2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayşincim hoşgeldin.evet yazdırabiliyosun bildiğim kadarıyla sağlık ocağına..

sağol canım, ya bi kere gittim daha sağlık ocağına:) şimdi kız demesin işin düşünce geliyosun bir de her ay kontrol için gel demişti. 20. haftamda gittim sadece:CüvCüv:

evet sinir olur insan

sen nasilsin canım bugun?

canım beni soruyosan sorunlar azalmadı tabi ki ama sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum. ciddi anlamda sizleri çok seviyorum...

az kaldı canım benim sık dişini. gerilince çok garip oluyor insan yaaa. allah yardımcın olsunnn.
kuzucuğa maşalllaaaah.
selam kızlar ben geldimmm.
nasılsınız kuzucıklar? yaramaz bişey yok inşallah. geçmişe dalış yapayım bi

:1closedeyes:senağlama kise bize hoşgeldin dememiş. küstük bizde o zaman. naniknaniklaelaelaelaelae

bebişlerimiz isimleriyle yaşasınlar inşallah. ben yazdığınız isimlerden şunlar beğendim kızlar: zeynep azra, mustafa doruk, sezin ve kürşat emin. mustafa dorukla alaz adaya da şimdiden mutluluklar:roflol:
çok okumakta bazen insanda evham yapıyor kızlar ya araştırıyoruz araştırıyoruz sonra sorun çıkaracak birşey buluyoruz. üzülmekte düzenimizi hepten altüst ediyor. o yüzden kötü bişey olmadığı sürece ( ki doktorlar söylüyor) moralimizi yüksek tutup göbişleri büyütüyoruz.

daha gecmisi okuman bitmemistir diye dememistim gülüm hosgeldinn kaydirigubbakcemile5

ayy tesekkur ederiz damla teyzesi oglum adina.

ay durun veremicem galiba ben oglumu bu kadar cabukkk

damlacım hoşgeldin canım benim, :içelim: kaydirigubbakcemile3
hamile sendromu küser müsersin amman haaaa

zaten de küstüm taam mııııı? hıh(bu arada saçımı savurup kafamı bilgisayardan başka taraf çevirme hareketi yaptım bu hıh kelimesini söylerken)

Bizim karnımız acıktıııııı.. Azcık mama yiyelim biz. belimizde ağrıdı oturmaktan. Yemekten sonrada banyoyu temizleyim baaariiiii.
Yoksa akşam oluyooo. Daha yemek var,ütü var...

şaka bir yana küsmedim tabi ki. çok çabuk küsen biri değilim che- denizim geldi aklıma canım benim o hemen öyle yazar ya. kızlara takılayım dedim ben eksiklerin yerini tamamlamaya çalışıyom geçende çerezimin yaptığı gibi kızlara laf attım onu da kimse yemedi:roflol:

denizcim netti ki amcası nasıl oldu? görmeye gitti mi acaba offf inşallah kendine dikkat ediyordur üzüldüğü için yemek yememezlik yapmasa bariii.

burada halbuküü kendüsüüü
biri bizi gozetliyi şakkıdı

istanbul günlük güneşlik ama ben hem yorgunuuuum hem kalçam ağrıyo hem de yemek yapcam. onun için yürüyüşe çıkamam ayy ne çok bahane uydurdum he. ödevini yapmayan öğrenci gibi sıraladım hehehehhehe. çocuklar duymasın

Selam kızlar magezyum kullanmayı ne zaman bırakacaz bileniniz var mı?

hiç almadım ki ben.:roflol: benim doktor elevitten başka bişey vermiyor onda herşey var yeter exstra gerek yok dedi vermiyo adam gerçektende yetiyor. onu da sonuna kadar kesmiycekmiş

hiç almadım ki ben.:roflol: benim doktor elevitten başka bişey vermiyor onda herşey var yeter exstra gerek yok dedi vermiyo adam gerçektende yetiyor. onu da sonuna kadar kesmiycekmiş

elevitin sonuna kadar içileceğini biliyorum ama bu kraplar için magnezyum kullanıyorum o sanırım sonuna kadar içilmiyo kontrole gitmeme daha var belki bileniniz vardır.CADIARZU

burada halbuküü kendüsüüü
biri bizi gozetliyi şakkıdı

siz ikinize birazdan döncem.. önce bi selam vereyim

selam kizlar. okudum gecmisi geldim.. coksükür iyiyiz hepberaber.. herzamanki sikintilar var .. ya bel agrisi uykusuzluk.. yada hormonlarin azizligi.. ama az kaldi.. kaydirigubbakcemile2

biz iyiyiz kizimla.. hanimefendi sol tarafimi kesfetti..:ecrin_bebek:
insan hep ayni yere tekme atar, hep ayni yerde ayni hareketleri yaparmi ya.. ezbere biliyorum nerdeyse ne yapacagini..
ayagi o elime gelen eminim.. ben elimle hafif üzerine bastiriyorum o kaciriyor.. bana eglenceli geliyorda esim diyor ne cok kiziyordur sana rahatsiz etemsene diyo -tatlicadiarzu-

dün gece saat 11 bucuk.. karnim tok.. ama gözüm ac.. cokacimcoook
yarim saat tuttum kendimi bisi yemicem diye.. baktim acligimla basedemicem, mutfaga gittim..
mutfakdan ciktigimda saat gece 1di.. nemi yaptim? mutfagi bastan asagiya bi güzel temizledim..:lepi: dolap-cekmece elime ne geldiyse.. ne aclik kaldi ne uykuya dalamamak.. hemde mutfagim temizlenmis oldu.. :hooray:kesinlikle tavsiye ederim
:smiley-cool:

:roflol::roflol:
benim cerezim iste budur yaaa
gelmez oyle kimsenin gazina.
harikasin :lepi:

durtukleme cocuu bu arada klava: birak nereyi isterse orayi tekmelesin yawru. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…