öykübebek ben de anlamadım ama yüzü sanırım ön planda değil mi?
sibser ne demek canım burda hepimiz ortak bir gerçeğin etrafında toplanmışız. ekstralarımızı paylaşıyoruz.
bu arada profilime ekledim aradaşlar fotolarıbeşik ve arabamızı. renkler aynı.
kızlar hepinize tşk ederim ilginiz için sağolun a.s.
şimdi geldim eve hastaneye gittim kızlar 100cc lik seruma iki ambul ilaç koydular kredi kartı küçüklüğünde bi serumu tam bi saatte yedim bi ara açtım serumu wowowow bi kolum yandı ki anlatamam hemen kıstım tabı öyle geçti günümüz ama bugun hava güzeldi ist biaz gezdik kızımla şimdide kızımın 3 sepet olan kıyafetlerini battaniyeleri ve nevresimlerini ütülücem :S bizden bu kadar inşallah siz değerli arkadaşlarım ve cici yiğenlerim iyidir a.s.
ne güzel canım ne hoş sizleri mutlu görmek bizi de mutlu ediyor.a.s.Slm kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor hamileligin son aylari ?
Benim kiz halay cekiyor icimde sanki o yana salla beni bu yana salla beni seklinde ...
Bebegimizin besigini aldigimiz yer aradi ve besigin TRden geldigini ve yarin gelip alabilecegimizi söylediler ayy cok sevincliyim yairn diploma sinavim var iki saatlik yazili olarak ordan cikip besigi alicaz sonra gelip besigimizi kurup elbiseleri yikayip yerlestirecegiz geri kalan tek bebek arabasi vs. onuda annemler haftaya alicaklarmis haftaya geliyormus istedigimiz renk .. ay cok sevincliyim kizlar hersy bitti ve INSALLAH dogurucaz artik ya 6hafta sonra...
6 HAFTA
şşşşşşşşşşttt çaktırmaaaaaa.s.kaydirigubbakcemile5:roflol::roflol::roflol::roflol:
haklıymışsın geri çekildiler valla...
selam kızlar bende şimdi sağlık ocağından ve doktordan geldim kızımı gördüm 41 cm olmuş gelişimi falan bir hafta ilerde doktor 20 mart gibi alırız dedi yani evlilik yıldönümümüzde :) işte bu da sude nin resmi
cnm ben baktim yorumlarimida ekledim ayrica
ve cok hos ikiside bebeisin iyi günlerde güle güle kullansn ins
şimdi geldim eve hastaneye gittim kızlar 100cc lik seruma iki ambul ilaç koydular kredi kartı küçüklüğünde bi serumu tam bi saatte yedim bi ara açtım serumu wowowow bi kolum yandı ki anlatamam hemen kıstım tabı öyle geçti günümüz ama bugun hava güzeldi ist biaz gezdik kızımla şimdide kızımın 3 sepet olan kıyafetlerini battaniyeleri ve nevresimlerini ütülücem :S bizden bu kadar inşallah siz değerli arkadaşlarım ve cici yiğenlerim iyidir a.s.
bizde cok iyiyiz cnm ohh sizler ne güzel yikadiniz simdide ütülüyosunuz ben daha ne cantami hazirladm nede oglusumn elbiselerini yikadm cok isim var cokkkkk
anneeeeee cabukkk gel yaaaa coookkk isimiz varrr
sağol canım, aminnn. hepimizin bebekleri güzel günler görsün inşallah...
çok geçmiş olsun canım, bi kurnazlık yapmaya çalışmışsın ama işe yaramamış sanırım. bu arada oturarak yapın ütüleri arkadaşlar beliniz ağrımasın varisleri de azdırmayalım.
kolay gelsin canım...
benim uykum geldi biraz uzanip uyuyaym sonra gene gelirim öptüm sizi görüsürüz bbyyyy
canım beniiiiim kıyamam sana. biz iyiyiz sen kendine dikkat et tatlım kolay gelsin çok yorulma emi.
alyasulin iyi olmana sevindim cnm... kizlar ben size kac defa dedim kendinize dikkat edin diye ? ay beni üzüyorsunuz bak haaa...
Sizleri coooooooooook öptüm ve ikinci yeni haber haftaya alinacak olann bebek arabasi da alindi hehe annem biraz önce aradi dayanamadik gittik aldik dediler haftayi beklemedik...
of of cok seviniyorum yaaaaaaaaaaaaa ... insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz gelecegin anneleri....
yarın doktora gidecdeğim bakalım doğum tarihi verecek mi çok merak ediyorum.acaba bu haftadan (34) doğum şekli hakkında bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?