2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deniz bugünmü gidecekti doktora??
yoksa yarinmi ??
ben yarin diye anladim.. ama kesin gecmisi okumusumdur.. yarin bugün olmusdur ben farkinda degilimdir
kafamçokkarıştı

zannimca gecmisi okuyor..
sende o kadar gevezesin o kadar cok yazmissinki.. anca bitirrde senin bu yazini görür
lülülülülülü

delinin zoruna bak kaydirigubbakcemile3 senin yaninda benim esamem okunmaz avrupali kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay benim de bugün terminim vardi sana ondan bahsettim mi avrupali :roflol::roflol::roflol:

delinin zoruna bak kaydirigubbakcemile3 senin yaninda benim esamem okunmaz avrupali kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay benim de bugün terminim vardi sana ondan bahsettim mi avrupali :roflol::roflol::roflol:

avrupali kadar basina ben düseyim emi..:mymeka:
hatirlatmisken.. benim yarin doktor kontrolüm var.. kalbini dinlicez pitircigin insallah
:asigim:

deniz bugünmü gidecekti doktora??
yoksa yarinmi ??
ben yarin diye anladim.. ama kesin gecmisi okumusumdur.. yarin bugün olmusdur ben farkinda degilimdir
kafamçokkarıştı

yok yok bugün gidecekti, yarın ben gideceğimmm delikafaduldenkafamçokkarıştı

avrupali kadar basina ben düseyim emi..:mymeka:
hatirlatmisken.. benim yarin doktor kontrolüm var.. kalbini dinlicez pitircigin insallah

hadi insallah hayirli haberlerle dön avrupali hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:avrupa avrupa duy sesimizi....!! bu gelen türklerin ayak sesleriiiiii !!!!! hihoyyyt:lepi:

sağolun kızlar moral veriyosunuz:) geçecek tabi ki bu günler ama en az yarayla atlatmak duamız.

canım benim doktor NSTye 31+6 iken başladı. ekstra para da alıyolar tabi ki erken çıkan yol alırmış sanırım ondan kaynaklanıyo

nst bebeğin hareketleriyle kalp atışlarının düzenli olup olmadığına nakılan bi test. nonstresstest diye açılımı var sanırım. ayda 2 kere yapılıcak bundan böyle. bebeğin sıkıntısını ölçüyo sanırım:))).

hadi insallah hayirli haberlerle dön avrupali hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:avrupa avrupa duy sesimizi....!! bu gelen türklerin ayak sesleriiiiii !!!!! hihoyyyt:lepi:

calikusunu izledinmi??
bi adam vardi.. avrupa diye ic gecirirdi.. ah evropa ah evropa diye..
aklima o geliyo hep
:roflol:

zeynep sude :lepi:

canim sen üzüldükce sekerin cikar.dikkat edersen hic birsey olmaz kafana takma.doktorun dediklerini uygula.

canim gözünaydin.masallah bebisine

Selam kızlar magezyum kullanmayı ne zaman bırakacaz bileniniz var mı?

benim doktor 3. ayda basladi magnezyuma.doguma kadar kullanacaksin dedi.

kendimiz anne olcaz nerdeyse ama hepimiz hala annelerimize o kadar bagliyiz o kadar mecburuz ki ..
insallah bizim yavrularimizda bizlere bu kadar düskün olurlar
:Saruboceq:

aynen canim ya ben dört gözle annemi bekliyorum.5 ay oldu görmeyeli hem cok özledim senağlama

elif mustafa doruk ismini cok begendim ben ya.

sendemi yarin:CüvCüv:
bende :1closedeyes:
selam söyle kizina.. doya doya bak emi
evet canım benim de yarın, bizim kız çok nazlı plesentası önde olduğu için net bi görüntü alamıyoruz ki, resmen yastık gibi suratı yapışık, tek sağlıklı olsunda, nasılsa artık haftada bir gidiyom, zaten 1 aydan azcık daha bi süre sonra kısmetse kavuşcaz
selamını söylerim ama teyzesi, o sana muhtemelen tekmeyle cevap verir kusuruna bakma tek iletişim yolu bu yoksa kibardır benim kızımmm sen de bizden selam söyle kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

ohh dokunmayin hekatima
:1hug:[/QUOTE]

cerezim sen de olmasan bizi sallayan yok.selamimiz havada kaliyo
buarada yarin iyi haberlerle gelirsin insallah :lepi:

hepiminki öyle hepimizinki canim..
kibarligindan benimki sol tarafimi cürüttü nerdeyse.. kaba biri olsa sag tarafimida cürütürdü.. bunada sükür

kızlar magnezyumu doğuma kadar içmeyeceğiz.... doğum sancılarını önlüyomuş. 36-37. haftada kesilmesi gerekiyomuş. elevite doğumdan sonra bile devam eden var çünkü sütle bebeğe geçmesi gereken durumlar olabiliyo. 2-3 hafta daha kullanalım bakalım iğrenç tadlı magnezyumu ıiyyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…