az kaldı canım ya dikkat etcez ve atlatcaz inşallah. doktor bana şeker var demedi ama benimde sınırda o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. sabır sabır.iyi geceler gece kuşları olanlara.dün doktora gittim ikinci şeker yüklememde yüksek çıktı.diyete başladım.şeker hastalarına kızardım niye diyetlerine dikkat etmiyorlar diye.ya zormuşhele yemekteyiz yok mu.canım ailemde de meloş yaptı börekleri ah ah.neyse geçici çokşükür.54 gün sonra herşey serbest.
kızımın gelişimi iyiymiş.2 kilo olmuş güccük tosbam.bu arada şu bebek takvimimi düzeltemedim beceremedim sinir oldum
canım yaaaa umarım herşey yoluna girer. geldi mi herşey üstüste sinir oluyorum ya.Canım sıkkın... :çok üzgünüm:Eşim şu andan itibaren artık işe gitmeyecek... İşe başladığı firmanın Antalya'dan kaçan bir firma olduğunu, kendisinden önce işe alınan kimsenin 1-2 aydan fazla durmadığını, araçların; başlangıçta aksi söylendiği halde eve gidiş gelişler için verilmeyeceğini, şirketin evimize bir vesait daha uzağa taşınacağını, 3 ay daha sigorta yapılmayacağını, yemek paralarının ödenmediğini, satışta verilen primin de ciro üzerinden denmesine rağmen kar üzerinden olduğunu, daha önce işten ayrılanların da maaşlarını alamadıklarını öğrendik.... Süreç yeniden başladı yani... senağlamasenağlamasenağlama
Bu konuda bana ümit vermekten de teselli etmekten de sıkıldınız, hepinize gına geldi biliyorum. Sadece paylaşmak istedim...
ne tatlı anlatmışsın yaa. mutluluğun daim olsun allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.selammm kizlar masallah sayfalar almis basini gitmis okumam mumkun degil bir ara atlaya atlaya goz aticam artik. bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))
şımarmıycam yazmış ama şımaacak şimdi yaaaa.laelaelaelaelaedamlacim ya ilahi cok güldürdün beni:roflol:
cerezle ugrasmasi güzel oluyor ne yapayim tutamiyorum kendimidelikafadulden
ayrica askim ben avrupali degilim, o avrupali:roflol: ama yakisir benim avrupalima :roflol: yerim ben onu ablasi cok seker bakma sen üstüne üstüne gittigime :jeyyar: ( ay bunu okumasa bari, simdi simarir da simarir:icecream:)
geçmiş olsun canım dayancaz onlar için ya sıpalar ne hale getirdiler bizi.Günaydın kızlar umarım herkez iyidir bende dün traporu cıkarmak ıcın doktora gıttım kan tahlilimi verdim dr gorunce tahlil sonuclarını bana ılac verdı kan tupu her gun hastaneye gıdıp serum taktırcam bı saat boyunca off yaa ılacı serumun ıcıne katıp damardan vercekler yaa(
oy oy oy yerim ben seni kimseye kötülüğün yok ki ondan uğraşıyoz zaten sevdiğimizdenyerden yere vuruyozkaydirigubbakcemilehehehehhemerhabalar..selamlar hürmetler..
hepinize güzel bir gün diliyorum :1hug:
evet terminim vardi, olamazmi..evet avrupaliyim.. alin ..bun duymak istiyordunuz dimi
anacim sende niye tebessümpn tarafindansin anlamamki, kime ne kötülügüm var benim[/COLOR][/I] benneyaptımki[/COLOR][/I]
yaramaz kıııız sevmiyo demek ama ne güzel oluyor kalp atışlarını duymak değil mi?bizimde bugün kontrolümüz vardi.. ctg.. kalp atislarini dinledik narcicegimin.. benim üzerime iki hamile bayanda dinlediler kalp atislarini benim nazli bi oyana kipirda bi buyana kipirda rahat durmadigi icin bizimki uzun sürdü..
hanimefendi pek hoslanmiyoda.. -tatlicadiarzu-
ama cok sükür iyi..
bugün hastane kaydimizi yaptirmaya gitcez insallah.. :CüvCüv:
öyle iste..
bende çok kabus görüyorum yaa.havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..
dün doktora gittim ve doktor suyumun fazla oldugunu soyledı 15 gun once gıttıgımde de fazla demıstı ama azalır demıstı bu sefer artmış bıraz ama kızımda allaha sukur herhangı bı problme yok mesene yada yemek borusunda benım gibi aynı sorunu yasayan biri daha var mıerken dogum riskin var dedi bide suyum cok diye hanfendi dönüp duruyo genel de de ters duruyo doktorumda cok dıkkat et ters duruyoken keseyı patlatırsa kordonu ayakları yada asada ne varsa onlar sarkabılır falan dedı cok korktum
sağol cnm a.s.bi cıkamadım zaten buraya oturuncada kalkması zor gelıo ona bıle usenıom ne alem oldum bende sırnaşık şey bu arada ılk hamılelıgımde doktorum bana soluna yat dedıkce kolarım agrıyor dıe hep sırtustu uyudum ancak oyle rahat edıodum buyuzdende kordon dolanması oldu doktor buna baglamıstı elinden geldıgınce yan tarafa yatmaya calıs ben bu seferkınde hep yan yatıyorum kollarım çürüdü vallahi ama az kaldı Allah yardımcımız olsun :teselli:
dün doktora gittim ve doktor suyumun fazla oldugunu soyledı 15 gun once gıttıgımde de fazla demıstı ama azalır demıstı bu sefer artmış bıraz ama kızımda allaha sukur herhangı bı problme yok mesene yada yemek borusunda benım gibi aynı sorunu yasayan biri daha var mıerken dogum riskin var dedi bide suyum cok diye hanfendi dönüp duruyo genel de de ters duruyo doktorumda cok dıkkat et ters duruyoken keseyı patlatırsa kordonu ayakları yada asada ne varsa onlar sarkabılır falan dedı cok korktum
şımarmıycam yazmış ama şımaacak şimdi yaaaa.laelaelaelaelae
oy oy oy yerim ben seni kimseye kötülüğün yok ki ondan uğraşıyoz zaten sevdiğimizdenyerden yere vuruyozkaydirigubbakcemilehehehehhe
yaramaz kıııız sevmiyo demek ama ne güzel oluyor kalp atışlarını duymak değil mi?
cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm
evet kızlar ben geldim biliyorum coook ozlediniz beni, ah nerelerde kaldi dediniz :roflol:
ama son 7 is gunum haliyle cok yogunum
herkes iyimi bakalimmm arrrr yu rediiii :roflol: cok enerjikim allah bozmasinkaydirigubbakcemile3
titi8686 gecmis olsun canım ama biraz bana sacma geldi ya kordon sarkar filan ne biliyim korkutmus biraz bence doktorun seni korkma :teselli:
kizlar anlatin bakalim, bebeginiz icin kilik kiyafet aldiniz iyi guzel ama,
masal kitaplari, ninni cdleri filan aldinizmi?
ben o bebek muzikleri olayını ticari buldugumdan almadim. ama masal kitabi arastiriyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
vurun abaliya bakalim..buldunuz benim gibi kuzu gibi sessiz birini cikarsiniz tepeme kaydirigubbakcemile
hoş geldin canım, ben tv de görmüştüm ama bi araştırıyım masal kitabını. adını unuttum.
ay benim bebeiğime ilk aldığım kitaptı. zaman buldukça okuyorum ona..kuzucuğumda dinliyor beni yawww
ben hep sol tarafıma yatıyorum ama uyurken dönüyorum o zaman eşim uyandırıyo hadi bakalım tekrar tekrar bütün gecemiz böyle geçiyor.bana geçen ay doktorum soluna yat dedi.vardır bir bildiği dedim bende
kim o kuzu gibi sessiz biri sen misin? hahahahhahahahahh:roflol::roflol::roflol:
duydunuz mu kızlaaaar kuzu gibi sessizmiş bizim çerez.
elifim süpürgesiz cadim enerjik oldugun yansiyor biliyomusun :dance:
iclal gecmis olsun ogluna canim .. dinlen sen az :1hug:
:mymeka::mymeka::mymeka:
:1hug:
ben gece boyu dönüp duruyorum uykumuz garip oldu ya. sık sık uyanıyorum. vücut hazırlanıyor bebeklede uyanacağız ya.
üzüyorlarmi bunlar kuzum seniii kıyamammm
birakim uleynnn çerezimi sahipsizmi sandiniz sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?