herkeze iyi akşamlarr..
Nasılsınız bakalım ben aş eriyorum ya canım tremusu istiyorrr senağlama
begüm de güzel gökçe de güzel ben mavi gözlü olmayan birsürü gökçe tanıyorum hahahahahahha ikisi de güzel melis de hoşuma gidiyor melisa veya melis önerilerim bunlar şimdilik:)
sanada iyi aksamlar cnm
biz cok iyiyiz ya sen naslsin?
kızlar gökçe begüm hangisi iyi?
bir de hareket etmesi bebek için iyiymiş .peki sizinki ne kadar atıyor?
ikiside çok güzel, ama gökçe daha kıpır kıpır geldi birden hihoyyyt
benimkinin hareketleri çok düzenli değil yani illahaki hergün şu saatte hareket ediyor diye bişey yok, ama dr. dedi ki diyelim birgün sabah uyandın belli bi saate kadar 10 hareketini saydın (hıçkırık hariç) sonra diğer günlerde ona kadar saydın mı tamamdır.
ya birde annem sezin adını beğenmiyo bi türlü, daha farklı bişey olmalı senin bebeğinin adı diyor hani tüp bebek zor bulduk falan ya, sizce nasıl?
denizcim gözün aydın canım, anneciğine kavuştun, çok selam söyle annene.
Dilekcim ne oldu, paylaşmak ister misin?
nedeni ben tiremusu istedim oda özsüte gittimek içn kalktı bende dedim bende geliyim dedim getirmedi beni 5 dakka sonra aradı burda yok pendıge gıtcem almaya dedi benide al bende havalarım dedim yok dedi ben yarım saat sonra gelirim dedi ben de istemiyorum tremusu falan dedim tlf kapattım eve geldi sonra girdik birbirmize içindekileri döktü bana aslında biz çok iyi anlaşırdık ama bu aralar benden gittikçe uzaklaştı artık ortak yaptıgımız hiç bişey yok o zamanı olunca hep arkadaslarıyla bırlıkte olmayı tercıh edıyor ben hep yanlız klaıyorum bunu ona soyledıgımde bana sen benı sıkıyorsn arkadaslarımla daha iyi vakit geciriyorum dedi bu beni çok kırdı çunku ben o ıstemıyor dıye hıc kımseyle gorusmuyorum butun gun evdeyım bebegın eksıklerıyle hep ben ugrasıyorum o sadece para verıyor bunu ona anlatamıyorum yada anlamak istemiyorum madem benimle mutlu degılsın ozaman bosan benden dedim yani öyle işte şimdi gitti uyuyor ıkı gundur benı sureklı aglatıyor bılmıyorum ama cok sıkıldımm herseyden ve bana hıc bı konuda yardımcı olmuyor bu benı cok uzuyor oyle işte..
bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?
canım benim üzüldüm ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. alah yardımcısı olsun.canlarım nasılsınız ben çok kötüyüm amcam şeker hastasıydı sekeri yükseldi hastaneye kaldırıldı kansermiş akciğer kanseri ve durumu çok kötü
şekeri 700 den aşağı düşmüyormuş
çok üzüldüm ben ya
beeeen. aynen çok huzursuz yatıyorum dönüp duruyorum. 3 kere tuvalete kalkıyorum max. ama çok sık uyanıyorum.aranızda gece uyuyamayan var mı?ben çok huzursuz yatıyorum her saat uyanıyorum.kalkıp ortalıklarda geziniyorum devamlı wc ye gidiyorum.offfffffffffffffffffffff benim gibi olan var mııııı?????????
canım kendini çok strese sokma stres hayatımızdaki en büyük düşman. üzülme çyle herşeye.a.s.elifim, benimki ters şu an zaten:)başı aşağıda yani:)
ben halimden menunum. napsam da böyle kalsa?
sorma canım annemle de dertleştim. annem de kızdı. sağlık önemli torunumu üzme dedi. kim ne desen saatlerce düşünüp ağlıyorum. umarım geçer bu dönem ama olan kızıma oluyo...
canım ben epiduralden yana değilim. omurilikten iğne bence çok riskli birşey. ve ben bel fıtığına sebep olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemem. tabi bebeğini hemen görmek hoş ama ben cesaret edemem epidurale.kızlar ya benim doğum mecburen sezeryan olucak ben de epidural sezeryan mı olsam diyorum
ama korkuyorum bi taraftan bebek çıktıktan sonra kalan sürede bana sinir basar gibi geliyor
doktoruma sordum bebeği çıkardıktan sonra anneye ilaç veriyoruz kuzu gibi oluyor dedifisfisfis
bir de geçen gün bi arkadşım epidural sonradan kalıcı baş ağrısı ve bel ağrısı yapabiliyor dedi
kafam iyice karıştı sanki epiduralden sonra daha çabuk toparlanırım gibi geliyor doktor da daha az ağrın olur dedi
bir de kızımı hemen görmek var ayılmayı beklemiycem
geçmiş olsun canım yaa.canım çok geçmiş olsun. benim kayınpederim de şeker hastası. son zamanlarda o da çok kötü oldu. 500 den aşağı düşüremediler. bunun yanında kolestrolü, tansiyonu da yükselmiş. hafızasını kaybetmişti nerdeyse.gözlerini de etkilemiş. malatyada tek başınaydı kayınvalidem şimdi orda. çok zor cidden. Allah şifasını versin. çok çok geçmiş olsun....
kız neydiyon bisikletin tepesinde geçmiş olsun canım benim. ucuz atlatmışsın.slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa
bizim babamız garip. diyom ki azcık iletişim kur şu çocukla başlıyo abucuk mucucuk gabır gubur gibi garip kelimeler çıkarıyo yaaaa diyom adam gibi Türkçe konuş diyor ki tabi tabi çok anlıyor ya. doktora da dedim hiç iletişim kurmuyo diye o da erkek ya ikisi bie olup benle dalga geçtiler. anlamıyor zaten doğunca iletişim kurar babası dedi. kanımca bu çocuk beni daha çok sevecek biz ikimiz bir olup babamızı satcaz hahahahah. bir de bence okuldan gelir gelmez oğlunu öpecek öpsün bece sakıncası yok çünkü bende öyle yaparım hahahahah.kızlar bana oyle geliyorki, ben kıskanıcam bizimkileri...
su anda bile babasinin sesini duydugu zaman deliriyor.
babasıda ona naber kanka filan diyor deli bunlar beni aninda satacaklar kaydirigubbakcemile3
aynen ya benimde karnım yamuluyo çok hoş oluyor. dediğin gibi başkası elleyince duruyor benim oğlan da mı utangaç olcak kiiii?benim bebiş bu hafta yeni huylar öğrendi teyzeleri,belki sizlerin daha önce başlamıştır. biranda karnımın bi yerinden bi tarafını çıkarıveriyor, nasıl yamuluyor karnım anlatamam, bi tarafı pörtletiyor resmen, öyle hoşuma gidiyor ki, ama bazen de nefesim kesilecek gibi oluyor aniden sertleşiyor diyorum acaba sancımı ama bi bakıyorum kızımın biyeri. muhtemelen dün döndü benim ki, neredeyse son 1 aydı r 3-4 kez ultrasona girdik hep başaşağıda ve sağ tarafa dayalıydı, şimdi çoğunluğu sol tarafta. bakalım çarşamba göreceğiz dönmüş mü.
benim kızçe de başkası karnımı elleyince kesiyor hareketi, kıpırdarken karnımı açıyorum açar açmaz da kesiyor hareketi, çok utangaç olacak çok. şehnaz hanım duy bunu lülülülülülü
gözün aydın canım. annenin ellerinden öpüyorum.Kızlarr merhabaa!!!
Öncelikle unutmadan;
Aslıcım gözün aydın Ada gayet iyiymiş,
Che'cim amcan için acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda düzelir. a.s.Allah hayırlısını versin canım.
Nazancım sana da geçmiş olsun ve bol sabır diliyorum. :teselli:
Unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın lütfen...
Kızlar annem geldiii!!!!!! hihoyyytBu akşam üstü aradı, bizim evin buradaki otobüs yazaıhanesinden aalmaya gittim onu. Şimdi de yanımda oturuyor, kızıma ağız bezi dikiyor. Sonra da saçımı okşayacak. sositosositoYarın da doktora gitcez beraber. sositosositoDönünce de hepinizin yediği ama beim yiyemediğim tatlıdan yapcak bana.sositososito
sağol denizim ama inan hep alttan alıyorum ve ona hep sıcak samimi yaklaşıyorum ama sevmediğim huyları yüzünden ve takıldı arkadasları hosuma gıtmedıgınden onlar vakit ayırması çoğu kez kavgalarımın sebebi...
Neyse canım ilgilendigin için tşk ederim a.s. ben yatmaya gidiyorum annenin geldigine cok sevindim ellerinden öperim annenin çok selam allah rahatlık versin :))
allah kolaylık versin canım :Saruboceq:artık fazla hareket etmiyorsundur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?