aynisi bu gece banada oldu canim.. dedim acaba sanci böyle biseymiki.. hatta oturdum yatagin icinde düzenlimi diye dinlemeye kalktim kendimi... o arada dalmisim yine uykuya..
sabah anneme sordum bu sancilar nasil bisey diye.. diyo anlarsin hic merak etme
zaman azaldikca pimpiriklenmeye basladik iyice -tatlicadiarzu-
canım ya annem de yengemde o ağrıları yerleşme ağrısı diye tanımlıyor..ve o ağrıda tam 1 ay sonra beklemek lazımmış. haberiniz olsun ...:ecrin_bebek:
slm canlar nasilsiniz ben idare ederim cok sükür bu halimize
hacerim sancimi degilmi anlamak icin bi ipucu vereyim dedim agri oldugu zaman karnin sertlesiyorsa ve bebk hareket etmiyorsa büyük he bide gazin yoksa :)) büyük bi ihtimal sancidir sanci oldugu zaman bebisler oynamiyo cünkü
doktora gittinmi sen yoksa yine aksammi gitcen ben gittim geldim hersey güzel sadece bebegim asagiya cökmüs yani dogum kanalina girmis fazla yürüme bisey kaldirma yat dedi görümcemle konustum normalde doguma 3 hafta kala giriyormus bebek kanala aman 2 hafta daha dayansinda gelsin ya hayisrlisi ve saglikla ins
ben bu sabah gittim geldim canim.. ama doktora görünmedik, sadece kalp atislarini dinledik.. doktor haftaya insallah..
hayirlisi olsun canim.. gelismini tamamlasinlarda öyle gelsinler insallah.. sende doktorunun sözünden cikma ama:1hug:
34+3 deyim suan..
yani asagi yukari 38+3lerde mi bekliyeyim kizimi..
isime gelir kaydirigubbakcemile5
yok canim zati cogu yatiyorum sadece bu aralar camasirlarla basim dertte bebisimin camasirlarini yika kurut katla abisinden kalan tabi anam ne cok varmis yika yika bitmiyo coguda 62-68 50-56 larda yazlik oglum yazin dogmustu sanirim bi kac tulum alamam gerekecek 50-56 :))
ben annemin yalancısıyım 3 çocuk doğurmuş bir kadın olarak bir bildiği vardır haeralde
selamlaaaaaar,
biz geldiiiiiiikkkk hepinizi çok öpüyoruz geçmişe bir göz atalım.
cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm
selamlaaaaaar,
biz geldiiiiiiikkkk hepinizi çok öpüyoruz geçmişe bir göz atalım.
cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm
herkese selam kızlar nasılsınız bakalım okudugum kadarıyla kötü bi durum yok maşallah sizeacayıp yorgunum sabahtan beri buyuk oğlum bronsit olmus hastanelerde gectı vaktım ordan fatura yatır ewe gel cocugu okula bırak saglık ocagına gıt ılaclarını yazdır hosafım cıktı yaa yollarda dogurcam sandım heryerım agrıo bırazdan yatıp uzancam uyuyabılırsemde uyucam sımdılık ıyı bakın kendınizede bebeklerınızede kocaman optum sizleri a.s.
cok gecmis olsun cnm ogluna
simdi sende sicak bisiler ic uzat bacaklarini yat ohh dinlenirsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?