2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kandirikcilik yapiyon sen anladim ben..
böyle tavlican beni sonra gazozuma ilac neyim atcan dimi..
sonra iyi kafayla bana tüm evi paklatcan..yemezlerrrrrrrrrrrrrr

kız gazoza ilaç atma işin becerebilsem vitaminsize hergün atardım ilaç sonrası samalık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çerezim ben çok sexi bir kadın olmanın yanısıra fazla açıksözlüyümdür sen korkma sana evimi temizletmemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

evinde türk kanallari olan var olmayan var
kaydirigubbakcemile

:mymeka::mymeka:
bana pasaklimi didin sen
gelde mutfagima bi bak ..
bal dök yala, o kadar temiz
:icecream:

valla senin yalancınım..evimi b.k götürüyor diyen sen değilmiydin kızım:jeyyar: kırk yılda bir temzilik yapmış onuda doğuma kadar kullancakkaydirigubbakcemile3 kızım doğuma kadar 10 kere kırklamak gerekir kız mutfağı...

temizligimi begenmiyorsun yani..
onumu demek istedin
-tatlicadiarzu-

(ne kadar ileri düsünceli bi kadinim :icecream: )

canlarım ben gidiyorum kendinize iyi bakın hepinizi öptüm yarına kalırsam görüşürüz

bende hep diyorum bak oglum hazirlaniyoruz, kemiklerimiz aciliyor,
sen de hazirlan normal dogacaksin tamam mi annem diyorum,
onun da cok umrundaydi ahahah :roflol:

ay zeynepcim yaaa tahmin edebiliyorum hocanın yaninda girdigin psikolojiyi. öfff
görmüyormu ne varmis sanki tamam diyiverse klava:
neyse neyse vardir bunda da bi hayir.
bitsinde bir an once insallah :Saruboceq:

balik hafizasi diye bisey var.. duydunuzmu hic??
he.. iste ondan niye sizde yok.. niye hic bisi unutmuyorsunuz benneyaptımki

yok bu temizlik gider bana taaaaaaaaaa kizimin kirki cikana kadar..
hic ugrasamam..
yada karnimin acikmasi lazim iste dün geceki gibi.. o zaman heryeri temizliyebilirim..
hihoyyyt

bu kadarini yapmissin o iki teoriyide yaparsin canim allahin izniyle..
herseyde vardir bi hayir..:1hug:

irademe gelince..irdaeliyim dimi ..örnek al örnek
:1closedeyes:

temizligimi begenmiyorsun yani..
onumu demek istedin
-tatlicadiarzu-

(ne kadar ileri düsünceli bi kadinim :icecream: )

yani iki cümleyle birsürü şey anlattım sen gittin ne anladın pes doğrusu pess walla mehmet ali erbil le 50 sarışına katılacam haaaaaağğğkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaeeeem çerez 35.haftaya girmişiz ya lee hiç bakmıyorum tickera...az kalmış aman allahım heyecanmı bastı ne??...annem gelmeden sakın niyetlenme kızım...dur durduğun yerde:roflol:

elif bende sen gibi konuşuyorum..bence umurlarındadır yaa.telkin önemli bişey çünkü...ben ona neler diyorum..sen saygılı,terbiyeli,akıllı bir kız olacaksın dimi kızım,şöyle şöyel olcan dimi kızım diye diye şimdiden kafasına sokmaya çalışıyorum çocuğun..

yani iki cümleyle birsürü şey anlattım sen gittin ne anladın pes doğrusu pess walla mehmet ali erbil le 50 sarışına katılacam haaaaaağğğkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak demin iki cümlede o kadar sey anlatmistinda ben kendimce biseyler anlamistim en azindan..
ama bu yorumundan hec bi mok anlamadim..-tatlicadiarzu-
af buyur ??
:sm_confused:

zeynepcim ben öyle mal bir hoca yüzünden yüksek lisansımı dondurdum tez aşamasında beklemedeyim o mal ölünce dewam edecemdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 sıkıntı yapma çok kendini kasmadan hazırlan baq az kalmış bebeğinin gelmesine dekaydirigubbakcemile5

kendimiz anne olcaz nerdeyse ama hepimiz hala annelerimize o kadar bagliyiz o kadar mecburuz ki ..
insallah bizim yavrularimizda bizlere bu kadar düskün olurlar
:Saruboceq:

bak demin iki cümlede o kadar sey anlatmistinda ben kendimce biseyler anlamistim en azindan..
ama bu yorumundan hec bi mok anlamadim..-tatlicadiarzu-
af buyur ??
:sm_confused:

yawf mehmet ali erbi lbi program yapıyo 50 tane sarışınn varrr bilgilerin sınıyorlar ama kızlar çok aptal daha ziyade dünya umurlarında değil kızların relaxlar ben de özeniyorum onlara öyle saf bişe olsam dieeeee kendimi soyutlasam bu dünyadan gamyoncuiremsuama çok eğlenceli bi program ben bayağı eğleniyom izlerken gülüyommmm bi zahide warr ay neyse yaa izleyin görünnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okumadim daha. ben de masajdan geldim simdi.kendimi kus gibi hissediyorum :dance:

kendimiz anne olcaz nerdeyse ama hepimiz hala annelerimize o kadar bagliyiz o kadar mecburuz ki ..
insallah bizim yavrularimizda bizlere bu kadar düskün olurlar
:Saruboceq:

amiiiiin.....o kadar özeiyorumki kızmla aram iyi olsun diye..annemle öyleyizdir çünkü..ayy neyse anneme olan aşkım depreşti kötü oldumsenağlama kızımm sende benle arkadaş olcan dimiiii:CüvCüv:sırnaşık şey

evinde türk kanallari olan var olmayan var
kaydirigubbakcemile

tamam izlerim :mymeka:

hade güle güle canim.. see you later.. özle bizi
-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…