2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız ne bisikleti sen bisikletmi sürdün bu halinle akıllı ????? kızcam valla şimdi klava: Allah korumuşş!!!!!!!

İyi geceler annişler.. Bugun pek gıremedım nete.. bas ve bel agrılarım var bıraz yıne.. Bılgısayardan bıraz uzak durmaya calısıyorum basım daha cok agrıyor cunku.. Herkes ıyı mı dıye gecmıse şöleee bir bakınıp çıkacam.. Öptüm hepinizi.....

Kıyamam canım sana. Zaten ağrıların vardı. Annen geldi rahata ericen derken bide bisiklet olayı çıktı. İnşallah çabuk geçer sızıların. :teselli:

Geçmiş olsun canım. Desene sende şekerliler kervanına katıldın. Aman diyim dikkat et diyetine. Az kaldı dayan datlım..
Kızınada maaşallah ne güzel büyüyo.

Ben düşünüyorumda Allah sabrınızı ölçüyo herhalde.. Ama daha öncede söylediğim gibi Her işte bir hayır vardır. demekki başka bir kapı açılacak.. Az daha sabır canım :teselli:

Neee yapmıssınız sız bugun 22 sayfa bırıkmıs sabahtan berı.. Bırı bana ozet gecıverse ama sımdı kımsecıkler de kalmamıstır

denizcim çok üzüldüm canım ya, inşallah bi kapı kapanır başka bi kapı açılır. bi başka yerle de görüşmüştü ordan bi haber gelebilir miki? Allah yardımcınız olsun tatlım :1hug::teselli:

damlacim ya ilahi cok güldürdün beni:roflol:
cerezle ugrasmasi güzel oluyor ne yapayim tutamiyorum kendimidelikafadulden
ayrica askim ben avrupali degilim, o avrupali:roflol: ama yakisir benim avrupalima :roflol: yerim ben onu ablasi cok seker bakma sen üstüne üstüne gittigime :jeyyar: ( ay bunu okumasa bari, simdi simarir da simarir:icecream:)

kızlar uykusuzluk ve mide yanmasına artık dayanacak gücüm kalmadı.biran önce sağlıkla doğsada en azından mide yanmalarım geçse.

ay canim gecmis olsun ya...Allah dayanma gücü versin

canim benim sana da gecmis olsun..Allah dayanma sabri versin insallah...

bebisine masallah canim...aman dikkat et su seker isine de canim..dedigin gibi sunun surasinda birsey kalmadi..insallah sona yaklastik hayirlisiyla..:teytey:

Güzelim Allah yardimciniz olsun ya..inan cok üzüldüm ya..senin esinin meslegi neydi, elinden ne is geliyor bir yazsana bana özelden..aklimda bulunsun bi,ok? Allah yardimciniz olsun..Allah gönlüne genislik versin canim...

gecmis olsun canim benim...aman dikkat et kendine..sona az kaldi insallah..yerimseniben

Neee yapmıssınız sız bugun 22 sayfa bırıkmıs sabahtan berı.. Bırı bana ozet gecıverse ama sımdı kımsecıkler de kalmamıstır

güzelim benim cok birsey yok, yarisi zaten cerezin bana satasmalariyla dolu :roflol::roflol:

hadi canlar hepinize iyi geceler..Allaha emanetsiniz..byeessskaydirigubbakcemile5

selammm kizlar masallah sayfalar almis basini gitmis okumam mumkun degil bir ara atlaya atlaya goz aticam artik. bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))

gunaydin millet

denizcim okudum sabah sabah kotu oldum ya:çok üzgünüm:
vardir bunda da bir hayir guzelim, hayırlısı olsun demistik ya hep... sabir bakalim...

ezgicim gozun aydin canım. di mi evde cekip ceviren biri olmasi cok guzel hakikaten.

GUNAYDIIIINNNNN HERKEZEEEEE....

lazanyacım umarım güzel bir seyahat geçirirsin.
her hezen günü yaşadığı tüm günlerden daha güzel olsun bugun. :)

denizcim geçmiş olsun vardır her işte bir hayır!
nazan kız ne işin var bisikletleoğulllarına yaramaz diyor anaları oğlullarından beter hahahahaha

kızlar bacak bacak üstüne atamıyorum artık iki bacağımjı birleştirmek mümkün değil:)))))
meleğim az kaldı dayan azcık daha geçecek bel de kalmayacak sırt da sadece bebiş olacak:)))

enel nerelerde yaw merak ettim dün haberlerde izledim onun çalıştığı yerde tatsızlıklar olmuş inşallah iyidir

GUNAYDIIIINNNNN HERKEZEEEEE....

lazanyacım umarım güzel bir seyahat geçirirsin.
her hezen günü yaşadığı tüm günlerden daha güzel olsun bugun. :)

teşekkür ederim canım hepimizi güzel günler bekliyor heyecanla mutlulukla özlemle dolu değil mi???bebek kokusu ne zaman saracak evimizi merak ediyorum !!!
bugün abla evde temizlik var beşiğin yerini hazırla dedim o da heyecanlandı yatak var ya diyo ne beşiği dedim sepet almış arkadaşım hediye onu yatak odasına koyacaz sanki biz karı koca yatak odasında yatıyoz da kızımı orda yatırcazz hahahahakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

canım ya emekli ebe olan bir komşum var bana sıkı sıkı tembih etti bacak bacak üstğne atma bebeğin yerleşmesi daha zor oluyor diye.hani haberin olsun tatlım hele de normal doğum düşünüyorsan.

canım ya emekli ebe olan bir komşum var bana sıkı sıkı tembih etti bacak bacak üstğne atma bebeğin yerleşmesi daha zor oluyor diye.hani haberin olsun tatlım hele de normal doğum düşünüyorsan.

BEN BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMADAN oturamıyorum ama...
normal düşünüyoruz...
dr bebeişin kafasının aşağıda olduğunuda süledi bundan sonra sorun yaşarmıyım....kıyamam yavruma onu ilk ben görmek istiyorum... biraz çok fazla merak ediyorum da....:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

onlar gelecekleri zamanı bilirrrrrrrrrrr...:jeyyar: ama benide heycan basyı gelsın diyorum ama sonra bende bekle kızım buyu oyle gel diyorum bebiş kahkalarının evimizde yansımasını o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam düşündükçe cıldırıyorum. yerimde duramıyorum. kaydirigubbakcemile2

kız öldurdun beni gülmekten :roflol:nerde yatıyonuz MUTFAKTAMI BANYODAMI? :dance:[/QUOTE]

kız vitaminsiz salonda yatar ben denk geliş bazen yatak odası bazen üçlü koltuk bi türlü paylaşamıyoz zaten üçlüyü hahahahahaa

canım ya ters durmasından öte birde yola girmesi var biliyorsun.bend eöyleydim ama dayanmaya çalışıyorum

kız vitaminsiz salonda yatar ben denk geliş bazen yatak odası bazen üçlü koltuk bi türlü paylaşamıyoz zaten üçlüyü hahahahahaa[/QUOTE]

dun akşam bi film vardı .kadınlar aralarında konuşuyoyarlar.

yeni evlenmişte bi papatya var ona soruyolar koşturdunuz mu diye kadın utanıp sıkılıyo..
bi tane kadında demesinmi benim ki beni kovalamayalı 20 yıl oldu şimdi ben onu kovalıyorum diye resmen koptuk....:roflol: :roflol: :roflol:

o ole dedi ya diğerleri durur mu benimki kovalarken rahmetli oldu diyor. :sm_cool: ötekiler başka başka koptuk gülmekten resmen :roflol: :roflol: :roflol:

ne üçlüsü ne kanepesi kızzzzzzzzzzzzz :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…