2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben çok uyuşuğum yawf evde hiçbir iş yapasım gelmiyor zaten bütün gün koşturmacayla geçiyor hayat akşam yemek yemiyorum üşengeçlikten uzanayım tv seyredeyim çerez meyve takılayım :) bu akşam yemek yapmaycam vitaminsiz evde ne bulursa yesin alırım meyve tabağımı çerez tabağımı canım ailem başlar ona takılırım sabah ezanla uyanırım:jeyyar: niye böyle uyuşuk oldum yawwff

aynı planları bend eyapıyorum ama nerde canım ailemi izleyeceğim kesin benim uyuzun suratı yine beş karıştı ben yoktum annesi fişfiklemiş yine belli kesin kavga var bu akşam bıktım ya içine edecem ha

aynı planları bend eyapıyorum ama nerde canım ailemi izleyeceğim kesin benim uyuzun suratı yine beş karıştı ben yoktum annesi fişfiklemiş yine belli kesin kavga var bu akşam bıktım ya içine edecem ha

denizim sen kayıvalidenle oturuyosun di mi?
hayır neymiş kavga sebebi hamile halinle merdiven bile yıkıyosun ne istiyor kayınvaliden saf oğlu da neden kanıyor hemen annesine??? üüff ne sinir bozucu yaaa takma sen güzelim bırak isteyen istediği tafrayı yapsınn sen kızını düşün sizin artık annne kız bir dünyanız var mult olmasına özen gösterhihoyyyt:CüvCüv:

yaişte napacan ben amcamı ziyarete gittim geldimki bizimkinin surat beş karış hemen anladım neoldu yine dedim
sonra konuşacaz diyo bide beni korkutuyor ey allahım sen büyüksün bana sabırver yine ne dedi annen dedim seslenmedi ya varya bu iznsalr böyle gö....nle göğede çıksan yaramıyor ben artık bıktım
ya adam akıllı hamilelik yasayamıyorum zaten dahada benimle uğrasıyorla rya bıktım yemin ederim kzım sinir oldu içerde ya

iyi olmana cok sevindim canim..ayni agrilar var bende de hala.. bugun yine ayaga kalkarken bacaklarim ayrilcak sandim, nasil ilginc birsey ya... neyse icimden diom ki acil yavrum acil ki kolay dogum olsun insallahsırnaşık şey

bana gelince dun cok stresliydim...hocayla gorusmem vardi..doktora tez taslagini götürdüm...neyse okudu cok begendi ok dedi ama beyfendi sunlari da ekle dedi...ayy basima cikti iki teori daha Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook cok gicik oldum..hem vaktim az hem de ben basimdan gidecek diye nasil hayaller kuruyordum..simdi yine bir sürü zaman alacak hic yoktan...ondan o kdr stress oldum ki anlatamam...agladim aglayacaktim halbuki ortada birsey yok ama iste beklentim teslim etmekti ya hayal kirikligi olusturdu...ay ayrica esim de bir laf etti ona canim sikildi..benim zaten gözümde büyümüs mevzu, canim cikmis kac gündür de, ne hallerde oturup calismisim..ona kizidim bir sürü bir de..klava: neyse ki sonra anladi hatasini beyfendi bu sefer beni yüreklendirmeye calisiyor...ama eve gelince kendimi bir yemeye adadim ki sinirden..aman Allahim kendimden utaniyorum..hele ki cerezin dün ki iradesinden sorna:jeyyar: neyse bir seferden birsey olmaz deil mi anacimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
denizcim Allah yardimcin olsun canim yaaa...tahammül etmek zor hakikaten..Allah kolaylik versin..erkek milleti iste ilginc..hayir bir de ben seyi de anlamiyorum, bu kadilarin cogu yasamis bu yasattiklarini..neden kötü oldugunu bildigin seyi bir de sen yasatirsin ki...Allah akil fikri versin walla...

daha yemek yapacam bıktım ya işleride bitmiyor bunların oyyy
isim konuşmusunuz ben kızızma bulamadım isim tek eylül geçiyor
isim demişken nazımımda vatandaslığa kabul edilmiş adamım benim

bazen diyorumki hepsini öldüreyim okadarkı sıkıldım artık ya
bırakında bari şu hamileliğimi yassayayım yazık değilmi ya
bak yine konuşıuyorlar kaynanayla kayınbaba oğluyla konuştuklarını ona aktarıyordur eminim ben
soyğası batasıca

eylül ü ben önermiştim zaten sana çok güsel yeğenimin adı adı gibi pek tatlı kendisi de süslü bir hanım :)))oyuncaklarının bazılarını dolabının üstüne kaldırtmış bak aslı dio bunlar adanın çocuklar almasın die buraya koydurttum babama diıo cadıı :)

kolay gelsin canim.
eylül güzel bir isim..

cok bile gec kalindi, hic olmadi yapilan ayibi azcik olsun hafifletirler..
ama böyle bir ayibi tarih nasil icine sigdiracak ona hic aklim kesmiyor...

bu arada çerez teyzesi biz de 8. ayımıza girdik yaaaa.

masallah benin pasama
senin ruhunda var iste, ruhundananiknanik umarim kizinin genlerine bulastirmamissindir :roflol:

ayy simdi ben bu 1 saati nasil gecircem...delikafadulden

kiskanmayalim lütfen.. kizimda ben gibi olsun babasi ne ister baska :icecream:
benden evde iki tane
:roflol:
ben geldimmmm kızz çerezzzz duyuyon mu beni baq sana diorum işler kesat gibin yawrumm ehueheueheueheuehe kendini temizliğe vermişsin ehueheueheuh

he temizligi verdim bacim.. bildin gibi degil..
aclik basima vurunca bulasik sabununun limonlu kokusu bilem cazip geliyo, sirf ondan temizledim mutfai :roflol::roflol:

sanada gelemmi??
:jeyyar:

che_cim amcana acil sifalar diliyorum canim..
kayinvalidene gelince.. sIk disini be güzelim..
hele bi kizini kollarina al.. sonra bosver kim ne derse desin.. o senin dünyan oldumu dokunmayin benim denizime..
:1hug:

umarım hacercim umarım dedğin gibi olur ben artık umudu kestim

[

he temizligi verdim bacim.. bildin gibi degil..
aclik basima vurunca bulasik sabununun limonlu kokusu bilem cazip geliyo, sirf ondan temizledim mutfai :roflol::roflol:

sanada gelemmi??
:jeyyar:

kız çerezzzz gel tabe kuzum meyve yiriz ben gıyamam sana iş yaptıramam hihoyyyt:CüvCüv: sana bebeklik fotolarımı gösteririm sonra kızımın çeyisslerine bakarısss sonra evine bırakırız seni alamancı çerezim benimmm:CüvCüv:hihoyyyt

kandirikcilik yapiyon sen anladim ben..
böyle tavlican beni sonra gazozuma ilac neyim atcan dimi..
sonra iyi kafayla bana tüm evi paklatcan..yemezlerrrrrrrrrrrrrr

fıstıklar ben geldim:) gittim sağlık ocağına, kızımın kalp atışlarını dinledim. çok mutlu oldum yine. bu arada demir hapını onlar verdi ben yazın falan demeden ona da mutlu oldum:) sonra sahile doğru gittim sahil boyu yrüdüm hava da çok güzeldi. yine mutlu oldum:)

ama akşama evimize bakmaya gelcekler bu beni üzüyo ama satmalıyız.....

oooo 2 saat uyuyalım dedik doldurmuşsunuz yine...
çerezim hızına maşallah anam o ne gecenin 1 inde mutfak falan...neyse sen normalde pistin dimi pek iş yapmazdın..anca böyle gaza gelmelerle adam oluyordur evin :roflol:

lazanya afiyet olsun sana çerez meyve ohhh..benimkide bu akşam yok..arkadaşlarıyla dışarda yiyecekler...hani dün bahsettiğim prematüre doğan çocuk vardıya iyiymiş,sağarak anne sütüde içiyormuş..babası sevincine yemek ısmarlayacak arkidişlerine

denizzzz canım yaa üzüldüm insana bi rahat vermediler yaa.yok çocuk niye kızmış,kaynana bir yandan,koca biryandan facebooklarda halt karıştırır..sinir stres mahvoldu kadın yaa..yavruna yazık...gerizekalı kaynanan da hamile hamile üstüne salıyor dolduruyor bak çok kızdım çok...

hadi gözün aydin canim...harika geliyor onlardan birseyler duymak ögrenmek degil mi...ayy sanirim en cok su karindaki tatli hareketlerini özleyecegiz..ayyy canlarim benim...yumuk yumuk elleriyle ayaklariyla bir de hareket ediyorlar...

hayirdir ya canim evi neden satiyorsunuz? nereye tasinacaksiniz simdik?

:mymeka::mymeka:
bana pasaklimi didin sen
gelde mutfagima bi bak ..
bal dök yala, o kadar temiz
:icecream:

bu arada herkes canım ailem izliyor herhalde..bayılıyoruz yaaa eşimle..zaten ezgi mola yı çok seviyorum çok sempatik..kilo bir insana bu kadarmı yakışır yaaa...meliha desen ayrı bir olay çok güzel rol yapıyor kadın...süper diziiiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…