2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa hareketli bbekler akilli olurmus ohh bunu duyduguma fena halde cok sevindim hani benim ogalan pek yerinde durmuyo ya ondn .....ya normalde esim elldiginde göbegimi falan oglum aninda hareketlerini kesiyo kipirdamiyo ama gece yatarken öyle yapinca komigimize gidiyo ve sasiriyorz tabi :roflol::roflol::roflol:

az kaldı canım ya dikkat etcez ve atlatcaz inşallah. doktor bana şeker var demedi ama benimde sınırda o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. sabır sabır.
canım yaaaa umarım herşey yoluna girer. geldi mi herşey üstüste sinir oluyorum ya.
ne tatlı anlatmışsın yaa. mutluluğun daim olsun allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
şımarmıycam yazmış ama şımaacak şimdi yaaaa.laelaelaelaelae
geçmiş olsun canım dayancaz onlar için ya sıpalar ne hale getirdiler bizi.
oy oy oy yerim ben seni kimseye kötülüğün yok ki ondan uğraşıyoz zaten sevdiğimizdenyerden yere vuruyozkaydirigubbakcemilehehehehhe
yaramaz kıııız sevmiyo demek ama ne güzel oluyor kalp atışlarını duymak değil mi?
havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..
bende çok kabus görüyorum yaa.

kızına maşallah canım. suyun mu fazlaymış ee çözümü nee?

zakkum canım o ne biçim rüya yaaa. bende korktum okuyunca.

aaa cnm bunu duyduguma cok sevindim inanki ögrendigim iyi oldu demkki bundn sonra sirt üstü yatmak falan yok hatta gecen gece rüyamda oglumun boynuna kordonu dolanmisti tuhaf nefes aliyodu öyle görmüstüm allh korusunya ins öyle bisi olmaz...bende hep yan yatiyorm ama arada bi uyaniyrm sirt üstü yatmis oluyorm bundn sonra dahada dikkat edicm

anam yaaa çerez gelmiş yine doldurmuş yaaa...gece uyuyamadığımdan hatta 2 gündür uyuyamadığımdan bugün sersemim tam sersem...açılayım diye banyo yaptım bugün yürüyüşte yapmadım yaa..az kendime geleyim yaa offf

benım kızkardesımınde son 1 ayda suyu artmıstı.. doktoru cok fazlamı tatlı yıyorsun dıye sormus.. tatlı ıle alakası varmı bılmıyorum.. Kac haftalıksın hangı hastaneye gıdıyorsun.. doktorun nasıl da korkutmus senı..

kanal a da 6 yaşında bir kız İstiklal marşını okudu ezbere açsanıza ya çok süperrrrrrrrr şimdi de 5 yaşındaki çocuk okuycak

ayy ne güzel sizler hep yürüyüs yapiyosunuz ben popomu kaldirmakta bile zorlaniyorm kaldiki yryüs yapim ama normal dogum icinde yürüyüs cok iyi geliyomus ee ben hic yürümüyorm benim halim ne olacak acaba dogumda

gümbür gümbür atiyor kalpleri
vurun abaliya bakalim..buldunuz benim gibi kuzu gibi sessiz birini cikarsiniz tepeme
kaydirigubbakcemile

cancagizlarim siz gece nasl uyuyosunuz yanmi sirt üstmü ben genelde yan yatiyorm sonra hep ayni tarafta yatmaktan otarafim agriyo digerine dönüyorm ve dönerken heryerim agriyo ama gece bi uyaniyrm bazen sirt üstü uyaniyrm

ben hep sol tarafıma yatıyorum ama uyurken dönüyorum o zaman eşim uyandırıyo hadi bakalım tekrar tekrar bütün gecemiz böyle geçiyor.bana geçen ay doktorum soluna yat dedi.vardır bir bildiği dedim bende

hoş geldin canım, ben tv de görmüştüm ama bi araştırıyım masal kitabını. adını unuttum.

ben gece boyu dönüp duruyorum uykumuz garip oldu ya. sık sık uyanıyorum. vücut hazırlanıyor bebeklede uyanacağız ya.

ben hep sol tarafıma yatıyorum ama uyurken dönüyorum o zaman eşim uyandırıyo hadi bakalım tekrar tekrar bütün gecemiz böyle geçiyor.bana geçen ay doktorum soluna yat dedi.vardır bir bildiği dedim bende

cnm en iyisini yapiyosun benim dr umda sola tarafina yat demisti cünkü

kim o kuzu gibi sessiz biri sen misin? hahahahhahahahahh:roflol::roflol::roflol:
duydunuz mu kızlaaaar kuzu gibi sessizmiş bizim çerez.

:mymeka::mymeka::mymeka:

elifim süpürgesiz cadim enerjik oldugun yansiyor biliyomusun :dance:
iclal gecmis olsun ogluna canim .. dinlen sen az
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…