2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok artik yaaa
ne rahatlarmis...
onlar sana yardim edecegine bide hizmetmi ettirdiler :dilcikar:

bende bu doğumu bahane edipte gelenlere sinir olurum.madem bu kadar çok düşünceliler doğumdan önce gelselerde evi derleyip toparlasalar doğumdan sonrada geldiklerinde el el üstünde oturmasalar anlıcam.ama misafirliğe gelinecek zamanmı.hangi lohusa kadın o dönemde hizmet edecek güce sahip olur.

öyle geleceklerine hic gelmesinler daha iyi.

yok ya sağolsun kayınvalidem hamile değilken bile be işten gelince kızım yat dinlen diye beni gönderiyo. her işi görüyo çok şükür. annem zaten elindengeldiğince yapar. ama ben yinede ikisinede güvenmiyorum. çünki ikisininde tansiyon romatizme vs. rahatızlıkları var. kendilerine baksınlar yeter. eşimede diyorum bana sen lazımsın diye. tek çarem o açıkçası...

ohhhh be anca bitirebildim geçmişi okumayı, hafatasonu normalde çok yazılmazdı ama son zamanlar geldikçe dışarı çıkmak zorlaşıyor herhalde bu hafta sonu epey formdaymışsınız. :)
deniz gözün aydın canım, annen ne güzel süpriz yapacak öyle.

ADACYO annen saat kacta gelir tahminen

Ayy canım yaaa, ne güzel bir soru sordun ama bilmiyorum. gece 12 gibi de binebilir ve sabah kapıyı çalar.. ya da sabah biner ve öğle saatlerinde iner... Günün daha ileriki saatlerde binmesi ihtimalini düşünmek istemiyorum... Sence kaçta gelir? :sm_confused:

iyi geceler kızlar..yeni girebildim bende..evi temizledim..yoruldum.duşumu aldım..ancak vakit bulabildim...bu arada benim kız acayip hareketli şuan..valla bian of dedirtti.....

alm cancagizlarim, tabanlarim agriyo yaa, annem gelmeden o kadar temizlik yaptim, annem benden beter geldi geleli hala temizlige devam ediyoruz, yoruldum yahuu simdi koltuklari siliyor annem
kizlar soylemesi ayip canim bir midye dolma istiyorduki sormayin, bugun kendim yaptim super oldu, hazir satilanlar gibi ama bir yerde okumustum hamislerin yemesi iyi degil diye ama dayanamiyorum canim cok istiyo:))

llohusalık döneminde ben de kalabalık bir evde olacağım gibi görünüyor kızlar ve sıkıntı yaşanır diye de çekinmiyor değilim. annem zaten olacak yanımda, ablamın da ona keza. ablamla zaten aynı yerde oturuyoruz o okuldan geldikçe gelir. kayınvalidem ve kayınpederim de olacaklar. ben şimdiden kara kara düşünüyorum valla. canım sıkılıyor düşündükçe.

Ayy evet Eylemcim yaaa... Babamın boşboğazlığı sayesinde annemin sürprizini önceden öğrenmiş bulunuyorum. Bu akşam aradım, baba annem o gün başka bişi dedi mi kaçta binecekmiş dedim, sen de çok oldun artık; ağzımdan kaçırdım diye ajanlık yapacağımı mı sanıyorsun dedi. Ben bilmiyorum gelecek mi gelmeyecek mi dedi. Baba dedim, annem kuru eve gelmesin iki kap yemek yapayım bari gelecekse dedim. O da dedi ki gülerek, sen yemeğini yap o zaman!!! kaydirigubbakcemile3
Ama ne yaptıysam saati öğrenemedim. Bu sürprizi öğrendiğini de çaktıracak olursan bir daha yüzüne bakmam, annen çok hevesli dedi... Şimdi stres içinde oturuyorum acab ane zaman gelecek diye. Evi de bilmiyor, taşındığımdan beri gelmedi... Beni ya da eşimi aramadan nasıl gelecek, beni hangi aşamada haberdar edecek hiç bilmiyorum... :sm_confused:

Son düzenleyen: Moderatör:

bence sabah biner öglene dogru orda olur

benim evdeki yemekteyiz bitmiş bulaşıklar yıkanmış sigara içme izni vermiştim camı balkonu açmak kaydıyla ev havalanmış bi de süpürmüşler cillop gibi olmuş oyun da güzeldi ne zamandır tiyatroya gitmemiştim iyi oldu şubatta cem adrian geliyomuş konsere gitmek istiyorum bi aksilik olmazsa öyle iştee bende haberler bunlar!
denizim ne heyecanlısın dimi??annen seni böyle görecek hamile hamile kızının oynadığını görcek eliyle hissetcek:)))

vallahi basladim okumaya gecmisi ama ben bitirene kadar siz uyursunuz,

muhtar acil bir durum yok di mi

herkese selamlar, dilerim haftasonunuz guzel gecmistir.

konumuz sanirim logusa donemi, benim kayinvalide kalacak bizde, istiyorum ki diledigince ilgilensin vakit gecirsin torunuyla, hatta bebegin odasina sirf o rahat etsin diye yatak aldik koyduk.

hafta sonu da bizdeydi, bebegin kiyafetleri yikandi, o utuledi, annem de vardi beraberce takildilar ben bacaklarimi uzattim keyif yaptim:)

bir ara gozleri dolarak sagolsun kizim bana butun duygulari yasatiyor, Allah razi olsun demis anneme.. ben birsey alınca fotografini cekip mesaj atiyordum hep, ona da danisiyordum sunu mu alsam, bu lazım mıdır vs. diye.. cok duygulaniyormus ben boyle yapinca.. dolabini yerlestirdiler pek bir keyifle, hic dokunmadim, sonra onlar gidince kendime gore yeniden duzenledim o ayri:) ama pullarim dokulmedi bunlari yaparken, onlari mutlu ettigim kadar kredimi de arttirdim, simdi ben gergin olsam da gikini cikarmiyor, gonlumce cirlayabilirim diye dusunuyorum logusalikta:mymeka:

Ayy Evet Aslıcım yaaa! İçim nasıl kıpır kıpır bi bilsen... Ne zaman kapı ya da telefon çalacak diye hop oturup hop kalkıyorum... İçimde nasıl bir ağlama hissi.... Kaptırsam sabaha kadar ağlarım. Nasıl özledim annemi...
Senin de güzel bir akşam geçirmene çok sevindim. Vitaminsiz ve saz arkadaşlarının seni üzmemesine de ayrıca memnun oldum. Ohh ne güzel bir Pazar oldu. Yarınki koşturmaya hazırsındır sanırım...

canım benim yüreğin de sıfatın gibin güzelllllkaydirigubbakcemile3 ne kadar güzel düşünüyorsun sana katılıyorum ve de senin gibi davranıyorum böylece hep kazanıyorum hep de kazanacağız maddi şeyler değil olay tamamen manevihihoyyyt

suzy helal olsun valla ne güzel yapıyorsun, ben hayatta karışmadan duramazdım. gerçekten de dediğin gibi hem kredini arttırmışsın hem de insanların gönlünü hoş tutumuşsun, takdir ettim arkadaşım seni:hooray:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…