2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben de sezeryan olucam. Ve şuara aynı şeye takılmışız.Ben aslında epidural istiyorum.Ama gittiğim hastanede yapıldığını pek sanmıyorum.Varsa da çok enderdir.Açıkçası anestezi uzmanına güvenmiyorum.bu tip anestezinin sıkça kullanıldığı bi hastaneye gidiyor olsam epidural diye diretirim.Dr uma sordum boşver sen genel olsun dedi.Ben de bu kararı doğum anına bıraktım.

lokman hekim saol canima.s.:1hug:

tebesümcüm geçmiş olsun dikkat et inşallah hastalanmazsın canım

tesekkürler canim, sabah ki C vitamini deposundan sorna daha iyiyim Allahtankaydirigubbakcemile2

sen de az degilsin heee...taa otobüs sirketine kadar arastirmissin, tam dedektifsin:roflol: hadi gözün aydin canim..güzel vakitler gecirmen dilegiyle...

degerlerin iyi cikmasina sevindim canim,insallah bundan sonra da ayni sekilde iyi gider hersey..
ayrica Allah arkadasinin bebegine saglik sihat versin canim...

gecmis olsun canim. Allah sikintinizi da gidersin insallah.

Allah anali babali büyütsün insallah...masallah...

bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?

annesi gibi gösterisli kadin olacak desene sırnaşık şey Allah anali babali büyütsün insallah..

cok cok gecmis olsun canim...Allah acil sifalar versin insallah..

ya hakkaten nazan senin neyine bacim ya bisiklet..bravo yani..dikkat et ya karni burnunda kadinsin yani.klava:..Allah korumus hakikaten...

gecmis olsn canim ya, sen hala atlalatamissin...Allah acil sifalar versin insallah...iyi bak kendine...

damlacim saol canim, sana da gecmis olsun...Allah hepimizie acil sifalar versin insallah..

yarin insallah görüsürüz canlar...hayirli geceler...

günaydın kızlar...
5 te bir uyandım bir daha mümkün değil uyuyamıyorum yaaa....
dilekcim canım sana üzüldüm ama umarım düzelir herşey...üzülme ağlama dicem ama elde değil..eşim bana kaşlarını çatsa küçük çocuklar gibi ağlamaya başlarım herhalde..o kadar hassas oldum herşeye ağlıyorum..bide dolu dolu...

bu arada saolun arkadaşlar iyi diilekleriniz için..arkadaşımda en kısa zamanda bu sancılı süreci atlatır umarım...

deniz yaaa kıskanıyom seni ne güzel annen yanında.ben bide annem için şafak saymaya kalkarsam 27 gün var..kadında kendine göre haklı erkenden gelmek istemiyor..kredisini lohusalıkta kullanmak istiyor..bide çok işi gücü olan biri hiç boş değil maşallah...ama ben özledim işte naparsın...

mehlika canım sana sorcam hep unutuyorum sen tüp bebeklemi hamile kaldın...ayy 3 tane allah kolaylık versin canım..hamileliği ayrı dert,doğunca ayrı...uyyyy 3 tane yumuk yumuk minişler...bi tane video var herkes görmüştür gerçi..4 üzler var annesinin etrafına yatırmış babası..biri gülmeye başlıyor hepsi katılıyor gülmekten...arada eşimle onu açıp bakarız bayılıyo bizimki onlara..bide bunun ağlaması var tabi dimi...

ben azcık geçmiş okuyayaıım,biraz gazete,biraz kk...öptüm güzel göbüşleri

GÜNAYDIN KIZLAR nasılsın herkez iyi mi? bi soryn yoktur inş.dun hastaneye gittik son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım bıraz daha çalışcam...dun dışım çok kötu ağrıyodu ama geçti şimdi iiiyiyiz.ama tekrar edebilir .. çünkü çürüdü :S
bu arada
ya kızlar sut yardım 70 tl olmuş.biliyomusunuz sinirim bozuldu yaw başka doğurcaz diye para vermiyolar mı? çok az değil mi çalışışan annişler bu konuda ne diyosunuz.

melek yasemin gülşahcım hepinize günaydınlar...
kız gülşah ben senin yerine heyecanlanıyorum anam tam 1 ay var yaaadelikafadulden ne güzel

yasemincim 70 ytl iyiymiş bekaydirigubbakcemile3 ben çalışmadığım için sadece eşimin maaaşına ek gelecek oda 25-30 falan..bir paket bez parası allah razı olsun ne diyelim artık buna şükür

bende sabah erken kalktığımdan mı enerjim taşıyor yine..evi elden geçirdim mutfağı temziledim.çamaşırları attım..birazdan yemeği koyarım ocağa sonra kulaklığı takıp yürüyüşe

GÜNAYDINLARRRRRRRRR
herkese canlarim naslsiniz bakalim ins hersey yolundadir bi problem yoktur.hepinize mutlu,huzurlu bir gün diliyorm

eccük gecmisi okim bari

alyasulincim gecmisi okurken gördümde yazdiklarini cok üzüldüm ama icini ferah tut elbet bi gün hersey düzelir unutulur gider.hele bi bebisin olsun esini görücem o zamn evdn disari cikiyomu

öyle ama çok kırıyor bu aralar beni damlacım ya herşeyi benim yapmmamı bekliyor bişey soyleyıncede yuvayı dişi kurar kadınlar fedakarlık yapar dıyor buda beni deli ediyor işte ..

Dilekcim üzme kendini, herşey düzelir inşallah... İyi uykular
Damlacım sana da teşekkürler...
Kızlar annemin hepinize çok selamı var.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.

saol denizcim düzelir düzelmesinede konuş konuş sonra tükürdügünü yala o soylenen lafları yut bu agır oluyor bıraz işte ... sende bugun dr gitcektin inşlh güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:

aynen öyle valla ozgecim elimde degil aman diyip atamıyorum bı kenara bılmıyorum ne olur allah sonumuzu hayır etısn ... bu arada ne guzel erken kalkmıssın ooo süper işlerde bitmiş afferin sana mucks bende öpüyorum senii :)

bu arada herkeze gunaydınnnnnnnnnnnnnnn :))

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.Nasilsiniz bugun?a.s.
Burser gecmis olsun.Kendine iyi bak.Cabucak iyiles.
xnazanx cnm ne bisikleti ya:1shok:.Ben artik duz yolda yururken dusuyorum...
CHEGUEVERA cok gecmis olsun cnm,uzuldum:çok üzgünüm:
HAYATist maşallah bebisine
Bende bugun saat 2de dr gidicem.Prensesimi cok ozledim.
İste bu haftam sonlaelaelaelaelae Ohhh,evde otururum azcuk.Artik yatak,dolap ve ufak tefek seyleri almaya gidicegim haftaya.

biz iyiyiz cnm ...ohh sende ne güzel bebisini göreceksin bugun ins cok güzel haberlerle gelirsin cnm

kizlar size bisi danismak istiyorm biliysunuzki ben doumdn bi kac hafta sonra tr ye gelecegm allh nasip ederse oglusumn mevlöütü kurbani bilmmnesi orada yapilacak,bu yuzden ve her geldigimde oglusum ayak altinda ezilmesin diye anacm torununa yatak alacak fakat nasl bisi alacagmi bilmiyorm su park yatagi dediginiz seyler ne kadar ve katlanip kaldiriliyomu bilgi verrseniz cok mutlu mesut alacagm

günaydın arkadaşlar ya bugün kızımı görecektim babamızın işi çıktı yarına kaldı evet şehnazcım park yatakları katlayabiliyorsun hatta onun çantası var bi spor çantası kadar onun içine sığıyor ben park yatak hiç düşünmüyordum ama görünce çok hoşuma gitti sallanma,titreşim, müzik,ışık gibi özellikleri var tekerlekli oluyor tavsiye olunur yani

şehnazcım bence park yatak ideal ilerde de her gittiğinizde kullanırsınız..evet katlanıyor..hatta biz uzun tatillerimizde götürmeyi düşünüyoruz.valla fiyatları araştırmak lazım çok uygun oluyor kampanyada olunca..her yerde farklı oluyor..ama 150 ye gayet güzel iyi bişey bulabirsin...

evet cnm burada miletin evinde görüyodm ek begenmiyodm one öyle ne bicim diyodm ama kullanisli bisi kaltaniyo istedigin yere götürebiliysun bide tr deki arkidislerin aldikari daha bi hosuma gitti burada onlardan hic görmedm fiyatta 150 falansa gayet iyi..peki istanbulda nerelerde bulunuyo bunlar alanlar neredn aldilar

sağol özgecim canım.gel bide bana sor o heyecanı..
ama üzülüyorumda içimde sürdürdüğü hayatı hareketleri onu hissetmeyi yaşayamayacğım daha..bundan dolayıda üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…