2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok bilin sen zati :mymeka:

hamile kadinla ugrasmaya hic gocunmuyosun ama.. onunla ugrasirkende sevap yaziliyormuki sana
kaydirigubbakcemile

sartlar esit, demogoji yapma banakaydirigubbakcemile2lülülülülülü

ayy korkulur senden, burda hamilelerin dahil oldugu formda hamileligini kullaniyorsun :roflol:kimbilir esine karsi nasil koz olarak kullaniyorsundur:roflol::roflol::roflol:

bana müsade kizlar..
verdigimiz rahatsizlikdan dolayi ben kendimi adima özür dilerim..
yarin görüsürüz yine tam takim insallah

cikmam lazim yoksa sorardim ben sana

arkadaslar benden sorna cerezi bagriniza basmayin, dislayin onu:roflol: sositosositosengözlerimebaksanab

Canim avrupalim benim simdi ben gidince kimle ugrasacaksin diyecegim ama sen kesin simdiden kestirmissindir gözüne birini:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 neyse artik sirami o talihli arkadasa birakiyorum:roflol::roflol:

kendinize iyi bakin....
Allaha emanet olun...duanin icerisine cerez de dahilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar, vaktim az kayinvalide misafirimiz o yuzden cok kalamayacagim,

bugun doktordaydik, subat annesi olma yolunda ilerlerken mart anneligi statume geri dondum. doktor benim takvimde mart ayina yazdi, bak dedi guveniyorum sana tutacaksin bu bebegi, verdi gazi bakalim

32. haftaya geldik, bu haftanin onemi bundan sonra dogan hicbir bebegi kolay kolay kaybetmeyiz dedi.36dan sonra da istedigin zaman aliriz dedi. hepimizin gozu aydin yani kızlar, Allah bu gunleri de gosterdi bize.

benim velede gelince; kafa asagida, yine yuzunu gostermedi, gorunurde bir sorunu yok, kilosu 2650

anasina gelince bu sabah tartildiginda 1 kilo vermis oldugunu gordugunden dolayi aksam 2 tabak manti hupletip eski formuna kavustu:CüvCüv:

bizden havadisler bu kadar darisi bizim muhtarin basina anasini gorunce nasil da satişa geçti goruyorsunuz:)

saka saka muhtarim sen bu tatili hakettin fazla mesai bile yaptin hepimiz icin ayri ayri, gece yine gelecegim muhtarin kizinin guzel haberlerini almak icin

hepinizi cok optum simdilik bye

ay kızlarrr siz boyle begenince ben daha da cok seviyorum bu ismii Şeniz

cok guzel sekerim bence de.. sanki doruk isminde herkes yakisikli olurmus gibi gelir bana hep:) bir kere isimden dolayi 1-0 onde olacak, doruk yani otesi yok doruksun:)):hooray:

mustafa da yanina yakismis, mistik diye severiz artik ogulcugunu

ne denir? Allah ismiyle buyutur insallah di mi

valla ben de cok sevindim en cok da palladium bulusmasina gelebilecegim icin

benim bir arkadasim var doruk diye, cocuk hem yagusuklu hem doktorrr daha ne olsun demi :lepi:

ayyy insallah yaa, hepimiz gelicez insallah o bulusmaya cok merak ediyorum cok komik olucaz kesin :roflol:

benim bir arkadasim var doruk diye, cocuk hem yagusuklu hem doktorrr daha ne olsun demi :lepi:

ayyy insallah yaa, hepimiz gelicez insallah o bulusmaya cok merak ediyorum cok komik olucaz kesin :roflol:

benim de vardi birtane kocam gorusmemi yasakladi, sanirim yakisikli diye heheheh:)

super olacak superr butun alisveris merkezi arkamizdan agizlar acik bakacak:) diyorum asma katlarda 2ye bolunup karsilikli yuruyelim, konstruksiyon kaldirmayabilir:)

hadi ben kactim simdilik hepinizi de cok optumm

Kızlar herkese merhabaa!!!!!
deniz anasını buldu bizi unuttu valla..haklı kız.yanımda annem olsa internet aklıma bile gelmez herhalde..
Yok valla canım yaa, bugün doktora gittik annemle, sonrasında da biraz dolaşınca saat bu saat oldu... :)

ADACYO Denizim gözünaydın. Kavuşmuşsun annene. Nazanınki hemen temizliğe,seninkide bez dikmeye.... Maaşallah bu anneler hiç durmuyor pek hamaratlar yaw.

Çok sağol canım benim. Darısı tüm anne özlemi çekenlerin başına.
neden bana cevap yazmadınız. hamile duygusallığına bağlayacam şimdi
oğlumun adı sizce nasıl : KÜRŞAT EMİN

Bence bu isim çok güzel altunummm....

ada cim seninde gözün aydin balim..
annen gelmis.. tadini cikar.. bizdende selam söyle..
yarinda zehramizi görecekmissiniz.. adasindanda selam götür emi
Teşekkürler çerezimmm.... Annemin de sizlere selamı var. Zehramızı bugün gördük... Detaylar aşağıda...

amannn Allahimmmmm deniz KK´nin yolunu bulabilmissssskaydirigubbakcemile3ay ne kadar kalabaligiz..ne güzel...yeni gelen herkese slmlr...a.s.
Cadısın sen cadıııı!!! :))) Yolu buldum ne varmış ki.... Muhtarlıktaki yıllık yasal iznimi kullanıyom ben...

denizzzzz , koca kafali denizlülülülülülülülülülülülülülülülülülü cevap verseneeeeesositosositosositososito

Ben miyim o koca kafa? klava:Geçmişi okuyoz herhalde, çılgınlar gibi yazmışınız yine... :mymeka:
Sağol Eylemcim, biz iyiyiz, sizler nasılsınız? Okuduğum kadarıyla bir yaramazlık yok inşallah... Annemle de gayet iyi gidiyor. Zehra Defne ile ilgili detaylar aşağıda yazıyor.

zannimca gecmisi okuyor..
sende o kadar gevezesin o kadar cok yazmissinki.. anca bitirrde senin bu yazini görür lülülülülülü
Valla yaaaa....

deniz bugünmü gidecekti doktora??
yoksa yarinmi ??
ben yarin diye anladim.. ama kesin gecmisi okumusumdur.. yarin bugün olmusdur ben farkinda degilimdir kafamçokkarıştı
Bugün bugün... naniknanik

yok yok bugün gidecekti, yarın ben gideceğimmm delikafaduldenkafamçokkarıştı
a.sa.s

Kızlar bugün gittim kızımı gördüm. Durumu gayet iyi... Suyumuz ve plesantamız da gayet iyi... Kızım 2500 gr ve 50 cm. olmuş. Doktorum bugün ilk alttan muayenemi yaptı ve çatımın dar olduğunu, esneme payının az olduğunu böyle giderse normal doğum yapmamın gerçekten zor olacağını söyledi. Çok üzüldüm ama çoook. Bakalım 15 gün sonra tekrar gidecez...
Öpüyorum sizleri.. Yemekten sonra veya gece geç vakitte girmeye çalışırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar misafr geldi, iş yapmasak da geliniiz ya oturacaz yanlarında bide bize hoşgeldine gelmişler ayıp olur şincik. hadi ben kaçarlaelaelaelaelae bu hoşgeldin ziyaretlerinden hiç hazetmem nedense

Sadece doktorun değil,bizde güveniyoruz canım sana.. Tutarsın sen kuzunu ....
Maaşallah kilosunada. Sağlıcakla gelişsin işallah.

Maaşallah kızına Denizim.. Hakkında hayırlısı canım. Hiç belli olmaz doğum işi ama Allah gönlüne göre versin inşallah.

denizcim maşallah kızına boyu kilosu gayet iyi...nazar değmesin..ama üzülme yaa normal doğum yapamıcam diye..bizim bir tanıdık okadar zayıf yapısı o kadar ince bişeyki.çatısıda çok darmış zaten kalçanın minicikliğinden belli o bile rahatça doğurmuş..sen içini ferah tut rabbim yardım eder inşallah...

herkese merhabalar arkidisler bana yaptiginiz yorumlari okudum herkese cok ama cok tesekkür ederim düsündümde bosuna kendimi ve oglusmu üzüyorm düsünmücm öyle sacma sapan seyler ve yediklerime dikkat edicm kacamak yapmicm ok öpüyorum teker teker hepinizi cok sagolun

denizcim çok sewindim kızının iyi olmasına üzülme normal apamam die pozitif düşün mutlaka bir nedeni vardır kızz lilyumcum ne kadar az kaldı sizin yaaaa kavuşacanız bebişlerinizleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…