2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam canım senin yerinede gezmiş olayım ben olurmu?
Kayınvalidendende Allah razı olsun ne güzel düşünmüş,stoklamış. Ellerine sağlık. Sende afiyetle ye yarasın gülüm.

canım rahat edemeyecegini dusunuyorsan eger, bence haklisin.
llohusa kadın olucaz zaten yeni bir hayat
bebege alismaya calisica vs...
kafan rahat olmali.
esin mantikli soylemis, babasina soylesin
annen gidince sende biraz toparlaninca gelsin onlar.

Kıyamam canım senin yerinede gezmiş olayım ben olurmu?
Kayınvalidendende Allah razı olsun ne güzel düşünmüş,stoklamış. Ellerine sağlık. Sende afiyetle ye yarasın gülüm.

olur olurrr Şeniz

amin buketcim iyilesimde artik saglikta gelsinler. hasta bakmaya degil -tatlicadiarzu-:Saruboceq:

Bence gayet haklısın!!! Eşinin bulduğu yöntem süper!!! Seni hiç karıştırmadan, kendisi düşünmüş gibi söylesin onlara... Nerde yatırcam sizi, lohusa kadını annesiyle odaya mı tıkayım desin... Kendi annesini ister, senden utanır anne desin... Sen hiiiiç karışma tüm bunlara... O güzelce halletsin! Ayıp mayıp olmaz...

lilyum
gögüs kremi ve pedi
süt hemen gelmeyebilir bir biberon eklesen cantana ıyı olur..

Masallah dıyorum elıfım benımkı de ıyı oldugu zaman cok ıyı trıplı oldugu zaman tam trıplı olur :)

Ay bu mıde yanması yıne basladı yarın rennıe ya da gaviscon surup aldırayım en ıyısı...

saolun kızlar valla bende bulaşmak istemiyorum..zaten ağzımı hiç açmadım bu konuda...eşim dedi babamla konuşurum senin düşüncelerinmiş gibi zaten söylemem..senden önce ben istemiyorum dedi..uygun bi dille anlatırım babam salmaz onları dedi..aslında kaynımda utanır benden istemez ama kayın valide zorunda bıraktı..onla gelcem onla gelcem diye

melekcim göğüs krem ve pedini koymuştum ama yazmayı unutmuşum.sen deyince farkettim
biberon ve emzik almadım çünkü bebek ona alışınca memeyi çok kolay bırakıyormuş.ebelerde dedi zaten sütün gelmezse kaşıkla ver diye..biberona alışmasın dediler..

Kızlar hepinize iyi geceler ben kaçar... ALLAH rahatlık versin ağrısız sancısız bir uyku diliyorum Alyayla öpüyoruz sizi teyzeleri :1hug: görüşmek dileğiyleee... Hoşçakalın..

valla aynı dert bendede vardı. kaynanam ve kayınpeder geleceklerdi. daha doğrusu eşim gelirlerse ikisi beraber gelirler diyordu. sağolsun geçen gün kayınpederle konuştu eşim kayınpeder ben ne yapayım oğlum anneni gönderirim demiş. eşime belli etmedim ama içim rahatladı. inşallah karar değiştirmezler

Iyı geceler Dılek kızına da opucukler...

Valla kızlar ben logusa olarak bır bayanın yanında bıle cok rahat edemeyecegımı dusunurken bır erkegın yanında hıc rahat olamam.. Ne gerek var bu rahatsızlıklara hemde kendı evınde..

Logusa kadının yanında bu ısten anlayan sadece 1 kısının kalması yeterlıdır.. Yoksa hem her kafadan ses cıkar ve ıyıce bunalırsınız..Cok ıstıyorlarsa 20 annenız 20 gun kayınvalıdenız ayrı ayrı kalsın.. Erkeklere hıccc gerek yokkkkk

arkadaşlar etrafta erken doğumlar ne kadar çoğaldı.bugün 1 tane daha duydum. 34.haftada doğum yapmış.acaba yediklerimizden mi ki.bilmeden hormonları yiyip erkenmi doğuruyor millet diye düşünmeye başladım.hiç belirti olmadan birden suyu gelmiş bayanın 2600 doğmuş bebek.herkes için hayırlısını dilemekten başka diyecek söz kalmadı herhalde

çok haklısın canım ama elmek isteyene gelme de denmiyor. kayınvalidem evde olur annem hastaneye gelir. sonra ikiside gider zaten eşimede söyledim kimsenin çok fazla kalmasını istemiyorum. sıkılırım ben dedim. oda açık açk söyledi doğumda 15 günden fazla kalmayın diye. bakalım ne olacak ya

doğum çantası(anne için gerekli olanlar)
Hamilelik ve doğum takip kartınız ve doktor kontrollerinizin bulunduğu dosyanız, son yaptırdığınız kan ve idrar tahlilleriniz, sigorta kartınız, sağlık karneniz.
Yakınlarınızın telefon numaraları
Nakit para
3 adet önden açılan gecelik
1 adet sabahlık
Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız
Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
Göğüs pompası (özellikle meme başı olmayan hanımlar için)
İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
1 paket hijyenik kadın pedi
1-2 adet atlet
Kağıt peçete ve havlu
Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
Sizi dinlendirip rahatlatacak sevdiğiniz kitap, dergi, teyp ve kasetler
Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık
Doğum Çantası - Bebek İçin Gerekenler

2 tane bady (Mevsime göre kısa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane ağız mendili
2 tane pijama altı
2 tane şapka ve eldiven
2 takım kıyafet (zıbın takımı, pijama takımı, patiği, başlığı vs)
Yelek ve hırka
Battaniye
3–4 tane bebek bezi
Araba koltuğu/ana kucağı veya portbebe
Havlu, ıslak mendil
2 tane önlük
2 tane yelek
Bebe şampuanı
Saç Fırçası
Kirli çamaşır torbası
Bebek yatağı için çarşaf (hastaneye sormak faydalı olur)

kızlar bende losalık döneminde yalnız olmak taraftarıyım benim büyük kızımda losalığım bitmek üzereydi kayın validemle görümcem geldi bir hafta kaldılar onlara ben hizmet ettim misafir gibi oturdular o yüzden şimdide gelmelerini istemiyorum inş gelmezler gece uykusussun bide sabah kalkmak zorundasın çünkü onlar akşamdan yatıyorlar sabahta kalkıyorlar onlar uyanıkken senin yatman uygun olmuyor kalkıp kahvaltı vs hizmet etmek zorundasın bebeğin uyurken uyumak istiyorsun malesef olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…