slm arkadaşlar ben hla iyileşemedim dünyanın ilacını verdi doktor mecburen ilaç alıorum 3 gece hiç uyumadım yatıorum yatağa öksürük bi tıkıyo nefesim kesilio sabah olsun die dualar ettim şimdi daha iyiym şükür amn dikkat edin kendinize bn hayatımda böyle hasta olmamıştım hamilelikte hastalıklarda zor atlatılıomuş inşallah hepiniz iyisinizdir pek giremiorum kendinize çok iyi bakın
benimki de öyle elifim valla ben de anlamadım. yine dediğim gibi çok hareketli değil ama yaptığı yavaş hareketleri de babasına yapıyo. ben de anlamadım. kayınvalidem de babasını sevmiyodur ondan yapıyodur diyokaydirigubbakcemile3
.
yerim ben sezinimi yaaa oyy kaynanasi kurban olsun onu verene,bide utangacmis benim gelinim eferim ona .cnm ayni olay bendede var ne oluyo acaba diyorm karnimi aciyorm anaaaa bi tarafm yamulmus esime diyorm bu yine bisiler yapiyo icimde ne yaptigida anlasm bi 1 dk durmuyo yerinde pek aktif cnm sırnaşık şey
geçmiş olsun burser, atlatıyorsundur inşallah bol vitamin, öksürük için bir tavsiye işe yarıyor denemek istersen, kızlar bebekler büyüdüğünde de öksürüğe birebir siyah turp varya onun içini oyun 1 kasenin içine koyun oyulan yerine 1 kaşık bal koyup sabaha kadar bekleyin ve sabah 1 yemek kaşığı için( ya da içirin) işe yaradığını biliyorum. burser sen de dene canım innşallah işine yarar.slm arkadaşlar ben hla iyileşemedim dünyanın ilacını verdi doktor mecburen ilaç alıorum 3 gece hiç uyumadım yatıorum yatağa öksürük bi tıkıyo nefesim kesilio sabah olsun die dualar ettim şimdi daha iyiym şükür amn dikkat edin kendinize bn hayatımda böyle hasta olmamıştım hamilelikte hastalıklarda zor atlatılıomuş inşallah hepiniz iyisinizdir pek giremiorum kendinize çok iyi bakın
slm arkadaşlar ben hla iyileşemedim dünyanın ilacını verdi doktor mecburen ilaç alıorum 3 gece hiç uyumadım yatıorum yatağa öksürük bi tıkıyo nefesim kesilio sabah olsun die dualar ettim şimdi daha iyiym şükür amn dikkat edin kendinize bn hayatımda böyle hasta olmamıştım hamilelikte hastalıklarda zor atlatılıomuş inşallah hepiniz iyisinizdir pek giremiorum kendinize çok iyi bakın
benimkinin tipi de aynı baba zaten.
kafa alin gozler burun...
anacigi tasisin 9 ay bakalim karnında
:1closedeyes:
habire kocana mı baktın elif, hani öyle derler ya. gerçi geçen sene doğan bebişler genelde babaya benziyor (benim arkadaşlarımınkiler en azından hep baba) baklaım bizimkiler nasıl olacak? zaman yaklaştıkça merak artıyor.
naniknanik aktif olacak tabii tuttuğunu koparan damat isterim ben, öyle hem tombiş hem de hareketsiz olmasın. iyidir benim damat iyidir annesiiiii, yalnız ne o öyle oğlumla aşıkımız falan kız çok aşık olma oğluna gelin alıverir elinden walla sırnaşık şey:roflol:
valla kiz aliverecek oglumu elimden anam ogünleride görücekmiyiz daha simdi icimizdeler gün gelecek buyucekler koca adam olacaklar evlenecekler ayy ne güzel ama simdi onlari düsünemm ilk önce su dogum olayindn bi kurtulsam baska bisi istemiyorm yani bide benim oglan tombalk ya nasl doguracm onu düsünüyorm
eylemcim allah yukarda ya;
ben hep tipide huyu da babasının aynısı olsun diye dua ettim ilk gunden beri :asigim:
benzesin gocunmamda beni de ativermesinler ama dimi :smiley-cool:
ayy kocis kiziyor hemen gitmem gerek optummm
oy allahımmm, maşallah hareketli bebeklerinize:)
burser canım çok geçmiş olsun.
elifim ne şanslısın sana da maşallah. hazır sofraya oturmak güzeldir:)
kızlar gökçe begüm hangisi iyi?
bir de hareket etmesi bebek için iyiymiş .peki sizinki ne kadar atıyor?
kızlar gökçe begüm hangisi iyi?
bir de hareket etmesi bebek için iyiymiş .peki sizinki ne kadar atıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?