amin...hepimizin icine dogsun insallah o günesss
sana her zaman söylemiyecegim birsey söyliyeyim mişakkıdı
galiba ben seni seviyorumlülülülülülü
kendine iyi bak canim...
Allah´a emanet ol
günaydin kizlar ne olmus bugün size ya dagilmissiniz hepiniz
che cim Allah hakkinda hayirlisini versin ins tatliya baglanir bende 2 sene beraber durdum bilirim ne demek oldugunu siz o evden ayrilmadikca huzur yok size cok sükür halime suan basim okadar rahatki herkes kaynanadan ceker bende tam tersi kayinpeder ömrümü yedi resmen neyse ins Allahim hakkinda hayirlisini verir ne diyim
sehnazim anlamadimki ne olmus kiloluysa bende 33.haftada 2690 grdi bisey demedi bile bana hem dogumun kiloyla alakasi yokki kafasinin büyüklügüyle iligili daha cok kafa ciktimi gerisi kayiyo resmen baska bir probleminmi var cati darligi filan sanirim sen almanyadasin kolay kolay sezaryan demezler diyolarsada demekki gercekten sezryan olman lazim hakkinda hayirlisi ins
tebessüm canim Allah sabir versin sizede
kimse yok galliba hadi
sonra görüşürüz
cnm benim seker bi iniyo bi tavan yapiyo yine ondan dolayi dr benim sekerim asiri yüksek oldugu icin dogumda riskler olabilirmis ondan dolayi sezeryan dedi fazlada bisi demedi bi bildigi var elbetteki normalde hic öyle bisi demezdi hastane bulun biran önce ebbek klinigi olan dedi sezeryndn sonra bebgi bakima labilirler her ihtimale karsi tedbirli olmaliyiz dedi zaten normla dogumdn korkuydm iyi oldu sezeryn oldugu ben mutluyum valla
ozaman baska tabi canim hayirlisiyla atlatirsiniz ins
cnm benim seker bi iniyo bi tavan yapiyo yine ondan dolayi dr benim sekerim asiri yüksek oldugu icin dogumda riskler olabilirmis ondan dolayi sezeryan dedi fazlada bisi demedi bi bildigi var elbetteki normalde hic öyle bisi demezdi hastane bulun biran önce ebbek klinigi olan dedi sezeryndn sonra bebgi bakima labilirler her ihtimale karsi tedbirli olmaliyiz dedi zaten normla dogumdn korkuydm iyi oldu sezeryn oldugu ben mutluyum valla
merhaba kızlar. şehnazcım yeni dahil oldum konuyo. inşallah korkulacak bi durum yoktur. herşeyi hayırlısıyla atlatırsın inşallah. sıkma canını. bak seninde istediğin doğum şekli olmuş. herşeyde bir hayır vardır.
iyiyim çok şükür. bi problem yok.
şehnazcım doktor sana sezaryan için tarih verdi mi?
Herkese merhaba sıkıntısı olanlara geçmiş olsun.
iclal ben hamileliğimin başından beri banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve hiç çatlak yok.Tavsiye ederim.
cnm bende seker varya ondn dolayi dogumm riskli olabilirmis ondn sezeryan dedi bakalm hastaneye gidincede ne zamana gün verecekler dogum icin
Allah sabır versin canım yaaa. Bebişin hayırlı evlat olsunda sana destek versin inşallah.neyse ya..ne konusmak ne de düsünmek istiyorum..herkes bu dünyada da öteki dünyada da kendine layik olan ile karsilasir...benim icim ferah,ferah olmasina da...iste bu deli merhametim, ucunu kösesini hesap eden tavrim beni yoran...kul hakki bilmem kimin hakki derken, kendimden cok daha fazlasini beklemem...halbuki bir iliski iki tarafli yürür..hic iste benim salakligim...aslinda bir düsün bu hal,herkesinde dedigi gibi benim icin bir nimet..ama esimin üzülmesini ya da icine atmasini istemiyorum..biliyorum ki annasi babasi ne de olsa..ama tek sorumlu ve suclu onlar...zaten sorun benimle de degil, kendi ogullariyla ama en direk bir sekilde benimle de olmus oluyor tabi..aslinda mesela kör kütük cahil olmalari...Allah cahillerin serrinden korusun hepimizi...cahil ve laf anlamayan insanlarla birseyler yapmak inanin o kadar zor ki...
Aşkolsun yaaa ne yapmışımkiiii. :1shok:
gambazciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dilcikar:
Evet farkettim valla. Durumun oldukça vahim anlaşılan.. Şşşşşaşırdımmmm :teselli:düsünün bakin ne kadar kötüysem cerez´e bile satasmadim bugün.Allah´a emanetsiniz...selamlar...
merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?