2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

heycandan dimi.. bendede aynisi oluyor..
doktor diyor hacer sorcan bisi varmi.. ben yok diyorum.. esim basliyor sormaya..ona yolda tembihliyorum bak ben unutuyorum sen unutma diye

selam kizlar nasilsiniz.gecmisi okumadim daha. ben de masajdan geldim simdi.kendimi kus gibi hissediyorum :dance:

ohh dokunmayin hekatima
:1hug:

valla az uyudum komşu çaya çagırdı gittim pasta börek yedim kendimden utanıyorum...
ismi beğenmene sevindim. bende emir düşündüm ama ailede çok var. EMİN de çok severim o olsun dedik.
sana iyi uykular. belkide uyandın ama :)

teşekkür ederim. genede fikir almak iyi oluyo. çünki akıldan kırk farklı soru geçiyo. aileler çok karışmıyo zaten ama sizlerin fikirleri önemli

ada cim seninde gözün aydin balim..
annen gelmis.. tadini cikar.. bizdende selam söyle..
yarinda zehramizi görecekmissiniz.. adasindanda selam götür emi

eşim benden de kötü ben yolda hatırlıyorum gene o ise bütün gece görüntünün etkisinde kalıyo. bidaki sefere sorarsın diyoo. allahtan cep telefonu varda çok önemli görüen sorularda arıyorum.

burda öyle bi sans yok iste..
acik oldugu saatlerde gittin gittin doktora.. gidemedin hastane yolunu tutman lazim..
onlarinda sana bakmasi epey bi sürüyor..
rabbim ne eksikligini göstersin hastanelerin nede düsürsün oralara
:Saruboceq:

evet evez telkinde bulunalim bence de ise yarayacaktir..

bu kadarini yapmissin o iki teoriyide yaparsin canim allahin izniyle..
herseyde vardir bi hayir..:1hug:

irademe gelince..irdaeliyim dimi ..örnek al örnek
:1closedeyes:

walla masallah derim, egilirim önünde..ama ben dün sinirden yedim, gercekten bak yoksa baska sabikam yok :roflol::roflol:

bizim gibi biri daha..cok iyi..kaydirigubbakcemile3

Walla kizlar adam iyi bir adam ondan yana süphem yok da...hani hakikaten beni zora sokmak ya da ne bileyim giciklik olsun diye yapmiyor yaptigini...adam sadece teori manyagi birsey...aslinda yeterli yani yaptiklarim..ki kendi de dedi yani ama yine de sen bunu da ekle diyor..klava: bir de benim calistigim alan cok kendisinin de ilgi duydugu bir alan, benden cok istahli yaa...ayrica beni de iyi biliyor, calismalarimi da..ondan yükleniyor bu kadar...bazen daha mi az idealist olsaydim diyorumfisfisfis her zaman iyi görüntü vermek iyi olmuyor..mesala sümsükler hep bunun icin idare edilirler:jeyyar: ya sümsük takliti yapsam o da yemezzz bundan sorna kaydirigubbakcemile3
ayrica Aslicim walla Allah sana da kolaylik versin canim..zor hocalarla ugrasmak hakikaten zor..zaten yapilan is zor bir de onlar zorlastirmiyor mu kafayi yiyor insan...hoca degistiremiyor musun sen? ne bileyim illaki o adamimi beklemen lazim?

haklısın canım ya.. hasteneler olmasada olmuyo. allah hep böyle güzel sevinçler için düşürsün inşallah..

walla masallah derim, egilirim önünde..ama ben dün sinirden yedim, gercekten bak yoksa baska sabikam yok :roflol::roflol:

hic inanasim yok sabikasiz olduna ya.. neyse..

afiyet bal seker olsun.. bebeme löp löp et olsun insallah emi

haklısın canım ya.. hasteneler olmasada olmuyo. allah hep böyle güzel sevinçler için düşürsün inşallah..

keske canim keske..amin :Saruboceq:

biz 20 gün sonra tekrar gideceğiz. gene yazarım.. sonrada yazdığım gibi her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..

ya ne çabuk yazıyosunuz 2 dk kayınvalidemle konuştum yazmışsınız yine.
zeynepcim, zorunluluk diyelim:) sıkıntımın %50 lik nedeni bu işte. daha ev bakamadık ilanı yeni verdik yani yeni bir karar bu. ama aramışlar işte bu akşam bakmaya gelceklermiş. napalım can sağlığı diyoruz biz de.

bu arada çok güzel bebeklerimizi hissetmek. bayılıyorum ona yaa.. en büyük moral kaynağım bebeğim benim...

amannn Allahimmmmm deniz KK´nin yolunu bulabilmissssskaydirigubbakcemile3

ay ne kadar kalabaligiz..ne güzel...yeni gelen herkese slmlr...a.s.

herkesin yasadigi zorunluklardan anlasilan..Allah yardimciniz olsun canim..genislik versin insallah...ama emin ol kiziniz evinize bereket getirecek..babam hep der her cocugumda daha da zenginledim diye...
sabanci kadar olmasa da kaydirigubbakcemile3geldigi yerleri düsünecek olursam cok büyük büyük bir ilerleme hakikaten.. darisi bizlerin basina insallah...insallah azmin elinden birsey kurtulmaz...

amannn Allahimmmmm deniz KK´nin yolunu bulabilmissssskaydirigubbakcemile3

ay ne kadar kalabaligiz..ne güzel...yeni gelen herkese slmlr...a.s.

evet ya o kadar kalabalığız ki ben geçmişi okuyuncaya kadar yeni sayfalar oluşuyor.bu aralar pek giremedim ama hepinizi özledim..ay benim 45 günüm kalmış hesaplarıma göre bakalım perşembe doktora gideceğim ne diyecek. bu arada 34. haftadan itaberen nts yapıyormuş doktorlar bir bilginiz var mı bu konuda:?

bizim de gözlerimiz seni aradi..bu aralar yine cok kayip var..millet sona dogru cok ugraymaz oldu..ama gerisi ayni kadro kaynatmaya devam ediyor:roflol:sırnaşık şey

walla canim benim o konuda bir bilgim yok cunku burdaki uygulama da farkli sanirim..birsey demedi doktorum bana...neyse bakalim hayirlisi insallah...

denizzzzz , koca kafali denizlülülülülülülülülülülülülülülülülülü cevap verseneeeeesositosositosositososito

bende azcık uyudum uyandım, kızımla güzellik uykusundaydık delikafadulden
deniiiz, nasılmış defne hanım? annenle nasılsınız?
zakkum canım Allah kolaylık versin, inşallah bebişlerimiz kısmetiyle gelir yuvalarımıza :Saruboceq:
acıbiber nst 32. haftadan sonra diye biliyorum ben, hatta geçen hafta mili oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…