2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol:
benim cerezim iste budur yaaa
gelmez oyle kimsenin gazina.
harikasin :lepi:

durtukleme cocuu bu arada klava: birak nereyi isterse orayi tekmelesin yawru. klava:

arada esimin yanina gittim geldim elifim.. sinavina hazirlaniyor oda..
her gidisimdede kücük notlar yazmisim defterine.. acikmadimki.. hic ac degilimki.. yemekmi.. gibi.. hic belli etmedim ona acligimi yani
kaydirigubbakcemile3

kiz dürtüklemiyorum.. ama oda benim canimi acitiyor ben ona bisey diyormuyum sengözlerimebaksanab

ne iyi etmişsin kız bir ara acıkınca bizim mutfağa gel olur mu hatta istersen camları da halledebilirsin.
ellerine sağlık güle güle kirlet
bebişimle bende öyle oynaşıyom çok hoş oluyor hihihihi

ne iyi etmişsin kız bir ara acıkınca bizim mutfağa gel olur mu hatta istersen camları da halledebilirsin.
ellerine sağlık güle güle kirlet
bebişimle bende öyle oynaşıyom çok hoş oluyor hihihihi

cam deme bana.. daha yatak odasini camiyla oturma odasini cami var silincek.. onlarida silip genel bi temizlik yaptimmi is doguma kadar evi dagitmamakda bitiyo..
onuda anlamiyorum ya zaten.. iki kisiyiz, sabah evden cikiyor aksam giriyoruz.. nasil dagiliyo bu ev ya..
:uhm:

süpersinnn once bana, sonra diger tum acliktan gozu donmus arkadaslarima ders olsun senin bu hikayen :roflol:

o yapar karismaaa klava: fistik o fistikkk.

ay bu arada kızlar vallahi popomu kasiya kasiya bi hal oluyorum nazar degmesin size.
cam dolap demeden full enerji devam ediyorsunuz valla.

sabahtan beri salladigim bi kac ufak isim var, onlari bi halledip geliyim kizlar.

mudurum ekrani gormuyor ama diyorki biraz once; sakur sukur ne yazip duruyorsun sen diyor :roflol:

onu bende bir türlü anlayamıyorum biz de iki kişiyiz ama evi gerçekten çok dağıtıyoruz bu konuda madalya istiyorum ben her gece yatmadan önce toluyorum okuldan gelince toplu oluyor akşama bir bakıyorum savaş alanı gibi.:hooray:

ayyyyy kızlar ben kaçtım eşim evde tamirat işiyle uğraşıyordu beni çağırdı birazdan geliyorum dedim adam şimdi çağırmıyor kükrüyor resmen abowwwwwwww kızdırdık kediciği gördün mü aslan oluverdiDDDDDDDDD

dogum öncesi tüm enerjimiz cama pencerye harciyoruz ya.. dogumdan sonra ne yapariz bilmem -tatlicadiarzu-

oraya gelersem var yaaaa oğluşumla bir olur senin temizlediğin mutfağı darma dağın ederim taam mııı

sen ögretmensin dimi .. türkceni sevim.. tipki benimki gibin
:icecream:

mudurum ekrani gormuyor ama diyorki biraz once; sakur sukur ne yazip duruyorsun sen diyor :roflol:
müdürün bayansa KKyla tanisdir derim.. rahat rahat girersin bura.. delikafadulden

sizindemi kaydirigubbakcemile5

bavsecim.. magnezyumu sormussun..
benim bildigim 36. haftadan sonra kullanilmiyor..
ama tam emin degilim canim..
yarin randevum var doktorda.. sorayim bi

masallah.. Allah anali babali büyütsün insallah...seninle ayniyiz,acaba benim ki nasil su an, kac kiloda falan merak ettim. burda benim doktorum hic demiyor ya onlari..kadin iyi hos da, ekrandan gözükmez diyor. sanki ben bilmiyorum yani onun o sekilde ölcülemedigini. ver degil mi kemik ölcügünden tahmini boyunu, sonra ölc millet nasil ölcüyorsa kilosunu da...klava:Allah Allah bak sinirlendim simcikkkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tebessüm canım uyarını dikkate alıcam bende bu ara çok uyukluyorum..

ay canim kiyamam ya...en kötüsü de zaten uykusu varken insanin buna direnc göstermesi...bazen bana da oluyor öyle ama annem hemen hatirlatiyor doktorun kabus gibi sözlerini tirsiyorumgamyoncuiremsu

merak ettim, kayinpederin ismi ne ki?

millet hamarat canim, masallah ne diyeyim
ay bu arada su isim konusu hakikaten bir fecaat yani..insanlarin bu kendi isimlerini koydurma egosu ne anlamiyorum bir türlü..ben olsam asla torunuma kendi ismimi koysunlar istemem ki...ne öyle benden iki tane gibisırnaşık şey bence kisiye saygi bu...ama millete göre benim yaklasimim epey bir ters düsüyor..walla ben her zaman insanin kendine has olmasini savunmusumdur..beni benzerlikler, ayniliklar cok sikar..onun icin zaten koymam yani ..
hee bir de sey sikayetini cok duydum. eger büyüklerden birinin ismi verildeyse aile o cocugu daha cok sahipleniyormus falan filan sacmalik ya..daha da bi seviliyormusmusmussss...
aaa ayrica bu daha da komik- benim esimin ailesinde de var oldugu gibi- herkes kendi babasinin ismini cocuga koymus..ve düsünün 5 kardesler diyelim ve hepsinin iilk erkek cocugunun ismi ahmet:roflol: 5 kuzen 5´inin de ismi ile soyismi ayni :roflol: aman Allah´im bana fenalik geldiiiidelikafadulden

sen öyle san cicim...gözden kacmadi merak etme..sositososito

hiç almadım ki ben.:roflol: benim doktor elevitten başka bişey vermiyor onda herşey var yeter exstra gerek yok dedi vermiyo adam gerçektende yetiyor. onu da sonuna kadar kesmiycekmiş

ya bu ilac neyin nesi? demir ilaci mi ? ben demiri de, magnezyumu da, kalsiyumu da ayri ayri kullaniyorum..

gelerim, nolar yani.. nolcak yani he ..
gel.. sen gel sen..

ay ne cok özlemisim satasmayiiiiii
sositososito

senin ruhunda var iste, ruhundananiknanik umarim kizinin genlerine bulastirmamissindir :roflol:

sabahtan beri salladigim bi kac ufak isim var, onlari bi halledip geliyim kizlar.

is basi yapmisiz hayirli olsun canim..agrilarin nasil oldu? kayinvaliden hala sende mi?

bu arada çerez teyzesi biz de 8. ayımıza girdik yaaaa.

masallah yyaa...
ya damlacim ben netten baktim bu arada 32. haftayla 8. aya giriliyormus ama bu sekilde hesaplaninca hamilelik 10 ay gözüküyor anlamadim gitti...fisfisfisbir fikri olan var mi acep?

benimde bi isim cikti..
1 saate kada gelirim..

ayy simdi ben bu 1 saati nasil gecircem...delikafadulden

Son düzenleme:
ben geldimmmm kızz çerezzzz duyuyon mu beni baq sana diorum işler kesat gibin yawrumm ehueheueheueheuehe kendini temizliğe vermişsin ehueheueheuh

Yok anacım bizden geçmiş temizlik işleri falan. :1no2: Kocişe yaptırıp durursan böyle bi banyo temizlemekte zorlanırsın tabi.. :asigim:
Lavabo neysede klozet ve lavabo ayağına eğilmek zor oldu bayaaa. Bu arada kaşkol sardım burnumu kapattım güüya ama sanki haaala çamaşırsuyu kokuyo burnuma...kafamçokkarıştı
Accık dinleneyimde yemek yapayım. Amaaa ne yemek yapcam ben yaaa.

merak ettim, kayinpederin ismi ne ki?

is basi yapmisiz hayirli olsun canim..agrilarin nasil oldu? kayinvaliden hala sende mi?

ibrahim ismi zeynepcim, ben hep derdim eskiden beri oglum olursa ilk ismi ibrahim olsun diye.
istemiyor esim ne yapalim :sm_confused:

sagolasın canım iki haftam kalmisti, geliyim calisiyim dedim. isleri toparlamam gerek fisfisfis

kayınvalidem pazar aksami gitti :çok üzgünüm:
agrilar cok sukur daha iyi, yine de cok dikkat ediyorum ayakta kalmiyorum ama yurumem filan duzeldi coksukur yaa. :Saruboceq:

senden nehaberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…