2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkidisler önerileriniz icin cok sagolun arastirim artk netten tr ye geldimdede ananesi alacakmis zaten bakalm hyirlisi

tebessümcüm yolla cnm istedgin zamn

eylemcim peki annenin önerisi ne merak ettim

ya ben hiç beğenmedim ama tuana olabilir diyor yani illaha olsun demiyor da olabilir diyor. çok bilinmeyen bişey olsun diyor ama ben ömrümde adı sezin olan hiçkimseyle karşılaşmadım benim çevremde yok en azından

neeeeeee Tuanami diyo omu hic duyulmyan isimmis kiz herkes neredyse o ismi veryiyo bebkrine bence sezin cok hoc bende sezini duymdm valla ben kizim olack deiklerinde sezin cok istiyodm bilmiyrm cok hosuma gidiyo sezin eger sende seviyosan bosver takma kimseyi istedigini koy bidenem

kizlar moralim bozuldu ya su nette hamilelik te seker hastaligini okuyayim dedim keske okumasaydm moraliom bozuldu ya aglamamk icin kendimi zor tutuyorm... aniden ana karninda bebek ölümü falan diyo ayy ben kafayi yerim ya ogluma bisi olursa herseyi hazir onu bekliyo dayanamm onsuzluga yaaaaa offff Allahim ne olur olmasin öyle bisi timarhanelik olurum ben ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın kızlar şimdi geçmişşi okuyup geldim uzun sürüyo tabi. ve en son zeynep in yazdığını okudum da ben 8.30 dan sonra uyumazdım hiç. şimdi 11.30 gibi uyanabiliyorum sarhoş gibi oluyorum valla..

bu arada bebişlerini görmeye gidenler ne şanslı daha geçen hafta gördüm hem de perşembe günü ama insan doyamıyo ki, zaten yüzünü de göstermedi nazlı kızım. popişini gördük

herkes iyi mi bari? ben bugun evi süpürücem, tozları alıcam, sağlık ocağına gitmeyi planlıyorum bakalım.

canolarim ben cikiyrm esim alisverise gidiyorz didi gelince size ihtiyacm olacak beni yanliz birakmayin canlarim

pişşttttklava:üzülme sakın, diyetine dikkat et bişi olmaz evelallah, ben de zamnında kızamıkçıktan çok korkmuştum, maskeyle gezdüm düşünsene, bayram geldi geçti kimseyi öptürmediler, bilmeyerek öpenler ardından banyoya koştum yıkamak için aşındı suratım. ama geçti risk şükür. sakın stres yapma canım. sadece dikkat et diyetine. üzülmek de şekeri yükseltiyo biliyosun...

bak şimdi dünür benim canımı sıkma klava: bırak şu okumaları da, gereksiz yere Arda'yı da üzme. dünya kadar gebelik şekeri çıkan insan var, illaha ki olacak diye bişey mi var canım. sen hastaneyede yattın çıktın riskin olsa çıkarırılar mı seni. şurda sayılı günmüz kaldı zehir etme son zamanlarını oğlun karnındayken geçirdiğin zamanın keyfini çıkar. Allah ömür versin bebeklerimize kime ne zaman ne olacağını kimse bilemez, sen tedbirini al gerisini Allaha bırak oldumu canım, kaydirigubbakcemile3

canim üzülme Allah in izniyle bisey olmaz ins bol bol dua et edelim yani hepbirlikte Allah yardim edicek bize ins

şehnazcım kötü şeyler okuma düşünme canım yaaa...ne kaldı şunun şurasında aaaa..sen diyetine dikkat et bişey olmz allahın izniyle..bak benimde yüksek çıktı ama arada tokluk şekerimi ölçtürüyorum norml çıkıyor dua et canım..sen üzülürsen oda üzülür..ben kilosu az diye çok üzüldüm belkide hastalığımın nedeni üzüntüdür çabuk etkileniyorum üzülünce çünkü...yataklara düştüm daha tam anlamıyla bugün iyiyim..sonra çok kızdım kendime neden o kadar taktım ben düzgün besleneyim allahın ziniyle bişey olmaz dedim..şimdi rahatım..etime sütüme,yumurtama meyveye dikkat ediyorum..elimden geleni yapıyorum..sağlıklı olsunlarda kiloyu doğuncada alır...

eylem sakın tuana koyma...o kadar sıkıldım ki o isimden...herkes tuana koyuyor..benim kuzenlerde tuana koysana abla dediler.aman aman dedim eski olsun zeynep olsun daha iii..azranın anlamı ne ki?? ben duru,temiz,ahlaklı kız diye biliyorum da...ya o isimleride birden yazdım düşündüğümden değil yani..varsa fikirleriniz alabilirim.

zakkum kolay gelsin canım sana

tebessüüm sana da afiyet olsun...bizde çok acıktık yicez şimdi...ama azcık..çünkü uykum geldi gece uyutmadı beni yaramaz kızım..güp güp tekmelerş yüzünden...azcık şekerleme yapayım

yok canım tuana ismini beğenmedim zaten koymam da. azra bakire, el değmemiş anlamlarıda var ya. aslında güzel ama öğrencilerin nelerle uğraştıklarını düşününce insan işin bu boyutunuda düşünüyor. zeynep hiç eskimeyen bir isim, hem bebekte hem büyükte hoş duran bir isim bence. bi yandan da internetten isim bakıyorum. değişik bişey bulursam sana da söylerim.

Fazla değil canım yarım saat kadar yürüyorum. Artık gün geçtikçe zor oluyor çünkü başı aşağıda ya baskısı zorluyo ,ağır geliyo..
Bende araştırıyorum park yatak almak istiyorum. Başlıklı olsun istiyorum. Stork garden ile Baybystar hoşuma gitti. Ama hangi sitede daha ucuzdur onu bulmaya çalışıyorum. Hazırlık topiğimize koymuştum fotolarını,özelliklerinide yazdım. Sen ne aldın ,nerden ve kaça? bi söyleyiver yawrum.

Canımcım moralini bozma. Sen diyetine dikkat et öyle şeyler gelmesin başına Allah korusun. Aman diyet..:1hug: Noolur canım kaçamak falan yapma az sabret. Şeniz

eylemcim zeynep bence de hic eskimeyen cok guzel bir isim.
fikir seeyedim dedim

bukicim naber yawrukuss
bugun yemekten donerken sen aklima geldin, hava ne guzel buket kesin yuruyordur dedim.
keske su kalcam olmasaydi da ben de yuruyebilseydimm:a015: neyse neyseee iyiym ben bombayımmm

ben graconunkini aldim park yatak.
cok sade guzel.
cok cancanli seyleri sevmiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…