iyi aksamlar kizlar, aynen bende dayanamiyorum agliyasim var o derece , az once sikayet edip duruyordum , isyan etme diye kiziyor annem ama agrilarima, sizilarima, yanmama dayanacak gucum kalmadi yaa, birde o yetmezmis gibi bisikletten dustukten sonra dizimle kuyruk sokumum felaket agriyor, Allahim yardim et
Kıyamam canım sana. Zaten ağrıların vardı. Annen geldi rahata ericen derken bide bisiklet olayı çıktı. İnşallah çabuk geçer sızıların. :teselli:iyi aksamlar kizlar, aynen bende dayanamiyorum agliyasim var o derece , az once sikayet edip duruyordum , isyan etme diye kiziyor annem ama agrilarima, sizilarima, yanmama dayanacak gucum kalmadi yaa, birde o yetmezmis gibi bisikletten dustukten sonra dizimle kuyruk sokumum felaket agriyor, Allahim yardim et
Geçmiş olsun canım. Desene sende şekerliler kervanına katıldın. Aman diyim dikkat et diyetine. Az kaldı dayan datlım..iyi geceler gece kuşları olanlara.dün doktora gittim ikinci şeker yüklememde yüksek çıktı.diyete başladım.şeker hastalarına kızardım niye diyetlerine dikkat etmiyorlar diye.ya zormuşhele yemekteyiz yok mu.canım ailemde de meloş yaptı börekleri ah ah.neyse geçici çokşükür.54 gün sonra herşey serbest.
kızımın gelişimi iyiymiş.2 kilo olmuş güccük tosbam.bu arada şu bebek takvimimi düzeltemedim beceremedim sinir oldum
Ben düşünüyorumda Allah sabrınızı ölçüyo herhalde.. Ama daha öncede söylediğim gibi Her işte bir hayır vardır. demekki başka bir kapı açılacak.. Az daha sabır canım :teselli:Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...
çerez ve tebessüm ne çok konuşuyonuz ya bir saatlik güzellik uykusuna yattık çeneniz düşmüş he (kıskandım hatta çatladımmm). laelaelaelaelae
avrupalı bayanların terminleri varmışmış:roflol:
beyazlilyum canım bence de saç bandı örebilirsin hatta bir çiftte patik ör ipin yeterse güzel olurdu.
unuttuğum kimse var mı acaba:uhm:unuttuğum birşeyler varsa affola ben şimdi çıkıyorum öpüyorum sizi. [/COLOR]
kızlar uykusuzluk ve mide yanmasına artık dayanacak gücüm kalmadı.biran önce sağlıkla doğsada en azından mide yanmalarım geçse.
iyi aksamlar kizlar, aynen bende dayanamiyorum agliyasim var o derece , az once sikayet edip duruyordum , isyan etme diye kiziyor annem ama agrilarima, sizilarima, yanmama dayanacak gucum kalmadi yaa, birde o yetmezmis gibi bisikletten dustukten sonra dizimle kuyruk sokumum felaket agriyor, Allahim yardim et
iyi geceler gece kuşları olanlara.dün doktora gittim ikinci şeker yüklememde yüksek çıktı.diyete başladım.şeker hastalarına kızardım niye diyetlerine dikkat etmiyorlar diye.ya zormuşhele yemekteyiz yok mu.canım ailemde de meloş yaptı börekleri ah ah.neyse geçici çokşükür.54 gün sonra herşey serbest.
kızımın gelişimi iyiymiş.2 kilo olmuş güccük tosbam.bu arada şu bebek takvimimi düzeltemedim beceremedim sinir oldum
Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...
İyi geceler annişler.. Bugun pek gıremedım nete.. bas ve bel agrılarım var bıraz yıne.. Bılgısayardan bıraz uzak durmaya calısıyorum basım daha cok agrıyor cunku.. Herkes ıyı mı dıye gecmıse şöleee bir bakınıp çıkacam.. Öptüm hepinizi.....
Neee yapmıssınız sız bugun 22 sayfa bırıkmıs sabahtan berı.. Bırı bana ozet gecıverse ama sımdı kımsecıkler de kalmamıstır
GUNAYDIIIINNNNN HERKEZEEEEE....
lazanyacım umarım güzel bir seyahat geçirirsin.
her hezen günü yaşadığı tüm günlerden daha güzel olsun bugun. :)
denizcim geçmiş olsun vardır her işte bir hayır!
nazan kız ne işin var bisikletleoğulllarına yaramaz diyor anaları oğlullarından beter hahahahaha
kızlar bacak bacak üstüne atamıyorum artık iki bacağımjı birleştirmek mümkün değil:)))))
meleğim az kaldı dayan azcık daha geçecek bel de kalmayacak sırt da sadece bebiş olacak:)))
enel nerelerde yaw merak ettim dün haberlerde izledim onun çalıştığı yerde tatsızlıklar olmuş inşallah iyidir
Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani...
jnm üzülme allah bi kapıyı kapatır başka kapılar açar .
bebişlerimiz kısmetleriyle şanslarıyla gelir.Allah eşinin işini rast getirsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın jnm.:1hug:
selam hatunlar, vaktim az kayinvalide misafirimiz o yuzden cok kalamayacagim,
bugun doktordaydik, subat annesi olma yolunda ilerlerken mart anneligi statume geri dondum. doktor benim takvimde mart ayina yazdi, bak dedi guveniyorum sana tutacaksin bu bebegi, verdi gazi bakalim
32. haftaya geldik, bu haftanin onemi bundan sonra dogan hicbir bebegi kolay kolay kaybetmeyiz dedi.36dan sonra da istedigin zaman aliriz dedi. hepimizin gozu aydin yani kızlar, Allah bu gunleri de gosterdi bize.
benim velede gelince; kafa asagida, yine yuzunu gostermedi, gorunurde bir sorunu yok, kilosu 2650
anasina gelince bu sabah tartildiginda 1 kilo vermis oldugunu gordugunden dolayi aksam 2 tabak manti hupletip eski formuna kavustu:CüvCüv:
bizden havadisler bu kadar darisi bizim muhtarin basinaanasini gorunce nasil da satişa geçti goruyorsunuz:)
jnm maşallahne güzel haberler inş.doğuma kadar sorunsuz geçer...
teşekkür ederim canım hepimizi güzel günler bekliyor heyecanla mutlulukla özlemle dolu değil mi???bebek kokusu ne zaman saracak evimizi merak ediyorum !!!
bugün abla evde temizlik var beşiğin yerini hazırla dedim o da heyecanlandı yatak var ya diyo ne beşiği dedim sepet almış arkadaşım hediye onu yatak odasına koyacaz sanki biz karı koca yatak odasında yatıyoz da kızımı orda yatırcazz hahahahakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
onlar gelecekleri zamanı bilirrrrrrrrrrr...:jeyyar: ama benide heycan basyı gelsın diyorum ama sonra bende bekle kızım buyu oyle gel diyorum bebiş kahkalarının evimizde yansımasını o kadar çok arzuluyorum ki anlatamam düşündükçe cıldırıyorum. yerimde duramıyorum. kaydirigubbakcemile2
kız öldurdun beni gülmekten :roflol:nerde yatıyonuz MUTFAKTAMI BANYODAMI? :dance:
canım ya emekli ebe olan bir komşum var bana sıkı sıkı tembih etti bacak bacak üstğne atma bebeğin yerleşmesi daha zor oluyor diye.hani haberin olsun tatlım hele de normal doğum düşünüyorsan.
canım ya ters durmasından öte birde yola girmesi var biliyorsun.bend eöyleydim ama dayanmaya çalışıyorumBEN BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMADAN oturamıyorum ama...
normal düşünüyoruz...
dr bebeişin kafasının aşağıda olduğunuda süledi bundan sonra sorun yaşarmıyım....kıyamam yavruma onu ilk ben görmek istiyorum... biraz çok fazla merak ediyorum da....:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?