kızlar bende losalık döneminde yalnız olmak taraftarıyım benim büyük kızımda losalığım bitmek üzereydi kayın validemle görümcem geldi bir hafta kaldılar onlara ben hizmet ettim misafir gibi oturdular o yüzden şimdide gelmelerini istemiyorum inş gelmezler gece uykusussun bide sabah kalkmak zorundasın çünkü onlar akşamdan yatıyorlar sabahta kalkıyorlar onlar uyanıkken senin yatman uygun olmuyor kalkıp kahvaltı vs hizmet etmek zorundasın bebeğin uyurken uyumak istiyorsun malesef olmuyor
kızlar bende losalık döneminde yalnız olmak taraftarıyım benim büyük kızımda losalığım bitmek üzereydi kayın validemle görümcem geldi bir hafta kaldılar onlara ben hizmet ettim misafir gibi oturdular o yüzden şimdide gelmelerini istemiyorum inş gelmezler gece uykusussun bide sabah kalkmak zorundasın çünkü onlar akşamdan yatıyorlar sabahta kalkıyorlar onlar uyanıkken senin yatman uygun olmuyor kalkıp kahvaltı vs hizmet etmek zorundasın bebeğin uyurken uyumak istiyorsun malesef olmuyor
ADACYO annen saat kacta gelir tahminen
ohhhh be anca bitirebildim geçmişi okumayı, hafatasonu normalde çok yazılmazdı ama son zamanlar geldikçe dışarı çıkmak zorlaşıyor herhalde bu hafta sonu epey formdaymışsınız. :)
deniz gözün aydın canım, annen ne güzel süpriz yapacak öyle.
Ayy canım yaaa, ne güzel bir soru sordun ama bilmiyorum. gece 12 gibi de binebilir ve sabah kapıyı çalar.. ya da sabah biner ve öğle saatlerinde iner... Günün daha ileriki saatlerde binmesi ihtimalini düşünmek istemiyorum... Sence kaçta gelir? :sm_confused:
ben geldim kuşlarrrrrrrrrrrr
benim evdeki yemekteyiz bitmiş bulaşıklar yıkanmış sigara içme izni vermiştim camı balkonu açmak kaydıyla ev havalanmış bi de süpürmüşler cillop gibi olmuş oyun da güzeldi ne zamandır tiyatroya gitmemiştim iyi oldu şubatta cem adrian geliyomuş konsere gitmek istiyorum bi aksilik olmazsa öyle iştee bende haberler bunlar!
denizim ne heyecanlısın dimi??annen seni böyle görecek hamile hamile kızının oynadığını görcek eliyle hissetcek:)))
vallahi basladim okumaya gecmisi ama ben bitirene kadar siz uyursunuz,
muhtar acil bir durum yok di mi
herkese selamlar, dilerim haftasonunuz guzel gecmistir.
konumuz sanirim logusa donemi, benim kayinvalide kalacak bizde, istiyorum ki diledigince ilgilensin vakit gecirsin torunuyla, hatta bebegin odasina sirf o rahat etsin diye yatak aldik koyduk.
hafta sonu da bizdeydi, bebegin kiyafetleri yikandi, o utuledi, annem de vardi beraberce takildilar ben bacaklarimi uzattim keyif yaptim:)
bir ara gozleri dolarak sagolsun kizim bana butun duygulari yasatiyor, Allah razi olsun demis anneme.. ben birsey alınca fotografini cekip mesaj atiyordum hep, ona da danisiyordum sunu mu alsam, bu lazım mıdır vs. diye.. cok duygulaniyormus ben boyle yapinca.. dolabini yerlestirdiler pek bir keyifle, hic dokunmadim, sonra onlar gidince kendime gore yeniden duzenledim o ayri:) ama pullarim dokulmedi bunlari yaparken, onlari mutlu ettigim kadar kredimi de arttirdim, simdi ben gergin olsam da gikini cikarmiyor, gonlumce cirlayabilirim diye dusunuyorum logusalikta:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?