2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlar nasilsiniz ben idare ederim cok sükür bu halimize

hacerim sancimi degilmi anlamak icin bi ipucu vereyim dedim agri oldugu zaman karnin sertlesiyorsa ve bebek hareket etmiyorsa he bide gazin yoksa :)) büyük bi ihtimal sancidir sanci oldugu zaman bebisler oynamiyo cünkü

doktora gittinmi sen yoksa yine aksammi gitcen ben gittim geldim hersey güzel sadece bebegim asagiya cökmüs yani dogum kanalina girmis fazla yürüme bisey kaldirma yat dedi görümcemle konustum normalde doguma 3 hafta kala giriyormus bebek kanala aman 2 hafta daha dayansinda gelsin ya hayisrlisi ve saglikla ins

Son düzenleme:

ben bu sabah gittim geldim canim.. ama doktora görünmedik, sadece kalp atislarini dinledik.. doktor haftaya insallah..

hayirlisi olsun canim.. gelismini tamamlasinlarda öyle gelsinler insallah.. sende doktorunun sözünden cikma ama
:1hug:

yok canim zati cogu yatiyorum sadece bu aralar camasirlarla basim dertte bebisimin camasirlarini yika kurut katla abisinden kalan tabi anam ne cok varmis yika yika bitmiyo coguda 62-68 50-56 larda yazlik oglum yazin dogmustu sanirim bi kac tulum alamam gerekecek 50-56 :))

bende gecen halamdan aldim 2 torba esya kaydirigubbakcemile2
onun kizida yaz cocuguydu, dedigin gibi bazi esyalara hic bakmadim bile olmica icin

ama 50-56 az al, herkes cabuk büyüyorlar diyor, hos sen daha tecrübelisin
:ecrin_bebek:

cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm

selamlaaaaaar,
biz geldiiiiiiikkkk hepinizi çok öpüyoruz geçmişe bir göz atalım.

hadi bi göz atda gel..biz bekleyekoyalim

cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm

ben her türlü yatiyorum canim..
kizimda rahat bende simdilik
:lepi:

dün doktora gittim ve doktor suyumun fazla oldugunu soyledı 15 gun once gıttıgımde de fazla demıstı ama azalır demıstı bu sefer artmış bıraz ama kızımda allaha sukur herhangı bı problme yok mesene yada yemek borusunda benım gibi aynı sorunu yasayan biri daha var mı erken dogum riskin var dedi bide suyum cok diye hanfendi dönüp duruyo genel de de ters duruyo doktorumda cok dıkkat et ters duruyoken keseyı patlatırsa kordonu ayakları yada asada ne varsa onlar sarkabılır falan dedı cok korktum

ben geldim yine:) yıkandım, çamaşırımı attım, yemeğimi koydum sanırım rahatım şimdi açlık dışında.

selamlaaaaaar,
biz geldiiiiiiikkkk hepinizi çok öpüyoruz geçmişe bir göz atalım.

hoşgeldin canım bi bak da gel bakıyım...

cnm ben soluma yatmaya çalışıyorum yoğun tembihler üzerine. doktorum ve büyüklerim sola yatmamı söyledi. e kitaplar da tabi ki. ama belim çok ağrıyınca dayanamıyorum sırt üstü bacakalrımı dizden kırarak da yatmak ii geliyo.

ama geçen gün bi uyandım yüzüstü dönmüşümsenağlama bebeğim tepiniyo altta...
çok üzüldüm, deli oldum bişey olacak diye. zaten hamile kalmadan da alıştırmaya çalışıyodum bünyemi yüzüstü yatmamaya ama işte uykumda gafil avladı beni bu sinir alışkanlık.

herkese selam kızlar nasılsınız bakalım okudugum kadarıyla kötü bi durum yok maşallah size acayıp yorgunum sabahtan beri buyuk oğlum bronsit olmus hastanelerde gectı vaktım ordan fatura yatır ewe gel cocugu okula bırak saglık ocagına gıt ılaclarını yazdır hosafım cıktı yaa yollarda dogurcam sandım heryerım agrıo bırazdan yatıp uzancam uyuyabılırsemde uyucam sımdılık ıyı bakın kendınizede bebeklerınızede kocaman optum sizleri a.s.

ya canlarim ben hastanedeyken sormustum dr sirt üstü cok yatma sol tarafina yat demisti bende uykudn uynnca sirt üstü uyuyo bulunca kendimi korkuyorm oglusuma bisi oldumu diye ama en cokta sirt üstü rahat ediyrm neyse az kaldi zaten sabredicez

kizlar bisi daha sorucam size biz esimle gece uyurken o arkasini döndüyse ben ona sarilirim ben döndüysemde o bana sarilir ama esime ben arkadan sarildigimda göbüsüm esime degdigi icin otamatikman oglumda bi kipirdamalr oluyo tekmeler yumruklar anlamiyrz esimle acaba rahatsizmi oluyo yoksa babasini hissettigi icin hosunami gidiyo peki sizde böyle bisi oluyomu merak ettm gercekten

cok gecmis olsun cnm ogluna

simdi sende sicak bisiler ic uzat bacaklarini yat ohh dinlenirsin cnm

valla canım ben hareket etsin diye 40 dombalak aştığım için memnun olurdum sanırım bu durumdan. kayınvalidem tersini düşünüyo. babası elleyince tekmeliyo, hareketleniyo dedim o da babasını sevmiyo demekki dedi. aman hareket etsin de dedğim gibi güçlü ve akıllı olurmuş hareketli bebekler:) bırak ne olursa olsun tepki versin:)

cok gecmis olsun cnm ogluna

simdi sende sicak bisiler ic uzat bacaklarini yat ohh dinlenirsin cnm

sağol cnm a.s.bi cıkamadım zaten buraya oturuncada kalkması zor gelıo ona bıle usenıom ne alem oldum bende sırnaşık şey bu arada ılk hamılelıgımde doktorum bana soluna yat dedıkce kolarım agrıyor dıe hep sırtustu uyudum ancak oyle rahat edıodum buyuzdende kordon dolanması oldu doktor buna baglamıstı elinden geldıgınce yan tarafa yatmaya calıs ben bu seferkınde hep yan yatıyorum kollarım çürüdü vallahi ama az kaldı Allah yardımcımız olsun :teselli:

evet kızlar ben geldim biliyorum coook ozlediniz beni, ah nerelerde kaldi dediniz :roflol:
ama son 7 is gunum haliyle cok yogunum

herkes iyimi bakalimmm arrrr yu rediiii :roflol: cok enerjikim allah bozmasinkaydirigubbakcemile3

titi8686 gecmis olsun canım ama biraz bana sacma geldi ya kordon sarkar filan ne biliyim korkutmus biraz bence doktorun seni korkma :teselli:

kizlar anlatin bakalim, bebeginiz icin kilik kiyafet aldiniz iyi guzel ama,
masal kitaplari, ninni cdleri filan aldinizmi?

ben o bebek muzikleri olayını ticari buldugumdan almadim. ama masal kitabi arastiriyorum.
fikirlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…