2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde hiç krambım olmadı bazen benimde çatı kemiklerim ağrıyo ama şikayet edecek derecede dğil bende o yüzsden doktoruma bile söylememiştim demek o yzüden vermedi bana

merhabalar..selamlar hürmetler..
hepinize güzel bir gün diliyorum
:1hug:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

masallah benim kizima.. boylu poslu .. yumuk yumukdur elleri dimi.. öperim koklarim ben onu

evet terminim vardi, olamazmi..evet avrupaliyim.. alin ..bun duymak istiyordunuz dimi
anacim sende niye tebessümpn tarafindansin anlamamki, kime ne kötülügüm var benim
benneyaptımki

bizimde bugün kontrolümüz vardi.. ctg.. kalp atislarini dinledik narcicegimin.. benim üzerime iki hamile bayanda dinlediler kalp atislarini benim nazli bi oyana kipirda bi buyana kipirda rahat durmadigi icin bizimki uzun sürdü..
hanimefendi pek hoslanmiyoda.. -tatlicadiarzu-
ama cok sükür iyi..

bugün hastane kaydimizi yaptirmaya gitcez insallah.. :CüvCüv:
öyle iste..

tünaydinlarr güzel annisler
ins güzel bi gün geciririz hep birlikte

eylemcigim kontrolun varmis bugun ins cok güzel haberlerle gelirsin cnm

denizim okudum vee cooookk üzüldüm ya cnm arkadaslarin dedigi gibi allah siniyo bence sizi sen yinede hep sükret allaha bak görüceksin bigün hersey cok güzel olucak ve yoluna girecek allh hic bi kuluna tasiyamayacaklari yükü vermezmis cnmm

hoşgeldin çerez,şehnaz, neden kimse bişi yazmamış ki. taaa ne zaman bakmıştım ekrana 1-2 yazı eklenmiş o kadar. hadi kızlar aktifleşin...

aylasulincim üzme tatli canini sen az kaldi bak sabredicez allh bize öyle güzel bi hediyo veriyoki onlari aldigimizda kucagimiza o mis kokularini kokladgimizda herbiseyi unutucaz

havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..

slm herkese...pek giremiyorum çalıştığım için...gece bende uyuyamadım.daha doğrusu uykudan uyandım.karnım çok ağrıyordu...sancımıydı neydi..kızımda durmuyor zaten bu aralar

BeyazLilyum benimde çatı kemiklerim ağrıyor doktora söyldim bu haftalardan sonra normal dedi ve mana magnezyum falan vermedi.Neye göre veriliyor bu ilaç?

ben kullanıyordum mehtap hanımdayken gokmen bey bıraktırdı.. Zaten ıctıgım kasılma onleyıcı ılacla etkılesım yapabılırmıs dayanacakmısım oyle demıstı..Bızım doktorumuz magnezyumu pek sevmıyor galıba.

Bu arada ne var ne yok bugun..Gecmısı okuyamıyorum da

slm herkese...pek giremiyorum çalıştığım için...gece bende uyuyamadım.daha doğrusu uykudan uyandım.karnım çok ağrıyordu...sancımıydı neydi..kızımda durmuyor zaten bu aralar

aynisi bu gece banada oldu canim.. dedim acaba sanci böyle biseymiki.. hatta oturdum yatagin icinde düzenlimi diye dinlemeye kalktim kendimi... o arada dalmisim yine uykuya..

sabah anneme sordum bu sancilar nasil bisey diye.. diyo anlarsin hic merak etme

zaman azaldikca pimpiriklenmeye basladik iyice -tatlicadiarzu-

hosbulduk canimm naslsin bakalim

selam canım, iyiyim nasıl olayım. fazla sivrileşmeyim muhabbette diye boş boş oturuyorum pc başındayerimsenibenbiriktiriyorum yazılanları.hava çok güzel saçlarım kirli diye çıkamıyorum.zaten akşam eşimle de yürüyoruz cılkım çıkıyo. en yisi dinleneyim bugün dedim...

havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..

hayırdır diyelim. bendeki kitapta 31. haftadan itibaren rüyalarımızda artış olacağı yazıyordu. ama birşeye yormamak lazımmış. öyle gör geç canım...

geçmiş olsun canım. aman hareketli olsun da prensesin. sen de dikkat et kendine. yaşıyoruz çoğumuz kasılmaları ama geçicek az kaldı canım. bu arada hatırlatmak istemezdim ama kasım annelerinden bi arkadaşın vardı. bebeği nasıl şimdi ailesi falan...

[QUOTE
geçmiş olsun canım. aman hareketli olsun da prensesin. sen de dikkat et kendine. yaşıyoruz çoğumuz kasılmaları ama geçicek az kaldı canım. bu arada hatırlatmak istemezdim ama kasım annelerinden bi arkadaşın vardı. bebeği nasıl şimdi ailesi falan...[/QUOTE]
bebek iyi..büyüyor..arasıra anneannesi bazende babaannesi bakıyor...aileside nasıl olsun..acısı büyük..ailesi çok üzgün..kolay değil..

hayırdır diyelim. bendeki kitapta 31. haftadan itibaren rüyalarımızda artış olacağı yazıyordu. ama birşeye yormamak lazımmış. öyle gör geç canım...

bende öyle diyorum canim..
ama bugün yatakdan firlayarak uyancakdim rüyadan.. esimin kolu üzerimdeymis, kalkamadim o hizla.. daha bi korktum..
oda sagolsun sakinlestirmeye calisti ama..
yok korktugum seyde bildigimiz kedi.. ona sasirdim
kaydirigubbakcemile3

[QUOTE
bebek iyi..büyüyor..arasıra anneannesi bazende babaannesi bakıyor...aileside nasıl olsun..acısı büyük..ailesi çok üzgün..kolay değil..

Allah sabır versin. inşallah kaderi, şansı bundan sonraki hayatında yüzüne güler hep.

mırrrrrrkaydirigubbakcemile3zaman zaman hiç olmadık şeylerden korkuyoruz haklısın. ya ben anlatayım bi olayımı. daha evlenmemiştim.

bi gece uyandım başımda bi ağırlık. uyuyomuyum uyanıkmıyım anlamadım. çok ağır bişey var ama alnımda hissediyorum bunu. neyse elimi götürdüm bi baktım sopsoğuk, yumuşak bi et parçası.:1shok: ama nasıl korktum. elimle aldım attı, yine başıma düştü kalp krizi geçiricem sandım. kalbim deli gibi atmaya başladı ve uyanıktım tabi, rüya değildi. yine attım yine düştü. en son hızlıca attım. yılan gibi bişey hissettim. yana düştü. hareket edemedim o an. elimle kontrol ettim yok orda duruyo. doğrulmaya çalıştım bi baktım sol kolumu oynatamıyorum. bi baktım kolum yanımda ama hşssetmiyorum. nedenmiş bu korku biliyomusun. kolumu alnıma koyarak uyurum ben ve bu arada uyuşmuş kolum. hissizleşmiş. yani yılan sandığım şey kolummuş.-tatlicadiarzu- ıiyyyyyy çok korkunçtu..:1shok:

canım ya annem de yengemde o ağrıları yerleşme ağrısı diye tanımlıyor..ve o ağrıda tam 1 ay sonra beklemek lazımmış. haberiniz olsun ...:ecrin_bebek:

ben bi banyoya giriyim arkadaşlar. misler gibi olayım. koyu renkli çamaşırlarımı da atyım da bi yemek yapma işim kalsın. bekleyin canım beni

alemsin var ya:roflol::roflol::roflol:
isyerindeyim.. öyle bi kahkaha attimki millet döndü bana bakdi.. bazisi hala bakiyor

ay koluymus:roflol::roflol:
ama o anda nasil korktugunu tahmin edebiliyorum

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…