üzüyorlarmi bunlar kuzum seniii kıyamammm
birakim uleynnn çerezimi sahipsizmi sandiniz sırnaşık şey
şiddete hayırrrrrrrrrr naniknaniklaelaelaelaelae
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
bosuna cadi demiyorum ben sana..
savulun elif geliyor
"Güzel Uykular Alara Her Gece Bir Masal"
adlı kitaptı yanlış hatırlamıyosam. 2 ciltti çünkü ve bi adam torunu için yapmıştı. bundan hatırladım canım. sf sayısı da fazla:)googleda arat çıkar, ayrıca linkini özelden atarım şimdi. yasak sanırım burda vermek.
sırnaşık şey hadi yala yala kıyamamki.:1hug::1hug::asigim::icecream:
ay pardon
biz hastaneye kaydimizi yaptirmaya gidiyoruz kizlar..
siz kapisa durun:teytey:
canım hosbuldumm Şeniz
adı ne sekerim kitabin?
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaecadı olduğunuzu biliyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
süpürgeli cadı:çerez
süpürgesiz cadı :elif
:icecream:hehehehhe
valla benim rüyalar garipte seninkilerinde aşağı kalır yanı yokmuş. bende geçen gün kömür yardımı bahanesiyle kapıya gelen adamlar gördüm ellerinde el arabalarıyla kömür abla kapıyı aç kömür getirdik diyolar ama niyetleri başka evi soycaklar öyleymiş güya. diyorum ki doğalgazlı eve ne kömürü ya gidin açmıkycam falan cebelleşe cebelleşe uyandım. memleket meseleleri giriyo rüyamıza çok hoşşşş.kızlar bi ruya gordum gece ayyy
ergenekoncu emekli askerler bana zorla kapiyi actirip iceri girmeye calisiyorlardi cok korktum yaa
ben de bagiriyordum anneee korkuyorum diye resmen boyle kelli felli adamlardi.
neyse fazla konusmiyim de bilincaltina bakarmisiniz bendeki sırnaşık şey
upsss, tespitin çok saldırgan geldi banalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaecadı olduğunuzu biliyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
süpürgeli cadı:çerez
süpürgesiz cadı :elif
:icecream:hehehehhe
tamam canım bulurum ben googledan cok sagolŞeniz
sırnaşık şey hadi yala yala kıyamamki.
kızlar bi ruya gordum gece ayyy
ergenekoncu emekli askerler bana zorla kapiyi actirip iceri girmeye calisiyorlardi cok korktum yaa
ben de bagiriyordum anneee korkuyorum diye resmen boyle kelli felli adamlardi.
neyse fazla konusmiyim de bilincaltina bakarmisiniz bendeki sırnaşık şey
olan sana oldu tabi yaaaa a.s.aneeeemmmm ortada olan banami oldu ya sırnaşık şey
kizlar cikiyorum ben mudurum tepemde, isim cok :1no2:
optum herkesi
upsss, tespitin çok saldırgan geldi banabuna direnecek olan yok mu acabayasakkelime
olan sana oldu tabi yaaaa a.s.
en iyi savunma saldırıya geçmektir. üste çıkmam lazımdı.:roflol::roflol:
meydanı boş buldum atıyom işte:roflol:
Slm kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor hamileligin son aylari ?
Benim kiz halay cekiyor icimde sanki o yana salla beni bu yana salla beni seklinde ...
Bebegimizin besigini aldigimiz yer aradi ve besigin TRden geldigini ve yarin gelip alabilecegimizi söylediler ayy cok sevincliyim yairn diploma sinavim var iki saatlik yazili olarak ordan cikip besigi alicaz sonra gelip besigimizi kurup elbiseleri yikayip yerlestirecegiz geri kalan tek bebek arabasi vs. onuda annemler haftaya alicaklarmis haftaya geliyormus istedigimiz renk .. ay cok sevincliyim kizlar hersy bitti ve INSALLAH dogurucaz artik ya 6hafta sonra...
6 HAFTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?