2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkideşleeeer. Ben geldiiiiiiiiiiiiim.
Dün internete giremedim. Bilgisayar format yedi öyle düzeldi. Artık kavuştum sizeeeee.
Kahvaltımızı yaptık,kocişi işe gönderdik,oğluşumla yürüyüşümüzü yaptık geldik.. Yine meyve tabağımızı aldık kurulduk kanepeye. Dinlenme moduna geçtik.
Bugün taaaaaaaaaa geçenlerde yıkadığım son bebiş kıyafetlerimi ütülemeyi düşünüyorum.
Birde banyoyu ve tuvaleti-lavaboyu temizlemeyi düşünüyorum.
Şimdi 32 sayfa okumam lazım. İnşallah iyisinizdir.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl benim oğlum maşallah çok hareketli bu aralar özellikle sabah ve akşamları çok hareketli oluyo kerata

ohhh ne guxel yurusde yapmıssınız mevye tabagıda süper cnm afiyet olsun hoşgeldin bu arada :1hug:

günaydııın güzeller
gününüz güzel geçsin inşallah
gülşah hoşgeldin canım,
doktora gidecek olanlar iyi haberler getirin olur mu? ben de yarın gideceğim ben bu ayı çok sevdim her hafta kontrolüm var kızçemi görüyorum bol bol

hoşbulduk eylemcim..kayınvalidemde kalmak güzelde sizden ayrı kalmak zor oluyor..
neyse bu hafta evimize geçcez inşallah bir kaç günlüğüne..daha sık görüşürüz o zaman:)

Ya kızlar sol kolum çok ağrıyo artık uyuştu resmen geceleri üstüne yatmakdan bide uyku var bende hiç sormayın öle uyumak istiyorum ben

eylemcigim annen sezinin ismini begenmiyomus galiba üzüldüm ya SEZIN ismi coookkk güzel amaa peki annenin önerisi varmi

ohhh ne guxel yurusde yapmıssınız mevye tabagıda süper cnm afiyet olsun hoşgeldin bu arada :1hug:
Sağol canım hoşbulduk. Özledim sizleri. 1 gün ayrı kalsak tuhaf oluyo...

günaydın buketcim..ne güzel her sabah yürüyüş yapıyorsun..maşallahh..
İyi geliyo evet. Aslında akşamlarıda yapsam iyi olacak. Yanıma yoldaş olsa süper olacak. Yalnız korkuyorum biraz,ya sancı girerse,ya bişey olursa falan diye...

buketcigim bizde seni özledik
valla 1 gün bile insan ayri kalsa buradan bisiler eksik kaliyo sanki burasi olmadan olmuyo artk ya

hoşbulduk eylemcim..kayınvalidemde kalmak güzelde sizden ayrı kalmak zor oluyor..
neyse bu hafta evimize geçcez inşallah bir kaç günlüğüne..daha sık görüşürüz o zaman:)

son zamanlarda gelince merak ediyor insan, seninle yakın olacak bizm doğumlar sanırım, senin 20'si gibi olursa benimde son haftası şubatın muhtemelen

eylemcigim annen sezinin ismini begenmiyomus galiba üzüldüm ya SEZIN ismi coookkk güzel amaa peki annenin önerisi varmi
evet şehnaz ya annem daha güçlü bi isim olmalı diyor onun önerisi var ama ben hiç beğenmedim. ben şimdi birde diyorum ya sezen derlerse çocuğa düşünüyorum bakalım. gerçi eşim sezin artık o değişmez diyor da şöyle hem isim hem de anlamı güzel olan birşey bulursam değişedebilir sonuçta nüfus cüzdanı çıkmadı daha bu çocuğun

gülşahcım olsun oda bir süreç ama kucağımıza alınca iyiki çıkmışlar diyeceğiz...elimizle dokunmak,hissetmek gibisi varmıdır...

buket maşllah hergün yürüyorsun canım..bide bişey sorcam ne kadar yürüyorsun...bende yaptım şimdi kasılıyorum ohhh işimde kalmadı gel keyfim gel bugün...kızıma bolero örüyordum onu bitireyim bugün...

şehnaz bir sürü site var canım hepsini araştırderim ben..çünkü aynı marka aynı model başka başka sitelerde fiyatları çok farklı olabiliyor...benim aldığım kampanyadaydı 170den 105 e inmişti hemen aldım..ama başka bir sitede aynısı 240 tı ondan iyi bakmak lazım..parayı yolda bulmuyoruz dimi...valla didik didk etmiştim ben neti almadan önce...

deniz anasını buldu bizi unuttu valla..haklı kız.yanımda annem olsa internet aklıma bile gelmez herhalde..

eylemcim sezin ismi çok güzel karar kıldıysanız değiştirmeyin..biz değiştirmek zorunda kaldık..2 isim arasında kaldık 2 si bir çok uzun oluyordu...en son zeynep te karar kıldık..şimdi yanına belki kısa bişey koyabiliriz diyoruz..önerileriniz nelerdir...
zeynep azra
zeynep rana
zeynep sude
vs vs...aklıma bir anda kısa bunlar geldi..

Günaydin kizlar,

gece adam gibi uyuyamadim ama sabah randevum vardi mecburen erken kalktim benneyaptımki neyse belki birseyler yersem kendime gelirim...

bu arada Sehnazcim, ben internette bakmistim yakin zamanda park yataklara, kraftin bir park yatagi-fena da gözükmüyordu- 110YTL idi...düsünürsen sana özelden yollayayim,ok?

Ya kızlar sol kolum çok ağrıyo artık uyuştu resmen geceleri üstüne yatmakdan bide uyku var bende hiç sormayın öle uyumak istiyorum ben

bu arada canim, senin nezdinde herkese duyurmus olayim. Annem beni sik sik uyariyor bu konuda. Annem bana hamiyleyken son aylarda cok uykuya ihtiyac hissedermis. Ama yattikca yatasim gelirdi, öyle uyuyasim gelirdi der hep. Doktoru bu konuda kendisini uyarmis. Arkadaslar megersem zehirlenme oluyormus cok uyuyunca.Vücud doymayan bir uyku ihtiyaci icersine girdiginde bu konuya dikkat edilmesi gerekiyormus. bilginize...

neyse canlar ben azcik birseyler yemek icin kalkiyorum cokacimcoookama sayfa acik yerimsenibengelince kaynatiriz yine..beni ösleyin anacim:jeyyar:

sezin: duygusal, anlayışlı demek anlamını da seviyorum ama annem kafamı karıştırdı işte. senin tercihler arasından da illaha ki çift isim olacaksa zeynep rana bence kulağa en hoş geleni. azra'nın anlamından dolayı dalga geçebilirler ileride okul yıllarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…