2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aslıcım canım benim kayınvalidemde kalıyoruz bu ara.orda çok giremiyorum nete.babamlara geldimde bugün o ara giriyim dedim..eve geçicem bu hafta..rahat rahat görüşürüz inşallah:Şeniz:
anladım alytunum..sağlık olsun..bebişinede maşallah bu arada.tosun paşa geliyor:)

Koltuklarına üzüldüm yaa. Üzerine örtü falan bişeyler yaparsın canım.Senin canın sağolsun.
Ama sana daha çok üzüldüm ve de kızdım... klava: Şu halinle nasıl biniyorsun bisiklete yawwww. İnşallah iyisindir şimdi. Büyük geçmiş olsun.

ayyy saol mutlu olduk teyzesiŞeniz

ADACYO Denizim gözünaydın. Kavuşmuşsun annene. Nazanınki hemen temizliğe,seninkide bez dikmeye.... Maaşallah bu anneler hiç durmuyor pek hamaratlar yaw.

herkese teşekkür ederim arkadaşlar..
inşallah tüm hamişler iyi haberlerle gelir kontrollerden insan kuş gibi :) hafifliyo..

mustafa doruk ta çok güzel...
ali tuna da...bakıyorum eski isimlere sardırmışız kızlar:roflol:...olsun anlar eskimeyen isim...ahmet,mehmet,mustafa,ali,ömer bence eski isimlerden eskimeyenlerden
esimin sulalesinde herkes iki isimli, guzel oluyor bence iki isim. agir oluyor.

ben aslinda ilk isim icin mustafa yerine esimin babasinin ismini istiyorum, hem kuranda geciyor, hem klasik hemde cok severim ben o ismi.
ama esim istemiyorbenneyaptımki

Aslıcım gözünaydın dün kızını görmüşsün. Keyfi yerindeymiş. İkinizede maaşallah. Sana benzesin inşallah kıpırdak....

galiba biraz tosuncuk olacak ama çok değil. doktor ortalama 3.500 doğar dedi teyzesi.

neden bana cevap yazmadınız. hamile duygusallığına bağlayacam şimdi
oğlumun adı sizce nasıl : KÜRŞAT EMİN

galiba biraz tosuncuk olacak ama çok değil. doktor ortalama 3.500 doğar dedi teyzesi.

KOCAMAN Bİ MAŞALLAHH

onun o tombiş yanaklarını ısırırım bem elma olur yanakları onun elmaaaa.....yerim onu bennnnn yerimmmm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

elmada nerden geldiyse aklıma -tatlicadiarzu-

ben kaçtım kızlar çalışayım az daha öptüm hepinizi buarada lilyummmm zeynep de çok başarılı bir isim adıyla yaşasınlar öptümm hepinizi kocaman canım arkadaşlar:1hug::asigim:ımmmm

kocaman bi maşallahh

Onun o tombiş yanaklarını ısırırım bem elma olur yanakları onun elmaaaa.....yerim onu bennnnn yerimmmm cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

elmada nerden geldiyse aklıma -tatlicadiarzu-

resimde en çok yanaklar dikkat çekiyor zaten. Bide ağzını kapırdatıyordu.. çok tatlıydı ya hemen doğurmak istedim valla:)

altunumm gözün aydın canım, fotoğrafınıda bekliyoruz oğluşunun.

eylem sezinde güzel..neden anneciğin beğenmedi anlamadım..bizimkilerde alya yı kırk kusur bulmuşlardı ama şimdi alıştılar.sen istiyorsan bence hiç kimseye kulak asma derim...

eylemcim sezin de güzel isim sen kulak asma senin kızın nasıl seslenmek istersen öyle olsunnn

haklısınız aslında kızlar, annem değilde başka birisi söylese ammaaan pırt yapardım burhan usulünden ama annem deyince kafam azcık karıştı, daha güçlü bişey diyo ne demekse.gerçi hep bi kulp bulan çıkıyo isimlere, bebiş doğupta ismini alınca öyle bi severler ki.

ben mustafa'yı kayınpederinin ismidir diye düşünmüştüm. ama eşin istemiyorsa ki birde onun babasının adı senin yapabileceğin çok bişey yok bence de

Kızlar bende kaçıyorum uzanayım biraz.. Eve gelir gelmez internete koştum.. Biraz dinleneyim gelirim yine.
Görüşrüz..

altunummmm kız ben görmemişim valla sorduğunu..kürşat emin güzel canım...özellikle ben emin,emir,emre gbi isimleri çok seviyorum..oğlum olsa ahmet emir olacaktı...sana iyi uykular banada...dayanamıyorummmm.çok uykusuz kaldım..görüşürüz sonra..

neden bana cevap yazmadınız. hamile duygusallığına bağlayacam şimdi
oğlumun adı sizce nasıl : KÜRŞAT EMİN

BENCE ANNE baskı altında kalmamalı ya ne istiyosanız onu koyun boşverin milleti kımseyi memnun edemezsiniz içinizden ne geliyosa onu koyun ki buluduğunuz isimler şahane bence tereddutte kalan diğer annişlerde kalbinin sesini dinlesin...

kürşat ismini ben çok seviyorum eminde yanında çok yakışmış..
senağlama
:içelim:

selam kızlar ben geldimmm.
nasılsınız kuzucıklar? yaramaz bişey yok inşallah. geçmişe dalış yapayım bi

selam tekrar kızlar, çamaşır attım, evi süpürdüm bulaşıkları topladım, tozları aldım. yeter sanırım bu günlük. sağlık ocağı işim kaldı. ilaç yazılıyomu sağlık ocağında bileniniz var mı? demir hapım bitti de doktor da yazsa ssk dan faydalanmıyoz özel olduğu için. bir de benim uyuşuk kızımın kalp atışlarını dinleyim.

bu arada bi akrabam yeni doğum yaptı bi kendi istediği ismi bir de kayınvalidesinin ismini koydu ama şimdi pişman hem de nasıl. çünkü herkes ona "zeynep" dedirtmeye çalışıyo. oysaki o kendi koyduğu ismi söylemek istiyo. bence iyi düşünün. benim kayınvalidem de çok istedi ismini ama anneme ayıp olur ben dayanamam valla haksızlık olur. hiçbi akrabamın ismini koymadık. bir ablamın ismini düşündük sonra yine vazgeçtik. isterse kendi değiştirsin ismini napalım

ayşincim hosgeldin.
ya eşimde babama ayip olur diye koydurmuyor babasinin ismini.
rahat edemezmis. haklisin bir de o var, bu sefer o ismi soyler akraba tarafi.fisfisfis
bizim oyle bi durumumuz yokta, olan arkadaslar icin.

Son düzenleme:
ayşincim hosgeldin.
ya eşimde babama ayip olur diye koydurmuyor babasinin ismini.
rahat edemezmis. haklisin bir de o var, bu sefer o ismi soyler akraba tarafi.fisfisfis
bizim oyle bi durumumuz yokta, olan arkadaslar icin.

selam elifim, eşin de anlayışlıymış. benimki de annesinin ismini koydurmak istemedi. zaten ben de istemedim dediğim nedenlerden dolayı. biliyorum hep büyüklerimizde o istek vardır görebiliyorum da bunu ama napalım. ben de arkadaşlarımı uyarayım dedim.. akrabamdan biliyorum çünkü şu anda kendi ailesi dahil herkesten soğumaya başladı bi isim yüzünden. kötü bi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…