kandirikcilik yapiyon sen anladim ben..
böyle tavlican beni sonra gazozuma ilac neyim atcan dimi..
sonra iyi kafayla bana tüm evi paklatcan..yemezlerrrrrrrrrrrrrr
bu arada herkes canım ailem izliyor herhalde..bayılıyoruz yaaa eşimle..zaten ezgi mola yı çok seviyorum çok sempatik..kilo bir insana bu kadarmı yakışır yaaa...meliha desen ayrı bir olay çok güzel rol yapıyor kadın...süper diziiiii:lepi:
:mymeka::mymeka:
bana pasaklimi didin sen
gelde mutfagima bi bak ..
bal dök yala, o kadar temiz :icecream:
kız gazoza ilaç atma işin becerebilsem vitaminsize hergün atardım ilaç sonrası samalık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çerezim ben çok sexi bir kadın olmanın yanısıra fazla açıksözlüyümdür sen korkma sana evimi temizletmemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bende hep diyorum bak oglum hazirlaniyoruz, kemiklerimiz aciliyor,iyi olmana cok sevindim canim..ayni agrilar var bende de hala.. bugun yine ayaga kalkarken bacaklarim ayrilcak sandim, nasil ilginc birsey ya... neyse icimden diom ki acil yavrum acil ki kolay dogum olsun insallahsırnaşık şey
bana gelince dun cok stresliydim...hocayla gorusmem vardi..doktora tez taslagini götürdüm...neyse okudu cok begendi ok dedi ama beyfendi sunlari da ekle dedi...ayy basima cikti iki teori daha Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook cok gicik oldum..hem vaktim az hem de ben basimdan gidecek diye nasil hayaller kuruyordum..simdi yine bir sürü zaman alacak hic yoktan...ondan o kdr stress oldum ki anlatamam...agladim aglayacaktim halbuki ortada birsey yok ama iste beklentim teslim etmekti ya hayal kirikligi olusturdu...ay ayrica esim de bir laf etti ona canim sikildi..benim zaten gözümde büyümüs mevzu, canim cikmis kac gündür de, ne hallerde oturup calismisim..ona kizidim bir sürü bir de..klava: neyse ki sonra anladi hatasini beyfendi bu sefer beni yüreklendirmeye calisiyor...ama eve gelince kendimi bir yemeye adadim ki sinirden..aman Allahim kendimden utaniyorum..hele ki cerezin dün ki iradesinden sorna:jeyyar: neyse bir seferden birsey olmaz deil mi anacimkaydirigubbakcemile3
valla senin yalancınım..evimi b.k götürüyor diyen sen değilmiydin kızım:jeyyar: kırk yılda bir temzilik yapmış onuda doğuma kadar kullancakkaydirigubbakcemile3 kızım doğuma kadar 10 kere kırklamak gerekir kız mutfağı...
i
bana gelince dun cok stresliydim...hocayla gorusmem vardi..doktora tez taslagini götürdüm...neyse okudu cok begendi ok dedi ama beyfendi sunlari da ekle dedi...ayy basima cikti iki teori daha Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook cok gicik oldum..hem vaktim az hem de ben basimdan gidecek diye nasil hayaller kuruyordum..simdi yine bir sürü zaman alacak hic yoktan...ondan o kdr stress oldum ki anlatamam...agladim aglayacaktim halbuki ortada birsey yok ama iste beklentim teslim etmekti ya hayal kirikligi olusturdu...ay ayrica esim de bir laf etti ona canim sikildi..benim zaten gözümde büyümüs mevzu, canim cikmis kac gündür de, ne hallerde oturup calismisim..ona kizidim bir sürü bir de..klava: neyse ki sonra anladi hatasini beyfendi bu sefer beni yüreklendirmeye calisiyor...ama eve gelince kendimi bir yemeye adadim ki sinirden..aman Allahim kendimden utaniyorum..hele ki cerezin dün ki iradesinden sorna:jeyyar: neyse bir seferden birsey olmaz deil mi anacimkaydirigubbakcemile3
temizligimi begenmiyorsun yani..
onumu demek istedin -tatlicadiarzu-
(ne kadar ileri düsünceli bi kadinim :icecream: )
yani iki cümleyle birsürü şey anlattım sen gittin ne anladın pes doğrusu pess walla mehmet ali erbil le 50 sarışına katılacam haaaaaağğğkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaaaeeeem çerez 35.haftaya girmişiz ya lee hiç bakmıyorum tickera...az kalmış aman allahım heyecanmı bastı ne??...annem gelmeden sakın niyetlenme kızım...dur durduğun yerde:roflol:
elif bende sen gibi konuşuyorum..bence umurlarındadır yaa.telkin önemli bişey çünkü...ben ona neler diyorum..sen saygılı,terbiyeli,akıllı bir kız olacaksın dimi kızım,şöyle şöyel olcan dimi kızım diye diye şimdiden kafasına sokmaya çalışıyorum çocuğun..
bak demin iki cümlede o kadar sey anlatmistinda ben kendimce biseyler anlamistim en azindan..
ama bu yorumundan hec bi mok anlamadim..-tatlicadiarzu-
af buyur ?? :sm_confused:
masallah..Allah anali babali büyütsün insallah...seninle ayniyiz,acaba benim ki nasil su an, kac kiloda falan merak ettim. burda benim doktorum hic demiyor ya onlari..kadin iyi hos da, ekrandan gözükmez diyor. sanki ben bilmiyorum yani onun o sekilde ölcülemedigini. ver degil mi kemik ölcügünden tahmini boyunu, sonra ölc millet nasil ölcüyorsa kilosunu da... klava:Allah Allah bak sinirlendim simcikkkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ne zaman kontroluün var senin. inşallah benim gibi güzel haberlerle dönersin canım. valla makinede bi resmi donduruyo bişeyler yapıyo sonra söylüyor. bende anlamıyorm ama sağolsun baya iyi bi doktor hep içimizi rahatlaıyor.
ama ne yazıkki ben doktora gitmeden şunu soracam bunu soracam diyorum bebeği görünce hepsini unutuyorum yaaa :)
kendimiz anne olcaz nerdeyse ama hepimiz hala annelerimize o kadar bagliyiz o kadar mecburuz ki ..
insallah bizim yavrularimizda bizlere bu kadar düskün olurlar :Saruboceq:
yawf mehmet ali erbi lbi program yapıyo 50 tane sarışınn varrr bilgilerin sınıyorlar ama kızlar çok aptal daha ziyade dünya umurlarında değil kızların relaxlar ben de özeniyorum onlara öyle saf bişe olsam dieeeee kendimi soyutlasam bu dünyadan gamyoncuiremsuama çok eğlenceli bi program ben bayağı eğleniyom izlerken gülüyommmm bi zahide warr ay neyse yaa izleyin görünnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evinde türk kanallari olan var olmayan var kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?