2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaaarrrr!!! :dance:
Günün ilk günaydını benden!!! Şaşırdınız değil miii..... kaydirigubbakcemile3
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
Sanırım heyecandan uyuyamadım. Bir de Allah hayra çıkarsın çok enteresan rüyalar gördüm ve çok etkisinde kaldım. Mesela rüyalarımın birinde kızım karnımda aşağı inmişti, kalktım hemen parmak hesabıyla karnıma baktım; daha önce 2 parmağım düz oturmasına rağmen, bu sabah 3 parmağım dümdüz duruyor, dördüncüye de az bişi kalmış... Çok şaşırdım... :1shok::1shok:

günaydın güzel annişler.................güzel bir hafta diliyorum...inşallah bu hafta çabuk geçer...cumartesi işimde son günüm ..sonunda izne çıkıyorum..yuppii:dance::dance:

Günaydınlar,

Güzel bir hafta diliyorum herkese.. Hadi mystory gözün aydın son 1 hafta kalmış çabucak geçer..

Denizim hayırdır inşallah diyelim.. Doğum yaklaşıyorr ne de olsa..

GÜNAYDIN .....EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN...

KIZLAR BUGUN P.TESİ...VE MORALİM ÇOK BOZUK ABLAMLA ENİŞTEM AYRILIYOR...
ve dışım çok ağrıyor dun gece hiç uyumadım.
kendimi çok kötu hissediyorum.:S

ve bugun 33.haftamıza girdik. bugun öğleden sonra çalışabilir raporu alacağım bi sorun olmazsa şakkıdı

Günaydın Yasemin.. Zaten ayrı yaşıorlardı resmen boşanacaklar herhalde dimi.. Belkide böylesi daha hayırlıdır.. Hayırlısı ne ise o olsun diyelim..

günaydın güzel annişler.................güzel bir hafta diliyorum...inşallah bu hafta çabuk geçer...cumartesi işimde son günüm ..sonunda izne çıkıyorum..yuppii:dance::dance:

Günaydınlar,

Güzel bir hafta diliyorum herkese.. Hadi mystory gözün aydın son 1 hafta kalmış çabucak geçer..

Denizim hayırdır inşallah diyelim.. Doğum yaklaşıyorr ne de olsa..

Selam kızlar!
Mystory sana kolay geçecek bir hafta diliyorum...
Melekcim günaydınlar sana da...
Laviniacım sıkma canını.. Bu tür şeylere çok üzülmek iyi değildir. Acımak bize verilmemiş bir hak, haddimiz değil yani... Allah'ın takdiri...
Resmen mi ayrılıyorlar şimdi canım?

günaydın kızlar
dün doğum yapan bi arkadaşımı ziyarete gittim bebişi 3800 gr doğmuş
bebek şu anda 10 günlük bana o kadar küçük geldiki
benim kızım 2700 gr doğmuştu nasıl bakmışım o zaman ona nasıl tutumuşum kucağımda :1shok:
denizcim ben de dün gece senin rüyana benzer bi rüya gördüm benimde göbiş aşağı inmişti doğum yapıcam diye ödüm patladı sabıkalıyım ya öncedenallahtan bi sorun yok şimdilik
lavinyacım üzülme diycem ama insanın elinde olmuyor allah başka dert vermesin

ohh valla dünürüm(nick değiştirdim haberin olayerimseniben) nerde bizde öyle kaynana..zaten bilmez etmez hiçbişey..cahilim diye salıyor kendini..evine gittiğimde dolabında sucuk,yumurta,bal,helva olduğu halde önüme sadece zeytin peynir koyan birisidir kendisi(bu arada hamileyimde yani)..gittiğimde yılda 2 kere...nişanlıyken evi yerleştirmeye gelmedi..biz annemle eşimle yaptık herşeyi..insan bi havlu bi örtü getirir..yok..iğnesi yoktur bende..yazın annem bebek için alışverişe başlamıştı.buda cimri ya bana dediki ne öyle herşeyi alınırmıymış çocuğun dedi..yiğit çıplak doğar dedi..uyuz oldum.kendi bi parça bişey almadı diye anneme laf söylüyor..bende dedim sen 50 yıl öncesinde kalmışsın ve hala ilerlemeye niyetinde yok dedim..şimdi çocuklar herşeyleri hazır doğuyorlar dedim..
bebeğime bir hırka ördü oda bir sürü lafı yedikten sonra...ben telefonda dedim anne ne yapıyorsun torununa neler örüyorsun..oda demezmi hiçbişeybenneyaptımki anam sanki 10. torunu..neden dedim özenmiyormusun sen dedim..amaaan dedi ona anneannesi alır örer,başkalrı hediye getirir benimkine sıra bile gelmez dedi..bende kızdım telefonda yani sitemli konuştum..annemin yaptığından sanane senin yaptığın kendine,7 kat eller bile yaparken sen oturmaya devam et o zaman dedim..öyle deyince eli eripte bir hırka örmüş sağolsun...benim gözüm 1 hırkada değil verdiği önemde değerde...yani kendimi düzlüğe çıkarıcam diye öyle patavatsızlıklar yapıyorki anlatamam..eşimde ondan istemiyor zaten gelmesini..annem çok olgun kadındır düğün arefesinde olanlara falan hiç sesini çıkarmadı..annemi kıracak beni üzecek diye istemiyor..o yüzden bende istemiyorum..
nerde bzide öyle bilen görgülü kayınvalideeeee pehhmirmirmirmir
yani bu kadar ilgisizken neden geleceğim diye tutturdu onuda anlamaış değilim doğrusu hayret...
aman canım Allah sizin ağız tadınızı bozmasın..

denizcim yaaa ne güzel annen yanına geliyor benim daha 1 ay var:çok üzgünüm: oof offf geçermi günler ki...daha öncede gelebilirdi ama babam bacağından çok ciddi ameliyat geçirdi 4.5 ay bacağının içinden geçen demirlerle yaşadı..ona fizik tedavi için önceden rezervasyon yaptırlmış dr tarafından..kaplıcada..mecbur annemde gidecek yanına oda şubatın 13 ünde bitiyormuş:çok üzgünümrdan dönünce gelecek..ohh kafan rahat etsin biraz...hasret gider..günlerin daha bir güzel geçer artık

benimde kuzen 3300 doğurmuştu ama bana gayet iyi geldi..çok rahat tutup ilgilenmiştim.ayyy minicikler yaa çok tatlılar..arkadaşınınkinin boyu uzun olabilir..bizim bi tanıdığın öyleydi...53 cm 3800 doğmuştu ve bana zayıf küçük gelmişti

Papatya bu sefer zamanında gelır ınsallah bebısın...Bugunde hava kapalıı Çok üzgünüm çoook

Sağol canım... Umarım yalancı çıkarmaz beni... Bu kadar ortalığı velveleye verdim ama bakalım, daha gelen giden yok... :sm_confused:
Baban için de çoook geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Annene de kolaylıklar diliyorum rabbimden. Annem gelecek sanırım ama ben doğuma kadar kalabileceğini sanmıyorum. Malum çalışıyor kendisi... İşyerindne bu kadra uzun süre aralıksız izin alması bana zor görünüyor. Doğuma kadar ağzıma bir miktar bal çalınmış olacak ama buna da şükürler olsun!!! :Saruboceq: Darısı diğer hamişlerin başına...

Sen nasılsın bugün? Sağlığın, sıhhatin biraz daha iyi mi bu sabah? :teselli:

Gunaydin guzel hamisler.Nasilsiniz?a.s.
Adacyo cua gunu hepimizi merakta braktin.Umarim bir seyin yok.
Sohbet koyuidi haftasonu.Biri bana ozetlesin neler oldu kim ne yapti.Merak ettim simdikkaydirigubbakcemile3
Ben yarin doktora gidicam.Ay kizimi cok ozledim.O da beni,hep kipir kipir

Son düzenleme:
saol canım iyi gibiyim..midem yavaş yavaş geçiyor..bi kafa kaldı..ateş dün düşmüştü...başım çok ağrıyor ve fazla ayakta kalıp bişeylerle uğraşınca sersem oluyorum kendime gelemiyorum bir süre..şimdi oturuyorum bakalım..birazdan yemek yapmak için kalkacağım ama dinlene dinlenedelikafadulden
uyuşukmuyum nekaydirigubbakcemile3
olsun canım hiç gelememesnden iyidir.en azından doğum öncesi kafan rahat olur kendini daha huzurlu hissedersinŞeniz

Kusura bakma canimcim ne özlüyorum sohbetleri ama napalim benim Prenses ne oturtuyor nede yatiriyor vampir gibi sabahlara dek ayakta geziniyorum evin icinde esim aksamlari lavaboya kalkinca birden karsisina cikiyorum adamin bayilacakmis gibi oluyor hemen hirsiz var pozisyonuna geciyor hahahahaahha....
Dün esimle beraber annemlere geldik cünkü agrilarim/sancilarim basladi ondan esim calismak mecburiyetinde oldugundan ve annemle aramda 30dak. fazla bir yol oldugundan direk buraya geldik ve bura kalmayi düsünüyoruz bir kac hafta !
Sizler nasilsiniz ? Rüya görmüssün (ay kizimin ismi Rüya olacak insallah:)) ins. hayirdir bende rüya gördüm rüyamda rüya gördüm üstelik:) Bir tanidiga misafirlige gitmisiz onlarinda kizlari var 5 aylik esim diyorki bakin kizimiz oldu gösteriyor cok güzel bir kiz uzun ama zayif gözleri mavi(koyu) saclari siyah cok güzel bir kiz cocuguydu söyle 3aylik fln ismide KATHARINA ama biz kathrin diyoruz diyor esim sonra ben kalkiyorum esime rüyayi anlatiyorum rüyamda sonra en son gercekten uyandin ve anlattim böyle söyle vs adam tutturmus simdi ismini öylemi koysak acaba hahahaa..
Sizde durumlar nasil hersey yolundami ? Bebisler nasil ? Benimkinin hickirigi var ölürüm ona kiyamam yaaa ama beni öldürcek bu kiz delik desik ediyor her tarafimi !!

Günaydın kızlar herkeze iyi haftalar denizim gözün aydın cnm biraz geç kaldım ama kusura bakma ( en kısa zamanda cat kapı gelir inşallah annen cnm :))

Sağol canım, sana da günaydın... Cuma gününden beri biraz daha iyiyim. Aslında sancı ve kasılmalarda pek bir değişiklik yok ama ben artık durumun tehliklei olmadığını biliyorum, içim rahat.... Alışıyor insan... Bakalım daha neler görücez, rabbim hayırlısını versin.
Hafta sonuyla ilgili de şu kadar söyleyebilirim... Bu hafta sonu mahallemiz sakinleri nüfusunda bir artış muhtarlığımıza bildirilmedi :roflol:
Sen de yarın doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma!

Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir
(nekadar dogru bilemem tabikine )

Ha bu arada denizcim annen gelecekmis gözün aydin cok güzel bir sey insanin sevdiklerinin bu zamanda yaninda olmasi :) darisi diger hami$lerin basina !

Herkese iyi haftalar.Nasılsınız bakalım.Ağrısı olanlara geçmişler olsun.
Bu hafta son çalışma haftam ayy çok heyecanlı.Bir daha okula gittiğimde anne olmuş olacağım inşallah.Bakalım belki daha yumuşak bir öğretmen halina gelirim o zaman :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…