2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bütün tatlı anne adaylarına sizlere bir sorum oluctı magnezyum olarak şu suya atılan magnezyum diasporal ımı kullanıyorsunuz

ahh denizim yaa canım benim...ne güzel herşey yoluna giriyor demiştik...bence çok büyük bir imtihandan geçiyorsunuz..sadece sabredin ve elinizdekilere şükredin canım..inşallah gelir geçer hepsi..Allah yardımcınız olsun

ezgi gözün aydın.ne güzel anlatmışsın yaa.kendi annem geldi sandım..ne kadar zamandır görmüyordun canım..insan özlüyorya az zamanda geçse özlüyor..ahh canım anamın gelmesine de daha var..gelsede karşılıklı çaylar içsek birlikte,ondan bunda konuşsak...farklı bişey yaa..bende Allah nasip ederse kızımı yalnız bırakmayacağım
merhaba bütün tatlı anne adaylarına sizlere bir sorum oluctı magnezyum olarak şu suya atılan magnezyum diasporal ımı kullanıyorsunuz
evet aynen ondan iğrenç sarı ekşi tozkafamçokkarıştı

günaydın
kızlar ben bu gün acayip yorgun hissediyorum bilgisayarın başında otururken bile
nasıl akşam olucak bilmiyorum yine uykusuz bi gece geçirdim
sanırım doğuma kadar bana uyku yok

günaydın
kızlar ben bu gün acayip yorgun hissediyorum bilgisayarın başında otururken bile
nasıl akşam olucak bilmiyorum yine uykusuz bi gece geçirdim
sanırım doğuma kadar bana uyku yok

bende sabah namazından sonra uyuyamıyorum ya.belki de bebekler doğunca uykusuz kalacağımızın provasını yapıyoruz:ecrin_bebek:

bugün çok canım sıkılıyorgamyoncuiremsu sağlık ocağına gitmeliyim ama galiba öğleden sonraya sarkıtacağım...zaten yeni uayndım 10 da..ama 8.30 yatmıştım gece yine uyutmadı beni..gündüzde uykum oluyor..gerçi buna alışmam lazım ama son zamanlarımı değerlendirmek istiyorum..bu arada dün saç bantınıda yaptım yine ip kaldı..patik yapmayı deneyeceğim inşallah ip yeter..küçük yapıcam zaten ilk zamanlara uygun..malum daha mayısa kadar soğuk günler oluyor.kimi gün çok yağmurlu oluyor esiyor o zamana kadar yelekti patikti giydirilir herhalde...

eylem kız nasıl yaptın pelerini söylesene bende yapayımbenneyaptımki

bana doktorum magnezyum vermedi.magnezyumu niye veriyor ki doktorlar?

canım bana çatı kemiklerim çok ağrıdığı için verdi..ama çoğu kişiye kramplar için veriliyor..benim krampım olmadı hiç..ama o çatı kemiklerim varya 2 ye ayrılacak gibiydi...ağrısından bacaklarımı kapatamıyordum..başaşağı olduğundan baskı yapıyormuş..buarada hala kalsiyum kullanan varmı..ben bırakmayı düşünüyorum hata mı ederim acaba...CADIARZU

Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa (

dilek geçmiş olsun caanım olsun büyütme gözünde ya.senin için bbeğin için gerekli..hem az zaman kaldı bak...valla akıp geçiyorrrr

günaydın herkesee, inşallah sorunsuz güzel bir gün daha geçiririz, bizim bugün kontrolümüz var inşallah üniv. hast. son kontrolümüz olur :lepi:

eylem kız nasıl yaptın pelerini söylesene bende yapayımbenneyaptımki

canım söliyim tabiiki kaydirigubbakcemile3 tam sayılarını söylemyemem evde çünkü ama göz kararı yapılbilecek bişey. arka alttan başlanıyor, diyelimki ipine göre 40 ilmek başladın her gidiş gelişte başlardan birer tane artırıyorsun, omuz hizasına gelene kadar başladığının iyi katı falan oluyor. sonra kesmeye başlıyorsun bu kez gidiş geliş başlardan birer kesiyorsun
sonra normal hırkaların yakasını oyduğumuz gibi 3 sırada yakasını oyuyoruz ve bitiriyoruz.önleride anlatacağım amam anlaşılır olmadı sanırım, en iyisi haftaya eve gideriz o zaman sayılarıyla daha ayrıntılı anlatayım ne dersin?
bu arada şekercim kalsiyumu dr. a sormadan bırakma derim ben. ben bu hafta aspirinin bıakacağım dr. öyle demişti.
dilek geçmiş olsun canım, tamam senin için sıkıcı bişey ama çok yıpratma kendini çok şükür ki yerine konabilen yani tedavi edilebilen bişey, Allah şifa versin canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar:) bugun daha rahat uyandım ama müge anlıyı izledim ağlamaya başladım.. ama merak da ediyorum...

kızlar ben minicik bir bolero ördüm kızıma..en fazla 3 aya kadar giyer zaten ama biraz ip arttı ne yapabilirim...saç bantı örsem olurmu????

canım saç bandı güzel fikir. bayılıyorum bebeklerde aksesuara.. eminim çok güzel olur. hazırlıklara foto eklesene boleronun ya merak ettim. ama hazırlık konusu nerde bilmiyorum. favorilere ekleyim de kaybetmeyim. link verirmisiniz?

ben de kramplar ve migren için kullanıyorum magnezyumu. baya da etkili oldu. bana kalsiyum vermedi doktor ama diş minem zayıfladı zorla kalsiyum, magnezyum, d vitamini içeren bi hap aldım ama dr vermek istemediği için çok fazla kullanmıyorum.

nedir canım bu rapor? kansızlıktan dolayı mı yoksa başka nedenlerle mi tüp verdiler anlamadım...

geçmiş olsun canım senin kansızlık baya ilerlemiş anlaşılan
üzülme hem sen hem de bebiş için gerekli allah kuvvet versin

olur ayşincim..yalnız ben albümüme koyarım ordan bakarsın..albüme bebişe son aldıklarımızı ve benim hastane çantamı koyacaktım pijama geceli terlik vs vs ama unuttum bi güzel çantayı hazırladım çekmeden...bebişin kalan eşyalarıyla çeker boleroyuda koyarım...

Selamlar, kalsiyumu ben kullanıyorum canım, herhangi bir ağrım ve şikayetim olmamasına ve kan tahlil sonuç değerlerimin iyi olmasına rağmen 24.haftadan itibaren kalsiyum ve demir hapı vermişti yurtdışındaki doktorum, buradaki doktoruma 28.haftada gittik kullandığım markayı vs söyledim hiçbir zararı yok devam et dedi, bu arada eşim tekrar yurtdışına döndü ve ordaki doktoruma ne zamana kadar kullanmamı tavsiye ettiğini sordu şuan ihtiyacı olmamasına rağmen anne adaylarının doğuma kadar depolamasını, değerlerin yüksek seyretmesini tercih ediyoruz demiş, 32.haftada buradaki doktoruma tekrar soracağım... Ama o zamana kadar kullanmaya devam edeceğim...

Hiç moralini bozma canım, bebek ihtiyacı olanı senden alıyor, senin vücudun güçsüz kalmasın, zayıf düşmesin, doğumun sorunsuz olsun diye çabalıyorlar ve kızlarında dediği gibi çaresi var sonuçta... Az kaldı birlikte karşımıza çıkan sıkıntıları aşıcaz... İnşallah sağlıkla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz veeee bir gün torunlarımızı sevicez...

canım benim bebeğin boyu ultrasonda çok uzun çıkıyorda dedim acaba içtiğim kalsiyum benim eksiklerimi gidereceğine bebeğin boyunumu uzatıyor napıyor..ondan dedim yani...pazartesi dr a gidiyoruz tekrar..bakalım ufaklık ne alemde inşşalah yeteri kadar kilo aldırabilmişimdir:Saruboceq:

BeyazLilyum benimde çatı kemiklerim ağrıyor doktora söyldim bu haftalardan sonra normal dedi ve mana magnezyum falan vermedi.Neye göre veriliyor bu ilaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…