Lazanya, ADACYO+, hayaletorka, sehnaz52+, Zarag selamlar ben geldim
denizcim çok sewindim kızının iyi olmasına üzülme normal apamam die pozitif düşün mutlaka bir nedeni vardır kızz lilyumcum ne kadar az kaldı sizin yaaaa kavuşacanız bebişlerinizleee
Lazanya, ADACYO+, hayaletorka, sehnaz52+, Zarag selamlar ben geldim
denizcim çok sewindim kızının iyi olmasına üzülme normal apamam die pozitif düşün mutlaka bir nedeni vardır kızz lilyumcum ne kadar az kaldı sizin yaaaa kavuşacanız bebişlerinizleee
denizimm defnemize41 kere masallah tosun yigenim benim teyzesi yer onun bacaklarini
Teşekkürler Şehnaz Teyzesi... Tosun hem tombikleşiyo, hem de uzuyo maşallah!!!Ama hiç düşünmüyor ki, annesi onu nasıl çıkaracak... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar ben minicik bir bolero ördüm kızıma..en fazla 3 aya kadar giyer zaten ama biraz ip arttı ne yapabilirim...saç bantı örsem olurmu????
ben geldiim, gitti misaifrler. ama bugün şiştim ben ya. bi 10 dakika kadar yürüdük şimdide ayakları diktim havaya yatıyorum. halimi bi görseniz ayaklar havada, klavye bacaklarımda ama klavyenin son 2 satırını göbeğimden göremiyorum. ilahi çocuklar ne hallere sokuyorlar insanı.
denizcim maşallah defneye, güzel büyümüş.
şehnazım bence sadece deniz düşünmesin nasıl çıkaracm diye, senin tosun paşanın da defneden aşağı kalır yok, fazlası var eksiği yok kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: amaaan nasılsa içeri girdiler öyle yada böyle bi şekilde çıkacaklar deyip kendimi avutuyorum kötükedihüso
lilyum şık bi patikte örebilirsin bolerona takım o kadar kaldıysa ipin.
ahh cnm benim ben zaten bosuna korkmuyorm dogumdan benimki defnedende siskooooooo hemm artk sen dsün gerisini ne ettceksm ben dogumda kesecekler beni valla senağlamasenağlamasenağlama
ya bugün az oynadı beni pıtırcık yorgun mu ne:)))anası gibi yoruluyor naapsıınnnn????
korkma canımın içi, sağlıkla olsun da dedim ya nasılsa çıkacaklar öyle ya da böyle, kendini korkutma, canının acıyacağın aklına geldikçe arda kaan'ı ilk kucağına aldığın anı düşün:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?