şehnazım krafta bi bak..bide ben mothercare da gördüm..çok da güzel kütük gibi..
Günaydın arkideşleeeer. Ben geldiiiiiiiiiiiiim.
Dün internete giremedim. Bilgisayar format yedi öyle düzeldi. Artık kavuştum sizeeeee.
Kahvaltımızı yaptık,kocişi işe gönderdik,oğluşumla yürüyüşümüzü yaptık geldik.. Yine meyve tabağımızı aldık kurulduk kanepeye. Dinlenme moduna geçtik.
Bugün taaaaaaaaaa geçenlerde yıkadığım son bebiş kıyafetlerimi ütülemeyi düşünüyorum.
Birde banyoyu ve tuvaleti-lavaboyu temizlemeyi düşünüyorum.
Şimdi 32 sayfa okumam lazım. İnşallah iyisinizdir.
Sağol canım hoşbulduk. Özledim sizleri. 1 gün ayrı kalsak tuhaf oluyo...ohhh ne guxel yurusde yapmıssınız mevye tabagıda süper cnm afiyet olsun hoşgeldin bu arada :1hug:
İyi geliyo evet. Aslında akşamlarıda yapsam iyi olacak. Yanıma yoldaş olsa süper olacak. Yalnız korkuyorum biraz,ya sancı girerse,ya bişey olursa falan diye...günaydın buketcim..ne güzel her sabah yürüyüş yapıyorsun..maşallahh..
hoşbulduk eylemcim..kayınvalidemde kalmak güzelde sizden ayrı kalmak zor oluyor..
neyse bu hafta evimize geçcez inşallah bir kaç günlüğüne..daha sık görüşürüz o zaman:)
evet şehnaz ya annem daha güçlü bi isim olmalı diyor onun önerisi var ama ben hiç beğenmedim. ben şimdi birde diyorum ya sezen derlerse çocuğa düşünüyorum bakalım. gerçi eşim sezin artık o değişmez diyor da şöyle hem isim hem de anlamı güzel olan birşey bulursam değişedebilir sonuçta nüfus cüzdanı çıkmadı daha bu çocuğuneylemcigim annen sezinin ismini begenmiyomus galiba üzüldüm ya SEZIN ismi coookkk güzel amaa peki annenin önerisi varmi
Ya kızlar sol kolum çok ağrıyo artık uyuştu resmen geceleri üstüne yatmakdan bide uyku var bende hiç sormayın öle uyumak istiyorum ben
eylemcim sezin ismi çok güzel karar kıldıysanız değiştirmeyin..biz değiştirmek zorunda kaldık..2 isim arasında kaldık 2 si bir çok uzun oluyordu...en son zeynep te karar kıldık..şimdi yanına belki kısa bişey koyabiliriz diyoruz..önerileriniz nelerdir...
zeynep azra
zeynep rana
zeynep sude
vs vs...aklıma bir anda kısa bunlar geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?