- 21 Temmuz 2008
- 789
- 34
- 98
ohh dokunmayin hekatima :1hug:
ayy iyi o zmn sen git ben öyle geleyim..avrupa birligine karsiyim daaaa:roflol::roflol::roflol:
cerezim sen de olmasan bizi sallayan yok.selamimiz havada kaliyo
buarada yarin iyi haberlerle gelirsin insallah :lepi:
evet canım benim de yarın, bizim kız çok nazlı plesentası önde olduğu için net bi görüntü alamıyoruz ki, resmen yastık gibi suratı yapışık, tek sağlıklı olsunda, nasılsa artık haftada bir gidiyom, zaten 1 aydan azcık daha bi süre sonra kısmetse kavuşcaz
selamını söylerim ama teyzesi, o sana muhtemelen tekmeyle cevap verir kusuruna bakma tek iletişim yolu bu yoksa kibardır benim kızımmm sen de bizden selam söylekaydirigubbakcemile2
kızlar magnezyumu doğuma kadar içmeyeceğiz.... doğum sancılarını önlüyomuş. 36-37. haftada kesilmesi gerekiyomuş. elevite doğumdan sonra bile devam eden var çünkü sütle bebeğe geçmesi gereken durumlar olabiliyo. 2-3 hafta daha kullanalım bakalım iğrenç tadlı magnezyumu ıiyyyy...
hekatcim onun ki hep gösterisdelikafadulden böyle böyle kanina giriyor insanin:roflol: sonrasi malum iste kacacak delik ariyorsun:roflol::roflol: sakin ona güvenme kolana ilac bile atabilir:roflol::roflol: o iyi görünümlü bir cani:roflol::roflol:
insan sevdini yerden yere vururmus.. bu yorumunu böyle anliyorum ve bende seni seviyorum a.s.
(yalandan kim ölmüs :icecream: )
havada bile kalmazda.. bu tebessüm cok konusuyo.. şakkıdı
kayniyo arada
amin canim.sagolasin.martin ilk haftasi babamla beraber ilk yurtdisi seyahatlerine cikacaklar.bakalim sorunsuz gelebilirler umarim.:1hug:
kızlar magnezyumu doğuma kadar içmeyeceğiz.... doğum sancılarını önlüyomuş. 36-37. haftada kesilmesi gerekiyomuş. elevite doğumdan sonra bile devam eden var çünkü sütle bebeğe geçmesi gereken durumlar olabiliyo. 2-3 hafta daha kullanalım bakalım iğrenç tadlı magnezyumu ıiyyyy...
iftiraaaa..
senmi kacacak delik ariyorsun??? sen degilmisin bana satasan , temizligime dil uzatan :mymeka:
bi kere kolaya ilac karistiran lazanya.. ben degilim.. lütfen yanlis bilgi vermeyelim :1closedeyes:
neyse ben cikiyorum simdilik.herkese iyiaksamlar .kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
canim insallah sen de iyi haberlerle dönersin.
bak edepsize bak bir de bana yikiyor sucu kaydirigubbakcemile3 senden korkulurr walla:jeyyar:..bu kadari benim bile aklima gelmezdi:roflol::roflol:
asli akilli kizdir öyle sey yapmaz..yapsa bile isini gizliden halleder, delil birakmazdelikafadulden o senin hüsnü kuruntunkaydirigubbakcemile3
ama sende o potansiyel var ben diim...gözlerinden belliii...lülülülülülü
bu aydinlatici bilgi icin cok tesekkürler canim.a.s.
neyse ben cikiyorum simdilik.herkese iyiaksamlar .kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
hadi gecirsene cerez arkadasini...:roflol::roflol::roflol:
bu böyle iste hekat..bak ortalarda yok ama ben diim sana güle güle diye...kendien iyi bak..byeee
o bile aslinda herseyi anlatiyor..
aklindan aslinda ne hinlikler gectigini.. ama uygulamadigini
yaparmi yapmazmi..celiskili yaziyorsun
bende daha ne potansiyeller var bi bilsen :icecream:
rica ederim canım, soran arkadaşlar olmuş da, ondan bu kadar ısrarla yazdımbenneyaptımki
demek yarın bebişinizi göreceksiniz... ayyy çok güzel valla...
bu arada sağlıkocağındaki ebeler beni şaşırttı:uhm: "sen ne kadar zayıfmışsın da böyle oldun" dediler. anlamadım. ama beni haftama göre zayıf görmüşler. karnım da çok büyük değil zaten. ben buna da mutlu oldum:asigim:bakalım 1.5 ayda ne kadar kilo alıp bu dönemimi tamamlıycam?
1. dinimize göre insanlar akillarindan gecen kötü seyleri yapmadiklri sürece sorumlu degillerdirkaydirigubbakcemile3 ayrica nefsine karsi koydugu icin sevap bile yazilir hanelerinesırnaşık şey
2. sabir büyük sevaptir...eee sen de benim sebabimi katlatiyorsun hani :roflol:sositososito:roflol: senin bunun icin cok seviyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:
3. avrupa yakasinda bir gaffur vardi hatirlar misin? :roflol::roflol:laelaelaelaelae
ben gitmicem canim, cerezin yarin termini lülülülülülü varmis...
annesinden pek haz etmem ama yavrucagin ne günahi var ona kiyamiyorum kaydirigubbakcemile3
bir de eylemimiz var sanirim sadece...
insallah iyi haberlerle gelsinler..
cevap veriyorum
3. türk kanallari yok bizde, yok yok :mymeka: kac defa yazcam daha :mymeka:
kiz iyiki bi acigimiz buldun he.. senin diline düsen yanmis..:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?