2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim çok sewindim kızının iyi olmasına üzülme normal apamam die pozitif düşün mutlaka bir nedeni vardır kızz lilyumcum ne kadar az kaldı sizin yaaaa kavuşacanız bebişlerinizleee

seni yaramaz yine boş durmamaışsındelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 koptum vallahi

he kız valla az kaldı yaa..ayy içimi heyecan kaplıyor...günler geçmek bilmiyor diyordum geçiyormuş su gibi akıyormuş şimdide telaş yaptım yaaa....

Lazanya, ADACYO+, hayaletorka, sehnaz52+, Zarag selamlar ben geldim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hoşgeldin Aslıcımmmmm!!!

denizcim çok sewindim kızının iyi olmasına üzülme normal apamam die pozitif düşün mutlaka bir nedeni vardır kızz lilyumcum ne kadar az kaldı sizin yaaaa kavuşacanız bebişlerinizleee

Sağol canım... Bkalım hayırlısı diyorum ben de...

Şehnazımmm, sen deli misin acaba???? Neden böyle şeyler düşünüp benim yeğenimi üzüyosun acaba!!! klava:

offff kızlar moralim bozuldu varya..prematüre doğuran arkadaş önceden özel hastanede yatıyordu sonra üniversitede yatmaya başladı...onlara toplam 5000 borçları varmış...30 haftalık doğdu zaten ne kadar küvezde kalır bilinmiyor..hergece için 100 ytl alıyorlarmış...adam arabayı satıcam falan diyormuş...bebek iyi annesinin sütünü veriyorlarmış ama zor yaa..adamın neşesi gitmiş..bide o haliyle yemeğe götürmüş bizimkileri deli adam...Allahım yaa en kısa zamanda atlatsınlar...eşimin şimdi ödü kopuyor kızım sakın gelişimini tamamlamadan gelme nolur diyor hep karnıma..

denizimm defnemize 41 kere masallah tosun yigenim benim teyzesi yer onun bacaklarini

Teşekkürler Şehnaz Teyzesi... Tosun hem tombikleşiyo, hem de uzuyo maşallah!!! Ama hiç düşünmüyor ki, annesi onu nasıl çıkaracak... kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evett denizimmm haklisin ben deliyim hatta zir deliyim salak gibi gittim okudum yazilari esime caktirmadnda agladm cünkü eger görseydi beni aglarken kiyameti koparrdi..neyse artk öyle yazilar okumucm ,kafami karistirmicm, oglumu üzmücem ,kendimi üzmücem ve yediklerime dikkat edicem kacamak yapmicm..ohh az kaldi zati dimi amaaaaaa

ohh ohh tombis yigenim benim
ee cnm orasinida sen düsünecen ufacik cocuk onumu dusunecek anam beni nasl cikaracak diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ben minicik bir bolero ördüm kızıma..en fazla 3 aya kadar giyer zaten ama biraz ip arttı ne yapabilirim...saç bantı örsem olurmu????

hepinize iyi akşamlar kızlar biraz geçmişe baktım bi sorun yok çok şükür, ben fazla giremiyorum ama şu okul bi kapansın hayırlısıyla o zaman daha çok çene çalabilirim...kaydirigubbakcemile5
okuldan geldiğim gibi yatıyorum bu saatlerde anca kendime gelmiş oluyorum ama yine yatmam gerekiyo yarın kalkabilmek için...kaydirigubbakcemile5
doğuma da az kaldı düşündükçe bi garip oluyorum içimizdeki bebişlerimiz dışarı çıkıcaklar ne güselll demiiikaydirigubbakcemile2

kızlar ben minicik bir bolero ördüm kızıma..en fazla 3 aya kadar giyer zaten ama biraz ip arttı ne yapabilirim...saç bantı örsem olurmu????

ayy cnm ne iyi etmiisn balero örerek benimde annm örmüstü fakat erkek oldugu ögrenilince kaldi bizim balero artk ikincisi kiz olursa o giyer napalim...bence sac banti hos olur yap cnm denemeye deger

ben geldiim, gitti misaifrler. ama bugün şiştim ben ya. bi 10 dakika kadar yürüdük şimdide ayakları diktim havaya yatıyorum. halimi bi görseniz ayaklar havada, klavye bacaklarımda ama klavyenin son 2 satırını göbeğimden göremiyorum. ilahi çocuklar ne hallere sokuyorlar insanı.
denizcim maşallah defneye, güzel büyümüş.
şehnazım bence sadece deniz düşünmesin nasıl çıkaracm diye, senin tosun paşanın da defneden aşağı kalır yok, fazlası var eksiği yok kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: amaaan nasılsa içeri girdiler öyle yada böyle bi şekilde çıkacaklar deyip kendimi avutuyorum kötükedihüso
lilyum şık bi patikte örebilirsin bolerona takım o kadar kaldıysa ipin.

Son düzenleme:

ahh cnm benim ben zaten bosuna korkmuyorm dogumdan benimki defnedende siskooooooo hemm artk sen dsün gerisini ne ettceksm ben dogumda kesecekler beni valla senağlamasenağlamasenağlama

ahh cnm benim ben zaten bosuna korkmuyorm dogumdan benimki defnedende siskooooooo hemm artk sen dsün gerisini ne ettceksm ben dogumda kesecekler beni valla senağlamasenağlamasenağlama

korkma canımın içi, sağlıkla olsun da dedim ya nasılsa çıkacaklar öyle ya da böyle, kendini korkutma, canının acıyacağın aklına geldikçe arda kaan'ı ilk kucağına aldığın anı düşün:1hug:

cok saol cnm bende arda kaani kucagima aldigim ani düsünüp korkmamaya calisiyrm ama iste insan hic yasamadgi bi olay olunca haliyle korkuyo ama allh yardm ettsin hepimize ins hepimiz saglikli aliriz bebislerimizi kicagimiza

canlarim ben cikiyrm kocisle cok uykumuz geldi sabah cok erken kalktik bugunde kosustrmaca ile gecti zaten öptüm hepinizi cici bakain kendinize ve bebeislere yarn görüsürüz bbyyyyy

ay cok guzel bu dizi bugun yaaa
yagmurda camurda baskasinin duugnunde 20 sene bekledim dedi ya meloş
ben orda koptum yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…