canlarim ben cikiyrm kocisle cok uykumuz geldi sabah cok erken kalktik bugunde kosustrmaca ile gecti zaten öptüm hepinizi cici bakain kendinize ve bebeislere yarn görüsürüz bbyyyyy
canlarim ben cikiyrm kocisle cok uykumuz geldi sabah cok erken kalktik bugunde kosustrmaca ile gecti zaten öptüm hepinizi cici bakain kendinize ve bebeislere yarn görüsürüz bbyyyyy
cok saol cnm bende arda kaani kucagima aldigim ani düsünüp korkmamaya calisiyrm ama iste insan hic yasamadgi bi olay olunca haliyle korkuyo ama allh yardm ettsin hepimize ins hepimiz saglikli aliriz bebislerimizi kicagimiza
tatlım benim yaa. seni çok öpüyorum. kaynananda babaannem gibiymiş o da babamı doldururdu evde kavga olurdu hepaynı planları bend eyapıyorum ama nerde canım ailemi izleyeceğim kesin benim uyuzun suratı yine beş karıştı ben yoktum annesi fişfiklemiş yine belli kesin kavga var bu akşam bıktım ya içine edecem ha
ayyyy ordaki kızların saçını başını yolasım var aptal kızlardan nefret ederimmmm.yawf mehmet ali erbi lbi program yapıyo 50 tane sarışınn varrr bilgilerin sınıyorlar ama kızlar çok aptal daha ziyade dünya umurlarında değil kızların relaxlar ben de özeniyorum onlara öyle saf bişe olsam dieeeee kendimi soyutlasam bu dünyadan gamyoncuiremsuama çok eğlenceli bi program ben bayağı eğleniyom izlerken gülüyommmm bi zahide warr ay neyse yaa izleyin görünnnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam hatunlar, vaktim az kayinvalide misafirimiz o yuzden cok kalamayacagim,
bugun doktordaydik, subat annesi olma yolunda ilerlerken mart anneligi statume geri dondum. doktor benim takvimde mart ayina yazdi, bak dedi guveniyorum sana tutacaksin bu bebegi, verdi gazi bakalim
32. haftaya geldik, bu haftanin onemi bundan sonra dogan hicbir bebegi kolay kolay kaybetmeyiz dedi.36dan sonra da istedigin zaman aliriz dedi. hepimizin gozu aydin yani kızlar, Allah bu gunleri de gosterdi bize.
benim velede gelince; kafa asagida, yine yuzunu gostermedi, gorunurde bir sorunu yok, kilosu 2650
anasina gelince bu sabah tartildiginda 1 kilo vermis oldugunu gordugunden dolayi aksam 2 tabak manti hupletip eski formuna kavustu:CüvCüv:
bizden havadisler bu kadar darisi bizim muhtarin basinaanasini gorunce nasil da satişa geçti goruyorsunuz:)
hepinizi cok optum simdilik bye
Kızlar herkese merhabaa!!!!!
Kızlar bugün gittim kızımı gördüm. Durumu gayet iyi... Suyumuz ve plesantamız da gayet iyi... Kızım 2500 gr ve 50 cm. olmuş. Doktorum bugün ilk alttan muayenemi yaptı ve çatımın dar olduğunu, esneme payının az olduğunu böyle giderse normal doğum yapmamın gerçekten zor olacağını söyledi. Çok üzüldüm ama çoook. Bakalım 15 gün sonra tekrar gidecez...
Öpüyorum sizleri.. Yemekten sonra veya gece geç vakitte girmeye çalışırım.
ay ben de feride ye koptummm herkese faydası dokunuyo herkese akıl veriyo kendine faydası yokkaydirigubbakcemile3 en sevdiğim karakter ayoll halim de bütün jestleri biranda yapıytor hahahahahahahahaha
kızlar yaa patik benimde aklıma geldi ama ipim ona yetmez..yoksa çok şeker olurdu..
yaaa kızlar ben tam melihayla samim konuşacağı zaman annemle telde konuşuyordum mecbur kıstım sesi bişey anlamadım nolur özet geçin beee...ayy meliha ya yazık yaa
kızlar uykusuzluk ve mide yanmasına artık dayanacak gücüm kalmadı.biran önce sağlıkla doğsada en azından mide yanmalarım geçse.
iyi aksamlar kizlar, aynen bende dayanamiyorum agliyasim var o derece , az once sikayet edip duruyordum , isyan etme diye kiziyor annem ama agrilarima, sizilarima, yanmama dayanacak gucum kalmadi yaa, birde o yetmezmis gibi bisikletten dustukten sonra dizimle kuyruk sokumum felaket agriyor, Allahim yardim et
geçmiş sayfaları okumadım ama bisikletten düşmüşsün galiba .çok geçmiş olsun bişey yoktur inşallah
Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...
saol canim iste dizimle, kuyruk sokumum agriyo cok, bugun ebeye gittim kalp atislarini dinledik bebisimde cok sukur bir sey yok, verilmis sadakam varmis, ne isim varsa bisiklet tepelerinde dogurucam yaa, gogsumun altinda kaburgam cok agriyor, doktor kici oraya dayanmis dedi, elimle itiyorum orayi, beyfendi rahatsiz olup oynuyor, bugun misafirler vardi ben oyle yaoparken gulmekten olduler, ben kicini iteledikce karnimda dans ediyor sanki, sonra geliyor tekrar kicini oraya dayiyor askimmmmmmmmm benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?