2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de feride ye koptummm herkese faydası dokunuyo herkese akıl veriyo kendine faydası yokkaydirigubbakcemile3 en sevdiğim karakter ayoll halim de bütün jestleri biranda yapıytor hahahahahahahahaha

cok saol cnm bende arda kaani kucagima aldigim ani düsünüp korkmamaya calisiyrm ama iste insan hic yasamadgi bi olay olunca haliyle korkuyo ama allh yardm ettsin hepimize ins hepimiz saglikli aliriz bebislerimizi kicagimiza

bak sana kendimden bir örnek vereyim bizim bebek tüp bebek biliyorsun onun öncesinde olumsuz sonuçlanan 3 tane aşılama var hepsi ayrı bir umut hepsinde bi dünya iğne, ilaç, dr.a git gel ve hüsran. ama şimdi hepsini unuttum çok şükür yavrum benimle. çok rahat bir hamilelikte geçirmedim hep endişe ya öyle olursa, ya böyle olursa, miyomu, hipotiroidi, suyu... ama inanıyorum ki kızımı kucağıma aldığımda da bunları unutacağım. o yüzden çok şükür diyorum Allaha, kızımı bana verdi. doğumda elbette acımız olacak ama onlarda unutulacak evlat sevgimiz hepsinin üstesinden gelecek.

canlarim ben cikiyrm kocisle cok uykumuz geldi sabah cok erken kalktik bugunde kosustrmaca ile gecti zaten öptüm hepinizi cici bakain kendinize ve bebeislere yarn görüsürüz bbyyyyy

görüşürüz canım, sana da iyi geceler :teselli:

aynı planları bend eyapıyorum ama nerde canım ailemi izleyeceğim kesin benim uyuzun suratı yine beş karıştı ben yoktum annesi fişfiklemiş yine belli kesin kavga var bu akşam bıktım ya içine edecem ha
tatlım benim yaa. seni çok öpüyorum. kaynananda babaannem gibiymiş o da babamı doldururdu evde kavga olurdu hep
ayyyy ordaki kızların saçını başını yolasım var aptal kızlardan nefret ederimmmm.
maşallah minik kuzuya.allah nazarlardan saklasın.
maşallah tombiş kızımıza. allah nazarlardan saklasın.

çerez ve tebessüm ne çok konuşuyonuz ya bir saatlik güzellik uykusuna yattık çeneniz düşmüş he (kıskandım hatta çatladımmm). laelaelaelaelae
avrupalı bayanların terminleri varmışmış:roflol:
beyazlilyum canım bence de saç bandı örebilirsin hatta bir çiftte patik ör ipin yeterse güzel olurdu.
unuttuğum kimse var mı acaba:uhm:unuttuğum birşeyler varsa affola ben şimdi çıkıyorum öpüyorum sizi.

kızlar yaa patik benimde aklıma geldi ama ipim ona yetmez..yoksa çok şeker olurdu..

yaaa kızlar ben tam melihayla samim konuşacağı zaman annemle telde konuşuyordum mecbur kıstım sesi bişey anlamadım nolur özet geçin beee...ayy meliha ya yazık yaa

anlatiyorum;
melos samimi bir saat bekletti.
samimde kızdı bir saattir buradayim diye sonra melos dediki
samim iste ben seni, yagmur camurda, bayram seyranda, baskalarinin dugunlerinde boyle tam 20 yil bekledim dedi.
arkada da cok guzel bi muzik caliyordu.
samim kaldi oyle, bakistilar.
off koptum ben orada. gozlerim doldu benneyaptımki

ugur yücel harika...

kızlar uykusuzluk ve mide yanmasına artık dayanacak gücüm kalmadı.biran önce sağlıkla doğsada en azından mide yanmalarım geçse.

kızlar uykusuzluk ve mide yanmasına artık dayanacak gücüm kalmadı.biran önce sağlıkla doğsada en azından mide yanmalarım geçse.

iyi aksamlar kizlar, aynen bende dayanamiyorum agliyasim var o derece , az once sikayet edip duruyordum , isyan etme diye kiziyor annem ama agrilarima, sizilarima, yanmama dayanacak gucum kalmadi yaa, birde o yetmezmis gibi bisikletten dustukten sonra dizimle kuyruk sokumum felaket agriyor, Allahim yardim et

iyi geceler gece kuşları olanlara.dün doktora gittim ikinci şeker yüklememde yüksek çıktı.diyete başladım.şeker hastalarına kızardım niye diyetlerine dikkat etmiyorlar diye.ya zormuşhele yemekteyiz yok mu.canım ailemde de meloş yaptı börekleri ah ah.neyse geçici çokşükür.54 gün sonra herşey serbest.

kızımın gelişimi iyiymiş.2 kilo olmuş güccük tosbam.bu arada şu bebek takvimimi düzeltemedim beceremedim sinir oldum

geçmiş sayfaları okumadım ama bisikletten düşmüşsün galiba .çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah

Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...

geçmiş sayfaları okumadım ama bisikletten düşmüşsün galiba .çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah

saol canim iste dizimle, kuyruk sokumum agriyo cok, bugun ebeye gittim kalp atislarini dinledik bebisimde cok sukur bir sey yok, verilmis sadakam varmis, ne isim varsa bisiklet tepelerinde dogurucam yaa, gogsumun altinda kaburgam cok agriyor, doktor kici oraya dayanmis dedi, elimle itiyorum orayi, beyfendi rahatsiz olup oynuyor, bugun misafirler vardi ben oyle yaoparken gulmekten olduler, ben kicini iteledikce karnimda dans ediyor sanki, sonra geliyor tekrar kicini oraya dayiyor askimmmmmmmmm benim yaa

canım ya çok üzüldüm.keşke elden bişey gelse teselli olmaya çalışmaktan başka.inşallah çok daha iyi bir iş bulur da bu günleri çarçabuk unutursunuz.allah bi kapıyı kaparsa diğerini açar.

neyse allah korumuş.o itme olayına bayıldım çok şeker ya.bizde şimdilik öyle bişey yok benim kızda hep aşağılardas geziyor.

mide yanmaları benide deli ediyor.soğuk süt içiyorum biraz idare ediyor

ben yattım kılar iyi geceler yarın yoğun bir gün seyahat var öptüm hrpinizi tatlı rüyalar

Kızlar ben duramıyorum... Sığamıyorum bir yerlere... Gidip uyumayı deneyeyim.... Uyursam unuturum zaman geçer... Hepinize iyi geceler, öptüm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…