siz ikinize birazdan döncem.. önce bi selam vereyim[/COLOR][/I]:smiley-cool:
:roflol::roflol:
benim cerezim iste budur yaaa
gelmez oyle kimsenin gazina.
harikasin :lepi:
durtukleme cocuu bu aradaklava: birak nereyi isterse orayi tekmelesin yawru. klava:
anneeeeee gardımı aldım gelsene gelseneÇok üzgünüm çoook:roflol:
ne iyi etmişsin kız bir ara acıkınca bizim mutfağa gel olur muhatta istersen camları da halledebilirsin.
ellerine sağlık güle güle kirlet
bebişimle bende öyle oynaşıyom çok hoş oluyor hihihihi
cam deme bana.. daha yatak odasini camiyla oturma odasini cami var silincek.. onlarida silip genel bi temizlik yaptimmi is doguma kadar evi dagitmamakda bitiyo..
onuda anlamiyorum ya zaten.. iki kisiyiz, sabah evden cikiyor aksam giriyoruz.. nasil dagiliyo bu ev ya.. :uhm:
süpersinnn once bana, sonra diger tum acliktan gozu donmus arkadaslarima ders olsun senin bu hikayen :roflol:
o yapar karismaaaklava: fistik o fistikkk.
ay bu arada kızlar vallahi popomu kasiya kasiya bi hal oluyorum nazar degmesin size.
cam dolap demeden full enerji devam ediyorsunuz valla.
oraya gelersem var yaaaa oğluşumla bir olur senin temizlediğin mutfağı darma dağın ederim taam mııı
müdürün bayansa KKyla tanisdir derim.. rahat rahat girersin bura.. delikafaduldenmudurum ekrani gormuyor ama diyorki biraz once; sakur sukur ne yazip duruyorsun sen diyor :roflol:
onu bende bir türlü anlayamıyorum biz de iki kişiyiz ama evi gerçekten çok dağıtıyoruz bu konuda madalya istiyorum ben her gece yatmadan önce toluyorum okuldan gelince toplu oluyor akşama bir bakıyorum savaş alanı gibi.:hooray:
kızlar ben geldim. biraz geç oldu ama..
bebeğim gayet iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 800 gram olmuş. boyuda 42 cm.
çok tatlıydıya keşke hergün kontrol olsa.
normal doğum için şimdilik hiçbir risk yokmuş.. herşey yolundaymış.
20 gün sonra tekrar muayene sonra her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..
çatı muayenesi filan yapmadı son ay yapacakmış..
bide magnezyum verdi. kasılmalar filan olursa azltıyomuş. çok şükür daha öyle bi şikayetim yok ama.
bebişin fotoğrafını çekti. tam vesikalık bizimkide babasının kopyası gibi. baba bayıldı tabi bu işe..
tebessüm canım uyarını dikkate alıcam bende bu ara çok uyukluyorum..
esimin sulalesinde herkes iki isimli, guzel oluyor bence iki isim. agir oluyor.
ben aslinda ilk isim icin mustafa yerine esimin babasinin ismini istiyorum, hem kuranda geciyor, hem klasik hemde cok severim ben o ismi.
ama esim istemiyorbenneyaptımki
selam tekrar kızlar, çamaşır attım, evi süpürdüm bulaşıkları topladım, tozları aldım. yeter sanırım bu günlük. sağlık ocağı işim kaldı. ilaç yazılıyomu sağlık ocağında bileniniz var mı? demir hapım bitti de doktor da yazsa ssk dan faydalanmıyoz özel olduğu için. bir de benim uyuşuk kızımın kalp atışlarını dinleyim.
bu arada bi akrabam yeni doğum yaptı bi kendi istediği ismi bir de kayınvalidesinin ismini koydu ama şimdi pişman hem de nasıl. çünkü herkes ona "zeynep" dedirtmeye çalışıyo. oysaki o kendi koyduğu ismi söylemek istiyo. bence iyi düşünün. benim kayınvalidem de çok istedi ismini ama anneme ayıp olurben dayanamam valla haksızlık olur. hiçbi akrabamın ismini koymadık. bir ablamın ismini düşündük sonra yine vazgeçtik. isterse kendi değiştirsin ismini napalım
şaka bir yana küsmedim tabi ki. çok çabuk küsen biri değilim che- denizim geldi aklıma canım benim o hemen öyle yazar ya. kızlara takılayım dedim ben eksiklerin yerini tamamlamaya çalışıyom geçende çerezimin yaptığı gibi kızlara laf attım onu da kimse yemedi:roflol:
hiç almadım ki ben.:roflol: benim doktor elevitten başka bişey vermiyor onda herşey var yeter exstra gerek yok dedi vermiyo adam gerçektende yetiyor. onu da sonuna kadar kesmiycekmiş
gelerim, nolar yani.. nolcak yani he ..
gel.. sen gel sen..
ay ne cok özlemisim satasmayiiiiii sositososito
sabahtan beri salladigim bi kac ufak isim var, onlari bi halledip geliyim kizlar.
mudurum ekrani gormuyor ama diyorki biraz once; sakur sukur ne yazip duruyorsun sen diyor :roflol:
bu arada çerez teyzesi biz de 8. ayımıza girdik yaaaa.
benimde bi isim cikti..
1 saate kada gelirim..
merak ettim, kayinpederin ismi ne ki?
is basi yapmisiz hayirli olsun canim..agrilarin nasil oldu? kayinvaliden hala sende mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?