iyi yaptın canım sağol kaydirigubbakcemile5
elif bu arada senin oğluşunun adı ne olacak?
oğluşunun resminden tanıdım canım bi baktım isim farklı ama bebiş bildiğimiz bebiş, hayılı olsun yeni nickin.
Bende resminden tanıdım Şeniz
kizlar nickimi degistirdim
ben ruhe_haben :))
yok canım tuana ismini beğenmedim zaten koymam da. azra bakire, el değmemiş anlamlarıda var ya. aslında güzel ama öğrencilerin nelerle uğraştıklarını düşününce insan işin bu boyutunuda düşünüyor. zeynep hiç eskimeyen bir isim, hem bebekte hem büyükte hoş duran bir isim bence. bi yandan da internetten isim bakıyorum. değişik bişey bulursam sana da söylerim.
Fazla değil canım yarım saat kadar yürüyorum. Artık gün geçtikçe zor oluyor çünkü başı aşağıda ya baskısı zorluyo ,ağır geliyo..
Bende araştırıyorum park yatak almak istiyorum. Başlıklı olsun istiyorum. Stork garden ile Baybystar hoşuma gitti. Ama hangi sitede daha ucuzdur onu bulmaya çalışıyorum. Hazırlık topiğimize koymuştum fotolarını,özelliklerinide yazdım. Sen ne aldın ,nerden ve kaça? bi söyleyiver yawrum.
ahhh eylemcim sorma aylardir kavga ediyorum kocisle. ama israrliyim o istemese bile ben koyucam
Doruk
olacak allah nasip ederse
Mustafa Doruk :asigim:
jnm YAREN NASIL?kaydirigubbakcemile2
sagol teyzesi.adıyla büyüsün inşallah, Doruk güzel bir isim.a.s
kızlar ben geldim. biraz geç oldu ama..
bebeğim gayet iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 800 gram olmuş. boyuda 42 cm.
çok tatlıydıya keşke hergün kontrol olsa.
normal doğum için şimdilik hiçbir risk yokmuş.. herşey yolundaymış.
20 gün sonra tekrar muayene sonra her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..
çatı muayenesi filan yapmadı son ay yapacakmış..
bide magnezyum verdi. kasılmalar filan olursa azltıyomuş. çok şükür daha öyle bi şikayetim yok ama.
bebişin fotoğrafını çekti. tam vesikalık bizimkide babasının kopyası gibi. baba bayıldı tabi bu işe..
elif doruk ismine bayılıyorum..mustafa dorukda gayet güzel..
altunum seni yakalayamadığım için üzülüyordum sende samsundasın öylemi..
bende..
kızmın ismi onay gördü yani ölemi çok sevindik teyzeleri yerimseniben çok alıştım zeynebim diye sevmeye...
hasretim hayırlı olsun canım yeni nickin....hadi sıradaki kimm....:roflol:
selam annişler
elifcim doruk ismine bayılırım hatta dora istiyodum ya erkek olsaydı bizimkiler baskı yaptıydı dora olmasın die ben de anlamı aynı olan doruğu seçecektim damadıma yakışır dur bakayımm MUSTAFA DORUK&ALAZ ADA üff pek bi ağır oldu canım çok underground bir ilişki ehueheuheueheu:icecream:
İçine doğmuş canım benim. Aslında hava çok güzel hiç evde oturasım yok ama yürüyüşde bir yere kadar. Bebişim doğmuş olsaydı,arabasıyla yürüyüşe çıkardık şimdi.Parka götürürdüm..bukicim naber yawrukuss
bugun yemekten donerken sen aklima geldin, hava ne guzel buket kesin yuruyordur dedim.
keske su kalcam olmasaydi da ben de yuruyebilseydimm:a015: neyse neyseee iyiym ben bombayımmm
ben graconunkini aldim park yatak.
cok sade guzel.
cok cancanli seyleri sevmiyorum ben.
Nar bebe ha..!! Bir bakayım sağol canım.canım benimki baby 2 go..profilimde var resmi ordanda bakabilirsin..70x110 ölçüsü gayet ii duruyor ve çevremdekilerde memnun park yataktan..yerleşik bir hayatım olsa kocamanından bir karyola laırdım ama gezenciyiz tayinde çıkacak..
nar bebe sitesinden aldım canım 105 e...indrimdeydi..son zamanı yetiştim aldım
bende yarım saat yürüyorum..önceden 2 yürürken şimdi 30 ceddime yetiyor valla..kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. Gözünaydın. Maaşallah kuzucuğunada.kızlar ben geldim. biraz geç oldu ama..
bebeğim gayet iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 800 gram olmuş. boyuda 42 cm.
çok tatlıydıya keşke hergün kontrol olsa.
normal doğum için şimdilik hiçbir risk yokmuş.. herşey yolundaymış.
20 gün sonra tekrar muayene sonra her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..
çatı muayenesi filan yapmadı son ay yapacakmış..
bide magnezyum verdi. kasılmalar filan olursa azltıyomuş. çok şükür daha öyle bi şikayetim yok ama.
bebişin fotoğrafını çekti. tam vesikalık bizimkide babasının kopyası gibi. baba bayıldı tabi bu işe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?