merhaba bütün tatlı anne adaylarına sizlere bir sorum oluctı magnezyum olarak şu suya atılan magnezyum diasporal ımı kullanıyorsunuz
Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...
ezgi gözün aydın.ne güzel anlatmışsın yaa.kendi annem geldi sandım..ne kadar zamandır görmüyordun canım..insan özlüyorya az zamanda geçse özlüyor..ahh canım anamın gelmesine de daha var..gelsede karşılıklı çaylar içsek birlikte,ondan bunda konuşsak...farklı bişey yaa..bende Allah nasip ederse kızımı yalnız bırakmayacağımselammm kizlar masallah sayfalar almis basini gitmis okumam mumkun degil bir ara atlaya atlaya goz aticam artik. bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))
evet aynen ondan iğrenç sarı ekşi tozkafamçokkarıştımerhaba bütün tatlı anne adaylarına sizlere bir sorum oluctı magnezyum olarak şu suya atılan magnezyum diasporal ımı kullanıyorsunuz
merhaba bütün tatlı anne adaylarına sizlere bir sorum oluctı magnezyum olarak şu suya atılan magnezyum diasporal ımı kullanıyorsunuz
günaydın
kızlar ben bu gün acayip yorgun hissediyorum bilgisayarın başında otururken bile
nasıl akşam olucak bilmiyorum yine uykusuz bi gece geçirdim
sanırım doğuma kadar bana uyku yok
bana doktorum magnezyum vermedi.magnezyumu niye veriyor ki doktorlar?
eylem kız nasıl yaptın pelerini söylesene bende yapayımbenneyaptımki
kızlar ben minicik bir bolero ördüm kızıma..en fazla 3 aya kadar giyer zaten ama biraz ip arttı ne yapabilirim...saç bantı örsem olurmu????
canım bana çatı kemiklerim çok ağrıdığı için verdi..ama çoğu kişiye kramplar için veriliyor..benim krampım olmadı hiç..ama o çatı kemiklerim varya 2 ye ayrılacak gibiydi...ağrısından bacaklarımı kapatamıyordum..başaşağı olduğundan baskı yapıyormuş..buarada hala kalsiyum kullanan varmı..ben bırakmayı düşünüyorum hata mı ederim acaba...CADIARZU
Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
canım bana çatı kemiklerim çok ağrıdığı için verdi..ama çoğu kişiye kramplar için veriliyor..benim krampım olmadı hiç..ama o çatı kemiklerim varya 2 ye ayrılacak gibiydi...ağrısından bacaklarımı kapatamıyordum..başaşağı olduğundan baskı yapıyormuş..buarada hala kalsiyum kullanan varmı..ben bırakmayı düşünüyorum hata mı ederim acaba...CADIARZU
Selamlar, kalsiyumu ben kullanıyorum canım, herhangi bir ağrım ve şikayetim olmamasına ve kan tahlil sonuç değerlerimin iyi olmasına rağmen 24.haftadan itibaren kalsiyum ve demir hapı vermişti yurtdışındaki doktorum, buradaki doktoruma 28.haftada gittik kullandığım markayı vs söyledim hiçbir zararı yok devam et dedi, bu arada eşim tekrar yurtdışına döndü ve ordaki doktoruma ne zamana kadar kullanmamı tavsiye ettiğini sordu şuan ihtiyacı olmamasına rağmen anne adaylarının doğuma kadar depolamasını, değerlerin yüksek seyretmesini tercih ediyoruz demiş, 32.haftada buradaki doktoruma tekrar soracağım... Ama o zamana kadar kullanmaya devam edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?