Koltuklarına üzüldüm yaa. Üzerine örtü falan bişeyler yaparsın canım.Senin canın sağolsun.slm kizlar, nasil yorgunum nasil yorgunum bir bilseniz, artik ayaklarimin ustune basamiyorum, annem geldi ben dinlenecegime parmagimi kimildatmaya mecalim kalmadi, annem durmadan temizlik yapiyor, bende donuyorum haliyle, gelen giden cabasi, dun koltuklari sildi annem, tum koltuklar tuylenmis, rengi gitmis, eski gibi olmus cok kotu gorunuyo ya deli olcam, birde ustune ustluk bugun bisikletten dustum , Allahim korudu yan dustum, millet basima toplandi kadin hamile diye, bir gorseniz, Allahtan bebisim tekmeliyor, ama dizimle kuyruk sokumum cok agriyo, iyiki bacagimi felan kirmadan ne halt ederdim yaa
ayyy saol mutlu olduk teyzesiŞenizZeynep bu güzellik var mı soyunda
Elvan elvan güller biter bağında
Arife gününde bayram ayında
Zeynep'im Zeynep'im allı Zeynep'im
Beş köyün içinde şanlı Zeynep'im
Zeynep'e yaptırdım altından tarak
Tara zülüflerin bir yana bırak
Zeynep'e gidemem yollar pek ırak
Söğüdün yaprağı narindir narin
İçerim yanıyor dışarım serin
Zeynep'i bu hafta ettiler gelin
Kangal'dan aşağı Mamaş'ın köyü
Derindir kuyusu serindir suyu
Güzeller içinde Zeynep'in huyu
Zeynep'in alı var malı neylersin
Al yanak üstünde şalı neylersin
Bu yosmalık sende varı neylersin
Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim
Beş köyün içinde şanlı Zeynebim
Mamaş'ın yolları dardır geçilmez
Soğuktur suları bir tas içilmez
Anadan geçilir yardan geçilmez
Zeynebim Zeynebim allı Zeynebim
Beş köyün içinde şanlı Zeynebim
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ADIYLA YAŞASIN GÜZEL ZEYNEPPPPP....:içelim:
esimin sulalesinde herkes iki isimli, guzel oluyor bence iki isim. agir oluyor.mustafa doruk ta çok güzel...
ali tuna da...bakıyorum eski isimlere sardırmışız kızlar:roflol:...olsun anlar eskimeyen isim...ahmet,mehmet,mustafa,ali,ömer bence eski isimlerden eskimeyenlerden
aslıcım canım benim kayınvalidemde kalıyoruz bu ara.orda çok giremiyorum nete.babamlara geldimde bugün o ara giriyim dedim..eve geçicem bu hafta..rahat rahat görüşürüz inşallah:Şeniz:
anladım alytunum..sağlık olsun..bebişinede maşallah bu arada.tosun paşa geliyor:)
galiba biraz tosuncuk olacak ama çok değil. doktor ortalama 3.500 doğar dedi teyzesi.
kocaman bi maşallahh
Onun o tombiş yanaklarını ısırırım bem elma olur yanakları onun elmaaaa.....yerim onu bennnnn yerimmmm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
elmada nerden geldiyse aklıma -tatlicadiarzu-
eylem sezinde güzel..neden anneciğin beğenmedi anlamadım..bizimkilerde alya yı kırk kusur bulmuşlardı ama şimdi alıştılar.sen istiyorsan bence hiç kimseye kulak asma derim...
eylemcim sezin de güzel isim sen kulak asma senin kızın nasıl seslenmek istersen öyle olsunnn
esimin sulalesinde herkes iki isimli, guzel oluyor bence iki isim. agir oluyor.
ben aslinda ilk isim icin mustafa yerine esimin babasinin ismini istiyorum, hem kuranda geciyor, hem klasik hemde cok severim ben o ismi.
ama esim istemiyorbenneyaptımki
neden bana cevap yazmadınız. hamile duygusallığına bağlayacam şimdi
oğlumun adı sizce nasıl : KÜRŞAT EMİN
ayşincim hosgeldin.selam tekrar kızlar, çamaşır attım, evi süpürdüm bulaşıkları topladım, tozları aldım. yeter sanırım bu günlük. sağlık ocağı işim kaldı. ilaç yazılıyomu sağlık ocağında bileniniz var mı? demir hapım bitti de doktor da yazsa ssk dan faydalanmıyoz özel olduğu için. bir de benim uyuşuk kızımın kalp atışlarını dinleyim.
bu arada bi akrabam yeni doğum yaptı bi kendi istediği ismi bir de kayınvalidesinin ismini koydu ama şimdi pişman hem de nasıl. çünkü herkes ona "zeynep" dedirtmeye çalışıyo. oysaki o kendi koyduğu ismi söylemek istiyo. bence iyi düşünün. benim kayınvalidem de çok istedi ismini ama anneme ayıp olurben dayanamam valla haksızlık olur. hiçbi akrabamın ismini koymadık. bir ablamın ismini düşündük sonra yine vazgeçtik. isterse kendi değiştirsin ismini napalım
ayşincim hosgeldin.
ya eşimde babama ayip olur diye koydurmuyor babasinin ismini.
rahat edemezmis. haklisin bir de o var, bu sefer o ismi soyler akraba tarafi.fisfisfis
bizim oyle bi durumumuz yokta, olan arkadaslar icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?