2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaecadı olduğunuzu biliyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
süpürgeli cadı:çerez
süpürgesiz cadı :elif
:icecream:hehehehhe

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

güle güle git canım gene bekleriza.s.

hic süphen olmasin geri dönecegimden :jeyyar:

:roflol::roflol:

haklıymışsın geri çekildiler valla...

kim demis

masallah canim sudemize..

gittik hastaneye haftaya carsambaya randevu verdiler sadece..
böyle haftaya carsamba önce kendi doktoruma gidecegim kontrole.. ondan 1 saat sonrada hastaneye

bebemi iki kere görcem yani.. isime gelir :asigim:

Merhaba arkadaşlar geçmişi okudum biraz bugun dr a gittik annemle bebeğim 3350gr ve 45 cm maaşallah 34 haftaliğim dogum şekli hakkinda bişi demedi çati muayenesi için erken demekki kanim biraz az çikti halsizlik ondan yani nst yede bağlandim oda iyi çok şükür.

:1shok:anaaaaam geri gelmiş bende meydanı boş bulupta atıp tutmuştum :roflol:naniknanik

gözüm, her daim üstünde
sengözlerimebaksanab

3350 grmmi??
hay masallah subhanallah

MAŞALLAHH

ııh yaramazlık yok biz iyiyiz tatlişkom sen nasılsın?

BİZDE İİYİZ AMA YİNE ÇOK AÇIKIYYORUM DIYMUYORUM BEN YAcokacimcoook AÇIM cokacimcoook

kızlar yaa bu camasırlar cok kucuk ya utulerken kayboluyor elımden cok guze yaaa bebişimii istiyom ben yaaa<

hay maşallaaaah 3350 küçük dilimi yuttum.

kız çerez bi el at çıkaralım

ege denizim gözün aydin canim..walla oyle bir yazmissin ki anlattiklarinda ispanakli börekten bile cazipti annenle olan duygusal iletisimin:roflol::roflol:

hoşgeldin çerez,şehnaz, neden kimse bişi yazmamış ki. taaa ne zaman bakmıştım ekrana 1-2 yazı eklenmiş o kadar. hadi kızlar aktifleşin...

ben yoktum bitanem ve cerez bana saramadi ondan dolmadi sayfalar...:roflol:

havadanmidir nedir bi tembellik var üzerimde..
gecede kabus gördüm, nefes nefes uyandim.. ondan galiba..

uydur be, kurtlar puslu havayi severlermis:roflol: avini bekliyordun ondandi sessiz halinnaniknanik

sadece sunu diim kahkahalarla güldüm, hayatta unutmam bunu:roflol:

ilginc ya su azalmasini duymustum da bir de suyun fazla olmasi mi varmis? bende habire su iciyorum kizim rahat yuzsun, yuzdugu su surekli temiz olsun diye:roflol:

şımarmıycam yazmış ama şımaacak şimdi yaaaa.laelaelaelaelae [/B]

askimsin ya, nasil desifre etmisiz biz bu kisi degil mi bitanemsırnaşık şey

iste herkes sahit, kimse tebessüm diyor mu?delikafadulden duy cerez hanim duy..Allahin avrupalisi ne olcak:icecream:

gümbür gümbür atiyor kalpleri
vurun abaliya bakalim..buldunuz benim gibi kuzu gibi sessiz birini cikarsiniz tepeme
kaydirigubbakcemile

kuzu deel kizim senden olsa olsa kurt olur, yukarda da yazdigim gibi:jeyyar:

kim o kuzu gibi sessiz biri sen misin? hahahahhahahahahh:roflol::roflol::roflol:
duydunuz mu kızlaaaar kuzu gibi sessizmiş bizim çerez.

aklin yolu bir iste:ecrin_bebek:

teker teker gelin delikafadulden

istese cifter cifter gelsinler sorun deil....

yettim damla yettim:jeyyar:

CADIARZU süpheli var

hadi gözün aydin canim...hayirdir üniveriste bitirme sinavi mi yoksa tez savunmasi falan mi? nerde hangi bölümde okuyordun sen canim? Allah yardimcin olsun simdiden basarilar dilerim...a.s.

iyisin iyisin masallah...seni seviyoruz:1hug:

tebessssüüüm hoşgeldin nerelerdesin?

gecmisi okuyordum bitanem yine yazmis birseyler...anlayacagin mermi topluyordum karsi cepeye savuracak....sositososito

:1shok:anaaaaam geri gelmiş bende meydanı boş bulupta atıp tutmuştum :roflol:naniknanik

yettim bitanem yettim...

Son düzenleme:
Selam arkideşleeeer. Bugün anneme gittim. Bişey yapmıştıdaaaaaaaa. hani şu zamanda pişirilip dağıtılan şeyden. cokacimcoook Anladınız siz onu. yerimseniben
Adını söylemeyim canınız çekmesin malum hamilesiniz :roflol: :roflol:
Dönüştede yürüyüş yaptım.
Nasılsınız bakalım.

uslu uslu durcan ama sözmü?:CüvCüv:

(Allahim ne kadar yufka yürekliyim, bu benim arkamdan atsin tutsun, ben ona yinede kiyamiyorum.. ah bide kiymetini bilse ya :mymeka: )

söz veremem çocuğu kendi tarafıma çekcemyerimseniben:jeyyar: heheheheh. yufka yürek çerez ( brave heart gibi oldu:roflol::roflol::roflol:)

maşallah cnm allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın bnm bebegımde doktor ırı herşey yolunda dedı ama daha 2 kg yedıgım hersey bana yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…