denizzzzz , koca kafali denizlülülülülülülülülülülülülülülülülülü cevap verseneeeeesositosositosositososito
bende azcık uyudum uyandım, kızımla güzellik uykusundaydık delikafadulden
deniiiz, nasılmış defne hanım? annenle nasılsınız?
zakkum canım Allah kolaylık versin, inşallah bebişlerimiz kısmetiyle gelir yuvalarımıza :Saruboceq:
acıbiber nst 32. haftadan sonra diye biliyorum ben, hatta geçen hafta mili oldum
zannimca gecmisi okuyor..
sende o kadar gevezesin o kadar cok yazmissinki.. anca bitirrde senin bu yazini görür lülülülülülü
delinin zoruna bak kaydirigubbakcemile3 senin yaninda benim esamem okunmaz avrupali kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay benim de bugün terminim vardi sana ondan bahsettim mi avrupali :roflol::roflol::roflol:
deniz bugünmü gidecekti doktora??
yoksa yarinmi ??
ben yarin diye anladim.. ama kesin gecmisi okumusumdur.. yarin bugün olmusdur ben farkinda degilimdir kafamçokkarıştı
yok yok bugün gidecekti, yarın ben gideceğimmm delikafaduldenkafamçokkarıştı
avrupali kadar basina ben düseyim emi..:mymeka:
hatirlatmisken.. benim yarin doktor kontrolüm var.. kalbini dinlicez pitircigin insallah :asigim:
hadi insallah hayirli haberlerle dön avrupali hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol:avrupa avrupa duy sesimizi....!! bu gelen türklerin ayak sesleriiiiii !!!!! hihoyyyt:lepi:
eylemcim sezin ismi çok güzel karar kıldıysanız değiştirmeyin..biz değiştirmek zorunda kaldık..2 isim arasında kaldık 2 si bir çok uzun oluyordu...en son zeynep te karar kıldık..şimdi yanına belki kısa bişey koyabiliriz diyoruz..önerileriniz nelerdir...
zeynep azra
zeynep rana
zeynep sude
vs vs...aklıma bir anda kısa bunlar geldi..
kizlar moralim bozuldu ya su nette hamilelik te seker hastaligini okuyayim dedim keske okumasaydm moraliom bozuldu ya aglamamk icin kendimi zor tutuyorm... aniden ana karninda bebek ölümü falan diyo ayy ben kafayi yerim ya ogluma bisi olursa herseyi hazir onu bekliyo dayanamm onsuzluga yaaaaa offff Allahim ne olur olmasin öyle bisi timarhanelik olurum ben ya senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar ben geldim. biraz geç oldu ama..
bebeğim gayet iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 800 gram olmuş. boyuda 42 cm.
çok tatlıydıya keşke hergün kontrol olsa.
normal doğum için şimdilik hiçbir risk yokmuş.. herşey yolundaymış.
20 gün sonra tekrar muayene sonra her hafta hastanede kalp atışları dinlenecek..
çatı muayenesi filan yapmadı son ay yapacakmış..
bide magnezyum verdi. kasılmalar filan olursa azltıyomuş. çok şükür daha öyle bi şikayetim yok ama.
bebişin fotoğrafını çekti. tam vesikalık bizimkide babasının kopyası gibi. baba bayıldı tabi bu işe..
Selam kızlar magezyum kullanmayı ne zaman bırakacaz bileniniz var mı?
kendimiz anne olcaz nerdeyse ama hepimiz hala annelerimize o kadar bagliyiz o kadar mecburuz ki ..
insallah bizim yavrularimizda bizlere bu kadar düskün olurlar :Saruboceq:
ahanda küstüm gidiyorum...gönlünce tepin KK´da hemiiiii:mymeka:lülülülülülü
evet canım benim de yarın, bizim kız çok nazlı plesentası önde olduğu için net bi görüntü alamıyoruz ki, resmen yastık gibi suratı yapışık, tek sağlıklı olsunda, nasılsa artık haftada bir gidiyom, zaten 1 aydan azcık daha bi süre sonra kısmetse kavuşcazsendemi yarin:CüvCüv:
bende :1closedeyes:
selam söyle kizina.. doya doya bak emi
aynen canim ya ben dört gözle annemi bekliyorum.5 ay oldu görmeyeli hem cok özledim senağlama
ay cikacaksin zati..
niye beni sebep olarak gösteriyorsun.. suclu duruma düsürüyorsun..
bende gidicim yarim saat sonra, merak etme :tomato:
evet canım benim de yarın, bizim kız çok nazlı plesentası önde olduğu için net bi görüntü alamıyoruz ki, resmen yastık gibi suratı yapışık, tek sağlıklı olsunda, nasılsa artık haftada bir gidiyom, zaten 1 aydan azcık daha bi süre sonra kısmetse kavuşcaz
selamın söylerim ama teyzesi, o sana muhtemelen tekmeyle cevap verir kusuruna bakma tek iletişim yolu bu yoksa kibardır benim kızımmmkaydirigubbakcemile2
rabbim kavustursun insallah..
ne zaman geliyor.. ne kadar kaldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?