıyamam canım senin yerinede gezmiş olayım ben olurmu?buketcim kusadasimi ne guzel gezmissin canım istedi, keske bende cikabilseydim disari
benimde esim annesini birakmaya gitti atasehire, ayy kadın bir haftalik yemegimizi yapip dolaba koydu, bir de buzluga kofte borek filan koymus. bugun hic oturmadi
nasil icim ezildi anlatamam, keyfimden degil ama birinin boyle bizim islerimizi yapmasina uzuluyorum, neyse yine de allahım baska sey vermesin sagligimiz yerinde olsun ne yapalim.
aramıza hoşgeldin. umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini kız mı erkek mi bebiş?
hoşbuldum :) bebeğim erkek canım:CüvCüv:
canım rahat edemeyecegini dusunuyorsan eger, bence haklisin.ohh ne güzel kızlar,herkes yaz gezmiş ya temizlik yapmış..benimkide sildi süpürdü toz aldı..camlar leş gibi ama..elini sürmez..deniz gibi evin inini dibini annem gelmeden önce yapacağız inşallah..şubatın 15 inde gelebilecek benimkisi...
kızlar size bişey danışacağım nolur fikir verin...:çok üzgünüm:
şimdi benim kayınvalidem doğumdan önce geleceğim diye tutturdu.heves ediyor belliki..ama kendisi köyde ve hiç çıkmamış dışarı kendi başına halledemez birşeyi..o yüzden üniversitede okuyan kaynımla gelecek..eşim istemedi..ne gereği var zaten annen olacak diyor benimkine ne gerek var diyor..sen lohusasın sinirlerin bozuk olur diyor..annem eski adetlerden uygulamaya çalışır papaz olursunuz diye korkuyorum diyor..bide annemin kalbini kırmasından falanda korkuyor..bazen patavatsızlık yapabiliyor..eşim gerek yok dedikçe yok ben gelecğim dedi durdu..bende eşime dedim artık sesini çıkarma ayıp dedim..kadın gelmek istiyorsa gelsin..fakat ben sanıyorumki kaynım getirecek en fazla 3 gün durup gidecek..daha dün öğrendimki oda kalacakmış kayınvalidem dönene kadar:1shok:
ben bunu öğrenince çok şaşırdım tabi moralim bozuldu..neden diyeceksiniz..bizim oturma odası çok küçük,oturma grubunun 3lüsü yani yataklı olanı sığmadı..salonda çok büyük diye oraya koyduk..yani hem salonun hem oturma odasının yataklıları salonda duruyor..tek yatılacak yer salon...düşünsenize annem,kayınvalidem,kaynım ve biz...doğal olarak annemle ben yatak odasında yatacağız..eşim onlarla salonda yatacak..hadi bunuda geçtik ben hamileliğimin son anlarında sürekli oturamam ki..yatmam uzanmam da gerekir..koca çocuğun yanında nasıl uzanacağım ben..hep yatak odasına mı tıkılıacağım..ayrıca lohusayken evde ne işi var erkeğin...bence yabancı bir erkek sonuçta kardeşim değil bişey değil koskoca çocuk 22 yaşında..ben yatmam gerekir uzanmam gerekir ne bileyim kanamam olur sünnetli gibi yürürüm asla rahat edemem.:1no2:.çok moralim bozuldu..bunları eşime çekinerekte olsa söyledim..yanlış anlama onları istemediğimi düşünme dedim.ama beni düşün nasıl rahat olabilrim dedim.haklısın ben zaten ondan da istemedim hem annemede güvenmiyorum prüz çıkacak gibi geliyor dedi..senin annen gitsin sonra gelsin gelecekse dedi...benneyaptımki
babamla konuşurum ben onları salma izin verme,lohusa kadının yanında ne işi var derim dedi..illa gelecekse annem tek gelsin derim zaten kendi başına gelemez dedi...
kızlar haksızmıyım,yoksa ayıpmı etmişim...eşimin kırılmasını hiç istemiyorum:1no2:kayınvalidemde kırılsın istemiyorum sonuçta ilk torun heyecan yapıyor heves ediyordur oda..ama düşünmesi gerekmezmi benide.:çok üzgünüm:kendiside doğum yaptı sonuçta
nolur cevap yazın banaaaaaaa
Kıyamam canım senin yerinede gezmiş olayım ben olurmu?
Kayınvalidendende Allah razı olsun ne güzel düşünmüş,stoklamış. Ellerine sağlık. Sende afiyetle ye yarasın gülüm.
ohh ne güzel kızlar,herkes yaz gezmiş ya temizlik yapmış..benimkide sildi süpürdü toz aldı..camlar leş gibi ama..elini sürmez..deniz gibi evin inini dibini annem gelmeden önce yapacağız inşallah..şubatın 15 inde gelebilecek benimkisi...
kızlar size bişey danışacağım nolur fikir verin...:çok üzgünüm:
şimdi benim kayınvalidem doğumdan önce geleceğim diye tutturdu.heves ediyor belliki..ama kendisi köyde ve hiç çıkmamış dışarı kendi başına halledemez birşeyi..o yüzden üniversitede okuyan kaynımla gelecek..eşim istemedi..ne gereği var zaten annen olacak diyor benimkine ne gerek var diyor..sen lohusasın sinirlerin bozuk olur diyor..annem eski adetlerden uygulamaya çalışır papaz olursunuz diye korkuyorum diyor..bide annemin kalbini kırmasından falanda korkuyor..bazen patavatsızlık yapabiliyor..eşim gerek yok dedikçe yok ben gelecğim dedi durdu..bende eşime dedim artık sesini çıkarma ayıp dedim..kadın gelmek istiyorsa gelsin..fakat ben sanıyorumki kaynım getirecek en fazla 3 gün durup gidecek..daha dün öğrendimki oda kalacakmış kayınvalidem dönene kadar:1shok:
ben bunu öğrenince çok şaşırdım tabi moralim bozuldu..neden diyeceksiniz..bizim oturma odası çok küçük,oturma grubunun 3lüsü yani yataklı olanı sığmadı..salonda çok büyük diye oraya koyduk..yani hem salonun hem oturma odasının yataklıları salonda duruyor..tek yatılacak yer salon...düşünsenize annem,kayınvalidem,kaynım ve biz...doğal olarak annemle ben yatak odasında yatacağız..eşim onlarla salonda yatacak..hadi bunuda geçtik ben hamileliğimin son anlarında sürekli oturamam ki..yatmam uzanmam da gerekir..koca çocuğun yanında nasıl uzanacağım ben..hep yatak odasına mı tıkılıacağım..ayrıca lohusayken evde ne işi var erkeğin...bence yabancı bir erkek sonuçta kardeşim değil bişey değil koskoca çocuk 22 yaşında..ben yatmam gerekir uzanmam gerekir ne bileyim kanamam olur sünnetli gibi yürürüm asla rahat edemem.:1no2:.çok moralim bozuldu..bunları eşime çekinerekte olsa söyledim..yanlış anlama onları istemediğimi düşünme dedim.ama beni düşün nasıl rahat olabilrim dedim.haklısın ben zaten ondan da istemedim hem annemede güvenmiyorum prüz çıkacak gibi geliyor dedi..senin annen gitsin sonra gelsin gelecekse dedi...benneyaptımki
babamla konuşurum ben onları salma izin verme,lohusa kadının yanında ne işi var derim dedi..illa gelecekse annem tek gelsin derim zaten kendi başına gelemez dedi...
kızlar haksızmıyım,yoksa ayıpmı etmişim...eşimin kırılmasını hiç istemiyorum:1no2:kayınvalidemde kırılsın istemiyorum sonuçta ilk torun heyecan yapıyor heves ediyordur oda..ama düşünmesi gerekmezmi benide.:çok üzgünüm:kendiside doğum yaptı sonuçta
nolur cevap yazın banaaaaaaa
saolun kızlar valla bende bulaşmak istemiyorum..zaten ağzımı hiç açmadım bu konuda...eşim dedi babamla konuşurum senin düşüncelerinmiş gibi zaten söylemem..senden önce ben istemiyorum dedi..uygun bi dille anlatırım babam salmaz onları dedi..aslında kaynımda utanır benden istemez ama kayın valide zorunda bıraktı..onla gelcem onla gelcem diye
Iyı geceler Dılek kızına da opucukler...
Valla kızlar ben logusa olarak bır bayanın yanında bıle cok rahat edemeyecegımı dusunurken bır erkegın yanında hıc rahat olamam.. Ne gerek var bu rahatsızlıklara hemde kendı evınde..
Logusa kadının yanında bu ısten anlayan sadece 1 kısının kalması yeterlıdır.. Yoksa hem her kafadan ses cıkar ve ıyıce bunalırsınız..Cok ıstıyorlarsa 20 annenız 20 gun kayınvalıdenız ayrı ayrı kalsın.. Erkeklere hıccc gerek yokkkkk
Herkese iyi geceler.Nasıl geçti gününüz?
selam kizlar iyi muhabbetler.
Hoşgeldiniz kızlaaar!!!! hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?