2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin...hepimizin icine dogsun insallah o günesss
sana her zaman söylemiyecegim birsey söyliyeyim mişakkıdı
galiba ben seni seviyorumlülülülülülü
kendine iyi bak canim...
Allah´a emanet ol

biliyorumki zati.. :1closedeyes:
sende kendine iyi bak.. sugüzel günlerin tadini cikar..bosver herseyi..sonra keske deme..
sende allahima emanetsin

bir saate gelirim

günaydin kizlar ne olmus bugün size ya dagilmissiniz hepiniz

che cim Allah hakkinda hayirlisini versin ins tatliya baglanir bende 2 sene beraber durdum bilirim ne demek oldugunu siz o evden ayrilmadikca huzur yok size cok sükür halime suan basim okadar rahatki herkes kaynanadan ceker bende tam tersi kayinpeder ömrümü yedi resmen neyse ins Allahim hakkinda hayirlisini verir ne diyim

sehnazim anlamadimki ne olmus kiloluysa bende 33.haftada 2690 grdi bisey demedi bile bana hem dogumun kiloyla alakasi yokki kafasinin büyüklügüyle iligili daha cok kafa ciktimi gerisi kayiyo resmen baska bir probleminmi var cati darligi filan sanirim sen almanyadasin kolay kolay sezaryan demezler diyolarsada demekki gercekten sezryan olman lazim hakkinda hayirlisi ins

tebessüm canim Allah sabir versin sizede

elif_bs tesekkur ederım bencede benım doktor bıraz abarttı sankı ama oda haklı hıc yerımde durmuyorum korkutursam belkı biraz durulur dıye dusundu galıba..şimdide otrudugum yerden kalkmıyorum:)
fencidmlrms ewt cnm suyum fazlaymıs vede artıyomuş ve malesef bi çözümü yok baskı yapmamam gerekiyomus zaten cok gergin karnım istesemde baskı yapamıyorum ki bakalım 2 hafta sonrakı kontrolde nolucak zaten bizimki biraz tosuncuk galiba 33+1 de 2586 gramdı kazasız belasız doğsunda baska bişey istemiyorum..
melek81 tatlıyla alakası var mı bilmiyorum ama ewt tatlıyı önceden hiç yemezdim ama hamilelğim suresunce cok yedim halada yiyorum neyseki sekerim normal çıktı hastaneye diil özel muaynehaneye gidiyorum.

bu arada cevabım biraz geç oldu kusura bakmayın..

cnm benim seker bi iniyo bi tavan yapiyo yine ondan dolayi dr benim sekerim asiri yüksek oldugu icin dogumda riskler olabilirmis ondan dolayi sezeryan dedi fazlada bisi demedi bi bildigi var elbetteki normalde hic öyle bisi demezdi hastane bulun biran önce ebbek klinigi olan dedi sezeryndn sonra bebgi bakima labilirler her ihtimale karsi tedbirli olmaliyiz dedi zaten normla dogumdn korkuydm iyi oldu sezeryn oldugu ben mutluyum valla

kimse yok galliba hadi
sonra görüşürüz

che canım bende birsüre önce bi kaynana krizi atlattım merak etme bir süre sonra geçer eşinle düzelirsin bebişin üzüldüğüyle kalır kaynanana bu fırsatı verme dimdik güçlü ol o senin kocan ve seni sevmese senden çocuk yapmazdı türkmaxta evlilik sanatı diye bi program varya orda diyoki hep sen kocanla aynı yatağı paylaşıyorsun bitti bukadar işte ama annesi bunu yapamaz :lepi::teselli:

ozaman baska tabi canim hayirlisiyla atlatirsiniz ins

merhaba kızlar. şehnazcım yeni dahil oldum konuyo. inşallah korkulacak bi durum yoktur. herşeyi hayırlısıyla atlatırsın inşallah. sıkma canını. bak seninde istediğin doğum şekli olmuş. herşeyde bir hayır vardır.

evet cnm dedigin gibi herseyde bi hayir vardir zaten üzülmedim sezeryan olacagima sevindim ben cok ama cok korkuyodm normal dogumdn ins bebimde saglikli dogarda hicbi aksilik olmaz

peki sen naslsin cnm?

herkese selam kızlar gözattım biraz gecmişe bayagı gergin olanlar var sıkmayın canınızı bosverin , herşey olacağına varıryerimseniben göbeğinde çatlak olanlar varmı bilmiyorum ama bu hamileliğimde karnım cok çatladı ya delircem bide çok tatlı kaşınıyor sırnaşık şey kristal bardak gibi oldum çatlamayan yerim kalmıcak doğurana kadar üfff:icecream:

Herkese merhaba sıkıntısı olanlara geçmiş olsun.
iclal ben hamileliğimin başından beri banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve hiç çatlak yok.Tavsiye ederim.

şehnazcım doktor sana sezaryan için tarih verdi mi?

cnm burada dr un vermiyo tarih sen dogum yapmak istedigin hastane buluysn ve orayala irtibata geciyosun benim drumda beni 35. yada 36.haftaliga girince istedigim hastaneye yönlendricek oradaki drlar vericek bana tarih tr de daha farkli sanirim

Herkese merhaba sıkıntısı olanlara geçmiş olsun.
iclal ben hamileliğimin başından beri banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve hiç çatlak yok.Tavsiye ederim.

cnm benım ılk hamıleliğimde benımde çatlağım olmadı ama bu hamılelıgımde şu 1 haftadır catlak olmaya basladı hergun bademyagı ve zeytınyag karıstırıp sürüyorum zaten ilkındede sürdüm bu hamılelıgımin basından beride suruyorum demekki çatlıcagı zaman önüne pek fazla geçilemıomuş a.s

cnm bende seker varya ondn dolayi dogumm riskli olabilirmis ondn sezeryan dedi bakalm hastaneye gidincede ne zamana gün verecekler dogum icin

Hımm anladm. Zaten sezeryan istiyomuşsun. Sağlıkla kavuş yavruna gülüm.

Allah sabır versin canım yaaa. Bebişin hayırlı evlat olsunda sana destek versin inşallah.

gambazciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:dilcikar:
Aşkolsun yaaa ne yapmışımkiiii. :1shok:
Şurda uslu uslu oturuyorum. delikafadulden

düsünün bakin ne kadar kötüysem cerez´e bile satasmadim bugün.Allah´a emanetsiniz...selamlar...
Evet farkettim valla. Durumun oldukça vahim anlaşılan.. Şşşşşaşırdımmmm :teselli:

Çamaşırlarım kurumuş bile rüzgardan.:dance: Bideee karnım acıktıııııı cokacimcoook

merhaba kızlar,
nasılsınız benim moralim bozuk.senağlama az önce annemle konuştum dün gece kardeşim rahatsızlanmış ateşi falan yükselmiş hastahaneye kaldırmışlar. serum falan yemiş zor düşürmüşler ateşini gitmek istiyorum yanına ama bende mikrop kaparsam ilaç kullanımının kısıtlı olmasından dolayı gitmemi istemiyor kimse ne annem ne kardeşim. neyse geçmiş bakınayım az.

geçmiş olsun cnm kardeşine,mikrop kapma riskin varsa gitme zaten 2 can taşıyorsun elinden bişey gelmez telefonda görüşürsün onlarda anlayış gösterecektir üzme kendini :1hug: ben çıkıyorum arkadaslar ıyı bakın kendinize biraz bişiler atıştırayım kocaman öptüm hepinizi Allah a emanet olun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…