2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahahha catlakk, ozledim seni haaağğğ, butun bunlari yaparken 1. kural da yaptıklarını kocanin gozune sokmakşakkıdı yasasiiinn kotuluuukdelikafadulden

:teytey::teytey:hastayım kardeş türkülere nefis bir konserleri yayınlanıyor şimdi kendimi tutamıyorum oynayacam ganımca tey tey tey:teytey::teytey::teytey:darıldım darıldım ben sana canım böyle mi olacaktııııııııııııı:teytey:

hahahha catlakk, ozledim seni haaağğğ, butun bunlari yaparken 1. kural da yaptıklarını kocanin gozune sokmakşakkıdı yasasiiinn kotuluuukdelikafadulden

ben de senü ösledimmm minik suzy insanı kaydirigubbakcemile3 evet sokalım kocaların gözlerine hatta kızıma da böyle öğretcem kızım diycem annen seni çok sewiyor üzülmeni istemiyor bu yüzden erkeklere fazla güvenme sen fazla sewme o seni daha çok sevsin dicemmkaydirigubbakcemile inşallah dinler beni fındıkım:CüvCüv:

baluk burcu olcaklar, her hafta birine aşik olcaklar, naapcazz?? kandirir miyiz dersin lazanyacum, bol hobi edindirelim bu veletlere, aska vakit kalmasin

denizcim bi sen bi ben kalmışız, sen şimdi heyecandan uyuyamazsın da. birde aklıma ne geldi, dünkü göbiş fotolaına baktım da 41 kere maşallah. ama benim göbeğim hep nazanınki gibi aşağıda yani. parmak ölçümü de yaptım 4 parmak rahat sığıyor. ama yeni olan bişey değil hep aşağıdaydı.

merhaba kizlar, iyi geceler! nasiliz, iyi miyiz insallah?

deniz nasil oldun canim..henüz gecmisi okumdim da hemen sorayim dedim..bi yandan okumaya basliyayim bari :)

ben de takılıyom orda burda... :)
Sağol canım... Benimki henüz aşağı inmemiş ama di mi? Sen anlarsın....

yahu bu adam -kendisi kocam oluyor- beni sinir etti bu gece, hiç uykum yok ama ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz.

yahu bu adam -kendisi kocam oluyor- beni sinir etti bu gece, hiç uykum yok ama ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz.

İyi geceler canım, görüşürüz yarın...

saol canim, bugün daha iyiyim...evdeydim genelde, dinlendim ..vs..

iyi dileklerin ve ayrica tavsiyelerin icin saol canim..

bu arada annen yarin mi süpriz yapiyor simdikşakkıdıdelikafadulden

Evet annem yarın sürpriz yapacakmış... bakalım beklemedeyim...
Hangi tavsiyelerim canım? Birden hatırlamadım da...:sm_confused:

İyi geceler canım, görüşürüz yarın...

Evet annem yarın sürpriz yapacakmış... bakalım beklemedeyim...
Hangi tavsiyelerim canım? Birden hatırlamadım da...:sm_confused:

gözün aydin hadi...
belim icin sicak torpa kullan demissin ya, onu dedim...

ya ayrica 20 subat kova olmuyor, balik oluyor demissin ya..bazilari 21´inden itibaren sayiyor balik burcunu..cok kez gördüm bu sekilde..ama dedigin de dogru aslinda, öyle de diyen var...neye inancaz simdik biz delikafadulden

Kızlar ben yatıyorum, kociş çağırıyooo. iyi geceler!!! Yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…