ben çok uyuşuğum yawf evde hiçbir iş yapasım gelmiyor zaten bütün gün koşturmacayla geçiyor hayat akşam yemek yemiyorum üşengeçlikten uzanayım tv seyredeyim çerez meyve takılayım :) bu akşam yemek yapmaycam vitaminsiz evde ne bulursa yesin alırım meyve tabağımı çerez tabağımı canım ailem başlar ona takılırım sabah ezanla uyanırım:jeyyar: niye böyle uyuşuk oldum yawwff
aynı planları bend eyapıyorum ama nerde canım ailemi izleyeceğim kesin benim uyuzun suratı yine beş karıştı ben yoktum annesi fişfiklemiş yine belli kesin kavga var bu akşam bıktım ya içine edecem ha
denizim sen kayıvalidenle oturuyosun di mi?
hayır neymiş kavga sebebi hamile halinle merdiven bile yıkıyosun ne istiyor kayınvaliden saf oğlu da neden kanıyor hemen annesine??? üüff ne sinir bozucu yaaa takma sen güzelim bırak isteyen istediği tafrayı yapsınn sen kızını düşün sizin artık annne kız bir dünyanız var mult olmasına özen gösterhihoyyyt:CüvCüv:
ibrahim ismi zeynepcim, ben hep derdim eskiden beri oglum olursa ilk ismi ibrahim olsun diye.
istemiyor esim ne yapalim :sm_confused:
sagolasın canım iki haftam kalmisti, geliyim calisiyim dedim. isleri toparlamam gerek fisfisfis
kayınvalidem pazar aksami gitti :çok üzgünüm:
agrilar cok sukur daha iyi, yine de cok dikkat ediyorum ayakta kalmiyorum ama yurumem filan duzeldi coksukur yaa. :Saruboceq:
senden nehaberler?
daha yemek yapacam bıktım ya işleride bitmiyor bunların oyyy
isim konuşmusunuz ben kızızma bulamadım isim tek eylül geçiyor
isim demişken nazımımda vatandaslığa kabul edilmiş adamım benim
daha yemek yapacam bıktım ya işleride bitmiyor bunların oyyy
isim konuşmusunuz ben kızızma bulamadım isim tek eylül geçiyor
isim demişken nazımımda vatandaslığa kabul edilmiş adamım benim
bu arada çerez teyzesi biz de 8. ayımıza girdik yaaaa.
senin ruhunda var iste, ruhundananiknanik umarim kizinin genlerine bulastirmamissindir :roflol:
ayy simdi ben bu 1 saati nasil gecircem...delikafadulden
ben geldimmmm kızz çerezzzz duyuyon mu beni baq sana diorum işler kesat gibin yawrumm ehueheueheueheuehe kendini temizliğe vermişsin ehueheueheuh
[COLOR="DarkOrchid"
[I][COLOR="DarkOrchid"]che_cim amcana acil sifalar diliyorum canim..
kayinvalidene gelince.. sIk disini be güzelim..
hele bi kizini kollarina al.. sonra bosver kim ne derse desin.. o senin dünyan oldumu dokunmayin benim denizime.. [/COLOR]:1hug:
umarım hacercim umarım dedğin gibi olur ben artık umudu kestim
kız çerezzzz gel tabe kuzum meyve yiriz ben gıyamam sana iş yaptıramam hihoyyyt:CüvCüv: sana bebeklik fotolarımı gösteririm sonra kızımın çeyisslerine bakarısss sonra evine bırakırız seni alamancı çerezim benimmm:CüvCüv:hihoyyyt
fıstıklar ben geldim:) gittim sağlık ocağına, kızımın kalp atışlarını dinledim. çok mutlu oldum yine. bu arada demir hapını onlar verdi ben yazın falan demeden ona da mutlu oldum:) sonra sahile doğru gittim sahil boyu yrüdüm hava da çok güzeldi. yine mutlu oldum:)
ama akşama evimize bakmaya gelcekler bu beni üzüyoama satmalıyız.....
oooo 2 saat uyuyalım dedik doldurmuşsunuz yine...
çerezim hızına maşallah anam o ne gecenin 1 inde mutfak falan...neyse sen normalde pistin dimi pek iş yapmazdın..anca böyle gaza gelmelerle adam oluyordur evin :roflol:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?