2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok büyük gecmis olsun cnm cok dikkat et kendine

benimkinin tipi de aynı baba zaten.
kafa alin gozler burun...
anacigi tasisin 9 ay bakalim karnında
:1closedeyes:

naniknanik aktif olacak tabii tuttuğunu koparan damat isterim ben, öyle hem tombiş hem de hareketsiz olmasın. iyidir benim damat iyidir annesiiiii, yalnız ne o öyle oğlumla aşıkımız falan kız çok aşık olma oğluna gelin alıverir elinden walla sırnaşık şey:roflol:

geçmiş olsun burser, atlatıyorsundur inşallah bol vitamin, öksürük için bir tavsiye işe yarıyor denemek istersen, kızlar bebekler büyüdüğünde de öksürüğe birebir siyah turp varya onun içini oyun 1 kasenin içine koyun oyulan yerine 1 kaşık bal koyup sabaha kadar bekleyin ve sabah 1 yemek kaşığı için( ya da içirin) işe yaradığını biliyorum. burser sen de dene canım innşallah işine yarar.

cok gecmis olsun canım
karabiberli pekmez yiyormusun?

kizlarcim ben kactim kocis yemegi hazirladi
optum siziŞeniz

benimkinin tipi de aynı baba zaten.
kafa alin gozler burun...
anacigi tasisin 9 ay bakalim karnında
:1closedeyes:

habire kocana mı baktın elif, hani öyle derler ya. gerçi geçen sene doğan bebişler genelde babaya benziyor (benim arkadaşlarımınkiler en azından hep baba) baklaım bizimkiler nasıl olacak? zaman yaklaştıkça merak artıyor.

eylemcim allah yukarda ya;
ben hep tipide huyu da babasının aynısı olsun diye dua ettim ilk gunden beri :asigim:
benzesin gocunmamda beni de ativermesinler ama dimi :smiley-cool:

ayy kocis kiziyor hemen gitmem gerek optummm

valla benim oglan bana benziyo gibi her görende öyle diyo gerci dudaklari babasi gibi ama hele bi ciksinda görecez kime benzedigini

eylemcim allah yukarda ya;
ben hep tipide huyu da babasının aynısı olsun diye dua ettim ilk gunden beri :asigim:
benzesin gocunmamda beni de ativermesinler ama dimi :smiley-cool:

ayy kocis kiziyor hemen gitmem gerek optummm

Allah gönlüne göre versin canım, seni atamazlar zaten oğlanlar anneci oluyor senin ki akılı bebek hem anneyi hem babayı gönülleyecek,
afiyet olsun, kızdırma kocişini a.s.

oy allahımmm, maşallah hareketli bebeklerinize:)
burser canım çok geçmiş olsun.
elifim ne şanslısın sana da maşallah. hazır sofraya oturmak güzeldir:)

oy allahımmm, maşallah hareketli bebeklerinize:)
burser canım çok geçmiş olsun.
elifim ne şanslısın sana da maşallah. hazır sofraya oturmak güzeldir:)

saol cnm suan bile ne yapiyo acaba icimde cok merak ediyorm dönüyomu dansmi ediyo iki dakika durmuyo bi saga bi sola tekme yok ama acayip bi duygu ya karnimin icindeki hareketleri sanki elleriyle göbegimi bukuyo ne acep bu ...benim ogalan acayip bisi olcak belli anasinin karninda böyleyse dogdunda ona yetismek icin ne yapcam hic aklim almiyo:roflol::roflol:

valla çok hareketli olması iyiymiş, hem fiziken güçlü oluyomuş hem de akıllı oluyolarmış. benim kız beni hiç incitmiyo. öyle yavaşşş, varlığını bile unutuyorum zaman zaman. bi vurdumu da hemen yatıyorum rahat rahat vursun da ben de seveyim diye ama o kadar nadir oluyo ki bu dediğim((((

Kızlarr merhabaa!!!
Öncelikle unutmadan;
Aslıcım gözün aydın Ada gayet iyiymiş,
Che'cim amcan için acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda düzelir. a.s.Allah hayırlısını versin canım.
Nazancım sana da geçmiş olsun ve bol sabır diliyorum. :teselli:
Unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın lütfen...
Kızlar annem geldiii!!!!!! hihoyyytBu akşam üstü aradı, bizim evin buradaki otobüs yazaıhanesinden aalmaya gittim onu. Şimdi de yanımda oturuyor, kızıma ağız bezi dikiyor. Sonra da saçımı okşayacak. sositosositoYarın da doktora gitcez beraber. sositosositoDönünce de hepinizin yediği ama beim yiyemediğim tatlıdan yapcak bana.sositososito

burser cim geçmiş olsun..hastalık çok zor valla..kafam hala düzelmedi..iştahım hala yerinde değil.bebiş derdine yiyorum...

denizzz yaşasın annen gelmiş kuzum...gözünaydın..annemi istiyoruuuuuuum..........

nazan senide allah kurtarsın ne diyeyim zor valla..ben sadece camları bırakacağım diğer işleri kocişe bırakcam tabi elimin erdiklerini ben yapacağım..inşallah senin annenin yaptıklarını yapmaz yaa

Kızlarr merhaba.
Asli gözün aydın bebis iyiymiş masallah,
Che gecmis olsun, acil sifalar.
Nazancım gecmis olsun burda da öyle bu sogukta herkes bisiklete biniyo.aman sen dikkat et
ADACYO hadi gözünaydin canim.hasret gider annenle.bizden de selam söyle.

denizimmmmmmmm gözün aydin
cok sevindim valla ohh anacigin yaninda ne güzel yarinda torununu görecek ne güzel cok cok slmlarimi ilet annecigine

kızlar gökçe begüm hangisi iyi?
bir de hareket etmesi bebek için iyiymiş .peki sizinki ne kadar atıyor?

BEGÜM: Hanım; Timuroğulları’ndan gelen prenses
GÖKÇE: Gök mavisi, mavi gözlü güzel

ben ikisinide begendim valla secim yapmakta zorlaniyorm cnm

ahh cnm bana bu soru sorulurmu ne zamn hareket etmiyo desen daha yeridir inan aman nazar degmesin de

herkeze iyi akşamlarr..
Nasılsınız bakalım ben aş eriyorum ya canım tremusu istiyorrr senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…