kızlar ya benim doğum mecburen sezeryan olucak ben de epidural sezeryan mı olsam diyorum
ama korkuyorum bi taraftan bebek çıktıktan sonra kalan sürede bana sinir basar gibi geliyor
doktoruma sordum bebeği çıkardıktan sonra anneye ilaç veriyoruz kuzu gibi oluyor dedifisfisfis
bir de geçen gün bi arkadşım epidural sonradan kalıcı baş ağrısı ve bel ağrısı yapabiliyor dedi
kafam iyice karıştı sanki epiduralden sonra daha çabuk toparlanırım gibi geliyor doktor da daha az ağrın olur dedi
bir de kızımı hemen görmek var ayılmayı beklemiycem
Zeynepcim geçmiş olsun canım. hemen tahin helvasından bir iki çatal al. Ve üstüne bişi yiyip içme. Helva boğazına güzelce sıvansın. Sakın su bile içme üstüne. Tam güzel aşamadasın, şişme aşaması. Çook iyi gelecek göreceksin. Tahin helvası şişen ve şişmekte olan bademcikleri hemen tedavi ediyor. Bilgine canım. Üstüne günün geri kalan saatlerinde birkça bephantene pastil attın mıydı bişiciğin kalmaz Allah'ın izniyle..
tebesümcüm geçmiş olsun dikkat et inşallah hastalanmazsın canım
Kızzzzlaaaar!!! Benim akıllı annem az önce mesaj attı... Yavrum şarjım bitiyor merak etme diye... :roflol:Sabahtan da, bugün bir başsağlığı ziyaretine gideceği için öğleden sorna dairede olmayacağını söylemişti...
Ben de, tamam anne haber verdiğin için sağol, benim için de başsağlığı dile diye cevap yazdım... :roflol::roflol::roflol:
Ayy ne alem kadın yaaa!!! Demek ki saat 12-1 gibi binecek otobüse.... hihoyyyt
bende geldim..iyiyiz çok şükür..şeker düşük çıktı,tansiyon iyi çıktı..ebeler diyor hergün gel..oldu dedim içimden yemeği temizliğide sen yaparsın artık bi zahmet...
haaa bu arada bir arkadaşımdan bahsetmiştim hatırlarsanız.enfeksiyon kapmış kanaması olmuş hastanede yatıyor diye...işte o arkadaş hafta sonu doğum yapmış yaa.hemde 30 haftalık..çocuk 1500 gr... bir yandan kurtuldu diyorum çok çekti çünkü ama bir yandan da bebek için çok üzüldüm 36 haftayı tamamlayabilseydi keşke..herşeyde bir hayır vardır umarım çocuğun bişeyi çıkmaz
saol denizcim ananemi sorduğun için çokk mutlu oldum ananemi hastaneye yatırdılar kalp krizi geçirdiği anlaşılmıştı 2 gün boyunca ara ara kriz geçirdi bir damarı % 90 biri % 86 tıkalıydı stant takıldı çıktı bile ama baya hırplanmış tabi eşimde ise gelişme yok işte bizde böyle olunca arabayı falan satışa çıkardık inş satılırda biraz rahatlarız yoksa borç almak zorundayız doğum için falan kredi borçları falan var Allah büyüktür eşimde hep evde o yüzden nete falan da fazla giremiyorum yazılanları okuyup çıkıyorum bakalım yarın kontrolümüz var kızımızı görünce moral depoluyoruz
Herkese yeniden merhaba.Az önce kontrolden geldim.Bebişim 1250 gr 37 cm olmuş.Bir de kafa aşağıya inmiş bir ayak midemde diğeri sol tarafıma tekme attı durdu doktorun yanında.Bacaklar açık duruyor mal meydanda :))))
bis geldik kızımla :)
dopplere girdik herşey normal hala kafası aşağıda suyumuz kafi ama kızım biraz ileri görünüyo 32+0 görünüyo:))) olsun naapalım di mi?
canlarım nasılsınız ben çok kötüyüm amcam şeker hastasıydı sekeri yükseldi hastaneye kaldırıldı kansermiş akciğer kanseri ve durumu çok kötü
şekeri 700 den aşağı düşmüyormuş
çok üzüldüm ben ya
slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa
slm arkadaşlar ben hla iyileşemedim dünyanın ilacını verdi doktor mecburen ilaç alıorum 3 gece hiç uyumadım yatıorum yatağa öksürük bi tıkıyo nefesim kesilio sabah olsun die dualar ettim şimdi daha iyiym şükür amn dikkat edin kendinize bn hayatımda böyle hasta olmamıştım hamilelikte hastalıklarda zor atlatılıomuş inşallah hepiniz iyisinizdir pek giremiorum kendinize çok iyi bakın
x41. maşallah canım kızına ve sana. suyunuz falan gayet iyimiş sevindim valla.
canım benim üzüldüm ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. alah yardımcısı olsun.
beeeen. aynen çok huzursuz yatıyorum dönüp duruyorum. 3 kere tuvalete kalkıyorum max. ama çok sık uyanıyorum.
canım kendini çok strese sokma stres hayatımızdaki en büyük düşman. üzülme çyle herşeye.a.s.
canım ben epiduralden yana değilim. omurilikten iğne bence çok riskli birşey. ve ben bel fıtığına sebep olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemem. tabi bebeğini hemen görmek hoş ama ben cesaret edemem epidurale.
geçmiş olsun canım yaa.
kız neydiyon bisikletin tepesinde geçmiş olsun canım benim. ucuz atlatmışsın.
bizim babamız garip. diyom ki azcık iletişim kur şu çocukla başlıyo abucuk mucucuk gabır gubur gibi garip kelimeler çıkarıyo yaaaa diyom adam gibi Türkçe konuş diyor ki tabi tabi çok anlıyor ya. doktora da dedim hiç iletişim kurmuyo diye o da erkek ya ikisi bie olup benle dalga geçtiler. anlamıyor zaten doğunca iletişim kurar babası dedi. kanımca bu çocuk beni daha çok sevecek biz ikimiz bir olup babamızı satcaz hahahahah. bir de bence okuldan gelir gelmez oğlunu öpecek öpsün bece sakıncası yok çünkü bende öyle yaparım hahahahah.
aynen ya benimde karnım yamuluyo çok hoş oluyor. dediğin gibi başkası elleyince duruyor benim oğlan da mı utangaç olcak kiiii?
gözün aydın canım. annenin ellerinden öpüyorum.
ah şu hormonlaaaaarr erkeklere de mi enjekte etsek ki azcık bizi anlasınlar. üzülme tatlım benimkide arada öyle laflar söyler donup kalırım sonra da ben seni kızdırmak için söledim der.klava:döveriz biz de onlarıııı
Dilekcim üzme kendini, herşey düzelir inşallah... İyi uykular
Damlacım sana da teşekkürler...
Kızlar annemin hepinize çok selamı var.
Hepinizi öpüyorum, iyi geceler.
günaydın kızlar...
5 te bir uyandım bir daha mümkün değil uyuyamıyorum yaaa....
dilekcim canım sana üzüldüm ama umarım düzelir herşey...üzülme ağlama dicem ama elde değil..eşim bana kaşlarını çatsa küçük çocuklar gibi ağlamaya başlarım herhalde..o kadar hassas oldum herşeye ağlıyorum..bide dolu dolu...
bu arada saolun arkadaşlar iyi diilekleriniz için..arkadaşımda en kısa zamanda bu sancılı süreci atlatır umarım...
deniz yaaa kıskanıyom seni ne güzel annen yanında.ben bide annem için şafak saymaya kalkarsam 27 gün var..kadında kendine göre haklı erkenden gelmek istemiyor..kredisini lohusalıkta kullanmak istiyor..bide çok işi gücü olan biri hiç boş değil maşallah...ama ben özledim işte naparsın...
mehlika canım sana sorcam hep unutuyorum sen tüp bebeklemi hamile kaldın...ayy 3 tane allah kolaylık versin canım..hamileliği ayrı dert,doğunca ayrı...uyyyy 3 tane yumuk yumuk minişler...bi tane video var herkes görmüştür gerçi..4 üzler var annesinin etrafına yatırmış babası..biri gülmeye başlıyor hepsi katılıyor gülmekten...arada eşimle onu açıp bakarız bayılıyo bizimki onlara..bide bunun ağlaması var tabi dimi...
ben azcık geçmiş okuyayaıım,biraz gazete,biraz kk...öptüm güzel göbüşleri
Gunaydin kizlar.Nasilsiniz bugun?a.s.
Burser gecmis olsun.Kendine iyi bak.Cabucak iyiles.
xnazanx cnm ne bisikleti ya:1shok:.Ben artik duz yolda yururken dusuyorum...
CHEGUEVERA cok gecmis olsun cnm,uzuldum:çok üzgünüm:
HAYATist maşallah bebisine
Bende bugun saat 2de dr gidicem.Prensesimi cok ozledim.
İste bu haftam sonlaelaelaelaelae Ohhh,evde otururum azcuk.Artik yatak,dolap ve ufak tefek seyleri almaya gidicegim haftaya.
biz iyiyiz cnm ...ohh sende ne güzel bebisini göreceksin bugun ins cok güzel haberlerle gelirsin cnm
Cnm en son 15 aralikta kizimi gordum:çok üzgünüm:
Bir ay gecti.Bakalim Doktor teyzesi kizima ne diyeceknaniknanik
insallh cok güzel seyler söylicek cnm sen icini ferah tut ve bebisine bol bol bak gittiginde
şehnazcım bence park yatak ideal ilerde de her gittiğinizde kullanırsınız..evet katlanıyor..hatta biz uzun tatillerimizde götürmeyi düşünüyoruz.valla fiyatları araştırmak lazım çok uygun oluyor kampanyada olunca..her yerde farklı oluyor..ama 150 ye gayet güzel iyi bişey bulabirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?