2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh dokunmayin hekatima
:1hug:

cerezim sen de olmasan bizi sallayan yok.selamimiz havada kaliyo
buarada yarin iyi haberlerle gelirsin insallah :lepi:[/QUOTE]

hekatcim onun ki hep gösterisdelikafadulden böyle böyle kanina giriyor insanin:roflol: sonrasi malum iste kacacak delik ariyorsun:roflol::roflol: sakin ona güvenme kolana ilac bile atabilir:roflol::roflol: o iyi görünümlü bir cani:roflol::roflol:

ayy iyi o zmn sen git ben öyle geleyim..avrupa birligine karsiyim daaaa:roflol::roflol::roflol:

insan sevdini yerden yere vururmus.. bu yorumunu böyle anliyorum ve bende seni seviyorum a.s.

(yalandan kim ölmüs :icecream: )
cerezim sen de olmasan bizi sallayan yok.selamimiz havada kaliyo
buarada yarin iyi haberlerle gelirsin insallah :lepi:

havada bile kalmazda.. bu tebessüm cok konusuyo.. şakkıdı
kayniyo arada

canim insallah sen de iyi haberlerle dönersin.

bu aydinlatici bilgi icin cok tesekkürler canim.a.s.

iftiraaaa..
senmi kacacak delik ariyorsun??? sen degilmisin bana satasan , temizligime dil uzatan :mymeka:
bi kere kolaya ilac karistiran lazanya.. ben degilim.. lütfen yanlis bilgi vermeyelim
:1closedeyes:

insan sevdini yerden yere vururmus.. bu yorumunu böyle anliyorum ve bende seni seviyorum a.s.

(yalandan kim ölmüs :icecream: )

havada bile kalmazda.. bu tebessüm cok konusuyo.. şakkıdı
kayniyo arada

bak edepsize bak bir de bana yikiyor sucu kaydirigubbakcemile3 senden korkulurr walla:jeyyar:..bu kadari benim bile aklima gelmezdi:roflol::roflol:

amin canim.sagolasin.martin ilk haftasi babamla beraber ilk yurtdisi seyahatlerine cikacaklar.bakalim sorunsuz gelebilirler umarim.:1hug:

gelirler gelirler.. desene sende iki kere safak sayanlardansin..
saglicakla kavustursun insallah :Saruboceq:

canim.. ben gibi yap.. tika burnunu, yum gözlerini tek dikiste ic.. ben sevmedigim her seyi öyle iciyorum..

ama ne yalan söylim hamileligim boyunca hic bi vitamin almadim.. ne demir, ne magnezyum nede baska bisi..
benneyaptımki

iftiraaaa..
senmi kacacak delik ariyorsun??? sen degilmisin bana satasan , temizligime dil uzatan :mymeka:
bi kere kolaya ilac karistiran lazanya.. ben degilim.. lütfen yanlis bilgi vermeyelim
:1closedeyes:

asli akilli kizdir öyle sey yapmaz..yapsa bile isini gizliden halleder, delil birakmazdelikafadulden o senin hüsnü kuruntunkaydirigubbakcemile3
ama sende o potansiyel var ben diim...gözlerinden belliii...lülülülülülü

canim insallah sen de iyi haberlerle dönersin.

inşallah canım inşallah. suyumuz selimiz ne alemde bi ölçsün bakalım dr. amcamız. işte yarın ki mayeneye göre risk yoksa artık izmirde ege üniversitesinde mi devam edeceğiz yoksa eve dönüp nzillide mi doğum yapacağız kararımızı vereceğiz.

bak edepsize bak bir de bana yikiyor sucu kaydirigubbakcemile3 senden korkulurr walla:jeyyar:..bu kadari benim bile aklima gelmezdi:roflol::roflol:

o bile aslinda herseyi anlatiyor..
aklindan aslinda ne hinlikler gectigini.. ama uygulamadigini

asli akilli kizdir öyle sey yapmaz..yapsa bile isini gizliden halleder, delil birakmazdelikafadulden o senin hüsnü kuruntunkaydirigubbakcemile3
ama sende o potansiyel var ben diim...gözlerinden belliii...lülülülülülü

yaparmi yapmazmi..celiskili yaziyorsun
bende daha ne potansiyeller var bi bilsen
:icecream:

bu aydinlatici bilgi icin cok tesekkürler canim.a.s.

rica ederim canım, soran arkadaşlar olmuş da, ondan bu kadar ısrarla yazdımbenneyaptımki

demek yarın bebişinizi göreceksiniz... ayyy çok güzel valla...

bu arada sağlıkocağındaki ebeler beni şaşırttı:uhm: "sen ne kadar zayıfmışsın da böyle oldun" dediler. anlamadım. ama beni haftama göre zayıf görmüşler. karnım da çok büyük değil zaten. ben buna da mutlu oldum:asigim:bakalım 1.5 ayda ne kadar kilo alıp bu dönemimi tamamlıycam?

o bile aslinda herseyi anlatiyor..
aklindan aslinda ne hinlikler gectigini.. ama uygulamadigini

yaparmi yapmazmi..celiskili yaziyorsun
bende daha ne potansiyeller var bi bilsen
:icecream:

1. dinimize göre insanlar akillarindan gecen kötü seyleri yapmadiklri sürece sorumlu degillerdirkaydirigubbakcemile3 ayrica nefsine karsi koydugu icin sevap bile yazilir hanelerinesırnaşık şey
2. sabir büyük sevaptir...eee sen de benim sevabimi katlatiyorsun hani :roflol:sositososito:roflol: senin bunun icin cok seviyorum iste kaydirigubbakcemile3:icecream:

3. avrupa yakasinda bir gaffur vardi hatirlar misin? :roflol::roflol:laelaelaelaelae

Son düzenleme:

ben gitmicem canim, cerezin yarin termini lülülülülülü varmis...
annesinden pek haz etmem ama yavrucagin ne günahi var ona kiyamiyorum kaydirigubbakcemile3

bir de eylemimiz var sanirim sadece...

insallah iyi haberlerle gelsinler..

cevap veriyorum

1. bunu bende biliyorum.. ama sen akilli geciniyorsun ya.. sevap sahibi olmak icin önce yapmican hinligi düsünüp sonra yapmayip vazgecip kendince sevap kazaniyorum diye düsünüyorsundur ( bu anlatisim sag kulagini sol elinle kafanin arkasindan göstermek gibi oldu )

2. sevabina sevap katiyorsam banada yaziliyordur bir-iki sevap

3. türk kanallari yok bizde, yok yok :mymeka: kac defa yazcam daha
:mymeka:

amin amin

de..

kiz iyiki bi acigimiz buldun he.. senin diline düsen yanmis..
:dilcikar:

cevap veriyorum

3. türk kanallari yok bizde, yok yok :mymeka: kac defa yazcam daha
:mymeka:

diyorum iste avrupalisin:roflol::roflol::roflol: bu herseyin ispati :jeyyar:

ayrica canim yalanciktan niyetler sayilmaz...lülülülülülü ben gercekten sevap kazaniyorumdurrrrlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…