2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Betülcüm, Gökçe ismi gök mavisi anlamına geldiği için, eğer kızının gözleri renkli olmazsa biraz komik olacak canım...
Begüm ise kraliçe anlamına geldiğinden daha şık duru diye düşünüyorum. Ama doğar doğmaz kızının mavi gözlü olacağından çok eminsen, Gökçe de çok hoş bir isim bence...

selam kızlar ohh denizimi annesine kavuşmuş mis gibi :))) ben ise banyo yapmaya üşeniyorrum kokacam artık vitaminsizzle kavga ettik yemekleri hazırladım sofrayı hazırladım hadi dedim bulaşıklar seinin ona göre dedim b i kavga başladı neymiş bi kere taviz verirse ipin ucu kaçarmış ben yogunum diyorum halim yok anlamıyo neyse canım tatlı istedi git bana tatlı al dedim gitti hayırlısı bakalım nası gelecek ehuehuehuheuheuheuheu gıcık bütün kocalar düşmandır

begüm de güzel gökçe de güzel ben mavi gözlü olmayan birsürü gökçe tanıyorum hahahahahahha ikisi de güzel melis de hoşuma gidiyor melisa veya melis önerilerim bunlar şimdilik:)

Kızlar yaa, melissa yunan ismi, melis de onun Türk versiyonu. Anlamı güzel ve kızçe ile uyumlu bir isim bulunsa daha hoş değil mi? Yunanlıların tanrıçasına verilen ismin bizim çocuklarda işi ne ayol? (Ayy çok ırkçı ve ayrımcı oldu di mi...)

kızlar gökçe begüm hangisi iyi?
bir de hareket etmesi bebek için iyiymiş .peki sizinki ne kadar atıyor?

ikiside çok güzel, ama gökçe daha kıpır kıpır geldi birden hihoyyyt
benimkinin hareketleri çok düzenli değil yani illahaki hergün şu saatte hareket ediyor diye bişey yok, ama dr. dedi ki diyelim birgün sabah uyandın belli bi saate kadar 10 hareketini saydın (hıçkırık hariç) sonra diğer günlerde ona kadar saydın mı tamamdır.
ya birde annem sezin adını beğenmiyo bi türlü, daha farklı bişey olmalı senin bebeğinin adı diyor hani tüp bebek zor bulduk falan ya, sizce nasıl?
denizcim gözün aydın canım, anneciğine kavuştun, çok selam söyle annene.

Son düzenleme:

Sağol Eylemcim... Valla isim konusu zor... Hem fonetiği güzel olsun, hem anlamı; hem soyadına uysun hem fiziğine ve karakterine; hem yeterince ağır ve etkileyici olsun hem de çocukken taşıması zor gelmesin derken iş iyice zorlaşıyo. Annen de belki, tek çocuk olarak kalırsa, Sezin'in yeterince okkalı olmadığını düşünmüş olabilir.... Sen bilirsin canım... Beğeniler o kadar farklı ki... Daha burda öneri isteyenlerin hiçbirinin bir ismi alıp gittiğini de görmedim. :))))

Dilekcim hepimiz hassas dönemler geçiriyoruz. Mevcut konum kocalar için de zor... Hormonlar ve içimizde kıpırdayan bebekler bizi anneliğe hazırlıyor ancak kocaları buna hazırlayacak böyle bir sistem mevcut değil. Sadece kafalarında baba olacaklarını düşünüp stres oluyorlar... Belki de bu büyük sorumluluğun altında eziliyorlar. Eşinin yaptığı doğru değil ancak senin de hemen boşanmak kelimesini telaffuz etmen iyi olmamış.. Bundan sonraki aşamada sonsuz haklı olan taraf gibi davranmazsan evde daha huzurlu olursunuz.. Sen de biraz alttan al... Öylesine bir tartışmaymış gibi yap. Eğer bu tavırlarında ısrar ederse, bu zor günler geçtikten sonra daha farklı dilde konuşur, başka taktikler denersin.. Bak bebiş doğduktan, sizler de hayattaki yeni rollerinize alıştıktan sonra herşey daha güzel olacak. Biraz sabret bitanem...

sağol denizim ama inan hep alttan alıyorum ve ona hep sıcak samimi yaklaşıyorum ama sevmediğim huyları yüzünden ve takıldı arkadasları hosuma gıtmedıgınden onlar vakit ayırması çoğu kez kavgalarımın sebebi...
Neyse canım ilgilendigin için tşk ederim a.s. ben yatmaya gidiyorum annenin geldigine cok sevindim ellerinden öperim annenin çok selam allah rahatlık versin :))

bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?
x41. maşallah canım kızına ve sana. suyunuz falan gayet iyimiş sevindim valla.
canım benim üzüldüm ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. alah yardımcısı olsun.
aranızda gece uyuyamayan var mı?ben çok huzursuz yatıyorum her saat uyanıyorum.kalkıp ortalıklarda geziniyorum devamlı wc ye gidiyorum.offfffffffffffffffffffff benim gibi olan var mııııı?????????
beeeen. aynen çok huzursuz yatıyorum dönüp duruyorum. 3 kere tuvalete kalkıyorum max. ama çok sık uyanıyorum.
canım kendini çok strese sokma stres hayatımızdaki en büyük düşman. üzülme çyle herşeye.a.s.
canım ben epiduralden yana değilim. omurilikten iğne bence çok riskli birşey. ve ben bel fıtığına sebep olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemem. tabi bebeğini hemen görmek hoş ama ben cesaret edemem epidurale.
geçmiş olsun canım yaa.
kız neydiyon bisikletin tepesinde geçmiş olsun canım benim. ucuz atlatmışsın.
kızlar bana oyle geliyorki, ben kıskanıcam bizimkileri...
su anda bile babasinin sesini duydugu zaman deliriyor.
babasıda ona naber kanka filan diyor deli bunlar beni aninda satacaklar kaydirigubbakcemile3
bizim babamız garip. diyom ki azcık iletişim kur şu çocukla başlıyo abucuk mucucuk gabır gubur gibi garip kelimeler çıkarıyo yaaaa diyom adam gibi Türkçe konuş diyor ki tabi tabi çok anlıyor ya. doktora da dedim hiç iletişim kurmuyo diye o da erkek ya ikisi bie olup benle dalga geçtiler. anlamıyor zaten doğunca iletişim kurar babası dedi. kanımca bu çocuk beni daha çok sevecek biz ikimiz bir olup babamızı satcaz hahahahah. bir de bence okuldan gelir gelmez oğlunu öpecek öpsün bece sakıncası yok çünkü bende öyle yaparım hahahahah.
aynen ya benimde karnım yamuluyo çok hoş oluyor. dediğin gibi başkası elleyince duruyor benim oğlan da mı utangaç olcak kiiii?
gözün aydın canım. annenin ellerinden öpüyorum.

ah şu hormonlaaaaarr erkeklere de mi enjekte etsek ki azcık bizi anlasınlar. üzülme tatlım benimkide arada öyle laflar söyler donup kalırım sonra da ben seni kızdırmak için söledim der. klava:döveriz biz de onlarıııı

Dilekcim üzme kendini, herşey düzelir inşallah... İyi uykular
Damlacım sana da teşekkürler...
Kızlar annemin hepinize çok selamı var.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.

allah kolaylık versin canım :Saruboceq:artık fazla hareket etmiyorsundur heralde

Tabi artık iyice yavaşladı hareketlerim.bebişlerimden ikisi çok aşağıda.biraz hızlı yürsem sancı yapıyolar.Diğer bebişte kaburgamı çok acıtıyo.İstesemde eskisi gibi olamıyor hareketlerim.Arada bir zırlıyorum,götürün kestirin beniiiiiiiii diyedelikafadulden.gerilmekten davul gibi oldum bi de onun acısı var.Allah yardımcımız olsun hepimizin canım.

evet canım, ama yani anlatamadığım o kadar çok şey var ki. ama bunlar benim dışımda olan şeyler hani ben neden olsam tüm bu üzüntülere başederim de yok işte olmuyo.

bu arada seni de merak ettim acaba neler yapıyodur bebeişleri nasıldır dedim:)ha gayret en az 7 hafta daha sabretsin bebeklerin..

Zakkum, senden kaynaklı değise takma canım, boşver gitsin.Bakma sen aslında bizi üzen şeyleri de biz kendimiz sokuyoruz hayatımıza.
bebişle rçok şükür iiler ama ikisi çok aşağıda duruyo.artık kendimi doğuma çok yakın hissediyorum.sen naptın şekerim,7 hafta benim için mucize olur canım:sm_cool:biz 35. hatayı görsek başka bişi istemiyoruz.Tabi bakarsın daha da ilerlerim Allah bilir.Hayırlısı olsun.
sana da kolaylıklar dilerim canım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…