arkadaslar benden sorna cerezi bagriniza basmayin, dislayin onu:roflol: sositosositosengözlerimebaksanab
Canim avrupalim benim simdi ben gidince kimle ugrasacaksin diyecegim ama sen kesin simdiden kestirmissindir gözüne birini:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 neyse artik sirami o talihli arkadasa birakiyorum:roflol::roflol:
kendinize iyi bakin....
Allaha emanet olun...duanin icerisine cerez de dahilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar bugün gittim kızımı gördüm. Durumu gayet iyi... Suyumuz ve plesantamız da gayet iyi... Kızım 2500 gr ve 50 cm. olmuş. Doktorum bugün ilk alttan muayenemi yaptı ve çatımın dar olduğunu, esneme payının az olduğunu böyle giderse normal doğum yapmamın gerçekten zor olacağını söyledi. Çok üzüldüm ama çoook. Bakalım 15 gün sonra tekrar gidecez...
Öpüyorum sizleri.. Yemekten sonra veya gece geç vakitte girmeye çalışırım.
çerez ve tebessüm ne çok konuşuyonuz ya bir saatlik güzellik uykusuna yattık çeneniz düşmüş he (kıskandım hatta çatladımmm). laelaelaelaelae
avrupalı bayanların terminleri varmışmış:roflol:
cerezle ugrasmasi güzel oluyor ne yapayim tutamiyorum kendimidelikafadulden
ayrica askim ben avrupali degilim, o avrupali:roflol: ama yakisir benim avrupalima :roflol: yerim ben onu ablasi cok seker bakma sen üstüne üstüne gittigime :jeyyar: ( ay bunu okumasa bari, simdi simarir da simarir:icecream:)
benimle ugrasmasi güzel oluyormusmus.. tam disine göreyim dimi..
simarmicim merak etme naniknanik
Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
takma kafana canim.. cok sükür bu zamanda herseye bi care var.. neye katlanirsak katlanalalim yavrularimizin sagligi icin degilmi.. üzülme sen
ADAcim bizim hayir bildigimizde ser, ser bildigimizde hayir vardir.. bilemeyizki.. rabbim herseyin hayirlisini versin insallah .. üzülme.. bi kapi kapanir bi baska kapi acilir:teselli:
nazanim dünürüm.. sana ne dicemi zaten bilmiyorum.. düsün benim aklima dicek bisi gelmiyo... ogullarida analarina cekmis, anlasildi.. ne isin var senin bisklet tepelerinde.. verilmis sadakan varmis, allah korumus..
hoşgeldin çerez,şehnaz, neden kimse bişi yazmamış ki. taaa ne zaman bakmıştım ekrana 1-2 yazı eklenmiş o kadar. hadi kızlar aktifleşin...
BeyazLilyum benimde çatı kemiklerim ağrıyor doktora söyldim bu haftalardan sonra normal dedi ve mana magnezyum falan vermedi.Neye göre veriliyor bu ilaç?
slm herkese...pek giremiyorum çalıştığım için...gece bende uyuyamadım.daha doğrusu uykudan uyandım.karnım çok ağrıyordu...sancımıydı neydi..kızımda durmuyor zaten bu aralar
hosbulduk canimm naslsin bakalim
havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..
slm herkese...pek giremiyorum çalıştığım için...gece bende uyuyamadım.daha doğrusu uykudan uyandım.karnım çok ağrıyordu...sancımıydı neydi..kızımda durmuyor zaten bu aralar
hayırdır diyelim. bendeki kitapta 31. haftadan itibaren rüyalarımızda artış olacağı yazıyordu. ama birşeye yormamak lazımmış. öyle gör geç canım...
aynisi bu gece banada oldu canim.. dedim acaba sanci böyle biseymiki.. hatta oturdum yatagin icinde düzenlimi diye dinlemeye kalktim kendimi... o arada dalmisim yine uykuya..
sabah anneme sordum bu sancilar nasil bisey diye.. diyo anlarsin hic merak etme
zaman azaldikca pimpiriklenmeye basladik iyice -tatlicadiarzu-[/=
bende aynen uykuya dalmışım canım.kızım sağolsun..rahat vermiyor annesine..hayırlısıyla gelsinlerde.....
[QUOTE
bebek iyi..büyüyor..arasıra anneannesi bazende babaannesi bakıyor...aileside nasıl olsun..acısı büyük..ailesi çok üzgün..kolay değil..
bende öyle diyorum canim..
ama bugün yatakdan firlayarak uyancakdim rüyadan.. esimin kolu üzerimdeymis, kalkamadim o hizla.. daha bi korktum..
oda sagolsun sakinlestirmeye calisti ama..
yok korktugum seyde bildigimiz kedi.. ona sasirdim kaydirigubbakcemile3
bende aynen uykuya dalmışım canım.kızım sağolsun..rahat vermiyor annesine..hayırlısıyla gelsinlerde.....
aynisi bu gece banada oldu canim.. dedim acaba sanci böyle biseymiki.. hatta oturdum yatagin icinde düzenlimi diye dinlemeye kalktim kendimi... o arada dalmisim yine uykuya..
sabah anneme sordum bu sancilar nasil bisey diye.. diyo anlarsin hic merak etme
zaman azaldikca pimpiriklenmeye basladik iyice -tatlicadiarzu-
bi gece uyandım başımda bi ağırlık. uyuyomuyum uyanıkmıyım anlamadım. çok ağır bişey var ama alnımda hissediyorum bunu. neyse elimi götürdüm bi baktım sopsoğuk, yumuşak bi et parçası.:1shok: ama nasıl korktum. elimle aldım attı, yine başıma düştü kalp krizi geçiricem sandım. kalbim deli gibi atmaya başladı ve uyanıktım tabi, rüya değildi. yine attım yine düştü. en son hızlıca attım. yılan gibi bişey hissettim. yana düştü. hareket edemedim o an. elimle kontrol ettim yok orda duruyo. doğrulmaya çalıştım bi baktım sol kolumu oynatamıyorum. bi baktım kolum yanımda ama hşssetmiyorum. nedenmiş bu korku biliyomusun. kolumu alnıma koyarak uyurum ben ve bu arada uyuşmuş kolum. hissizleşmiş. yani yılan sandığım şey kolummuş.-tatlicadiarzu- ıiyyyyyy çok korkunçtu..:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?