Slm kızlar var mı bi yaramazlık nasılsınız?
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaecadı olduğunuzu biliyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
süpürgeli cadı:çerez
süpürgesiz cadı :elif
:icecream:hehehehhe
güle güle git canım gene bekleriza.s.
:roflol::roflol:
haklıymışsın geri çekildiler valla...
selam kızlar bende şimdi sağlık ocağından ve doktordan geldim kızımı gördüm 41 cm olmuş gelişimi falan bir hafta ilerde doktor 20 mart gibi alırız dedi yani evlilik yıldönümümüzde :) işte bu da sude nin resmi
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hic süphen olmasin geri dönecegimden :jeyyar:
:1shok:anaaaaam geri gelmiş bende meydanı boş bulupta atıp tutmuştum :roflol:naniknanik
Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.
gittik hastaneye haftaya carsambaya randevu verdiler sadece..
böyle haftaya carsamba önce kendi doktoruma gidecegim kontrole.. ondan 1 saat sonrada hastaneye
bebemi iki kere görcem yani.. isime gelir :asigim:
Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.
ııh yaramazlık yok biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın?
ayy ne hoşş. bende gelem mii?
kızlar yaa bu camasırlar cok kucuk ya utulerken kayboluyor elımden cok guze yaaa bebişimii istiyom ben yaaa<
hay maşallaaaah 3350 küçük dilimi yuttum.
kız çerez bi el at çıkaralım
kızlar yaa bu camasırlar cok kucuk ya utulerken kayboluyor elımden cok guze yaaa bebişimii istiyom ben yaaa<
küçük dilimi yuttum.
kız çerez bi el at çıkaralım
elleme öyle kalsin :roflol::roflol::roflol::roflol:
selammm kizlar masallah sayfalar almis basini gitmis okumam mumkun degil bir ara atlaya atlaya goz aticam artik. bildiginiz gibi pazar aksami annemle kavustuk o gece annemin traji komik seyahati nedeniyle kocisle yatakta gulmekten uyuyamadik:))) (annemin baskasinin valizini alip gelmesi gibi bi cok sey) :)) neyse canim annem sonucta basardi.
kizlar nasil mutluyum anlatamam 2 gundur diyorum ben cennettemiyim ruyadamiyim yok boyle birsey nasil guzel biseymis insanin annesinin pisirmesi getirmesi yedirmesi oyle garip duygular icerisindeyimki anlatamam kendimi sokakta bulunmus bi kedi yavrusu gibi hissediyorum beni sarip sarmaliyo ha bire biseyler yediriyor nasil aglamak istiyorum anlatamam meger ne cok ozlemisim.
bugun dusa girdim annem dedi seni yikiycam yok olmaz falan dedim dinletemedim neyse geldi beni bi yikadi bi keseledi (keseyi yaninda getirmis :) kucukken hic sevmezdim ama bugun sevdim) neyse resmen aklandim paklandim, banyodan bir ciktim ki iste o koku aylardir sayikladigim ispanakli boregin kokusu butun evi sarmis......annem hemen giyin git otur sicacik uzat ayaklarini geliyom dedi ve elinde o muhtesem tepsiyle geldi mis gibi turk cayi borek zaten tartisilmaz iste o an ben bi baslarsin aglamaya ama hickira hickira katila katila isin komik yani bi yandan agliyorum ama bi yandanda boregi isiriyorum :)) yatak odamla mutfagim tertemiz oldu yarinda salonla bebegin odasini temizliycez insanin annesi gibi yokmus bunu bi kez daha anladim bende kizimin zor anlarinda hep yaninda olucam nasil bisey oldugunu cok iyi anladim ustelikte benle annem normalde cok iyi anlasamayiz ayri kutublardanizdir yani ama anladimki annelik bambaska birsey Allah yoklugunu gostermesin binlerce kezde razi olsun hamileligimin en guzel gunlerini yasiyorum karsilikli turkce konusup dedkodu yapiyoruz super daha ne istenilirki :)) cok uzun oldu kusura bakmayin canlarim sevincimi paylasmak istedim hepinizi coook opuyorum arada giricem annem gormeden bilgisayar zararli diye oturtmuyo basina cep telimi bile kapattiriyor zararliymis alem kadin ya :))) bye muck :))
hoşgeldin çerez,şehnaz, neden kimse bişi yazmamış ki. taaa ne zaman bakmıştım ekrana 1-2 yazı eklenmiş o kadar. hadi kızlar aktifleşin...
havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..
Allah sabır versin. inşallah kaderi, şansı bundan sonraki hayatında yüzüne güler hep.
mırrrrrrkaydirigubbakcemile3zaman zaman hiç olmadık şeylerden korkuyoruz haklısın. ya ben anlatayım bi olayımı. daha evlenmemiştim.
bi gece uyandım başımda bi ağırlık. uyuyomuyum uyanıkmıyım anlamadım. çok ağır bişey var ama alnımda hissediyorum bunu. neyse elimi götürdüm bi baktım sopsoğuk, yumuşak bi et parçası.:1shok: ama nasıl korktum. elimle aldım attı, yine başıma düştü kalp krizi geçiricem sandım. kalbim deli gibi atmaya başladı ve uyanıktım tabi, rüya değildi. yine attım yine düştü. en son hızlıca attım. yılan gibi bişey hissettim. yana düştü. hareket edemedim o an. elimle kontrol ettim yok orda duruyo. doğrulmaya çalıştım bi baktım sol kolumu oynatamıyorum. bi baktım kolum yanımda ama hşssetmiyorum. nedenmiş bu korku biliyomusun. kolumu alnıma koyarak uyurum ben ve bu arada uyuşmuş kolum. hissizleşmiş. yani yılan sandığım şey kolummuş.-tatlicadiarzu- ıiyyyyyy çok korkunçtu..:1shok:
dün doktora gittim ve doktor suyumun fazla oldugunu soyledı 15 gun once gıttıgımde de fazla demıstı ama azalır demıstı bu sefer artmış bıraz ama kızımda allaha sukur herhangı bı problme yok mesene yada yemek borusunda benım gibi aynı sorunu yasayan biri daha var mıerken dogum riskin var dedi bide suyum cok diye hanfendi dönüp duruyo genel de de ters duruyo doktorumda cok dıkkat et ters duruyoken keseyı patlatırsa kordonu ayakları yada asada ne varsa onlar sarkabılır falan dedı cok korktum
şımarmıycam yazmış ama şımaacak şimdi yaaaa.laelaelaelaelae [/B]
anam yaaa çerez gelmiş yine doldurmuş yaaa...gece uyuyamadığımdan hatta 2 gündür uyuyamadığımdan bugün sersemim tam sersem...açılayım diye banyo yaptım bugün yürüyüşte yapmadım yaa..az kendime geleyim yaa offf
gümbür gümbür atiyor kalpleri
vurun abaliya bakalim..buldunuz benim gibi kuzu gibi sessiz birini cikarsiniz tepeme kaydirigubbakcemile
kim o kuzu gibi sessiz biri sen misin? hahahahhahahahahh:roflol::roflol::roflol:
duydunuz mu kızlaaaar kuzu gibi sessizmiş bizim çerez.
teker teker gelin delikafadulden
kızlar bi ruya gordum gece ayyy
ergenekoncu emekli askerler bana zorla kapiyi actirip iceri girmeye calisiyorlardi cok korktum yaa
ben de bagiriyordum anneee korkuyorum diye resmen boyle kelli felli adamlardi.
neyse fazla konusmiyim de bilincaltina bakarmisiniz bendeki sırnaşık şey
Slm kizlar nasilsiniz? Nasil gidiyor hamileligin son aylari ?
Benim kiz halay cekiyor icimde sanki o yana salla beni bu yana salla beni seklinde ...
Bebegimizin besigini aldigimiz yer aradi ve besigin TRden geldigini ve yarin gelip alabilecegimizi söylediler ayy cok sevincliyim yairn diploma sinavim var iki saatlik yazili olarak ordan cikip besigi alicaz sonra gelip besigimizi kurup elbiseleri yikayip yerlestirecegiz geri kalan tek bebek arabasi vs. onuda annemler haftaya alicaklarmis haftaya geliyormus istedigimiz renk .. ay cok sevincliyim kizlar hersy bitti ve INSALLAH dogurucaz artik ya 6hafta sonra...
6 HAFTA
kızlar hepinize tşk ederim ilginiz için sağolun a.s.
şimdi geldim eve hastaneye gittim kızlar 100cc lik seruma iki ambul ilaç koydular kredi kartı küçüklüğünde bi serumu tam bi saatte yedim bi ara açtım serumu wowowow bi kolum yandı ki anlatamam hemen kıstım tabı öyle geçti günümüz ama bugun hava güzeldi ist biaz gezdik kızımla şimdide kızımın 3 sepet olan kıyafetlerini battaniyeleri ve nevresimlerini ütülücem :S bizden bu kadar inşallah siz değerli arkadaşlarım ve cici yiğenlerim iyidir a.s.
tebessssüüüm hoşgeldin nerelerdesin?
:1shok:anaaaaam geri gelmiş bende meydanı boş bulupta atıp tutmuştum :roflol:naniknanik
uslu uslu durcan ama sözmü?:CüvCüv:
(Allahim ne kadar yufka yürekliyim, bu benim arkamdan atsin tutsun, ben ona yinede kiyamiyorum.. ah bide kiymetini bilse ya :mymeka: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?