günaydın güzel annişler.................güzel bir hafta diliyorum...inşallah bu hafta çabuk geçer...cumartesi işimde son günüm ..sonunda izne çıkıyorum..yuppii:dance::dance:
Günaydınlar,
Güzel bir hafta diliyorum herkese.. Hadi mystory gözün aydın son 1 hafta kalmış çabucak geçer..
Denizim hayırdır inşallah diyelim.. Doğum yaklaşıyorr ne de olsa..
GÜNAYDIN .....EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN...
KIZLAR BUGUN P.TESİ...VE MORALİM ÇOK BOZUK ABLAMLA ENİŞTEM AYRILIYOR...
ve dışım çok ağrıyor dun gece hiç uyumadım.
kendimi çok kötu hissediyorum.:S
ve bugun 33.haftamıza girdik. bugun öğleden sonra çalışabilir raporu alacağım bi sorun olmazsa şakkıdı
vallahi basladim okumaya gecmisi ama ben bitirene kadar siz uyursunuz,
muhtar acil bir durum yok di mi
herkese selamlar, dilerim haftasonunuz guzel gecmistir.
konumuz sanirim logusa donemi, benim kayinvalide kalacak bizde, istiyorum ki diledigince ilgilensin vakit gecirsin torunuyla, hatta bebegin odasina sirf o rahat etsin diye yatak aldik koyduk.
hafta sonu da bizdeydi, bebegin kiyafetleri yikandi, o utuledi, annem de vardi beraberce takildilar ben bacaklarimi uzattim keyif yaptim:)
bir ara gozleri dolarak sagolsun kizim bana butun duygulari yasatiyor, Allah razi olsun demis anneme.. ben birsey alınca fotografini cekip mesaj atiyordum hep, ona da danisiyordum sunu mu alsam, bu lazım mıdır vs. diye.. cok duygulaniyormus ben boyle yapinca.. dolabini yerlestirdiler pek bir keyifle, hic dokunmadim, sonra onlar gidince kendime gore yeniden duzenledim o ayri:) ama pullarim dokulmedi bunlari yaparken, onlari mutlu ettigim kadar kredimi de arttirdim, simdi ben gergin olsam da gikini cikarmiyor, gonlumce cirlayabilirim diye dusunuyorum logusalikta:mymeka:
denizcim yaaa ne güzel annen yanına geliyor benim daha 1 ay var:çok üzgünüm: oof offf geçermi günler ki...daha öncede gelebilirdi ama babam bacağından çok ciddi ameliyat geçirdi 4.5 ay bacağının içinden geçen demirlerle yaşadı..ona fizik tedavi için önceden rezervasyon yaptırlmış dr tarafından..kaplıcada..mecbur annemde gidecek yanına oda şubatın 13 ünde bitiyormuş:çok üzgünümKızlaaaarrrr!!! :dance:
Günün ilk günaydını benden!!! Şaşırdınız değil miii..... kaydirigubbakcemile3
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
Sanırım heyecandan uyuyamadım. Bir de Allah hayra çıkarsın çok enteresan rüyalar gördüm ve çok etkisinde kaldım. Mesela rüyalarımın birinde kızım karnımda aşağı inmişti, kalktım hemen parmak hesabıyla karnıma baktım; daha önce 2 parmağım düz oturmasına rağmen, bu sabah 3 parmağım dümdüz duruyor, dördüncüye de az bişi kalmış... Çok şaşırdım... :1shok::1shok:
günaydın kızlar
dün doğum yapan bi arkadaşımı ziyarete gittim bebişi 3800 gr doğmuş
bebek şu anda 10 günlük bana o kadar küçük geldiki
benim kızım 2700 gr doğmuştu nasıl bakmışım o zaman ona nasıl tutumuşum kucağımda :1shok:
denizcim ben de dün gece senin rüyana benzer bi rüya gördüm benimde göbiş aşağı inmişti doğum yapıcam diye ödüm patladı sabıkalıyım ya öncedenallahtan bi sorun yok şimdilik
lavinyacım üzülme diycem ama insanın elinde olmuyor allah başka dert vermesin
denizcim yaaa ne güzel annen yanına geliyor benim daha 1 ay var:çok üzgünüm: oof offf geçermi günler ki...daha öncede gelebilirdi ama babam bacağından çok ciddi ameliyat geçirdi 4.5 ay bacağının içinden geçen demirlerle yaşadı..ona fizik tedavi için önceden rezervasyon yaptırlmış dr tarafından..kaplıcada..mecbur annemde gidecek yanına oda şubatın 13 ünde bitiyormuş:çok üzgünümrdan dönünce gelecek..ohh kafan rahat etsin biraz...hasret gider..günlerin daha bir güzel geçer artık
günaydin hanimlarrrr
saol canım iyi gibiyim..midem yavaş yavaş geçiyor..bi kafa kaldı..ateş dün düşmüştü...başım çok ağrıyor ve fazla ayakta kalıp bişeylerle uğraşınca sersem oluyorum kendime gelemiyorum bir süre..şimdi oturuyorum bakalım..birazdan yemek yapmak için kalkacağım ama dinlene dinlenedelikafaduldenSağol canım... Umarım yalancı çıkarmaz beni... Bu kadar ortalığı velveleye verdim ama bakalım, daha gelen giden yok... :sm_confused:
Baban için de çoook geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Annene de kolaylıklar diliyorum rabbimden. Annem gelecek sanırım ama ben doğuma kadar kalabileceğini sanmıyorum. Malum çalışıyor kendisi... İşyerindne bu kadra uzun süre aralıksız izin alması bana zor görünüyor. Doğuma kadar ağzıma bir miktar bal çalınmış olacak ama buna da şükürler olsun!!! :Saruboceq: Darısı diğer hamişlerin başına...
Sen nasılsın bugün? Sağlığın, sıhhatin biraz daha iyi mi bu sabah? :teselli:
Gunaydin guzel hamisler.Nasilsiniz?a.s.
Adacyo cua gunu hepimizi merakta braktin.Umarim bir seyin yok.
Sohbet koyuidi haftasonu.Biri bana ozetlensin neler oldu kim ne yapti.Merak ettim simdikkaydirigubbakcemile3
Ben yarin doktora gidicam.Ay kizimi cok ozledim.O da beni,hep kipir kipir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?