canım benim yüreğin de sıfatın gibin güzelllllkaydirigubbakcemile3 ne kadar güzel düşünüyorsun sana katılıyorum ve de senin gibi davranıyorum böylece hep kazanıyorum hep de kazanacağız maddi şeyler değil olay tamamen manevihihoyyyt
hahahha catlakk, ozledim seni haaağğğ, butun bunlari yaparken 1. kural da yaptıklarını kocanin gozune sokmakşakkıdı yasasiiinn kotuluuukdelikafadulden
ben de senü ösledimmm minik suzy insanı kaydirigubbakcemile3 evet sokalım kocaların gözlerine hatta kızıma da böyle öğretcem kızım diycem annen seni çok sewiyor üzülmeni istemiyor bu yüzden erkeklere fazla güvenme sen fazla sewme o seni daha çok sevsin dicemmkaydirigubbakcemile inşallah dinler beni fındıkım:CüvCüv:
suzy helal olsun valla ne güzel yapıyorsun, ben hayatta karışmadan duramazdım. gerçekten de dediğin gibi hem kredini arttırmışsın hem de insanların gönlünü hoş tutumuşsun, takdir ettim arkadaşım seni:hooray:
baluk burcu olcaklar, her hafta birine aşik olcaklar, naapcazz?? kandirir miyiz dersin lazanyacum, bol hobi edindirelim bu veletlere, aska vakit kalmasin
yerim seni, muck
bilmem ki nasıl olcak suzym öpüyorum hepinizi yarın iş çokkkk uyuyam accukkk byesss:içelim:
denizcim bi sen bi ben kalmışız, sen şimdi heyecandan uyuyamazsın da. birde aklıma ne geldi, dünkü göbiş fotolaına baktım da 41 kere maşallah. ama benim göbeğim hep nazanınki gibi aşağıda yani. parmak ölçümü de yaptım 4 parmak rahat sığıyor. ama yeni olan bişey değil hep aşağıdaydı.
merhaba kizlar, iyi geceler! nasiliz, iyi miyiz insallah?
deniz nasil oldun canim..henüz gecmisi okumdim da hemen sorayim dedim..bi yandan okumaya basliyayim bari :)
yok yok inmemiş daha, maşallahı var defnenin annesi, anneannesi görünce ne diyecek bakalım.
Hoşgeldin canım. Ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın?
yahu bu adam -kendisi kocam oluyor- beni sinir etti bu gece, hiç uykum yok ama ben çıkıyorum kızlar, yarın görüşürüz.
saol canim, bugün daha iyiyim...evdeydim genelde, dinlendim ..vs..
iyi dileklerin ve ayrica tavsiyelerin icin saol canim..
bu arada annen yarin mi süpriz yapiyor simdikşakkıdıdelikafadulden
İyi geceler canım, görüşürüz yarın...
Evet annem yarın sürpriz yapacakmış... bakalım beklemedeyim...
Hangi tavsiyelerim canım? Birden hatırlamadım da...:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?