eylemcim peki annenin önerisi ne merak ettim
ya ben hiç beğenmedim ama tuana olabilir diyor yani illaha olsun demiyor da olabilir diyor. çok bilinmeyen bişey olsun diyor ama ben ömrümde adı sezin olan hiçkimseyle karşılaşmadım benim çevremde yok en azından
kizlar moralim bozuldu ya su nette hamilelik te seker hastaligini okuyayim dedim keske okumasaydm moraliom bozuldu ya aglamamk icin kendimi zor tutuyorm... aniden ana karninda bebek ölümü falan diyo ayy ben kafayi yerim ya ogluma bisi olursa herseyi hazir onu bekliyo dayanamm onsuzluga yaaaaa offff Allahim ne olur olmasin öyle bisi timarhanelik olurum ben ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kizlar moralim bozuldu ya su nette hamilelik te seker hastaligini okuyayim dedim keske okumasaydm moraliom bozuldu ya aglamamk icin kendimi zor tutuyorm... aniden ana karninda bebek ölümü falan diyo ayy ben kafayi yerim ya ogluma bisi olursa herseyi hazir onu bekliyo dayanamm onsuzluga yaaaaa offff Allahim ne olur olmasin öyle bisi timarhanelik olurum ben ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kizlar nickimi degistirdim
ben ruhe_haben :))
Fazla değil canım yarım saat kadar yürüyorum. Artık gün geçtikçe zor oluyor çünkü başı aşağıda ya baskısı zorluyo ,ağır geliyo..buket maşllah hergün yürüyorsun canım..bide bişey sorcam ne kadar yürüyorsun...bende yaptım şimdi kasılıyorum ohhh işimde kalmadı gel keyfim gel bugün...kızıma bolero örüyordum onu bitireyim bugün...
şehnaz bir sürü site var canım hepsini araştırderim ben..çünkü aynı marka aynı model başka başka sitelerde fiyatları çok farklı olabiliyor...benim aldığım kampanyadaydı 170den 105 e inmişti hemen aldım..ama başka bir sitede aynısı 240 tı ondan iyi bakmak lazım..parayı yolda bulmuyoruz dimi...valla didik didk etmiştim ben neti almadan önce...
Canımcım moralini bozma. Sen diyetine dikkat et öyle şeyler gelmesin başına Allah korusun. Aman diyet..:1hug: Noolur canım kaçamak falan yapma az sabret. Şenizkizlar moralim bozuldu ya su nette hamilelik te seker hastaligini okuyayim dedim keske okumasaydm moraliom bozuldu ya aglamamk icin kendimi zor tutuyorm... aniden ana karninda bebek ölümü falan diyo ayy ben kafayi yerim ya ogluma bisi olursa herseyi hazir onu bekliyo dayanamm onsuzluga yaaaaa offff Allahim ne olur olmasin öyle bisi timarhanelik olurum ben ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yok canım tuana ismini beğenmedim zaten koymam da. azra bakire, el değmemiş anlamlarıda var ya. aslında güzel ama öğrencilerin nelerle uğraştıklarını düşününce insan işin bu boyutunuda düşünüyor. zeynep hiç eskimeyen bir isim, hem bebekte hem büyükte hoş duran bir isim bence. bi yandan da internetten isim bakıyorum. değişik bişey bulursam sana da söylerim.
kizlar nickimi degistirdim
ben ruhe_haben :))
bukicim naber yawrukussFazla değil canım yarım saat kadar yürüyorum. Artık gün geçtikçe zor oluyor çünkü başı aşağıda ya baskısı zorluyo ,ağır geliyo..
Bende araştırıyorum park yatak almak istiyorum. Başlıklı olsun istiyorum. Stork garden ile Baybystar hoşuma gitti. Ama hangi sitede daha ucuzdur onu bulmaya çalışıyorum. Hazırlık topiğimize koymuştum fotolarını,özelliklerinide yazdım. Sen ne aldın ,nerden ve kaça? bi söyleyiver yawrum.
[/B]
eylemcim zeynep bence de hic eskimeyen cok guzel bir isim.
fikir seeyedim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?