selam tekrar kızlar, çamaşır attım, evi süpürdüm bulaşıkları topladım, tozları aldım. yeter sanırım bu günlük. sağlık ocağı işim kaldı. ilaç yazılıyomu sağlık ocağında bileniniz var mı? demir hapım bitti de doktor da yazsa ssk dan faydalanmıyoz özel olduğu için. bir de benim uyuşuk kızımın kalp atışlarını dinleyim.
/QUOTE]
Maaşallah pek bir hamarat gördüm kuzum seni a.s.
Ben yazdırıyorum sağlıkocağına. Büyük ihtimal sizin ordada yazılır.
ayşincim hoşgeldin.evet yazdırabiliyosun bildiğim kadarıyla sağlık ocağına..
evet sinir olur insan
sen nasilsin canım bugun?
selam tekrar kızlar, çamaşır attım, evi süpürdüm bulaşıkları topladım, tozları aldım. yeter sanırım bu günlük. sağlık ocağı işim kaldı. ilaç yazılıyomu sağlık ocağında bileniniz var mı? demir hapım bitti de doktor da yazsa ssk dan faydalanmıyoz özel olduğu için. bir de benim uyuşuk kızımın kalp atışlarını dinleyim.
/QUOTE]
Maaşallah pek bir hamarat gördüm kuzum seni a.s.
Ben yazdırıyorum sağlıkocağına. Büyük ihtimal sizin ordada yazılır.
danke şekerim:) hepimiz öyleyiz biliyorum, benim ev çok açık renkli yani halılar, mobilyalar falan şimdi koyu renk giydiğimizden hemen belli oluyo dökülen saçılan..
himm eşim aradı yemeğe gelcekmiş, onu bekleyim de öyle gideyim ebemizin yanınadelikafadulden
az kaldı canım benim sık dişini. gerilince çok garip oluyor insan yaaa. allah yardımcın olsunnn.Tabi artık iyice yavaşladı hareketlerim.bebişlerimden ikisi çok aşağıda.biraz hızlı yürsem sancı yapıyolar.Diğer bebişte kaburgamı çok acıtıyo.İstesemde eskisi gibi olamıyor hareketlerim.Arada bir zırlıyorum,götürün kestirin beniiiiiiiii diyedelikafadulden.gerilmekten davul gibi oldum bi de onun acısı var.Allah yardımcımız olsun hepimizin canım.
kızlar ben geldim. biraz geç oldu ama..
bebeğim gayet iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 800 gram olmuş. boyuda 42 cm.
çok tatlıydıya keşke hergün kontrol olsa.
normal doğum için şimdilik hiçbir risk yokmuş.. herşey yolundaymış.
20 gün sonra tekrar muayene sonra her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..
çatı muayenesi filan yapmadı son ay yapacakmış..
bide magnezyum verdi. kasılmalar filan olursa azltıyomuş. çok şükür daha öyle bi şikayetim yok ama.
bebişin fotoğrafını çekti. tam vesikalık bizimkide babasının kopyası gibi. baba bayıldı tabi bu işe..
selam kızlar ben geldimmm.
nasılsınız kuzucıklar? yaramaz bişey yok inşallah. geçmişe dalış yapayım bi
canım beni soruyosan sorunlar azalmadı tabi ki ama sizin sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum. ciddi anlamda sizleri çok seviyorum...
:1closedeyes:senağlama kise bize hoşgeldin dememiş. küstük bizde o zaman. naniknaniklaelaelaelaelae
bebişlerimiz isimleriyle yaşasınlar inşallah. ben yazdığınız isimlerden şunlar beğendim kızlar: zeynep azra, mustafa doruk, sezin ve kürşat emin. mustafa dorukla alaz adaya da şimdiden mutluluklar:roflol:
şaka bir yana küsmedim tabi ki. çok çabuk küsen biri değilim che- denizim geldi aklıma canım benim o hemen öyle yazar ya. kızlara takılayım dedim ben eksiklerin yerini tamamlamaya çalışıyom geçende çerezimin yaptığı gibi kızlara laf attım onu da kimse yemedi:roflol:
Selam kızlar magezyum kullanmayı ne zaman bırakacaz bileniniz var mı?
hiç almadım ki ben.:roflol: benim doktor elevitten başka bişey vermiyor onda herşey var yeter exstra gerek yok dedi vermiyo adam gerçektende yetiyor. onu da sonuna kadar kesmiycekmiş
şaka bir yana küsmedim tabi ki. çok çabuk küsen biri değilim che- denizim geldi aklıma canım benim o hemen öyle yazar ya. kızlara takılayım dedim ben eksiklerin yerini tamamlamaya çalışıyom geçende çerezimin yaptığı gibi kızlara laf attım onu da kimse yemedi:roflol:
burada halbuküü kendüsüüü
biri bizi gozetliyi şakkıdı
dün gece saat 11 bucuk.. karnim tok.. ama gözüm ac.. cokacimcoook
yarim saat tuttum kendimi bisi yemicem diye.. baktim acligimla basedemicem, mutfaga gittim..
mutfakdan ciktigimda saat gece 1di.. nemi yaptim? mutfagi bastan asagiya bi güzel temizledim..:lepi: dolap-cekmece elime ne geldiyse.. ne aclik kaldi ne uykuya dalamamak.. hemde mutfagim temizlenmis oldu.. :hooray:kesinlikle tavsiye ederim :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?