ne zaman kontroluün var senin. inşallah benim gibi güzel haberlerle dönersin canım. valla makinede bi resmi donduruyo bişeyler yapıyo sonra söylüyor. bende anlamıyorm ama sağolsun baya iyi bi doktor hep içimizi rahatlaıyor.
ama ne yazıkki ben doktora gitmeden şunu soracam bunu soracam diyorum bebeği görünce hepsini unutuyorum yaaa :)
selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okumadim daha. ben de masajdan geldim simdi.kendimi kus gibi hissediyorum :dance:
altunummmm kız ben görmemişim valla sorduğunu..kürşat emin güzel canım...özellikle ben emin,emir,emre gbi isimleri çok seviyorum..oğlum olsa ahmet emir olacaktı...sana iyi uykular banada...dayanamıyorummmm.çok uykusuz kaldım..görüşürüz sonra..
BENCE ANNE baskı altında kalmamalı ya ne istiyosanız onu koyun boşverin milleti kımseyi memnun edemezsiniz içinizden ne geliyosa onu koyun ki buluduğunuz isimler şahane bence tereddutte kalan diğer annişlerde kalbinin sesini dinlesin...
kürşat ismini ben çok seviyorum eminde yanında çok yakışmış..
senağlama
:içelim:
heycandan dimi.. bendede aynisi oluyor..
doktor diyor hacer sorcan bisi varmi.. ben yok diyorum.. esim basliyor sormaya..ona yolda tembihliyorum bak ben unutuyorum sen unutma diye
eşim benden de kötü ben yolda hatırlıyorum gene o ise bütün gece görüntünün etkisinde kalıyo. bidaki sefere sorarsın diyoo. allahtan cep telefonu varda çok önemli görüen sorularda arıyorum.
eşim benden de kötü ben yolda hatırlıyorum gene o ise bütün gece görüntünün etkisinde kalıyo. bidaki sefere sorarsın diyoo. allahtan cep telefonu varda çok önemli görüen sorularda arıyorum.
bende hep diyorum bak oglum hazirlaniyoruz, kemiklerimiz aciliyor,
sen de hazirlan normal dogacaksin tamam mi annem diyorum,
onun da cok umrundaydi ahahah :roflol:
ay zeynepcim yaaa tahmin edebiliyorum hocanın yaninda girdigin psikolojiyi. öfff
görmüyormu ne varmis sanki tamam diyiverseklava:
neyse neyse vardir bunda da bi hayir.
bitsinde bir an once insallah :Saruboceq:
bu kadarini yapmissin o iki teoriyide yaparsin canim allahin izniyle..
herseyde vardir bi hayir..:1hug:
irademe gelince..irdaeliyim dimi ..örnek al örnek :1closedeyes:
anaaaeeeem çerez 35.haftaya girmişiz ya lee hiç bakmıyorum tickera...az kalmış aman allahım heyecanmı bastı ne??...annem gelmeden sakın niyetlenme kızım...dur durduğun yerde:roflol:
elif bende sen gibi konuşuyorum..bence umurlarındadır yaa.telkin önemli bişey çünkü...ben ona neler diyorum..sen saygılı,terbiyeli,akıllı bir kız olacaksın dimi kızım,şöyle şöyel olcan dimi kızım diye diye şimdiden kafasına sokmaya çalışıyorum çocuğun..
masallah..Allah anali babali büyütsün insallah...seninle ayniyiz,acaba benim ki nasil su an, kac kiloda falan merak ettim. burda benim doktorum hic demiyor ya onlari..kadin iyi hos da, ekrandan gözükmez diyor. sanki ben bilmiyorum yani onun o sekilde ölcülemedigini. ver degil mi kemik ölcügünden tahmini boyunu, sonra ölc millet nasil ölcüyorsa kilosunu da... klava:Allah Allah bak sinirlendim simcikkkÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ne zaman kontroluün var senin. inşallah benim gibi güzel haberlerle dönersin canım. valla makinede bi resmi donduruyo bişeyler yapıyo sonra söylüyor. bende anlamıyorm ama sağolsun baya iyi bi doktor hep içimizi rahatlaıyor.
ama ne yazıkki ben doktora gitmeden şunu soracam bunu soracam diyorum bebeği görünce hepsini unutuyorum yaaa :)
benim daha iki hafta var canim..subatin basi yani..aman bakalim bu sefer dicem ölc basim sunu, öyle ezbere su kadardi deme yani..sanki ben netten arastiramiyorum ortalama halini, Allah Allah yaaa
ayrica o bende de oluyor, doktorun yanina gittim mi unutuyorum her biseyi..
walla masallah derim, egilirim önünde..ama ben dün sinirden yedim, gercekten bak yoksa baska sabikam yok :roflol::roflol:
haklısın canım ya.. hasteneler olmasada olmuyo. allah hep böyle güzel sevinçler için düşürsün inşallah..
ya ne çabuk yazıyosunuz 2 dk kayınvalidemle konuştum yazmışsınız yine.
zeynepcim, zorunluluk diyelim:) sıkıntımın %50 lik nedeni bu işte. daha ev bakamadık ilanı yeni verdik yani yeni bir karar bu. ama aramışlar işte bu akşam bakmaya gelceklermiş. napalım can sağlığı diyoruz biz de.
bu arada çok güzel bebeklerimizi hissetmek. bayılıyorum ona yaa.. en büyük moral kaynağım bebeğim benim...
amannn Allahimmmmm deniz KK´nin yolunu bulabilmissssskaydirigubbakcemile3
ay ne kadar kalabaligiz..ne güzel...yeni gelen herkese slmlr...a.s.
evet ya o kadar kalabalığız ki ben geçmişi okuyuncaya kadar yeni sayfalar oluşuyor.bu aralar pek giremedim ama hepinizi özledim..ay benim 45 günüm kalmış hesaplarıma göre bakalım perşembe doktora gideceğim ne diyecek. bu arada 34. haftadan itaberen nts yapıyormuş doktorlar bir bilginiz var mı bu konuda:?
kaynatın kaynatın sizi okumak inan ki iyi geliyor..siz olmasını zbu günler geçermi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?